TV tuner (milyet???) ---> DivX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam egy ASUS My Cinema U3000 Hybrid TV tuner kártyát, a dobozban volt a CyberLink Power Cinema nevû progra, az a problémám hogy a programban nincs finom hangolás, ami a sokdecibell vesztés miatt nagyon kéne mert egyszerûen szörnyû a kép (kivéve a digitális sugárzásúaknak (m1 m2 Duna1-2) tudnátok másik programot ajánlani?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Köszönöm az eddigi segítségeket.
Vettem egy Leadtek PVR3000 Deluxe kártyát. Beszereltem, minden jó, csak 2 probléma van vele.
1, Amikor a rádugom az antenna csatlakozót, kicsit elkezd remegni a kép (nem a tv adás képe, úgy az egész mindenség). Ez mitõl lehet?
2, Elindítom a PVR2-t bejön az adás ahogy kell, de minden más program meghal, szóval semmit nem tudok megnyitni.
Ötlet?
Kérdés mit értesz azon, hogy milyen felbontásokat tud. Megjeleníteni akkorában jeleníti meg a képet, amekorára a PVR2 ablakát húzod. Felvenni pedig 320x240, 352x288, 480x480, 480x576, 640x480, 720x576 és 768x576 felbontásokba tud. A hw codec csak 720x576-ba tud felvenni, de ez iparági szabvány, ami nem HD hw codec, az mind csak erre képes.
Köszi!
Ezt rá tudnám kötni simán az antenna kábelre?
http://www.edigital.hu/product.php?cat=589&bid=25&partner=33009&productid=35921#
Szerintetek milyen?
3. Sok mindenen nem lehet elbukni, alapvetõen két-három alkatrészcsaládból dolgoznak a gyártók. A különbségek a megépítés minõségében, a sw-ben és a támogatásban van. Szóval lényegében csak a gyártót kell figyelembevenni.
2. Jók. Csak kérdés mik a pontos igényeid és mennyit szánsz rá.
Asus My Cinema-U3000 Hybrid külsõ tuner errõl mit gondoltok?
# Jellemzõk Digitális TV adás vétele és rögzítése
# Analóg TV adás vétele és rögzítése
# Beépített FM antenna
# LED visszajelzés
# Asus TSSI tehnológia, erõs TV jel felismerés
# Vista Premium, Vista Basic, XP certified
# Csatoló felület: USB 2.0
# Operációs rendszerek: Vista Premium, Vista Basic, Windows XP
Még új vagyok a témaban, és lenne pár kérdésem.
1. Ha veszek egy tv kártyát, hogyan kell csatlakoztatni a tv-vel? (gondolok itt a kábelekre)
3. Milyen adatokat érdemes figyelembe venni, hogy ne bénát vegyek.
2. Az alattam említett kártyák jók lehetnek?
Software-es hibridtuner DTV2300 H 15k, hardware-es hibrid DVR3100 H 18k.
Ezek mind sima PCI-osak.
Az lenne a kérdésem hogy pl. ez a TV kártya WinFast TV2000XP Global
Ennél ha én 22"-es Monitoron nézem az nem ront a képen? Me itt már jobban szét húzza mint egy síma 17"-esen.?!
nagyon megköszönném
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jobb minöségben rözgit?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt már neked kell eldöntened, hogy a hw codec megér-e 5-6k plusz ráfordítást.
amugy olyan 10e körül lenne a legjobb, lejjebb olvastam, h TV2000XP Global-t ajánlottátak, ahonnan vásárolni akarok ott 9ezer. Mi a véleményetek erröl?
"Mostanában szeretnék beszerezni egy tunert laptophoz...
Mostanában milyet érdemes venni?"
Szeretnék egy jó minöségü, de nem tul drága(max 15ezer) tv-tunert venni a gépbe és érdekelne, h milyet ajánlotok.
Elöre is köszi a segitséget!
Mert kellene egy a gépbe, de nem olyan amibe tv kábelt kell rákötni!
Next PC upgrade: 2022
Mostanában szeretnék beszerezni egy tunert laptophoz... éljen a mobilitás :)
Mostanában milyet érdemes venni?
Visszaolvasgattam de mivel eléggé régiek a hozzászólások, azóta sokminden változhatott...
Köszi elõre is...
1, hogy kell a tv kábelt rákötni a tv tunnerra? Nem nagyon akarok farigcsáln.
2, milyen gép kell hozzá?
Ehhez a kártyához van vkinek tapasztalata, érdemes megvenni?
LEADTEK WINFAST TV2000XP EXPERT TV/FM PCI
Köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Viszont ha van sok helyed és hajlandó vagy utófeldolgozni, akkor valamilyen MJPEG codec a video-hoz, és PCM a hanghoz. Ezzel óránként 6-10GB helyet pusztítasz a vinyódból (vagy még többet, erõsen képtartalom függõ). Amikor a Sempronom volt, akkor ezt csináltam. Sõt, az A64-gyel is. Egészen addig, amíg nem vettem hw codec-es tunert (esetemben PVR3000 Deluxe). Azóta hw MPEG2. Persze ez egy másik árkategória (mondjuk anno nekem az Expert került 18k-ba, ma ennyiért már vennék PVR2000-et).
Neked milyen tuner kártyád van? Tudnál csinálni egy printscreent? kiváncsi vagyok a minõségére.
