Heroes of Might & Magic IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról nem is beszélve hoyg nagyon borzalmasnak találom azt is hoyg minden várban csak ugyanolyna hõsök vannak. Tehát az elhet hoyg a caste-ben vagy heaven alapvetõen van griff vagy paraszt.. stb speckós hõs, de mindegyik harcos és nincs olyan harcos vagy varázslóval indulsz választani lehet. A heroes IV-ben meg minden hõs egyforma ott van harcos vagy vari de ennyiben ki is megült... mindegyik harcos ugyanazzal a képességgle indul é a varik is 1-1 váron belül. Szoval szeirntme a hõsrendszer meg a skill rendszer mgé midngi a III-ban a legkirályabb, Ez csak az én véleményem:-)
Szerintem totál olyan a heroes V -nek a grafikája mintha a warcraft III-ra néznék és mivel nem vagyok annyira war-fan ezért annyira nekem se tetszik, de azért nem rossz, inkább azzal van a bajom, hoyg szeirntem egy ilyen játéknak felesleges a 3D, hatalmasak a tereptárgyak és méretarányosak az 5-ben ez alapvetõen jó, csak éppen a sok tárgy úgy befoglalja a helyet, hogy még a legnagyobb XL-es pályák is kicsinek tûnnek az 5-ben, az XL-es kb olyan mintha M-es vagy maximum L-es pályán játszanék a 3-ban vagy a 4-ben.
A heroes v grafikája bennem is hasonló érzéseket kellt

Számomra még mindig szép a grafikája a heroes 3nak, sõt a heroes2nek is (1997). Viszont a jó hét évvel fiatalabb Heroes V grafikájától hánynom kell, annyira ronda, és a stílusa annyira idegen a Heroes sorozattól.

Hát egyszerûen, csak megszerzed az elején a kis köves kocsit és akkro a tied lesz a vár ami ott van az elején. A köves kocsit meg ott találod ha hajóval átmész a másik oldalra ahol víz van hajóra szállsz sé ott egy csapat ami védi a köves kocsit. Megszerzed, várhoz viszed és lesz egy várad. És ennyi innentõl meg cska ki kell nyírni mindenkit. Ennyi, semmi különös.
Cobra.
Természetesen csak a barbár elsõ pályát.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AZ tény, hogy a várak belülrõl szeirntem egészen szépek, a külsõ grafikával néha úgy járok azér thoyg vmi nagyon szép játék után mondjuk oblivion, leülök Heroes III-azni kicsi nagyon "kockás" érzésem van, de ennek ellenére szerintem si a Heroes III minden idõk legkirályabb játéka és nekem is tetszik a garafikája még így is :-)
Én sosem a grafika modernsége alapján döntöm el valamirõl, hogy szép-e vagy sem, sokkal inkább a látványvilág hangulata, egyedisége, egységessége és mûvészi értelemben vett szépsége am eghatározó. Ennek fényében számomra eleve érthetetlen a HoMM 3 grafikájának legagyizása, számomra a mai napig az egyik legszebb játék.

Egyébként ha elõveszek például egy régi kalandjátékot, mely "elavult" rajzolt grafikával, ha van stílusa, akkor is tud tetszeni, ha nem is játszottam vele. Már ennyire öreg játékos lennék? Én nem hiszem.
Pontosan😊.Szóval azt mondom egyik rész sem rossz😊.Nah meg az sem tetszett hogy a hõs alig részese a csatának.

