Videószerkesztõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vízjelet szeretnék tenni a videófájljaimra....:) Melyik a legelérhetőbb és a legügyesebb program erre anélkül hogy a videók minőségét rontaná?
Ha van a Sony Vegasnak "mai" verziója 32 bitre hol érem el úgy hogy ne kelljen megvenni hanem...szóval...tudjátok...:))) Az ncore-on nincs fent már évek óta új ebből.
Egyszerű négybetűs szó lenne az egész amit rá kell nyomatni a filmekre.
Online is lehet tudom...de...azt nem akarom hogy a neten is legyenek a fájlok.Nem mintha "olyanok" lennének...dehát akkoris...saját készítésúek...
Ha a vegas-on kívül van másik amivel egyszerűen meg lehet csinálni és ingyen,reklámok nélkül stb...Akkor ötleteket várok...meg esetleg letöltési linkeket..:)
Köszönöm!
RetroGabi
Ha 4-5 nél nem akarsz több feliratot hozzá tenni, akkor próbáld meg, hogy mennyit romlik a minőség, ha ráraksz egyet majd mented a videót, utána a mentett videóra még1et aztán azt is mented és így tovább....
win10-es videoszerkesztővel szeretnék egy nagyon egyszerűnek látszó dolgot, amit valamiért nem lehet. :( szövegeket szeretnék megjeleníteni a videón. nem simán feliratozni, hanem különböző betűtípusokkal, mindenféle feliratot a videóra tenni. hozzá tudok tenni ilyen feliratot, de csak egyszer, egyet. be lehet állítani, hogy mettől-meddig látszódjon, de nem lehet több helyre betenni. csak szöveget nem, képet, effekteket bármennyit egymás után, de sima szöveget nem. ingyenes videószerkesztőkben sem találtam olyat amit értenék, és tudja ezt, de ha mégis lenne javaslat bármilyen, azt köszönöm.
Házi uti videót szerkesztek. Abban kérnék segítséget, hogyan lehet egy térképen repülõt, autót mozgatni (animáció) amerre jártunk... mint a filmekben :-)
Van ilyen szoftver? Hol? Bármi más 5let?
Elõre is köszi.
Ha valakit érdekel a 2D/3D-s programok használata és ezek különbözõ egyvelege tovább fejlesztése az látogasson el az alábbi oldalra.
atomicmedia.tk
Mindenkit szeretettel várunk!
Csak magánvélemény!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen programot használjak, ha olyan igényeim lennének, hogy: -vágni lehessen vele, -zenét illetve hangot lehessen a videó alá tenni -pár effekt azért legyen benne, -esetleg feliratozni lehessen, -win7-en fusson.
Valaki ismer ilyet? :D
Pl. adott egy 10perces videó amit kommentálni kéne, de úgy, hogy közbe néhány helyen meglehessen állítani a videót és egy-egy jelenetrõl sokáig beszélni úgy, hogy közben a kép nem mozog.
Én a Vision Express 4-et használom,nekem bevált,sok mindent tud,pl.:
effektezés,összevágás,egymásba úsztatás,feliratozás,hangsáv kicserélése,menü készités,animált menü,stb....
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Olyan programot keresek amivel videokat lehetne vágni/darabolni.Ha lehet legyen a lehetõ legegyszerûbb ,csak arra használnám hogy videokból kivágjak egy két részt a közepébõl hogy rövidebb legyen .
ha valaki tud segíteni írjon
köszi
Megszerkeszteni nem tudod a korábbiakat, de utánozni tudod vele saját szöveggel.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ismertek ilyet?
Gondolom nem a legjobb, de szerintem könnyû és jópofa dolgokat tud.
olyan programot keresek, mivel viszonylag "könnyû" lenne képekbõl videót összerakni alatta egy kis háttérzenével és feliratozással.
esetleg lehetne magyar nyelvû a progi.
elõre is köszi
Tudtok ilyet?
Csak bele kell jönni!
elég sok pályázat van amin marha jól lehet gyakorolni és ha össze is jön akkor még meg is jutalmaznak
legalábbis én ezt csinálnám a helyedben. Az se baj ha nem fekszik a téma mert teher alatt nõ a pálma ugyebár
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
olyan programot keresek amivel videokat tudok kissebb méretre konvertálni mert youtube ra akarom felrakni és van olyan video ami 900 mb is van
ha tudv alaki ilyet írjon ûköszi
huncsik
Ahhoz meg kellene csinálni az egészet újra. Nem lehet csak úgy rárakni új szöveget, hogy az olyan legyen, mint az eredeti.
Nem tudjátok hogy hogy lehet például a 20th Century Fox intróját átalakítani hogy az legyen oda írva amit én akarok?
Keresek olyan videó szerkeztõ programot, amivel a filmen ki lehet kockázni egy két részletet, pl. arcot hogy ne lehessen felismerni.
Lehetõleg avi, mpg vagy hasonló ismertebb videókat támogasson!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Neve: Cyberlink Powerdirector
Faszán mûködik jó progi 2-300 Mega
Mert sorozatott szeretnék tömöriteni mivel sok helyet foglal.
A segítséget elõre is köszönöm:D
Sziasztok:D
Viszont azzal számolj, hogy a YT-bon most szokás a hangok kivágása, jogi dolgokra hivatkozva.
Youtube-ra szeretnék feltölteni zenét mögé vágva egyetlenegy képpel, de úgy hogy a zene lehetõleg maximális, eredeti minõségben megmaradjon, hisz ez a legfontosabb.
Az a baj nem tudom milyen programot használjak. Légyszi segítsetek
(pl: 320 kbps-os mp3 zenét, nincs még fent és elég régi ritka)