Reinkarnáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg milyen rámát emlegettek?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Honnan tudnék license kódot szerezni a xilisoft video converter 3.1.51-es verziójához?
lécci segítsen valaki állati fontos lenne :S
Mindig új születik, hasonló lehet de ugyan az nem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
...
Asszem még ugyanúgy jól esne... Hm, lehet, megyek is egy kis L4D... :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Na jólvan, inkább hagyjuk, asszem ezt az egész dogmatizmust, mint jelenséget (na meg a magánéletbe belepofázást) soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy miért jó...
Egyébként nem tudom, velem mit kezdenének, ha "nem ajánlott" az erõszakos tartalmú szórakoztatás. Abból kiindulva, hogy hetente ezres nagyságrendben mészárolok számítógépes játékban embereket... :P
Értem én hogy mit kérdezel, és az teljesen jogos. Én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Ezért én nem is a kérdésedre válaszoltam, hanem leírtam ami errõl eszembe jutott.
"Ja, csak nem mindegy, hogy mérlegelHETSZ magadtól, vagy nem, mert megmondták, hogy mit csinálj."
Mérlegelhetsz, hogy szerzetes maradsz-e vagy sem. Ez nem elég lehetõségnek? Még mindig több mint a hitelkamat-teher mely elõl nincs menekvés, az nem opcionális.
Nem az volt a kérdés, hogy ésszerûek-e ezek a tevékenységek, hanem hogy szabad-e?
Egyébként az a következõ kérdésem, hogy ha TV nem, akkor internet hogyhogy? De persze ez attól függ, hogy mennyi igaz ebbõl az egészbõl, gondoltam egy szerzetes azért vágja a témát...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Amúgy, ha elolvasnád tényleg az egész könyvet...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nem tudom, milyenre gondoltál....A cikk említ konkrét esetet.
http://www.kulker-online.eu/content/view/57
Itt általánosan írnak errõl, illetve a hipnotizálás veszélyeirõl is említést tesznek....
Bocs, de este van, tõlem nem telik most többre keresgélésben...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Itt egy hiteles forrás a reinkarnációról:
Bhagavad Gíta 2.12
Na tu eváham játu násam
na tvam neme janádhipáh
na caiva na bhavisyámah
sarve vayam atah param
Nem volt olyan idõ,
amikor én nem léteztem
és öröktõl fogva vagy te és ezek a királyok is.
A jövõben sem fog megszûnni életünk.
2.13
Dehino 'smin yathá dehe
kaumáram yauvanam jará
tathá dehántara-práptir
dhíras tatra na muhyati
Amint a megtestesült lélek állandóan vándorol ebben a testben a gyerekkortól a serdülõkoron át az öregkorig, a halál pillanatában is egy másik testbe költözik. A józan embert azonban nem téveszti meg az efféle változás.
Márk Evangyélioma 9. rész
1. Azután monda nékik: Bizony mondom néktek, hogy vannak némelyek az itt állók között, a kik nem kóstolnak addig halált, a míg meg nem látják, hogy az Isten országa eljött hatalommal.
2. És hat nap múlva magához vevé Jézus Pétert és Jakabot és Jánost, és felvivé õket csupán magukban egy magas hegyre. És elváltozék elõttük;
3. És a ruhája fényes lõn, igen fehér, mint a hó, mihez hasonlót a ruhafestõ e földön nem fehéríthet.
4. És megjelenék nékik Mózes Illéssel együtt, és beszélnek vala Jézussal.
5. Péter pedig megszólalván, monda Jézusnak: Mester, jó nékünk itt lenni: csináljunk azért három hajlékot, néked egyet, Mózesnek is egyet, Illésnek is egyet.
6. De nem tudja vala mit beszél, mivelhogy megrémülének.
7. És felhõ támada, mely õket befogá, és a felhõbõl szózat jöve, mondván: Ez az én szerelmes Fiam; õt hallgassátok.
8. És mikor nagyhirtelen körültekintének, senkit sem látának többé maguk körül, egyedül a Jézust.
megszülettem hatvanvalahányban
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Walk the Talk.
"http://asztromokus.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=47094#47094"
Walk the Talk.
igaz én ReInkarnációt kerestem
azt akartam kérdezni tudtok-e linkeket, történeteket, amik a szellemvilágról szólnak, vagyis a két inkarnáció közt történnek
most innen olvasok párat, szerintem jók, szeretem az ilyeneket
http://asztromokus.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=47094#47094
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
Tisztelt Ûrsétálónak szántam.
És ezt a fajta agyat te találtad ki magadnak? Szerinted ki csinálta? A hangyákba az ösztönt, hogy bojban éljenek, ki táplálta be? Olyanokról beszélsz hangosan, amikrõl halvány fogalmad sincs. A választ ember nem tudja. Csak a halála után fogja megtudni. (Ebben már én is csak reménykedni tudok a vallásomból fakadóan.) Fontos, hogy mindent alaposan futtass át a "nagyon szervezett" agyadon mielõtt leírod!
Irígyellek... Neked ki mondta meg, hogy mi lesz a halálod után? Nem mondhatta senki, akkor hát te magad jöttél rá. Te képzelsz magadról túl sokat.
"a másik pedig, hogy el vannak szállva az emberek, hogy így meg úgy a lélek. kérem szépen, ki a fenét érdekel az ember lelke?! mindenkit a saját gondolatai, emlékei határoznak meg. ha azokat elveszítjük, akkor már nem vagyunk önmagunk. ilyen szempontból ha lenne is reinkarnáció, nekem akkor sem kellene."
Ha te amnéziás lennél, akkor ki lennél? Átváltoznál Gipsz Jakabbá, vagy egyszerûen Senki lenne belõled? A (szûk látókörû, paradox gondolatokat szülõ) személyiséged pont ugyanolyan maradna. Tehát talán nem csak testbõl, gondolatokból és emlékekbõl állsz.
Egész egyszerûen egy teremtõ, értelmes, fölöttünk álló erõ van, amit minden vallás kicsit másképp lát. Ezt az erõt nevezheti, ki hogy akarja.
Ne gondold, hogy te szartad a spanyol viaszt! Téged is alkottak.
a hiszel-e benne kérdés, meg kb. olyan, mint hogy hiszel-e abban, hogy a Föld gömb alakú?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
De akkor, hogyhogy szaporodnak az emberek, tehát elvileg a lelkek is születnek újra és nem vándorolnak, mert többen születnek a világban, mint amennyien meghalnak.
Errõl mi a véleményetek ?"
"Testet a testembõl, lelket a lelkembõl" - Ezt nem ismered? Szvsz a test mindig lélekkel együtt születik. Abban nem vagyok biztos, hogy aki meghal, feltétlenül új testbe kerülne. Mert akkor kinek jutna a lelke a túlvilágra? Mert #72, a megvilágosodás elérésére földi ember életében nem képes.
Bár néha elõttem is felvilannak képek, mintha már átéltem volna, de mégsem. Ezek többnyira régebbi korok hangulatait árasztják, talán elõzõ életemben láttam õket?
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"