Heroes of Might & Magic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha elõveszek például egy régi kalandjátékot, mely "elavult" rajzolt grafikával, ha van stílusa, akkor is tud tetszeni, ha nem is játszottam vele. Már ennyire öreg játékos lennék? Én nem hiszem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
http://sacred2.hu/
http://sacred2.hu/
Én most vettem meg a magyar változatot a két kiegészítõvel együtt eredetiben. Mielõtt elkezdek játszani vele szeretném a patcheket rátenni. Tud valaki segíteni nekem,hol érhetem el a magyar változathoz õket?
Üdv: Pripyat
Yang: Skandi- senior shao wari
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Van egy kis gondom - sehol nem tudom megvenni a játékot itt Londonban, szinte csak új játékok vannak a boltokban. Ráadásul integrált vga-s gépem van, gondoltam beszerzem "más" forrásból DE: rákattintok az installra, bejön a homokóra és vége. Sehol semmi, bezárja az ablakot, de a setup.exe fut a háttérben 😞 Valakinek már volt hasonló élménye?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Remélem valaki még olvassa, és segít. Feltettem a 2.0-as multi patchet, így már engedélyezve van a többszemélyes mód, na a gond az h ha helyi servert akarok csinalni azt írja a directplay nincs engedélyezve, a patchhez tartozó readme-be azt irja h ipx v tcp/ip hogy valamelyiket telepíteni kell.. hogy? pls help thx
Nincs kilistázva, csak keresõ van. De ki tudod listázni õket kezdõbetû szerint, pl. névhez beírod "b*", akkor kihozza a b-vel kezdõdõeket és így tovább...
a heroes.hardwired.hu-t ismerem kösz, lehetõleg azon kívül 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
nekem egy olyan problémám van hogy a heroes 4 jogos örökös cimü pályán vagyok és az a feladat hogy meg kell küzdeni a worton nevü hössel csak az a gondom hogy már az egész térképet végigjártam az összes várat és minden mást is elfoglaltam de még nem találkoztam vele pedig már párszor végigjártam az egész terepet de sehol se találkoztam vele mit lehet ilyenkor csinálni
a választ elöre is köszönöm
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]