UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UPC Chello reklám 2005-ből. <#vigyor1>
bowden
Olyan gondja volt már valakinek, hogy mióta bekötötték az internet mellé a upc-s tv-t is nem jó a net. Azelőtt minden tökéletes volt, azóta viszont online játékok játszhatatlanok olyan pingem van. Megszakad, lassú. Lehet ezzel valamit kezdeni? Upc-t hívtam már, egy hölgy azt mondta hogy ő rámért minden rendben és el van intézve. Csakhogy azóta sem jó.

vizes
Jaaa, vagy úgy. <#nemtudom>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

mcdrusza
Mert a wi-free egy másik ip címet ad, voltak gondjaim paypal-al stb. ami miatt biztonságosabb egy másik ip-t használnom hozzá.
vizes
Na de a sajátodra miért akarsz free csatlakozást? Csatlakozz rá a saját wi-fi jelszavaddal. Tehát ne a wi-free jelszóval.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

mcdrusza
Igen így értem.

Nem a böngésző a baj, hanem maga a wifree csatlakozás.
cement
minden böngésző ezt csinálja? annó nekem is volt hasonló, de csak chrome-al a többi jó volt

respect to the man in the ice cream van

Szerintem az lehet,amit én is tapasztalok..míg upc előfizetőként sima modemem volt,addig simán tudtam bárhol a wifree-t használni mobilon is tableten is..miután wifis modemet kértem és a mobilt és tabletet is belőttem rá..utána a wifree-re már nem képes csatlakozni sehol..lakáson kívül sem..
vizes
Jól értem, hogy van egy upc modemed és arra akarsz wi-free módon csatlakozni?

mcdrusza
Üdv!
Valaki használja a wi-free szolgáltatást? Nálam régóta aktiválva van, de pl. telefonnal csak a router újraindítás után tudok egyből csatlakozni, ha váltok a rendes wifire és vissza akkor már nem engedi többet... Fura, mi lehet a probléma?
lac coo
Persze nem zarom ki, hogy nalam van a hiba, csak mi ...?! :)

Nekem mar otletem sincs....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Próbáltam én már mindent, kilőttem vírusírtót, másik géppel néztem kábelen, stb ....10 lassú töltésre jut egy normális ....
Nem csak elsőre , ha maradok azonm az oldalon, pl itt SG-én , ugyanúgy legtöbbször gondolkodik ....

SzirmosSzisza
Lol, akkor 99%, hogy a gépeden van elrontva valami. Én kikapcsolnám a Kaspersky-t a helyedben és megnézném megy-e. Véletlenül nem az a probléma, hogy a weblapok ELSŐRE töltenek be lassan utána már normális a sebesség?

ESET-nek van olyan funkciója ami miatt a titkosított kapcsolatok (https) betöltése tovább tart, sztem a te vírtusírtódnál is hasonló lesz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lac coo
nINCS ESET, kASPERSKY VAN, TELEFONON NEM LASSÚ, CSAK VEZETÉKEN LASSÚ ....

DarkHorSe
Probald ki masik geppel, ha azis is szar egybol irj a fogyasztovedelemnek, felejuk meg tovabbitsd hogy nem teljesitettek a szerzodesben foglaltakat. Ugyfelszolgalattal, meg supportal legyel akkora paraszt, amekkora csak tudsz.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

SzirmosSzisza
Nincs véletlen ESET-ed? Illetve pl telefonon is lassú?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lac coo
Én továbbra is azzal küzdök, hogy irgalmatlan várakozás van böngészés közben, csak pörög, pörög, várakozik a szerverre, biztonságos kapcsolatot hoz létre vagy anyám kínja, és sokszor fél perc mire bejön egy oldal .Letöltés feltöltés rendben van, tök friss rendszer...
hiába írogatok már régóta, hogy nem jó, csak azt hajtogatják, hogy szerintük jó, meg, hogy reseteljem a modemet :)))

Sickness
<#zavart1>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

DarkHorSe
nincs mert nem tudtak eleg embert megszopatni, hogy tul sok filmet neztek aztan a kovetkezo honapban kiszamlazzak nekik, igy iden elmarad

