Heroes of Might & Magic IV

Oldal 1 / 25Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elindult a remake fejlesztése, discordon elindult a szavazás hogy milyen motor legyen alatta.
Melyik pálya volt az? A kampányok pedig könnyűek.
Az egyik hadjáratot soha nem tudtam megcsinálni, mert valamelyik pályáján legyőzhetetlen sereg jött.

Ennek a pályának a készítője teljesen elgurult a gyógyszerük szerintem, ekkora sereget hogy lehet kinyírni?,úgy mégis csalás nélkül.
Már a varacskosdisznó is kegyetlen volt.
Hajnalban ki is adták a v8 as modot lehet csekkolni.
Folytatódhat a mod készítés visszatért a modder.
Elkészült a méretes magyarítás a játékhoz discord szerverünkön érhető el.
Na a modderek arannyá változtatják a játékot, ha sikerül akkor unreal 5-be át lesz ültetve.
Lehet tölteni a modot, most lesem meg milyen lett.
Belenéztem pár pályát, hogy mit tud legyártani de iszonyat gagyikat csinál, tiszta 1-es ellenfelekkel pakolja tele. A terep meg össze vissza, sehol egy kapu vagy valami. Kezdőknek csinálja aki még sose játszott vele.
Ha jól emlékszem, a háromhoz volt kampány editor is.
Betudnád linkelni már nem nagyon találok, ha van hadjárat az is jó lenne.
Persze kb minden résznek vannak rajongói, h4 van bőven pálya online
Vannak még hozzá nagy pályák?
Furcsa Win 10-en is fut gond nélkül.
Sziasztok!

Remélem nem halt meg a topic, a segítségeteket szeretném kérni.
Windows 7 64bit rendszeren miként tudnám a ho4 + összes kiegét működésre bírni? kompatibilitást, képernyő méret, szín, rengeteg mindent próbáltam, de az indítás után nem csinál semmit mint ha el se indítottam volna a játékot.

Köszönöm előre is a segítséget!

Oltred
Nekem azóta csinálja ugyan ezt, hogy Win10 van a gépemen. Win7-tel nem volt baja. Kár, mert szerettem vele eljátszogatni.
Mostanában újra elővettem a játékot és nem tudom mért de állandóan kifagy a játék mért? Eddig semmi baja nem volt.
Cobra.
Próbáld meg a registryben átírni az országkódot, talán működik az online verzióval is.
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=159

Már ha az elmúlt majdnem egy évben nem találtad meg a leírást <#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.11.22. 12:48:44

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gibson9
Töröljétek a faszba ezt a topicot, meghalt 😄

gibson9
Megvettem uplayre a játékot, de ugye nem tartalmazza a magyar nyelvet. Igazából semmilyen más nyelvet nem találtam benne az angolon kívül? Tudom esetleg valahogy magyarítani? Mondjuk magyar nyelven fent van ncore-on. Abból kinyerhetem a magyar nyelvi fájlokat? Vagy van valamilyen megoldás?

a rabokkal mit lehet csinálni?
Világpolgár

Deer
Sziasztok!

Na, miközben várom a Heroes V Goldomat (amit most már jóárasítanak) nosztalgiából feltettem a IV-et. Tudom, hogy nekem sem tetszett annyira a III. után, ugyanakkor nem is fújtam rá. Egyébként egy kampányt sem csináltam soha végig egy Heroes játékban sem, mindig hot seat módban mentünk unokatesómmal illetve külön pályával nyomultam (Heroes I-tõl kezdve). Heroes II és III volt az, amivel a legtöbbet játszottunk, de a Disciples II és az Age of Wonders II Shadow magic is nagy kedvencünk volt. Ez utóbbi magyarításában én is részt vettem. Most meg már mindketten melózunk és nem igazán van ilyesmire idõ.
A IV-bõl leginkább az upgradeket hiányoltam. Ami viszont nagyon tetszik benne és ezt a többi heroesból hiányolom: minden eseményhez van egy kis történet. Pl. találsz egy varázsitalt és leírja, hogy egy rég halott hõs csontjai közt találtad, stb. Olyan, mint egy interaktív regény.

A két kiegészítõt viszont nem tudom, hogy hogyan kell kezelni, mivel ha az egyiket felteszem, a másik felül akarja írni. Ezek csak külön használhatók? Régen csak az alapjáték volt meg, ezeket nem ismerem.

Sziasztok!

Van valami mód arra, hogy 16:9-ben játszhassak a heroes 4-gyel?
Csibusz
de nem látom csak alul egy pici csíkon..mikor már az én térfelemen van..akkor sem.. bocsi amúgy h ide írtam😊
persze hogy nem látod az ellenfeled mozgását.Ellenben ha te látokörödbe jön akkor a kamera tudtommal követi a mozgását,elvileg tehát látnod kell.

