Reinkarnáció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Szia. Mizu? Javult a "lidércnyomás"? Találtatok a problémára megoldást?
Mellesleg milyen rámát emlegettek?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

:(

Nekem ez kínai.

Hali!
Honnan tudnék license kódot szerezni a xilisoft video converter 3.1.51-es verziójához?
lécci segítsen valaki állati fontos lenne :S

NINCS REINKARNÁCIÓ!!
Mindig új születik, hasonló lehet de ugyan az nem.

sz4bolcs
Nem jött teljesen szívbõl, érzem én. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

dronkZero
Háre rááámáá.

...

Asszem még ugyanúgy jól esne... Hm, lehet, megyek is egy kis L4D... :)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

sz4bolcs
Mondd széépen: Háre rááámáá

dronkZero
Olyan nincs, hogy ne akarjak belekben tocsogni... :D

sz4bolcs
Ha szívbõl hárerámázol, akkor nem fogsz belekben tocsogni! ;))

dronkZero
Ja, hát igen. De vajon elég-e az hozzá? Tehát ha eleget hárerámázok, akkor továbbra is tocsoghatok a belekben? Esetleg ha minden frag után gyorsan hárerámázok egyet? :)

Na jólvan, inkább hagyjuk, asszem ezt az egész dogmatizmust, mint jelenséget (na meg a magánéletbe belepofázást) soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy miért jó...

sz4bolcs
Jó sokat kéne hárerámáznod. xD

dronkZero
Nem azt mondtam, hogy tetszett, hanem hogy hasznos volt. :)

Egyébként nem tudom, velem mit kezdenének, ha "nem ajánlott" az erõszakos tartalmú szórakoztatás. Abból kiindulva, hogy hetente ezres nagyságrendben mészárolok számítógépes játékban embereket... :P

sz4bolcs
Köszi, hasznos volt a válaszod. xDD

dronkZero örülök hogy a válaszom hasznos volt. Neked pedig sz4bolcs üzenem, hogy a védák mindenkihez szólnak hiszen ezek szentírások és ha valakit érdekelnek a vallásos dolgok mint pl a reinkarnáció akkor elkell fogadnia a szent írásokat. Hisz ezek adnak tanítást. A szent írások nincsenek külön vallásokra szabva ez a gyönyörû benne mindenre kiterjed és mindenkinek szól. Nem feltétlenül kell vallásosnak lenned hogy elfogadj egy szent írást vagy pedig nem muszáj Krisna-tudatú hívõnek lenned ahhoz hogy megértsd a védákat. Persze ez már más téma, de ide kötõdik

sz4bolcs
Te is beállsz? :D

dronkZero
Köszi, hasznos volt a válaszod!

Jogos a kérdés és a válasz miért ne szabadna? Interneten tájékozódunk a világról és interneten is hirdetjük a programokat. Tv-t is lehet nézni csak nem ajánlott. Mindent lehet csak nem biztos hogy tisztán tudsz gondolkozni ha ilyen öldöklõs filmeket nézel sõt van pár olyan hívõ aki természet filmeket néz és nem pedig ilyen háborús filmeket vagy ilyen barátok köztöt néz minden nap. Minden lehetõségekbõl áll megteheted azt a dolgot de vállald érte a felelõsséget nap mint nap rengeteg választás elé kerülsz és neked kell eldöntened mit választasz. Magadtól is mérlegelhetsz dolgokat, de hidd el jobb ha azok példáját követed akik elérték a tökéletességet mint pl Sríla Prabhupada ezért követjük az õ tanítását. Ez olyan mint egy gyógyszer rajtad áll hogy veszed be követed a használati utasítást vagy pedig úgy ahogy a haverod mondja a döntés rajtad áll. Én személy szerint azért használom az internetet hogy e-mail-t írjak, olvassak vagy pedig az ehhez hasonló fórumokon keresem azokat akik nem akarnak tovább szenvedni és csak úgy megdögleni hanem keresek a helyes utat

Hajrá!

dronkZero
Menjünk csak vissza NWO-ba, ehhez van pár kapcsolódó gondolatom...

"Nem az volt a kérdés, hogy ésszerûek-e ezek a tevékenységek, hanem hogy szabad-e?"
Értem én hogy mit kérdezel, és az teljesen jogos. Én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Ezért én nem is a kérdésedre válaszoltam, hanem leírtam ami errõl eszembe jutott.

"Ja, csak nem mindegy, hogy mérlegelHETSZ magadtól, vagy nem, mert megmondták, hogy mit csinálj."
Mérlegelhetsz, hogy szerzetes maradsz-e vagy sem. Ez nem elég lehetõségnek? Még mindig több mint a hitelkamat-teher mely elõl nincs menekvés, az nem opcionális.

dronkZero
Ja, csak nem mindegy, hogy mérlegelHETSZ magadtól, vagy nem, mert megmondták, hogy mit csinálj.

