UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Pont tengapelőtt szoptam ezzel. Ugyanis a kapott papíron két féle módszer is van és az egyik hülyeség.
admin és admin az alap felhasználó név és a jelszó is. Aztán bent lehet váltani, de a Wifi jelző és az admin jelszó külön van kezelve. A routeren levő adatok közül az egyik az a hálózat neve, azt meg lehet változtatni és a másik meg a kód, azt is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

SzirmosSzisza
admin/admin? Routeren szerintem az alap wifi név/jelszó van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cement
sziasztok, most lett upc-m, még sosem volt. már volt szolgáltatás a lakásban amit megvettem így a router nem új. meg akarom változtatni a wifi nevet es jelszavat, a 192.168.1.1-re felmenve azonban a username-hez és passwordhöz nem tudom mi kell beirni, semmi, ami a routeren van nem mukodik. van valami ötlet, vagy hívjam fel az ügyfélszolgálatot

respect to the man in the ice cream van

vizes
Nálam tíz éve hibátlanul működik az összes szolgáltatás. Tudom, hogy vannak területek ahol nem ilyen rózsás a helyzet, de itt minden oké.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

bardocz
Én a modem csere óta nagyon meg vagyok vele elégedve.
dehogy! csak nem mindig jo! 😊
A UPC egy kalap fos! :/

Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)

mcdrusza
Hát ha épp mákod van és lehetőleg városban vagy akkor lehet találni. De ha mész 5métert már nincs net. Egyébként 3 ember tud egyszerre 1 felhasználóval csatlakozni.
DarkHorSe
En hasznaltam, de kb hasznalhatatlan kategoria mert (szerintem) tul sokat kapcsolodnak az adott pontra. Ezt kb ellenorizni nem lehet, de jel eroseggel nem volt gond. Azt hogy kiere kapcsolodtam nemtudom. Mondjuk oda lehet adni masoknak a felh/jelszo kombot igy lehet vki masnak ingyen internete ha nem sokan kapcsolodnak az adott upc free wifire. Mas ertelme kb nincs is 😄

Swedish people are albino monkeys

mcdrusza
Hát én is próbáltam találni wi-freet de nem igazán lehet.
bardocz
Én párszor próbáltam ahsználni a Wi-Free-t, de annyira szar, hogy maradok a mobilnetnél.
mcdrusza
Regelni már sikerült, de mikor bekapcsolnám a szolgáltatást ezt kapom: "UPC Wi-Free - Sikertelen bekapcsolás
Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás bekapcsolására vonatkozó igénye nem került rögzítésre. Kérjük, próbálja meg újra."
Valaki tapasztalat?
mcdrusza
Valaki használja az ingyenes upc mobilnetet? Ha jól értem sima reg után használható ingyen. Akárhányszor regelnék: 504 - Gateway Timeout
<#falbav>
Valaki meg tudná mondani,mitől akadoznak mostanában az oldalaK? Nem lehet felfelé görgetni folyamatosan,mert megakad egy képnél,vagy videónál,és várni kell mig betölt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Még azureussal vagy mivel volt ez ismerős..utorrentből az új lehet megöli,a reklámos...2esnél újabbat nem szabad használni 😊
Gubberx
nm 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

shaba23
Köszi, qbittel tényleg jó 😊
Gubberx
Nekem utorrent alatt csinált ilyet, qbit-el jól megy minden letöltés mellett is.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

shaba23
Sziasztok!
Ma köttettem be a 120as verziót. Speedtest-en 123/3 volt, amivel nincs bajom, viszont ha letöltök, közel sem max sávszélességgel, akkor a böngészés konkrétan lehetetlen. Semmi nem nyílik meg, sőt a nincs internet kapcsolat ablak is felugrik... Próbálom hívni őket, de még most is azt mondják hogy nagyon sok a bejövő hívásuk, sokat kell várni...
Valakinek volt hasonló tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2016.07.01. 22:10:56
Gubberx
A 60-as csomag szűnt meg és ezért lett belőle 120 a 60-as árán 😊

mcdrusza
Akkor megér egy próbát, köszi!
SzirmosSzisza
Általában 2 napon belül felhívnak, hogy még mindig szar-e és ha igen mikor küldhetik a szerelőt. Ha meg másnál is rossz a környéken akkor visszaírnak, hogy a hibát javították, stb.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lalakov
Akkor hívd fel őket, úgy gyorsabban kiderítheted mi a gond. ;-)
mcdrusza
Arra lettem volna kíváncsi hogy érdemes-e a supportjukra írni, mert a legtöbb ilyen nem ér semmit.
lalakov
mcdrusza
10MB/s felett is szoktam tölteni, ez mostanában talán a nagyobb vihar után jött elő. 1mb/s mintha korlát lenne rajta, és ilyet se tapasztaltam még hogy kihasználva az 1mb/s-t letöltés közben mást nem enged elérni.
Van online support UPC-nél vagy hova érted hogy lehet írni?
SzirmosSzisza
Kell nekik írni, hogy rossz, a 120-hoz 30/4 a garantált, szal olyan 3MB/s-nek illene lennie.

