Eszperente

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eztbelehetne tennem ?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Crazygirl
de... 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

nem lesz ez egy lehetetlen hely?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

ne ehhegj mert nem lehet ezt eszperente nyelven ecsetelni

Arch
ehhe 😊))

gyertek erre mert belefejelek testetekbe

E helyzet nekem nem lesz terhes felejtek eleget

Loál János
Elegem lehetne e helyzetben, de nem teszek emberek ellen - elfelejtem stresszemet.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

pikk8
szeszes cseppek egy kehelyben.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

sweech
de lehet: ték

mese melyet lejtettem nem tetszett, egyebet nem tehetek

emberek erre- erre

ebbe keretbe nem lesz beleverve egy ekezet sem

nem csetelsz nem csetelsz de berezzelsz!

nem cset, nem cset ? mert eszperent de egy "mert " elmegy , nem ?

Rafaelo
ez nem cset te lekett berem ellet te !!! ez ferem

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Bandee1987
mert?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

elmegyek<#integet2>

Crazygirl
de elemelte egy ember...

egyetlen egy penge kellene nekem

Crazygirl
nem lehet... ez eszperente penge...

de te megteheted!

Crazygirl
neeeeeeem.... <#circling> lehetetlen...

lehet ,de nem kellene belefektetned?

Crazygirl
nem vehetek neked ezerbe mert nem tehetem...<#crazya>

de ezerbe megveszed nekem ?

Crazygirl
vehetsz...

de vegyek-e egy hegyeset erre esetre?

Crazygirl
teddddd

de tegyem-e bele?

Crazygirl
bele

e penge zsebembe belemegy ?

ejnye-bejnye-nem mehetek-be?

SZEMTELENEK! FEJEZD BE, MERT LEMETSZEM FEJEDET, DE KELL EHHEZ EGY PENGE!

egyszer egy ember szekere... nem-nem, tevere (mert teve edzett s evezett messze el vele)
ereszkedett keskeny meredek hegyeken... s leesett, megrekedt (mert jegen lekerekedett)
teve nem szerencse e helyzetnek, mert degeszre ette, s lelegelte egyetlen kereket

szekeres ember emlegete: szemtelen teve... melyre teve lepermetezte (ez szerepcsere, mert teve nem engedelmeskedett)

szekeres ember esetlen, nem egy ezermester, teve leve sem kedvezett, s ereje leeresztett
"Megszerelem!" s szelepet keresett, ebben, melyett teve szervezete testbe be nem temetett (leeset? 😊

teltek hetek... szeptember lehetett, de ez nem ezeregy este mese 😊

egyszer meglepte egy termetes telepes, elemes, emeletes, szemetes lehetett
s eztet szegezte: Kend elmebeteg-e? Szemezget benne, melyet teve fenek rejt? Ejj... leteremtette szekeres embert mely levesesen erjedt lepelben teve levesen keresett

szekeres ember megremegett
telepes lehelete elrettentette, de nem tehetett egyebet, eszmecsere melybe elegyedett

e helyzet teremtette, egy telepes ember megmentette, mert kereket megszerelte

End

Christiansen
Seggem eleje felfele dermed eme esztelen helyzetben!!!
Nem lehet eme emberek tehetetlen tette!!!!!!!!
<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

Crazygirl
egyen meg benneteket ezer fene, mert nem tesztek erre helyre eszetlen szlengeket<#hehe>

menyus77
Megyek, lefekszem!<#wave>

Christiansen
Fender. Kedvenc, hengszer. Eheh<#vigyor5>

Weezer

zene melyben tested lelked elernyed
leszeded, megszereted, s benne szellemed megleled <#wave>

Crazygirl
nem lehetek benne teljesen eszperente, de lehetne dekker e lehetetlen helyzetben, esetleg Te...teremcs lehetetlen, elmebeteg, esztelen, kedves szlnegeket, mert... <#hehe> esetleg nem lesz kedves eledele, mert lenyeletek vele egy sejtelmes nyelvet! <#nevetes1>

<#rinya>nyelveddzen-cselekedjen egy ember, mert nem leszek semleges...

Crazygirl
Esedezek ebben e helyzetben, de nem helyezted eme helyre e-kel tele lenyelt ....letter-ed...😊)) nem helyezhetek erre e helyre sem eledelt, sem ereket, de legyen kedves nekem beszterce nevet (esztelent) leteremtve erre e helyre helyre nevelve!!!! egyebet esetleg?<#nevetes1>

damondesign
heeee???

Megtehetem neked, Te epekedett gyermek
Eszperente nyelv eledel neked?

Eszeveszetten lehetetlen helyzeted?
Nem tehetsz egyebet, eszperente nyelven esedezz

Crazygirl
eme lehetetlen helyzetben lehetne ember e helyen, s eszetlen szlengeket lehelyez e helyre... <#nevetes2>

dunga
wehhehehehe 😛

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Crazygirl
elevenen leteperlek s beleteszlek egy hengerbe, melyben kerge kecske tekereg... belenevet e lehetetlen helyzetbe,erre te lenyeled e nyelvedet... 😊

tere-fere helyett eme terem emelkedett

Aquir
Ne tedd te perverz gyerek. Eme engedetlen cselekedet nekem nem kell, de ellenben neked fegyem kell, mert ez ellene leend nekem. Te! Legyen rend.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jAsOn VoOrHeEs
Egy hely tele termekkel, s e termekben fenekeknek teremtett helyekkel. Jegyet veszel, mellyel beengednek, helyedet megkeresed, s letelepszel. Kedvesed melletted, feje tenyeredben, s beceneveket rebegtek. Egy leplet lestek, melyen emberek jelennek meg (persze nem elvenek, mert ezek felvett jelenetek), s feleselnek, szeretkeznek, verekednek. Nem egyszer megnevettetnek, de lehetnek kegyetlenek, s megrettenthetnek. Egyes esetekben emberek mellett, esetleg helyett rengeteg beste szerepel, s csepp gyermekeknek kedvence egy sereg szerzet, melyeket meglett emberek festettek, szellemes, kedves lelket lehelve nem egybe.
Jelenleg rengetegen nem mennek el e helyre. Ehelyett tekercseket vesznek, s ezeket egy fekete szerkezettel leperegtetve lelnek kedvet e jelenetekben.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century