Eszperente

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
hehe

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

n3whous3
12:25 Aspyrin: Eme remek Elek melynek emberek emeltek teret s kezet

legremekebb elmebeteg elek meleg telen evett egy tehenet eger mellett
12:32 n3whous3: ez nem lehet
12:32 n3whous3: kerge ember lehetett ez

n3whous3: teheneket nyersen ette? feltette esetleg egy szerkezetre mellyel melegebb lett?

12:34 Aspyrin: ejnye meg ne lessem befejezve remek tettem

12:34 n3whous3: semerre se lelem keresletem

púúúúú

e-hely megrekedt

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Agy Halott
Szoftver:

Egy elme teremtette rendszer, melyet emberek vesznek meg. Eme rendszer lehet nyelved, melyet egy szerkezetbe petyegtetve be megteremted eszmecsere redszeredet vele.
Dragooon
nem 😛
szeretem eme remek nyelvet de nem pereg nyelvem e helyzetben

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

CattiBrie
nem csevegde, etetel 😄

[/spam]™

shad0w
csevegde 😊

don't give a fuck

CattiBrie
de ez nem cset

[/spam]™

HURRICAN
te egy fejvesztett ember lehetsz

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

megyek megkeresem fejem, mert kedden este elvesztettem... he he he 😊

rundll32
Nem szeretem e nyelvet, e-k tesznnek engem tehetetlen embernek.

alijani
Király Crazy

alijani
A szex a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon.
ez igaz
Alkalmazod is ha ideges vagy? 😊

alijani
Eddig jó 😊

Crazygirl
ejnye-bejnye.:😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

W. Eszterhez

Egy eszme kerget engem kerek esztendeje,
mely gyenge lelekemet kegyetlen leteperte.
Epekedve szememet Eszterre vetettem,
de keveset keresve meg nem szerezhettem.

Mert lehetsz lelkedben egyenes, s fejben eszes
kellemes ember, de Eszternek nem kell ez.
Helyette legyen neked rengeteg ezresed,
s erre eme Esztert egyszerre megveheted.

Keseregtem ezeken rengeteg estelen
helyemet meg nem lelve merengtem esztelen.
Hetek hetekre teltek, s egy neves reggelen
felleltem egy helyet, s benne hevert Eszterem.

Egy emberre mereven szememet emelve
ezt rebegtem: - EsztEr kell nekem! -
s rengeteg ezresem tettem elejbe,
de nem vette fel. Kevesellte.

- Negyvenezer lesz - felelte,
s lejjeb egy centtel sem engedte.
Szemem egyszerre megtelt,
keserves leve mellemre cseppent.

- Ne legyen Eszterem? Ez nem lehet!
Zsebemben keresve egyebekre eltett
ezrest leltem, s meglett kereken
keservesen szerzett negyven ezerem.

Kegyetlen emberem Esztert kezembe tette,
s rengeteg ezresem egyszerre eltette,
(nem kellett egy perc se!). Emelt fejjel
mentem el, zsebre tett Eszteremmel.

Szerkezetembe szereltem este,
beleremegett Eszterem teste.
Megfejelve e kedves, remek estet,
feltettem egy merevlemez tesztet.

- Szeretve tesztelt Eszterem!
Fejeddel meg ne verd lemezem!
Szende kezed se reszkessen nekem,
sebesen peregj, de csendesen!

- Ne rezelj be, repesztek rendesen, -
felelt Eszter kerregve, begyesen.
- Lemezedre ezerszer ezer jelet teszek,
egy perc sem kell, s ezzel megleszek.

- Remek, ez esetben nem vetlek el.
Etetlek mereven rengeteg delejjel.
Szerkezetemben, pergetve lemezem,
te leszel nekem egyetlen mesterem!

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Nem eshetett meg ez veled , mert te egy kedves ember lehetsz. Fejed nem sebezhet,lelked nem mehet mennybe!

