Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra meg nem igazán tudok mit mondani, hogy a wiki amit unatkozó biztonsági őrök írnak, minek nevezi a gömbvillámot. Hiszen ez nem mérvadó, hogy a wiki minek nevezi... Annyit tudok tanácsolni, ne olvasd, mert borzasztó hülyeségek keverednek a tényekkel a wikin, és ember legyen a talpán aki kiválogatja.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.07.26. 11:38:08
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.07.24. 22:15:16
*

Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.07.24. 20:22:37
egy csoda nyelvtanuláshoz egy hozzászóló
.. megvettem a Ling Fluent tanulókártyákat apukámnak az 57. szülinapjára. Gondoltam úgyis állandóan mondja: "elmennék ide-oda", de folyamatosan csak a babérjain ül. Talán ha megtanul egy nyelvet, akkor ki fog mozdulni. Apukám átvette az ajándékot, megköszönte és bevágta a szekrénybe. Nem rég megint voltam nála, bemegyek, az meg olyan szabatosan beszél németül telefonon, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, mintha az osztrák határnál élne a túloldalon. Le voltam döbbenve, megkérdeztem: Apu, te honnan tudsz németül? Honnan-honnan? A tanfolyamodtól – mondta. Egy hónap alatt megtanultál németül a semmiből? Mért is ne – mondja – most megvettem a franciát is, mert mindig is el akartam menni a Loire menti borpincékbe...
Csak néztem. Az apukámból azt hiszem poliglott lett. Annyira rákattant a nyelvtanulásra, hogy másról sem tud beszélni. Teljesen le vagyok döbbenve. Ezek szerint még egy 57 éves nyugdíjas szerelő is meg tud tanulni 2 idegen nyelvet... ki gondolná
Mostanában valahogy pár helyen könyvekben/játékokban találkoztam a lidércfényekkel.
Az lenne a kérdésem hogy Magyarországon van esély valahol látni őket?
Próbáltam ezekről infót keresni de semmi értelmeset nemtaláltam, még egy normális képet sem.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
A dal amúgy olyan, hogy a Neoton ma is százszor jobbat csinálna ingyen. De ez van, ki kell osztani a milliókat és milliárdokat, nehogy úgy tűnjön, hogy van az országnak pénze és kevesebbet kelljen adóznunk.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
a dal szövege echte hazai gyártmány:)))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.08.19. 13:45:34
mármint, hogy az 1956-os év hivatalos dala: 13,5milliárd forint?????
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hatalmas UFÓ-t videóztak le az Antarktiszon
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
youtube.com/user/icetihiii22
"Állítása szerint egy cápa mentette meg az életét annak a kiribati halásznak, aki három és fél hónapon át hánykolódott a Csendes-óceánon egy facsónakban - közölte az AFP (Kiribatiról itt olvashat bõvebben). A hatgyerekes családapát egy áramlat sodorta el, és állítása szerint az egyik délután arra ébredt, hogy egy kétméteres cápa köröz a csónak körül.
"A cápa néha megkocogtatta a csónakot, és elvezetett egy halászhajóig. Amikor távolról megpillantottam a hajót, láttam, hogy a legénység távcsövekkel figyel" - mondta az esetrõl Toakai Teitoi, aki szerint a cápa ezután elúszott.
Teitoi kálváriája még májusban kezdõdött, amikor rendõrré avatásán vett részt a kiribati fõvárosban, Tarawában. A ceremónia után 52 éves sógorával beszálltak a halászcsónakba, hogy hazautazzanak a kétórányira fekvõ lakhelyükre. Azonban mindketten elaludtak, és amikor felébredtek, már nem látták a szárazföldet, ráadásul hamarosan a benzinbõl is kifogytak.
A férfi azt mondta, hogy az élelemmel nem volt gond a halak miatt, de semmilyen innivalójuk nem volt. Sógora kiszáradás miatt július elején meghalt, neki azonban az esõvíznek köszönhetõen sikerült életben maradnia."
Walk the Talk.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Yo, Bitch!
Hát a Katinkáék hogy vannak e?
De..!!!
http://www.vopus.org/hu/gnozis/erdekes-cikkek/van-elet-a-marson.html
Walk the Talk.
Akkor nem is ismeretlenek, mert én naponta kerülgetem õket.<#nevetes1>#nevetes1>
Walk the Talk.
Kérdés most csak az, hogy idõvel: Szülsz, avagy csak simán: õSzülsz-e közben?!
Legalább szép lennél:)