SzirmosSzisza
Ha nem kell fúrni/faragni, akkor a digi még hűség nélkül is olcsóbb :)

nem, mert annyira nem erdekelt, mivel alig voltam itthon. van mobilnetem is ha szopatna a upc. itt hala istennek nincs monopoliun, elerheto a upc, digi, invitel. mar regen digi-s lennek, de tervbe van egy koltozes, emiatt mar nem akarok varialni.
SzirmosSzisza
UPC-t nem hívtad fel?:)

nekem mult heten itt godollon 2 napig gyakorlatilag alig ment a net. neha bejott egy-egy oldal de annyi. mertem sebesseget, hol allt, hol jott par kiloybte adat. volt hogy a letoltes negyede megvolt de a feltoltes nulla volt. aztan a 2 napon ujrainditottam a modemet es megjavult...
Sickness
idén is van videotár akció, hogy x összegig ingyé van? és ha van, akkor régi előfizusoknak is?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bardocz
Mostanra úgy néz ki megjavult.
Viszont erre nem is gondoltam, laptopon mértem, az meg wifiről megy :) De valami biztosan volt vele, mert nem töltött be egy weboldal sem.
cement
a garantált sebesség mindig kábelen mérve értendő, nem wifi-n. ha bedugva sincs meg, akkor 2 dolog lehetséges: régi fajta routered van, menj be egy upc pontba és ingyen adnak egy új, 3 antennás fehér színű routert ami nagyon jó (nekem rengeteget javult a jelerősség és a sebsesség vele). valamint ellenőrizd hogy a számítógép/okostelefon mekkora sebességet támogat egyáltalán. pl a céges laptopomon megy 240mbit/sec-el a wifi, viszont a sajáton nem. egy csomó idő kellett mire rájöttem, hogy bár elég fasza laptop és nem is régi de a hálókártya csak 72mbps-es max sebességet tud :)

Remélem karácsonyra lehal az egész,és akkor végre mindenki egymással lesz elfoglalva<#idiota>

Kellemes Ünnepeket UPC!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bardocz
Ha a garantált sebesség nincs meg akkor mi van?
240-es netünk van, most mértem, 19,83/18,99 a sebesség. Akár elég is lenne, ha működne rendesen, de nem.
Nem akarok senkit rá/lebeszélni egyik szolgáltatóra/-ról sem, de nálam személy szerint úgy alakult, hogy a UPC 120-as netszolgáltatása igencsak ingadozott, volt hogy 130 Mbit is volt a letöltési sebesség (amit én sem értek), de később leugrott 10-12-re. Napi átlagban persze megvolt a garantált 30...
Most Digi van, 100-as, de eddig atomstabil még csúcsidőben is. Társasház, szóval lehet azért, mert a szomszédok max. a Skype-ot tudják beizzítani, de nekem a stabilitás fontosabb, mint a picivel nagyobb sebesség. Filmeknél/sorozatoknál pedig így is elég zuhany előtt elindítani a letöltést, max. ha fullHD-s, akkor az asszonyt is be kell hívni, mire végzünk, addigra a letöltés is ;-P
ma már nyomják a netes tévézést..sőt..a wifis verzióit is..jó ha nem 10es nettel pufferel meg szakadozik egy online lejátszás..steam korában meg pláne nem baj,ha egy frissen települő játék nem 2 nap alatt jön le..és akkor még mindig csak a legális dolgokra gondoltam...
Skynet85
Teljesen egyetértek ugyan én itthon legtöbbször csak tanulási és szórakozási célzattal használom a netem, de mióta van full hd tv-nk(és monitorom) és ha néha van időnk filmezni, akkor nagyon nem mindegy, hogy amíg a 30mbites netem volt addig a filmezés előtte egy nappal elkellet dönteni mit akarok nézni(hétköznapról beszélünk) ha azt full hd-ban szerettem volna, vagy például most mióta a 240-es van, pusztán adhoc jelleggel 19:40-kor akár egy kritikát elolvasva, vagy egy 2 perces bevágást meglátva már 20:00 nézzük a teljes filmet full hd-ben, Tudom, ez erősen kényelmi szempont, de nekem mivel esténként csak 1-2 óra szabad időm van, nagyon is számít.

cement
igen. imádom mikor full alaptalanul negatív kommentet ír valaki a másikról, úgy hogy fogalma sincs.
röviden: it supportot csinálok és nagyon sokat dolgozok itthonról, nem ritka hogy egy időben egymás mellett 6-7 távoli asztalom van nyitva. emellett megy mondjuk egy webex / cisco ip softphone, stb stb... és nem egyedül használom a netet a lakásban.
nem mellesleg nagyon sokat torrentezek és nekem nagyon nem mindegy hogy 3-4mb/sec-el jön egy 10-20 gb-os film, vagy 27-el :)
Utoljára szerkesztette: cement, 2016.09.26. 18:05:55

DarkHorSe
youtube+net

bakvarnyu
És mire használod azt a sávszélt? Egy egész gyárnak elég lenne :D

cement
na 2-3 napja bementem az allee-ba lecseréltetni a routeremet erre az új fehér boxra amit reklámoznak, elég nagy változás lett bár kétlem hogy csak ennek betudhatóan.

