UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
respect to the man in the ice cream van
Valaki használja a wi-free szolgáltatást? Nálam régóta aktiválva van, de pl. telefonnal csak a router újraindítás után tudok egyből csatlakozni, ha váltok a rendes wifire és vissza akkor már nem engedi többet... Fura, mi lehet a probléma?
Nekem mar otletem sincs....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem csak elsőre , ha maradok azonm az oldalon, pl itt SG-én , ugyanúgy legtöbbször gondolkodik ....
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Swedish people are albino monkeys
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
hiába írogatok már régóta, hogy nem jó, csak azt hajtogatják, hogy szerintük jó, meg, hogy reseteljem a modemet :)))
Swedish people are albino monkeys
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Viszont erre nem is gondoltam, laptopon mértem, az meg wifiről megy :) De valami biztosan volt vele, mert nem töltött be egy weboldal sem.
Kellemes Ünnepeket UPC!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
240-es netünk van, most mértem, 19,83/18,99 a sebesség. Akár elég is lenne, ha működne rendesen, de nem.
Most Digi van, 100-as, de eddig atomstabil még csúcsidőben is. Társasház, szóval lehet azért, mert a szomszédok max. a Skype-ot tudják beizzítani, de nekem a stabilitás fontosabb, mint a picivel nagyobb sebesség. Filmeknél/sorozatoknál pedig így is elég zuhany előtt elindítani a letöltést, max. ha fullHD-s, akkor az asszonyt is be kell hívni, mire végzünk, addigra a letöltés is ;-P
röviden: it supportot csinálok és nagyon sokat dolgozok itthonról, nem ritka hogy egy időben egymás mellett 6-7 távoli asztalom van nyitva. emellett megy mondjuk egy webex / cisco ip softphone, stb stb... és nem egyedül használom a netet a lakásban.
nem mellesleg nagyon sokat torrentezek és nekem nagyon nem mindegy hogy 3-4mb/sec-el jön egy 10-20 gb-os film, vagy 27-el :)
Utoljára szerkesztette: cement, 2016.09.26. 18:05:55
240mbps-es előfizetésem van, eddig mértem 40-50mbitet wifin, 80-90-et kábelen a régi routerrel. amikor hazahoztam és beüzemeltem, kb ugyanennyit mértem megint, mérgelődtem is mint a szar. aztán este megint rámértem és csodák csodájára most 200 és 245mbps között mérek mindig, a nap bármely szakában, WIFIN! én arra gyanakszom egyébként hogy mivel én a lakás előző tulajától vettem át az előfizetést és upgradeltem a sávszélt, eddig egyszerűen nem állították át a 240-es csomagra, csak most utólag amikor adminisztrálták, hogy új routerem van.
mindegy, lényeg a lényeg, most már azért más a leányzó fekvése.
hat nem sikerult... most 22:51-van es meg semmi sem megy (modem ujrainditva).
Mondtam, hogy nekem nem kell több csatorna, alig nézek valamit tv-ben, és maradhat a net is így, akkor mennyi lenne? A válasz: 8500 Ft, mert nagyon akciós ajánlat...
Szóval váltok Digi-re azt hiszem, a környéken sokaknak bevált, és feleannyit fizetnek mint én...
Utoljára szerkesztette: Quintall, 2016.09.06. 12:42:40
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)
Utoljára szerkesztette: cement, 2016.08.09. 23:45:00
http://portforward.com/default_username_password/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11