Amúgy lehet hogy megveszem a WinFast TV2000XP Global-t. Én igazából nem feltétlen a tvcsatornákat nézném vele, hanem a playstation 2-met kötném rá és onnan vennék fel vele. Azért törekszem arra hogy a kártyából a lehetõ legjobb minõséget kihozzam majd, persze a számitógép tûrõképpeségét figyelembe véve. Mert ahogy az elõbb is leirtam, nem valami erõs gépem van.
2,4 GHz Celeron.
Egyébként az A64 3000+ nem éppen egy erõs proci manapság, lényegében lecsúszott az alsó szegmensbe.
Amúgy ez a PVR8 MPEG2 codec ennyire lefogja a gépet, hogy erõs proci kell bele?
Köszönöm válaszod!
Tudsz olyan kodeket mondani és beállitását ami elég jó minõséget hoz ki pl a global tv tunnerbõl?
Anus-t még véletlenül sem vennék, sw szinten trágya.
Item-s tunerek összehasonlítva a Leadtek PVR2000-rel. Azt nem árt tudni, hogy a PVR2000 képminõsége némileg gyengébb az Expert és Global képminõségétõl.
Ami mindenképpen a Leadtek mellett szól, az az
LHSite.
Természetesen a felvétel minõsége függ a codec-tõl és annak beállításaitól is.
Szerintetek melyik jobb ezek közül,melyeknek van jobb minõségük?
Leadtek Winfast TV2000 XP RM
Items TV+FM tuner távir., sw/MP4 PCI
Leadtek WinFast TV2000XP Expert TV/FM PCI
My Cinema-P7131 (asus
Items ITV301
Amúgy számitógépre feltelepített kodekektõl is függ hogy milyen lesz a felvett videó minõsége? (szerintem igen, de hallottam valakitõl hogy nem számit semmit. szerintetek?)
milyen kártyát vegyek nem tudok dönteni nem ismerem öket
Pinnacle PCTV Hybrid PRO PCI
Hauppauge WinTV HVR-1300
Pinnacle Hybrid Pro PCI 310I
ezeket nézegettem tudna valaki valamit mondani róluk ?
lécci segítsetek
köszi
most veszek egy Leadtek TV2000 XP Expert tuner kártyát.szerintetek jó kártya ez?
más:
lehet valahogy a kódolt csatornákat fogni vele?valami program létezik rá?régen még volt neten valami hasonló progi, de nem volt lehetõségem kipróbálni!
tv tunert szeretnék venni, olyat ami képes tömöritve is felvenni, pl. aviba, s normális minõséget is kinál.
Gépem, p4 3ghz 2gb ddr2, 7300gt top 128 ddr3, visszaolvasva sok tipust irtatok, olyan 10e ft környékén melyiket tudnátok nyugodtan ajánlani?
(elsõsorban tv nézésre kell, de néhány meccset szeretnék felvenni)
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A terméknifo gondolom a depo-ról származik, mivel van benne egy-két faszság:
1: Nem BT787 chipes! Conexant CX2388x decoder van rajta, ami messze jobb minõséget produkál.
2: A legnagyobb felvételi felbontás ugyanis 768x576 PAL-ban formátumtól függetlenül.
3: NTSC-ben 720x480-ig képes megjeleníteni a képet.
4: A sw körítése ennél azért sokkal frissebb.
5: Vista alatt is mûködik.
DV200 a valóságnak megfelelõen
A Global esetén oda kell figyelni, hogy van rádió nélküli változata is.
A vétel minõsége nagyban függ a bejövõ jeltõl. A Leadtek tunerek nagyon jó képet produkálnak, a haverod valamit elbaltázott. Ugyanez igaz a felvételre is, a minõséget erõsen befolyásolja a codec és annak beállításai.
A géped bõven elég felvételre is, akár MPEG2 8-9000Kbps-re is.
Énis tv-tuner kártya vásárláson töröm a fejem.
Havert megkérdeztem és õ aztmondta h neki van de nemrég vette ki mert csak pár csatornának volt jó a képe (RTL,TV2...) és a többinek elég rossz. És az adás felvétel is siralmas. Pedig nem olyan olcsót vett!!
Én ilyet néztem ki pls mondjátok el a véleményeteket vagy hogy milyet kéne vennem és kb mennyiért kapható. Elõre is köszike. (Ja és a gépemrõl infók h bírja e AMD ATHLON 3800+ proci, 1gb corsair ram dualba, NVIDIA GeForce 7600Gt videókari)Ui: mi a külömbség az olyan tv tuner között amihez nemkell bekapcsolni a gépet és a sima közt?
Leadtek DV2000 Stereo,TV&R,FireWire
Ára: 14 798 Ft (12 332 Ft) | A kosárba tesz : db
Termékinfó:
Részletes jellemzõk:
PCI -os Tunerkártya, Bt878 chippel, automatikus programkeresés
Sztereo TV tuner (181 csatorna), Sztereo Rádiótuner
S -videó / Kompozit Videóbemenet; Audio line in és line out; Távirányító
3db DV IEE1394 csatlakozó
Állóképek tárolása az összes használatos formátumban, 24 bites színmélységben max. 1024x768 felbontásban
Mozgókép rögzítése AVI formátumban, max. 320x240 felbontásban, 25 kép/másodperc
PIP - kép-a-képben funkció
PAL felbontás 768x576 -ig, NTSC felbontás 640x480 -ig
Win 98SE, Win ME, Win 2000, Win XP driverek
Ulead Media Studio 6.0 Full Software
Barni