Nolycsy
Ez egy mese, mely velem esett meg:

Egyszer egy este elmentem egy emberhez, melynek neve: Kelemen. Kelemen nem szeretett egyetlen embert sem, engem sem. Kellettem eme embernek, mert egy szellem telepedett le e kertben - nekem kellett elkergetnem.
Nem tehettem egyebet: bementem, felfedeztem e keservesen kellemetlen helyet. Lent megleltem egy keresztet, melyre egy szent embert tettek mesteremberek. Felvettem, ezzel lelkem kellemesebben lett. Mentem, mentem meg mentem, de nem leltem egyetlen szellemet sem. De egy szervemmel, mellyel neszeket fedezek fel, jelzett: RECCS! RECCS! .... MEK-MEK MEK-MEK!
Szervemmel, mellyel neszeket keltek, elkezdte: EZ NEM EGY SZELLEM!!!! EZ EGY KEDVES, SZERETETTEL TELJES KECSKE!!!
Mentem, kezemmel el nem eresztve vezettem el Kelemenhez. De fejem teljesen eszetlen, mert e kegyetlen ember nem szeretett engem - e szellemes mese eltervezettnek lett megteremtve. Egy verembe vezetett Kelemen, melynek feneke fekete, benne rengeteg hegyes penge, mely belement testembe teljesen. Szememnek fekete lett e hely, testnedvem lecsepegett, sebem befedte teljes fejemet, lelkem eleresztette testemet, felmentem egy kellemesebb helyre, melynek neve: Menny.

E mese legyen veletek. Ne essetek bele eme kellemetlen helyzetbe.

Perverz ember, testemet nedves helyre nem teszem,mert egyszer belefelekezdve elvertem

Nolycsy
Lehet. Meg egy kegyetlen ember sexelhet, ezzel lehelve egy lelket egy testbe, mely lehet kedves.

kegyetlenember lehet ember mert neve: ember

Nolycsy
Kegyetlen ember nem ember.<#shakehead>

nem leszek szerelmes mert bennem nem leledzek elengedhetetlen kegyelem

Nolycsy
Megszerettem egy gyermeket. Nem tehetek ellene, mert egy kedves ember megszerettette velem e gyermek testet. De nem.... Nem leszek kegyes. De te sem lehetsz, mert megetted e epres szerelem kekszet, mejbe egy ember bele tett egy szert... Egy szert, melynek nem lehetsz ellene.
Egyszer TE leszel szerelmes!!!

norbre
te tetted e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese tee

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nektek ez lehetetlen egy ember nem tehet egyebet ezen helyen

Bobber
de fergeteges😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

ZsZso
ez beteges

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mandarinocska
mert e remek eleven mese emberesen melegedett
<#vigyor><#vigyor>

kegyetlen egy mese, de e helyen ez kell, nem de?
de-de

Crazygirl
ehhh ehhez eszetlen ember kellett, nem?<#idiota>

Mincsi
He-he!!!

Rush!

Loál János
De nem. :C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Aquir
emberek. Nektek eme helyen eszperente nyelven kellene csevegnetek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

befejeztem mert menem kellett de egyszer elkezdem.

nevetnem kellene nekem de nem tehetem mert kedvemre nem tesz kedvesem

Loál János
Ne vetem meg, ez szent! <#smile>

Nevetsz ? Engem nevetsz ? Ez lehetetlen !

nevetsz te eleget, nem ?

Loál János
Engem nevettessetek ehelyett.

Crazygirl
hehe... ez fene rettenetes lett... rettegek, mert megversz<#idiota>

Nem merem mert elterelsz !

Loál János
Ne perlekedjetek. -.-

eszetlen ember ? he? ezt nekem ? ez rettenetes , s nem kellemes e-helyen befejezem , s nem perlekedem veled te elmebeteg ember , kegyetlen fenegyerek .Helytelen- e cselekedett velem, ezt ne tedd!!!! Lefejelek te gyermeteg ember !!!

Crazygirl
eszetlen ember...<#hehe>

Gerecse

Egy kellemetlen vekker kelt reggel, nehezen, de felkelek. Eltelt egy perc, fenn egy-egy fecske, verebek meg fellegek repdesnek, kedvem remek! Lelkemben hegyek heve: "Megyek, Gerecse!"

Nem kevesen (heten meg heten) keltek fel lelkesen e reggelen, mert Pesten nem leltek hegyeket, melyeket melegen szeretnek. Ezen hegyek, melyekben egy ember edzett lehet, messze leledznek...

Kerekek tekerednek egy-egy tengelyen – kb. (ejtsd: kebe) hetvennel megy e szerkezet, melyet egy kedves ember vezet. Kezdetben nem lebzselhetek, elhelyezkednem lehetetlen (egyetlen helyet sem lelek) – emberek mellett kell terpeszkednem merev testhelyzetben. Efelett persze nem kesergek – teljesen felesleges lenne... Hej, egy gyermek elment, elhelyezkedhetek fenekemen. De kellemes!