Nem az volt a kérdés, hogy ésszerûek-e ezek a tevékenységek, hanem hogy szabad-e?

Egyébként az a következõ kérdésem, hogy ha TV nem, akkor internet hogyhogy? De persze ez attól függ, hogy mennyi igaz ebbõl az egészbõl, gondoltam egy szerzetes azért vágja a témát...

Én nézhetnék TV-t, és mégsem teszem. És "bizonyos" orvosi beavatkozásokat én is nagy ívben elkerülök. Szóval ha úgy lenne ahogy írod, akkor csak támogatni tudom õket. Olyasmit csinálnak amit az ember - ha használja a józan paraszti eszét - maga is bevállal.

dronkZero
Tényleg nem nézhettek tévét, meg nem vállalhattok be bizonyos orvosi beavatkozásokat?

Sziasztok! Látom sokakat érdekel ez a téma ami persze nagyon helyes! Én magam egy Krisnás szerzetes vagyok és nem rég, pár héttel ezelött indult egy program a Gangesz étteremben ahol ilyen dolgokról van szó pl reinkarnáció, karma, önvaló, filozófia... és a többi. A program minden pénteken van és teljesen ingyenes 1 óra az egész 19-20-ig. Ha valakiben sikerült felkeltenem az érdeklõdést írjatok nyugodtan az e-mail címem [email protected] Üdv! Ádám

:D :D

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

qetuol
...akkor még enél is jobban meg lennék gyõzve.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Neszójjábe' he! :D :D

Amúgy, ha elolvasnád tényleg az egész könyvet...

qetuol
abszolúte hiteles forrás. eddig nem is tudtam h létezik a reinkarnáció, de ezt olvasva most már nyilvánvaló h létezik. nem is értem, hogy miért vannak emberek akik azt merik állítani, h reinkarnáció nincs? vajon õk nem olvasták ezt a "Bhagavad Gíta 2.12" -t? rémisztõ h egyesek mily tudalanságban élnek. mindenkinek el kéne ezt olvasni h számukra is nyilvánvalóvá legyen a reinkarnáció léte.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Anaid
http://www.noiportal.hu/main/npnews-4566.html

Nem tudom, milyenre gondoltál....A cikk említ konkrét esetet.

http://www.kulker-online.eu/content/view/57
Itt általánosan írnak errõl, illetve a hipnotizálás veszélyeirõl is említést tesznek....

Bocs, de este van, tõlem nem telik most többre keresgélésben...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Látom, el vagytok veszve.
Itt egy hiteles forrás a reinkarnációról:
Bhagavad Gíta 2.12

Na tu eváham játu násam
na tvam neme janádhipáh
na caiva na bhavisyámah
sarve vayam atah param

Nem volt olyan idõ,
amikor én nem léteztem
és öröktõl fogva vagy te és ezek a királyok is.
A jövõben sem fog megszûnni életünk.

2.13

Dehino 'smin yathá dehe
kaumáram yauvanam jará
tathá dehántara-práptir
dhíras tatra na muhyati

Amint a megtestesült lélek állandóan vándorol ebben a testben a gyerekkortól a serdülõkoron át az öregkorig, a halál pillanatában is egy másik testbe költözik. A józan embert azonban nem téveszti meg az efféle változás.

Márk Evangyélioma 9. rész

1. Azután monda nékik: Bizony mondom néktek, hogy vannak némelyek az itt állók között, a kik nem kóstolnak addig halált, a míg meg nem látják, hogy az Isten országa eljött hatalommal.
2. És hat nap múlva magához vevé Jézus Pétert és Jakabot és Jánost, és felvivé õket csupán magukban egy magas hegyre. És elváltozék elõttük;
3. És a ruhája fényes lõn, igen fehér, mint a hó, mihez hasonlót a ruhafestõ e földön nem fehéríthet.
4. És megjelenék nékik Mózes Illéssel együtt, és beszélnek vala Jézussal.
5. Péter pedig megszólalván, monda Jézusnak: Mester, jó nékünk itt lenni: csináljunk azért három hajlékot, néked egyet, Mózesnek is egyet, Illésnek is egyet.
6. De nem tudja vala mit beszél, mivelhogy megrémülének.
7. És felhõ támada, mely õket befogá, és a felhõbõl szózat jöve, mondván: Ez az én szerelmes Fiam; õt hallgassátok.
8. És mikor nagyhirtelen körültekintének, senkit sem látának többé maguk körül, egyedül a Jézust.

