IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én kb egy hónapja repkedek CloD VR-al (TrueSky-al együtt), van pár apróbb bug meg kabinokban javítani való, de maga a VR faszán működik repülés közben, viszont a 2D overlay még nem jó, most ezeket kalapálják a programozók. TrueSky is bent van, technikailag működik, ami hátra van az a paraméterezés, a scenáriók programozása, mert a felhők még nem úgy néznek ki ahogy szeretnénk. De a nagyja annak is kész van már. Reméljük, hogy most már tényleg hamarosan kezdődhet a meghívásos beta tesztelés.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Maga a trailer se olyan rossz, sőt .
Sztem inkább örülni kellene, hogy végre van már hasonló minöségben is olyan film amiben nem csak az amcsi gépeket lehet látni a németek ellen.
Elvileg az ő életét mutatja be
Kifejezetten műanyagok kenesere kifejlesztett, ebayon lehet venni
GOOBY, pls
Updated Dynamic Campaign by theOden
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Most találtam a fb-on (MG151/20 hatása):
https://www.facebook.com/groups/220145331510153/permalink/1620828964775109/?app=fbl
(Mobilról nem tudom linkként beszúrni)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
2 napja túrom a conf.init, de ezek szerint nem is fogok megoldást találni rá...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A nézet beállításoknál van a Pan view, ami tologatja a nézetet abba az irányba, amit a hat switchen megnyomsz, ennél nincs korlátozás az egérhez képest, és van a snap view, ami a hat switch irányába ugrik, amikor elengeded, akkor vissza középre. Viszont ennek elég sok holt tere van.
www.pumaszallas.hu
Pár hónapja újrakezdtem (Blitz), és most segítséget kérnék a hat switch-csel nézelődő kollégáktól.
Gunsight nézetben megoldható-e valahogy teljeskörű fejforgatatás?
(A rêgi Il-2-ben ez ugye működött)
Ha nem akkor lehet-e valahogy pillanatkapcsolóra állítani (csak a nyomvatartás idejéig legyen ebben a nézetben)?
A teljesen hátrafele nézés megoldható-e a hat switch-csel vagy csak egérrel lehet?
Ez éppen a Team Fusion 3-as szerverről van, de a TWC channel szerveren sokat vagyunk. Vagy akár Dangerdogson. De most indul majd egy ACG szerver is.
Egy hete repültük Pogival és Savival. Vegyétek, vigyétek! :)
Amúgy meg, hányszor volt már ilyen, hogy besült motorral keresi az ember azt a zsebkendőnyi helyet a fák között ahová le lehet dobni a vasat. Persze élőben biztos izgibb :D :D :D
Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A Flying Circus 20 dollár. Ennél olcsóbb szerintem már nem lesz. Csak ha valakit érdekel. A Bodenplatte is 75% -os kedvezménnyel van ma 20 dollárért. ennyiért nem rossz ár! Az akció csak 24órás!
A Wellington is kapni fog egy torpedó célzó szerkezetet, de az kicsit másképp működik, a Heinkelen lesz a bombázónál egy ironsight is, azt a hajón kell tartani, majd beállítod a hajó relatív irányát, hajó sebességét, a torpedo oldás után majd irányba fordul (hajótól való távolság nem számít, hajó sebesség, torpedo sebesség és hajóval bezárt oldalszög a lényeg). A ToKG előtt használtak ugyanerre egy mechanikus computert is (TF-Schure 1), és a torpedo beállítását egy külön személy végezte hátul, de erről is nagyon kevés infónk van és valszeg csak háború előtt használták, úgyhogy ToKG-1b lett végül. A torpedó mélység és torpedo sebesség a clodban nem állítható.
A Wellingtonon is ugyanezeket a paramétereket kell megadni, de ott egy lámpasor lesz a pilóta előtt, és a géppel úgy kell fordulni, hogy a világító lámpa mutasson a hajóra, ott a torpedo az oldás után nem fordul semerre.
www.pumaszallas.hu
Heinkelhez majd jönni fog egy ToKG-1b nemsokára, a modell már kész, csak a kabinba kell programozni. Azzal talán egyszerűbb lesz torpedózni <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Az első elején úgy forgatod a fejed, csoda hogy a helyén maradt :D
Ami még érdekes lehet, hogy a légvédelem kiüthető, ha egy hajó egyik oldalát bomba vagy torpedó érte, akkor azt érdemes gépekkel is támadni, ott valszeg sokkal kevesebb lesz a légvédelem (a légvédelem nem lő át a hajótesten, a tűzívek úgy vannak limitálva, ahogy a felépítmények azt engedik).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2021.03.30. 14:06:03
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."