Mi volt ma az első ...
Oldal 1 / 19Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra ébredtem, hogy a villanyóra leolvasó bejött a házba és ordít.
★★★★★
Galamb kajabált és nézett be az ablakon és kellemes gondolatok jutottak eszembe tollas barátommal kapcsolatban. <#gonosz1>#gonosz1>
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ez a topik apád lehetne, te meg beszósz neki? <#merges2>#merges2>
Ja, és első!<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2018.03.09. 14:42:35
Ja, és első!<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2018.03.09. 14:42:35
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Milyen volt?
Na jó akkor most indulás kobnzultációra... Ja hogy már fél 9 van? Akkor mégse <#buck>#buck>
....bazzeg, mekkora buli volt<#vigyor>#vigyor>
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
h. lemennyek a buliba vagy ne..
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ma?
aszem a Dogmat neztem akkor
fogalmam sincs
mi volt akkor eppen a gondolataom, ma 2004 jan 25. 0:00:00:001 -kor
aszem a Dogmat neztem akkor
fogalmam sincs
mi volt akkor eppen a gondolataom, ma 2004 jan 25. 0:00:00:001 -kor
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A felsõbb utasítást a papbácsik tolmácsolták volna, mert az információt, ami felsõbb körökbõl jön, csak õk értik(hallják) meg. Bizony! 😊
shit happens
... mert különben szembenéztünk volna a papbácsik haragjával, ami nekünk nagyon rossz lett volna! 😊
shit happens
A papbácsi most örül, de még õ sem tudja, hogy miért. 😊) Na hagyjuk már ezt a papbácsis izét, mert elég tré 😊)
shit happens
Te voltál? Nem figyeltem, egyébként meg nincs semmi baj, csak 2X-is lassú voltam, vagy mi a franc? 😊)
shit happens
Oldal 1 / 19Következő →