sz4bolcs
mindenhol jó, de a legjobb az ágyban
megszülettem hatvanvalahányban

tigeroo
sziasztok! lélekvándorlásos történeteket keresek (konkrét emberekkel, helyszínekkel, kisbeszámolóhoz kellenének)
ez a reinkarnáció is olyan dolog mint a halál utáni lét, senki nem tud róla semmit

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

semmi

Walk the Talk.

mikike
he?
mi a kérdés?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Ez hogy fér össze a hiteddel?
"http://asztromokus.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=47094#47094"

Walk the Talk.

mikike
majdnem nem találtam meg a topikot
igaz én ReInkarnációt kerestem

azt akartam kérdezni tudtok-e linkeket, történeteket, amik a szellemvilágról szólnak, vagyis a két inkarnáció közt történnek
most innen olvasok párat, szerintem jók, szeretem az ilyeneket

http://asztromokus.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=47094#47094

Lehet hogy volt már:
Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

A 177-es nem neked ment, bocsi!
Tisztelt Ûrsétálónak szántam.
"Hasonlíthatnám a hangyák társadalmához. Egy hangya nagyon buta, éhen is halna. De a társadalmukat összefogja valami, amit még nem ismerünk pontosan. Így van ez az emberi agyban is. Sok kicsi értelmetlen valamibõl egy hatalmas, nagyon szervezett dolog sül ki. Erre mondjuk azt, hogy "én"."
És ezt a fajta agyat te találtad ki magadnak? Szerinted ki csinálta? A hangyákba az ösztönt, hogy bojban éljenek, ki táplálta be? Olyanokról beszélsz hangosan, amikrõl halvány fogalmad sincs. A választ ember nem tudja. Csak a halála után fogja megtudni. (Ebben már én is csak reménykedni tudok a vallásomból fakadóan.) Fontos, hogy mindent alaposan futtass át a "nagyon szervezett" agyadon mielõtt leírod!
"a véleményem az, hogy hülyeség. akár a vallás. az emberek ezzel nyugtatgatják magukat, holott tudjuk, hogy halálunk után nincs semmi. reinkarnáció, vallás = túl sokat képzelnek magukról az emberek."
Irígyellek... Neked ki mondta meg, hogy mi lesz a halálod után? Nem mondhatta senki, akkor hát te magad jöttél rá. Te képzelsz magadról túl sokat.

"a másik pedig, hogy el vannak szállva az emberek, hogy így meg úgy a lélek. kérem szépen, ki a fenét érdekel az ember lelke?! mindenkit a saját gondolatai, emlékei határoznak meg. ha azokat elveszítjük, akkor már nem vagyunk önmagunk. ilyen szempontból ha lenne is reinkarnáció, nekem akkor sem kellene."
Ha te amnéziás lennél, akkor ki lennél? Átváltoznál Gipsz Jakabbá, vagy egyszerûen Senki lenne belõled? A (szûk látókörû, paradox gondolatokat szülõ) személyiséged pont ugyanolyan maradna. Tehát talán nem csak testbõl, gondolatokból és emlékekbõl állsz.
Annyi isten, ahány vallás?
Egész egyszerûen egy teremtõ, értelmes, fölöttünk álló erõ van, amit minden vallás kicsit másképp lát. Ezt az erõt nevezheti, ki hogy akarja.
Ne gondold, hogy te szartad a spanyol viaszt! Téged is alkottak.
iko
szeretnék hinni benne mert akkor talán lenne értelme az életnek...

spam. sry

mikike
mi az a Reikarnáció?

a hiszel-e benne kérdés, meg kb. olyan, mint hogy hiszel-e abban, hogy a Föld gömb alakú?

Ron Ragm
elõfordul

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Wing Rockling
2002-es topig most nézem :O

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
"Lélekvándorlás. Namármost akkor a lélekvándorlás szerint, aikor meghal a test a lélek átvándorol 1 másik testbe.
De akkor, hogyhogy szaporodnak az emberek, tehát elvileg a lelkek is születnek újra és nem vándorolnak, mert többen születnek a világban, mint amennyien meghalnak.
Errõl mi a véleményetek ?"

"Testet a testembõl, lelket a lelkembõl" - Ezt nem ismered? Szvsz a test mindig lélekkel együtt születik. Abban nem vagyok biztos, hogy aki meghal, feltétlenül új testbe kerülne. Mert akkor kinek jutna a lelke a túlvilágra? Mert #72, a megvilágosodás elérésére földi ember életében nem képes.
Bár néha elõttem is felvilannak képek, mintha már átéltem volna, de mégsem. Ezek többnyira régebbi korok hangulatait árasztják, talán elõzõ életemben láttam õket?

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
A lelkek síkjában nincsen tér, így mért ne hagyhatnák el?

Wing Rockling
"Beíratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Kicsit drága, dehát egyszer élünk" :DD