Negyven perc telt el, befejezem e cselekedetet. Szerkezet letesz engem meg seregemet egy helyen, s negyvennel elteper. Eme hely lesz menetem kezdete. Egyesek elmennek (kenyeret vesznek), de ehhez rengeteg perc kell... Kezemet felemelve fegyelmezek: "Gyertek, gyertek!" Felveszem teljes terhemet, s menetem – szennyezett helyeket keresztezve – csendben, s rendben elmegy.

Nem messze e hely mellett egy jellegzetes hegyet lelek, melynek neve Pesznece. (Persze nem teljesen helyesen ejtve). E hegyre megyek fel seregemmel lelkesen. (Nem berzenkednek ellenem, s nem helyezkednek velem szembe – ez felette meglep, mert e hegy egy-egy helye rettenetesen meredek...) Egy csermelyt egyenesen keresztezve egyre feljebb, s feljebb megyek, mellettem Gerecse legszebb erdeje. (Eme helyeket Szent Szellem kellemes kedvvel teremtette.)

E hegy teteje meleg (egek felett egy veres, kerek test gerjeszt meleget), fejemen jellegzetes cseppek jelennek meg, melyeket tenyeremmel kenek el. Negyed egy. Megkezdem kenyerem, eszem-eszegetem. Remek! (Kedvesem szeletelte, kente, s tette el nekem, szeretem.) Mellettem egyebek nyelnek le kellemes eledeleket.

Felkelek, egy vermet keresek nem messze. Meglelem, de fekete terme rettenetesen meredek, felette elmegyek, de be nem. (Persze egyebeket sem engedek be/le.) Egy kellemes helyen – mely egyenletesen lejt – vezetem le menetem. Szemben egy fergeteges hegy: Gerecse. Seregem emellett menetel fel.

Fejem s testem meleg, szennyezetlen nedvet keresek kelyhembe, de egy cseppet sem lelek. Ez nem mese! "Le kell mennetek egy emberek tervezte helyre, mert ‘nedvetlen’ kelyhekkel eleve lehetetlen e menetet befejeznetek!" – ecsetelem. "De ne legyetek kedvetlenek, ez nem jelent veszedelmes menetet!"...

E kedves helyet (egyes kertekben tehenek legelnek) meglelve, seregem fele letelepedett, mert e nedv helye messze lenn lehet. De merre?!... Egy embert tesztelve meglett, veszek nedvet eleget, ezzel elleszek (‘kemence-effekt’ nem fenyeget). Leheveredek egy cseppet...

Remek kedvvel, s megelevenedett testtel emelem fel fejem: "Gyertek!" Megyek, megyek, de egyszerre megrettenek: egy ember elveszett!!! Merre lehet Etele?! (Ez e kedves ember eszperente-neve.) Dermedt csend, megszeppent emberek... Meg kell keresnem! "Szent Szellem, vezess!" – esengek szellemben. S egyszerre: egy testre lelek, mely mellettem megy!

Egy medve lesz ez? Esetleg egy kerge zerge? (Nem, ezek nem keverednek el eme hegyekbe.) Ez Etele lesz! – dereng fel bennem. "Erre, egyenesen erre!" – lelkesedem. Elveszett, de meglett – ez kegyelem! "Egy nem egyenes, kellemetlen helyen kevertem el" – esdekel. Egy keveset megfedem ("Ejnye-bejnye!"), de nem neheztelek.

Negyven perc fele sem telt el, s keservesen fedezem fel: seregemben egy emberrel kevesebb menetel... Remek! Ezennel egy lelkes menyecske veszett el...

Este lett, seregem sebesen menetel Esztergem-megye (ej-ej!) legterjedelmesebb (s egyben legszennyezettebb) helye fele. Fegyelmeznem, rendelkeznem nem kell, rendezetten (nem szedett-vedetten) menetelnek. Testem recseg egy cseppet, de fel se veszem. (Nem lehetek gyenge.) Menten meglesz e hely!...

Meglett. Felette fekete felleg lebeg... E helyre seregemet elengedve kedvesemmel megyek le, kettesben. Csendes csevely...

Emberek jegyeket vesznek, s egy sebes szerkezettel – melynek kezdete menetrendben szerepel – elmennek keletnek (Pest fele). Nekem nem erre kell mennem, messze vezet Szent Szellem terve...

Gerecse – nem felejtelek el

lehetelen de nem eszperente ez ,mert egyetlen ember sem csetel e -helyen ? Gyertek be e eszperente terembe mert gyermekem beteg.