UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
admin és admin az alap felhasználó név és a jelszó is. Aztán bent lehet váltani, de a Wifi jelző és az admin jelszó külön van kezelve. A routeren levő adatok közül az egyik az a hálózat neve, azt meg lehet változtatni és a másik meg a kód, azt is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
respect to the man in the ice cream van
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)
Swedish people are albino monkeys
Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás bekapcsolására vonatkozó igénye nem került rögzítésre. Kérjük, próbálja meg újra."
Valaki tapasztalat?
<#falbav>#falbav>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ma köttettem be a 120as verziót. Speedtest-en 123/3 volt, amivel nincs bajom, viszont ha letöltök, közel sem max sávszélességgel, akkor a böngészés konkrétan lehetetlen. Semmi nem nyílik meg, sőt a nincs internet kapcsolat ablak is felugrik... Próbálom hívni őket, de még most is azt mondják hogy nagyon sok a bejövő hívásuk, sokat kell várni...
Valakinek volt hasonló tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2016.07.01. 22:10:56
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van online support UPC-nél vagy hova érted hogy lehet írni?
Én amúgy nem sározom őket, 11 éve van nekünk upc és nem voltak sose nagy problémák.
Pár filmet szedek le hetente, meg a steam-en játékokat időnként.
"az akció 2 hónapig tart, ha nem mondja le az időtartam leteltével, akkor a továbbiakban is a megnövelt sávszélességet kapja az annak megfelelő drágább havi díjszabással.."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az mitől lehet, hogy mobilon nincs wifi-s net? Hiába csatlakozok fel le, illetve inditom újra a routert. Laptopon van, csak mobilon nincs. Se nekem, se barátnőmnek. Különböző a két készülék. Régen azt csinálta, hogy belassult vagy eltünt, de ha ki és bekapcsoltam a wifi-t a telefonon akkor rendbe jött, de most semmi. Kurva idegesítő..
Még azt sem lehet mondani, hogy messze vagyunk a routertől, mert kb egy méterre van...
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Modem beállításnál le van tiltva, de így is világit a led és mobilon is látom a free wifit.
Mondjuk a teljesítményt levettem a legalacsonyabbra (25%), így talán nem lesz forró :S
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2016.05.05. 15:49:34
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ma pár órája újraindult a modem. Most azt vettem észre hogy világit a wifi led. (nem 100% de szerintem akkor kapcsolt vissza)
Wifi-t nem használunk szóval ki volt kapcsolva, de leginkább a free wifi zavart.
Elvileg az a szolgáltatás nincs hatással a vezetékes netre, de amikor be volt kapcsolva érezhetően lassabb volt, és a modem is sokkal melegebb volt, lényegében forró.
(ezt a free wifi-t csak az upc-nél tudják letiltani). Így teljesen kikapcsoltam a wifit.
Most amikor észrevettem hogy világit a led, megpróbáltam kikapcsolni. Modem beállításnál a vezeték nélküli le van tiltva, de a led világit, és telefonon is látom a free wifit.
Modem már most melegebb mint szokott 😞
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
telefonon fészapp most már megy, viber nem működik még mindig
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.03.13. 12:36:00
szerk:
mentek.. kb egy percig -.-
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.03.13. 12:31:33
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
másnál is vacakol a net vagy csak valami helyi probléma lehet ? (Sopron)
a magyar oldalak többnyire mennek, a külföldiek nem.. viber nem megy, dropbox nem megy, fészbúk se, de youtube speciel megy.. google keresés megy, wikipedia, imdb nem jön be..
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.02.24. 15:55:44
Köszönöm a válaszokat előre is.