240mbps-es előfizetésem van, eddig mértem 40-50mbitet wifin, 80-90-et kábelen a régi routerrel. amikor hazahoztam és beüzemeltem, kb ugyanennyit mértem megint, mérgelődtem is mint a szar. aztán este megint rámértem és csodák csodájára most 200 és 245mbps között mérek mindig, a nap bármely szakában, WIFIN! én arra gyanakszom egyébként hogy mivel én a lakás előző tulajától vettem át az előfizetést és upgradeltem a sávszélt, eddig egyszerűen nem állították át a 240-es csomagra, csak most utólag amikor adminisztrálták, hogy új routerem van.

mindegy, lényeg a lényeg, most már azért más a leányzó fekvése.

olyan jo olvasni aki elegedett valamivel :)
Skynet85
a lényeg, ár/érték arányban elégedett vagyok a UPC-vel...

Ezt nem értem
Skynet85
Ha lett volna a digi mint alternatíva valszeg azt választom én is, de nincs. Így viszont, hogy nincs 7000 a 240-es net + gold+ alapteló nekem tökéletes, ráadásúl a net nálam szinte mindíg tudja a maxot.

2016-09-06 08:00 2016-09-06 16:00 internet, analóg kábeltévé, telefon, digitális kábeltévé, Gödöllő Rendszer karbantartás

hat nem sikerult... most 22:51-van es meg semmi sem megy (modem ujrainditva).
Nekem is volt hasonló ajánlat, 120-as netem és D Bronze-om volt, telefonnal (amin készülék sincs), eddig fizettem érte 7499 Ft-ot, most ha nem csekken, hanem online fizetem, akkor 7800-7900-ért Gold + 240-es net...
Mondtam, hogy nekem nem kell több csatorna, alig nézek valamit tv-ben, és maradhat a net is így, akkor mennyi lenne? A válasz: 8500 Ft, mert nagyon akciós ajánlat...

Szóval váltok Digi-re azt hiszem, a környéken sokaknak bevált, és feleannyit fizetnek mint én...
Utoljára szerkesztette: Quintall, 2016.09.06. 12:42:40

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SzirmosSzisza
Biztos bekötötték a digit az utcában :)

Skynet85
csak hogy egy elégedett szó is legyen vidékről jöttünk ott is mindig jó volt a szolgáltatás most, hogy a 14. kerben lakunk itt is kb évente 2-szer van valami pity puty azon kívül hibátlan. Viszont amiért írta ezt; hétfőn szolt az upc, hogy +200 HUF-ér nem elírás tényleg 200HUF digital bronz helyett kapunk digital goldot valamint 120-as net helyett 240-est + legolcsóbb vezetékes telő is benne van igy ezt 6900 HUF/hó-ért úgy, hogy volt még 1,5 év hűségem...

ez egy ilyen bicikli. nekem ezert nincsen husegem sehol. igy barmikor barmit felmondhatok. szerencsere mar itt a digi, csak a lustasagom miatt nem leptem meg, bar nekem jol mukodik a upc is, csak a diginek jobb a szolgaltatasa ugyanazert az arert. ja de a digire is csak huseg nelkul megyek szigoruan... :)
DarkHorSe
upc csak egy rakas szar

Nem mindig? 2 modem csere volt eddig és naponta 58x indul ujra a modem. Kérdeztem, hogyha központilag is látják, akkor miért nem maguktól veszik a fáradtságot és jönnek ki elhárítani a problémát? Hát hát hát...ennyit erről. Másfél hete várom, hogy ismét bekössék,mert a beltéri elosztót kintre tették (biztos megvolt az oka,mikor bekötötte a csóka). Holnap ismét telefonálok. Ha ez szeptemberig nem realizálódik,akkor felmondom. 3 hónapja van UPC-m és csak a bajvan vele. A megadott szolgáltatást nem kapom meg de a pénzt azt elkérik. :)

Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)

Sziasztok Van itt olyan ember aki esetleg a upc-nél dolgozik szabolcs megyéből vagy bárhonnan?
cement
kösz a tippet, bár közvetlenül nem adta meg a választ, ugyanis a Cisco EPC3925-nél pont az van hogy ismeretlen a kód, de egy másik cisco tipusnál az volt írva hogy hagyjam üresen a mezőket és úgy beengedett. nyilván adok meg felhasználónevet és jelszót, azért ez így nem volt fasza.

Utoljára szerkesztette: cement, 2016.08.09. 23:45:00

Van oldala a jelszavaknak:

http://portforward.com/default_username_password/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11