Csibusz
Hello!
Fent van a heroes 5 + az összes kieg. és 1.03-ig fel is van patchelve. Nem értem miért van, amikor ugye idõ nyomok h jöjjön a következõ játékos, akkor ugye megy végig a csíkja péel az ellenfélnek, de sötét képernyõ van nem látom... alul egy icipici csík mutat valamit, de nem sokat. Ez csak annyiból hátrányos, h nemrég meg is támadott.. pedig én azt se láttam h az én térfelemre jött.. elõre is köszi a segítséget
Hencman
Sziasztok! Tudtok nkem olyan oldalt mondani ahol az összes zenét le lehet tölteni (Vagy legalább a Battle-ket)<#lama><#pardon1><#wink>

népenként változó a neve de oda van írva hogy mégis mit csinál épület mikor megépíti😄

Van külön elsõdleges képzettsége a hõsöknek ami az 5 féle mágiaformát adja: Élet, Rend, Káosz, Halál, Természet
ezek is 5 szintûek és ahanyadik szinten tudod, annyiadik szintû varázslatot tanulhatsz meg a várból ha építesz megfelelõ épületet (nem jut hirtelen eszembe a neve)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok!

Varázslatokat hogy lehet hõsöknek tanítani? Nemrég kezdtem el a játékot, lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Egyre feljebb haladva a szintekkel képességeket lehet elsajátítani (Taktika,Harc,Felderítés, ezeken belül 3-féle van, és mindegyiknek 5 szintje van) erre már rájöttem, de varázslatokat hogy lehet tanítani?
az rosszabb 😄

w77d
kibirom XXD úgyis megvettem a Heroes 5 Goldot, játszok majd azzal XXXD

Kandurex
Akó nem játszol, <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

w77d
az nem segít... a vista magasan a legjobb oprendszer amit valaha próbáltam... XP-t semmi áron nem tenném vissza, win7-et próbáltam, köszi nem kérek még belõle...

Kandurex
Kompatibilitás mód? ...(csak tudná minek erõltetitek ezt a nyamvadt vistát)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

w77d
sziasztok! Vista 64bit alatt mûködésre lehetne bírni a játékot?? indításnál összeomlik win és cdd.dll hibája van...

Azt csak elvetemültek csinálják,én azért nem vagyok,az egyszer olvastam hogy azon néhányok aki 3 felett csinálták térképenként átlagban hetek,hónap alatt sikerült😄.

Mondom nem csal a gép,csak már szinte legyõzhetetlen túlerõvel rendelkezik,láthatod kezdéskor a thief guildbe.És tudod itt nem lehet hátrányt behozni csak úgy ha megsemmisited az ellenfél seregét,mert ugye ha vársz az sem segít mert õ is gyárt egységeket meg te is marad a különbség.

Az NWN2 azért más kategória,a h4 kimondottan ismeretes volt nehézségérõl és hosszúságáról.
Megjegyzés:A CIV IV az tényleg csalt nagyon XD

Molnibalage
Akkor próbáld ki ezt, amit írok. Meghívlak egy sörre, ha sikerül 3. szint felett elfoglalni a várost. 😊

Mi az, hogy divatjáték? Az NWN2-õt is a legnezebb szint alatt vittem végig. A legtöbb stratégiát a max. alatt, de legalább középszint felett tolom. (A CIV IV kivétel, ott a gép olyan pofátlanul csalt, hogy már nem is játszok vele...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lol,nem egy divatjáték ahol maxra húzod a nehézségi szintet aztán az kb vmi átlag nehézségnek felel meg.2-es szinten.
A h4 gép nem igazán cheatel,csak a tolvaj hatodik érzékével.A gond az hogy nagyobb sereget kap kezdéskor,illetve a neutral õrzõ lények száma óriásivá válik.A vicces az hogy emiatt legnehezebb szinten néha könnyebb is a játék mert a gép serege megsemmisül a neutralok miatt.
Csak 3 hadjáratról halottam ami lehetetlen maxi nehéz szinten,Mstyrio küldetése,az alap might kampány,illetve alap halál kampány.

Molnibalage
És milyen nehézségi szinten? Mert, ha lejebb veszem nekem is sikerül elsõre... Magyarán csináltak egy olyan hadjáratot ami X szint felett nem megcsinálható. Éljen. 3. szint, 5. szintre fel se mertem tenni. 2. szinten simán megy. Csak én nem ahhoz szoktam, hogy "2/5" beállításon megnyerhetetlen már ez elején egy játék. Még a hipercheater Civ2 és MoO2 is magasabbre kell tenni azért, hogy beverjen a gép...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Beelkukkantottam. Bár elfelejtettem fel venni a nehézségi szintet, így bizonyára könnyebb volt, de az alapbeállításokat használva nem volt vészes az a csata. Milyen enhézségi szinten lehetetlen?
Gathering storm 5.ik hadjárat.

Melyik ez? Én csak az alapjátékkal játszottam annak idején, de a topikon nekibuzdulva már feltelepítettem mindet.
Fú ezt meg kell néznem! (:
(én nem játszottam hadjáratokkal)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kedves barátom,nem lehetetlen lévén én mindkettõ kiegészítõ hadjáratát megcsináltam.Sejtem kire gondolsz vmi Elita evantide vagy hogy hívják csajra aki halál és élet mágiát ismeri.Elsõre megcsináltam nem tudom mit nem bírsz.

Molnibalage
Érdekes az egyik kieg hadjárat. LEHETETLEN megcsinálni. Az elején egy varázsló csajjal indulok akinek fel kellene kutatnia egy tárgyat. Van pár lovag egysége és mellette csontik (!). Az elsõ várost lehetetlen elfoglalni. Egyszerûen nincs hozzá elég ember. Komolyan mondom nem értem, hogy mi vezette a hadjáratkészítõket. Kb. 10-szer lenyomtam a csatát és semmi esélyem sincs az égvilágon...

Oldal 1 / 25Következő →