Megjött Denzel Washington új akciófilmjének előzetese

Megjött Denzel Washington új akciófilmjének előzetese

2013. március 30. 20:01, Szombat
Jópofának tűnik Denzel Washington és Mark Wahlberg közös filmjének, a 2 Gunsnak az első előzetese. A film a tervek szerint augusztus elején kerülne bemutatásra Amerikában.

Denzel Washington, aki bevétel szempontjából az egyik legmegbízhatóbb amerikai színésznek számít, átlagosan évente egy film főszerepében tűnik fel. A 2011-es évet ugyan kihagyta, de tavaly a Védhetetlent és a Kényszerleszállást láthattuk a főszereplésével, s cseppet sem meglepő módon mindkettő sikeres lett. Idei próbálkozása a 2 Guns lesz, melyben Mark Wahlberget láthatjuk a partnereként.


A fent látható első előzetesből az derül ki, hogy a krimi könnyedebb hangvételű lesz, az egymást "lebuktató" két ügynök története másmilyen talán nem is lehetne. Az amerikai premierre augusztus másodikán fog sor kerülni, a filmet pedig az az izlandi Baltasar Kormákur rendezi, aki Wahlberg egyik tavalyi filmjét, a Csempészeket is jegyezte. A mellékszereplők között egyébként olyan színészek fognak feltűnni, mint Paula Patton, Bill Paxton, Edward James Olmos és James Marsden.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások