Heroes of Might & Magic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a pályának a készítője teljesen elgurult a gyógyszerük szerintem, ekkora sereget hogy lehet kinyírni?,úgy mégis csalás nélkül.
Már a varacskosdisznó is kegyetlen volt.
Remélem nem halt meg a topic, a segítségeteket szeretném kérni.
Windows 7 64bit rendszeren miként tudnám a ho4 + összes kiegét működésre bírni? kompatibilitást, képernyő méret, szín, rengeteg mindent próbáltam, de az indítás után nem csinál semmit mint ha el se indítottam volna a játékot.
Köszönöm előre is a segítséget!
Oltred
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=159
Már ha az elmúlt majdnem egy évben nem találtad meg a leírást <#vigyor4>#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.11.22. 12:48:44
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na, miközben várom a Heroes V Goldomat (amit most már jóárasítanak) nosztalgiából feltettem a IV-et. Tudom, hogy nekem sem tetszett annyira a III. után, ugyanakkor nem is fújtam rá. Egyébként egy kampányt sem csináltam soha végig egy Heroes játékban sem, mindig hot seat módban mentünk unokatesómmal illetve külön pályával nyomultam (Heroes I-tõl kezdve). Heroes II és III volt az, amivel a legtöbbet játszottunk, de a Disciples II és az Age of Wonders II Shadow magic is nagy kedvencünk volt. Ez utóbbi magyarításában én is részt vettem. Most meg már mindketten melózunk és nem igazán van ilyesmire idõ.
A IV-bõl leginkább az upgradeket hiányoltam. Ami viszont nagyon tetszik benne és ezt a többi heroesból hiányolom: minden eseményhez van egy kis történet. Pl. találsz egy varázsitalt és leírja, hogy egy rég halott hõs csontjai közt találtad, stb. Olyan, mint egy interaktív regény.
A két kiegészítõt viszont nem tudom, hogy hogyan kell kezelni, mivel ha az egyiket felteszem, a másik felül akarja írni. Ezek csak külön használhatók? Régen csak az alapjáték volt meg, ezeket nem ismerem.
Van valami mód arra, hogy 16:9-ben játszhassak a heroes 4-gyel?
Fent van a heroes 5 + az összes kieg. és 1.03-ig fel is van patchelve. Nem értem miért van, amikor ugye idõ nyomok h jöjjön a következõ játékos, akkor ugye megy végig a csíkja péel az ellenfélnek, de sötét képernyõ van nem látom... alul egy icipici csík mutat valamit, de nem sokat. Ez csak annyiból hátrányos, h nemrég meg is támadott.. pedig én azt se láttam h az én térfelemre jött.. elõre is köszi a segítséget
ezek is 5 szintûek és ahanyadik szinten tudod, annyiadik szintû varázslatot tanulhatsz meg a várból ha építesz megfelelõ épületet (nem jut hirtelen eszembe a neve)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Varázslatokat hogy lehet hõsöknek tanítani? Nemrég kezdtem el a játékot, lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Egyre feljebb haladva a szintekkel képességeket lehet elsajátítani (Taktika,Harc,Felderítés, ezeken belül 3-féle van, és mindegyiknek 5 szintje van) erre már rájöttem, de varázslatokat hogy lehet tanítani?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondom nem csal a gép,csak már szinte legyõzhetetlen túlerõvel rendelkezik,láthatod kezdéskor a thief guildbe.És tudod itt nem lehet hátrányt behozni csak úgy ha megsemmisited az ellenfél seregét,mert ugye ha vársz az sem segít mert õ is gyárt egységeket meg te is marad a különbség.
Az NWN2 azért más kategória,a h4 kimondottan ismeretes volt nehézségérõl és hosszúságáról.
Megjegyzés:A CIV IV az tényleg csalt nagyon XD
Mi az, hogy divatjáték? Az NWN2-õt is a legnezebb szint alatt vittem végig. A legtöbb stratégiát a max. alatt, de legalább középszint felett tolom. (A CIV IV kivétel, ott a gép olyan pofátlanul csalt, hogy már nem is játszok vele...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A h4 gép nem igazán cheatel,csak a tolvaj hatodik érzékével.A gond az hogy nagyobb sereget kap kezdéskor,illetve a neutral õrzõ lények száma óriásivá válik.A vicces az hogy emiatt legnehezebb szinten néha könnyebb is a játék mert a gép serege megsemmisül a neutralok miatt.
Csak 3 hadjáratról halottam ami lehetetlen maxi nehéz szinten,Mstyrio küldetése,az alap might kampány,illetve alap halál kampány.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(én nem játszottam hadjáratokkal)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!