Biztos vannak sokan, akik jobban játszanak a heroes gémekkel, mint én de azért minden nagypofájúság nélkül nem érzem magam én se a legszarabb játékosok egyikének, és ha a 3-al, vagy 4-el vkinek volna vmi kérdése amti nem vág akkro akár MSN-en is megbezsélgetjük, segítek szívesen, de csak akkor ha tényleg szereti az illetõ a játékot :-)))) Olyan alapon hoyg heroes-osok tartsunk össze:-) [email protected] az MSN címem:-) Üdv mindenkinek!
Hát ja, ha a 4-el kezdted akkor gonodlom, hogy mindig így van, aki az újabbat ismeri meg elõször az azt szereti jobban, de ah a négyet ismerted meg elõször akkro gondolom ilyenekre gondolsz, hogy: A heroes 3 -ban nincs az hogy az egyik egység elõtt egy másik áll akkro a hátsót nem lehet lõni mitn a 4-ben, stb.
Most az egész kampányt akarod hoyg leírja vki úgy ahoyg van vagy csak a barbáros részt? :-) Változatlanul fennáll a lehetõség, hogy bár én se jártam ki a kampányt, de ha vkit tényleg szívbõl érdekel akkor kijárhatok 1-1 pályát és akkor megnézem, hoyg kell és tudok mesélni. Speciel azér tnem kampányozok mert inkább jobban szeretem az " egy gép elõtt 2-es vagy többen ülünk azt jól eltöltjük az éjszakát" - módot de úgy is mondhatnám hoyg Hot seat vagy mi:-)
Nekem a 3ban voltak feeling romboló dolgok.Én a 4 et próbáltam elõször és aztán a 3at.

Na ilyet se hallottam még, hogy vki azt vélje hogy a 4 a legjobb része a sorozatnak. Szerintem személy szeritn a 3 a legjobb. Lehet nem a legjobb a grafikája ma már, de a hangulata szeirntem verhetetlen a 3-nak:-) A 4-el is jó sokat játszottam, de vannak benne eléggé nagyon feeling rombolók számomra, azért eljátszottam vele. Az 5 se rossz szeirntem. Azzal annyira sokat nem játszottam de azért megnézegettem. Minden esetre nekem a 3 marad a király, persze mindenkinek más tetszik és ez érthetõ is baj lenne ha egyformák lennénk :-)
Cobra.
Akkor áruld már el hogy oldottad meg, mert nekem nem sikerült, inkább hagytam a fenébe a campaign részt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

heroes 4 a sorozat legjobb darabja!

De akkor jóra gondoltam ugye? A legelsõ pályát warejack-el kezdted, ott csak annyi volt a feladat, hogy ölj meg mindenkit ha jól tudom.
akyyy
nagy nehezen meglett most a csajjal vagyok, 2 pályának kezdek majd neki😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hali! Az melyik is? Az hogy úgy kezded az 1. pályát hogy Warejack a hõsöd neve és nincs várad? Nem tudom pontosan melyikre gondolsz, de ha akarod gyorsan kiviszem a hadjáratot és akkor már tudni fogom, hogy hogy kell:-)
odex
nemtoom xd

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

akyyy
senki?😞

akyyy
a második hadjárat (barbárok felemelkedése asszem) hogy a francba kell megcsinálni?

envoka
Üdv. !

Új, Heroes IV-es weboldal :

Heroes IV

http://sacred2.hu/

Prypiat
Oh! Köszönöm szépen! <#worship>

Üdv: Pripyat

envoka
Ha a Winds of War-t is felrakod, akkor nem kell semmiféle patch. Az már tartalmazza az összes eddigi javításokat.

http://sacred2.hu/

Prypiat
Sziasztok!

Én most vettem meg a magyar változatot a két kiegészítõvel együtt eredetiben. Mielõtt elkezdek játszani vele szeretném a patcheket rátenni. Tud valaki segíteni nekem,hol érhetem el a magyar változathoz õket?

Üdv: Pripyat

tudja valaki hogyan kell multizni?
vedd lejebb a nehézségi fokoz :oD

Yang: Skandi- senior shao wari

mama2
én játszok vele. Eredeti és complet verzsön😄 Nagyom kircsi,csak rohadt nehéz. Nem tud v.ki nekem adni tippeket, vagy ilyesmi?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Momentán nincs fenn a játék, és nem is nagyon érek rá hétvégén. De a jövõ hét az jó lenne.

rikimen
És indigo szerveren van kedved egy partyra??