mcdrusza
De jó hogy valakinek még növelik is, nálunk meg hetek óta a 120-as csomagban 1mb/s a maximális letöltés, és ha ezt a sávszélet kihasználom letöltésre, onnantól böngészni esélytelen. Valaki tapasztalt hasonlót? És ilyenkor persze fizetjük a 120-as csomagot miközbe a legkisebb csomagtól elvártat sem nyújtja ebben a hónapban... Okádék egy szolgáltató. <#zavart2>
SzirmosSzisza
3k-ért tökéletes. Tippre lett digi a környéken azért olcsóbbítottak (ott alapból annyi a 100-as net)

bakvarnyu
Azt írják változatlan tarifa (3 rongy/hó)
Én amúgy nem sározom őket, 11 éve van nekünk upc és nem voltak sose nagy problémák.

bakvarnyu
60 -- ból lett 120 Mbits. Jól hangzik meg minden ,de ekkora sávszélt én a büdös életben nem fogok kihasználni 😊
Pár filmet szedek le hetente, meg a steam-en játékokat időnként.

lalakov
Melyik csomagot duplázták?
Shiwo
UPC-t ismerve nem csodálkoznék, ha apró betűben a következő szerepelne:

"az akció 2 hónapig tart, ha nem mondja le az időtartam leteltével, akkor a továbbiakban is a megnövelt sávszélességet kapja az annak megfelelő drágább havi díjszabással.."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bakvarnyu
mik vannak: "Tisztelt Ügyfelünk! Eddigi hűségét megköszönve sávszélességét megduplázzuk."

Sickness
Hali.
Az mitől lehet, hogy mobilon nincs wifi-s net? Hiába csatlakozok fel le, illetve inditom újra a routert. Laptopon van, csak mobilon nincs. Se nekem, se barátnőmnek. Különböző a két készülék. Régen azt csinálta, hogy belassult vagy eltünt, de ha ki és bekapcsoltam a wifi-t a telefonon akkor rendbe jött, de most semmi. Kurva idegesítő..
Még azt sem lehet mondani, hogy messze vagyunk a routertől, mert kb egy méterre van...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Azt tudom hogy azt csak ők tudják kikapcsolni, de már a sima wifit se tudom 😞
Modem beállításnál le van tiltva, de így is világit a led és mobilon is látom a free wifit.
Mondjuk a teljesítményt levettem a legalacsonyabbra (25%), így talán nem lesz forró :S
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2016.05.05. 15:49:34

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

SzirmosSzisza
Elvileg a UPC-nél kell kérni, hogy kapcsolják ki. Ilyenkor azonban nem tudod sehol se használni a wifree-t.

Hi,

ma pár órája újraindult a modem. Most azt vettem észre hogy világit a wifi led. (nem 100% de szerintem akkor kapcsolt vissza)
Wifi-t nem használunk szóval ki volt kapcsolva, de leginkább a free wifi zavart.
Elvileg az a szolgáltatás nincs hatással a vezetékes netre, de amikor be volt kapcsolva érezhetően lassabb volt, és a modem is sokkal melegebb volt, lényegében forró.
(ezt a free wifi-t csak az upc-nél tudják letiltani). Így teljesen kikapcsoltam a wifit.

Most amikor észrevettem hogy világit a led, megpróbáltam kikapcsolni. Modem beállításnál a vezeték nélküli le van tiltva, de a led világit, és telefonon is látom a free wifit.
Modem már most melegebb mint szokott 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

SzirmosSzisza
Érdemes felhívni őket, ott általában bemondják, ha tudnak a hibáról.

bardocz
Bp-en most jó éppen. Néha elmegy, de egy modem újraindítás megoldja.
Shiwo
noh, fészbúk úgy ahogy megy (csomó képet nem tölt be), wiki / imdb / dropbox továbbra sem megy..

telefonon fészapp most már megy, viber nem működik még mindig
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.03.13. 12:36:00

Shiwo
köszi a tippet, így most mennek a dolgok

szerk:

mentek.. kb egy percig -.-
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.03.13. 12:31:33

BaliBoy
Nálam is megy. Fixen állíts be magadnak DNS szervert. Mondjuk a google-ét: 8.8.8.8 és 8.8.4.4

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

nalam itt godollo-n nincs problema ugynezki. sot egesz nap megy a tune-in gond nelkul, egyfolytaban.
Shiwo
Hali,

másnál is vacakol a net vagy csak valami helyi probléma lehet ? (Sopron)

a magyar oldalak többnyire mennek, a külföldiek nem.. viber nem megy, dropbox nem megy, fészbúk se, de youtube speciel megy.. google keresés megy, wikipedia, imdb nem jön be..

Köszi!!<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Skynet85
A titkosítás csak a magánszemélyeknek szól különböző kerülő utakon jó pénzért a telemarketingesek kilóra veszik a telószámot a szolgáltatoktól.

Miért van az hogy titkosítottam a upc telefonszámot (vezetékes,ami a trio M csomagban volt),és mégis fel tudnak hivni mindenféle helyekről? Ma pl valamelyik lapkiadó keresett meg.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.02.24. 15:55:44

Gubberx
Csak a sajátjával megy.

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy ha valakinél be van kötve a Upc net de nincs hozzá modeme az csak is Upc-s modemmel tudja használni vagy bármilyen Modem jó arra a feladatra amit el kell végeznie egy Modemnek?
Köszönöm a válaszokat előre is.