Én már nem "tolom", de néha elõ szoktam venni egy-egy gyorsjátszmára 😊

rikimen
meg szerveren játszott valaki vele?

rikimen
hellótok.Nem tudom hogy még tolja-e valaki ezt a játékot.

dicehater
Közben leszedtem még egy helyrõl de ugyanaz a hiba, de most jön a legjobb: HEROES 3 install is ugyanígy befagy <#gunyos1>

Háát, lehet hogy pont egy nem mûködõ verziót sikerült beszerezned 😊

dicehater
Én már mindent patchet leszedtem elõre leszedtem de jelenleg felesleges volt, mert magát a játékot sem bírom feltelepíteni - autorun, install és fagyika rögtön 😞

Nálam nem volt semmi ilyen, de azt tudom javasolni hogy szerezd be hozzá a legutóbbi patchet és a hozzá tartozó cracket. A patch úgyis kelleni fog, mert memóriakezelési problémákkal jelent meg a játék.

dicehater
Szevasztok!

Van egy kis gondom - sehol nem tudom megvenni a játékot itt Londonban, szinte csak új játékok vannak a boltokban. Ráadásul integrált vga-s gépem van, gondoltam beszerzem "más" forrásból DE: rákattintok az installra, bejön a homokóra és vége. Sehol semmi, bezárja az ablakot, de a setup.exe fut a háttérben 😞 Valakinek már volt hasonló élménye?

JackSparrow88
Hali! A gathering Storm nevû kiegészítõ Káosz küldetések 1. pályáján elakadtam ahol már mindenkit megöltem és meg is találtam az összes orákulomot meg ki is ástam már a kincset, a pályának azonban még nincs vége. Mit kell még csinálnom? <#confused>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hello !

Remélem valaki még olvassa, és segít. Feltettem a 2.0-as multi patchet, így már engedélyezve van a többszemélyes mód, na a gond az h ha helyi servert akarok csinalni azt írja a directplay nincs engedélyezve, a patchhez tartozó readme-be azt irja h ipx v tcp/ip hogy valamelyiket telepíteni kell.. hogy? pls help thx
RaZoK
kösz 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Bár most nézem, elég ha csak "*"-ot írsz be, és akkor kihozza mindet... <#vigyor2>

http://heroes.mycomport.com/maphaven/welcome.html

Nincs kilistázva, csak keresõ van. De ki tudod listázni õket kezdõbetû szerint, pl. névhez beírod "b*", akkor kihozza a b-vel kezdõdõeket és így tovább...

RaZoK
Nem tud valaki, Homm4 mapokat a weben?
a heroes.hardwired.hu-t ismerem kösz, lehetõleg azon kívül 😊

Az utolsó várhoz van közel (Paledon) a jobb alsó sarokban van, Van ott egy kapu is, de oda csak Lisander mehet be. Ha megölöd a csákót, meg a pár banditát ami vele van, akkor vége.
hello
nekem egy olyan problémám van hogy a heroes 4 jogos örökös cimü pályán vagyok és az a feladat hogy meg kell küzdeni a worton nevü hössel csak az a gondom hogy már az egész térképet végigjártam az összes várat és minden mást is elfoglaltam de még nem találkoztam vele pedig már párszor végigjártam az egész terepet de sehol se találkoztam vele mit lehet ilyenkor csinálni
a választ elöre is köszönöm
RaZoK

odex
én nemtook többrõl😊 de énmeg heres 3-ommal nyomom😊 azzal a csapattal amibe vana titán😊 már azis kivan fejlesztve😊 meg varázslatis van 1 csomó meg felvan fejlesztve mint álat😊 egy villán 600-at vesz le😊 marhajó a hõsöm😊 naponta 8000 arany jön be😊 3 váram van csak abból egyiket lehetett teljesen kifejleszteni a másik 2-õt nemteljesen😞

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Botond
Amíg megjelenik az 5 magamhoz szólítottam egy 4est ebbõl a játékból persze van hozzá Gathering Storm meg Winds of War is. Mintha úgy rémlene,hogy van más kiegészítõ is,vagy rosszul emlékszem?