TV tuner (milyet???) ---> DivX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.Vettem egy Asus Mycinema-P7131 tv tunert és nem müködik rajta a hang.Ez belsõ audios rá kell kötni az alaplapra.Amugy zug vmi. de hang nincs.Van vmi. ötletetek?
Gaben78
winfast pvr vista-hoz semmi, fasza, XP setup felment, de nem túl yo

lwb
Hali!

Segítség kellene SOS. Az alábbiak közül szerintetek melyik tuner kártyát vegyem meg? (árban kb. egy kategória mind)
- Asus MyCinema P7131
- MSI TV @nywhere Plus
- Pinnacle PCTV Analog

Fõleg TV nézésre + felvételre szeretném használni. Digitális nem érdekel, analóg bõven jó.

Kösz a segítséget!

Nincs véletlenül nagyon magasra véve a fényerõ a PVR-ben? Az okozhat ilyesmit. Esetleg a VGA driver hasonló beállításai.

Lehet rossz topic-ba írok de mi lehet a baj? A tunerem mikor sok a fehér szín a képen így az egész kifehéredik:
Ez egy Winfast TV2000 XP kártya Ulead Videostudio-val vettem fel mpeg2-be majd azt tömörítettem DivX6-ba de minden progival ilyen kifehéredés van. WinDVR, WinFast PVR stb.. ha vki találkozott már ilyennel segíthetne.

gabi89
Nem tudtam hova írjam szóval ha rossz helyen érdeklödõm akkor sry
Na szóval van egy tvtunnerem és azt szeretném összekötni a videómagnóval ,hogy a vhs kazettákat áttudjam digitalizálni a gépemre. Kérdés,hogy milyen kábelt kell ehhez beszereznem,hogy megtudjam oldani.A tvtunnerem: Pinnacle PCTV Analog Pro PCI

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok.
Ezt a WinVCR programot honnanlehet letölteni?
GyimiGábor
Milyen TV tuner-t ajánlotok max. 18.000 HUF-ért amely ezeket minimum tudja----> jóminõségû sztereo TV, FM rádió; teletext(lehetõleg ultragyors); távirányító; direct-to-DVD vagy rögzítés a merevlemezre; belsõ(PCI) csatlakozás?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Hali! Van egy winfast tv 2000 expert tv kártyám. A gondom az, hogy nézni tudom, de felvételnél nincs hang. asus p4p800 se alaplapom van, az aux bemenetre csatlakoztattam a kártyát.

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

asus tv tuner cardod van?

helLó kené egy kis segítség.a tv tunerem hez kaptam egy progit az a neve hogy asus video security ÉS NEM TOM HASZNÁLNI VALAKI KÉREM SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most kapok szülinapomra egy ASUS TV tuner-t!!jeeeee

jbal
?

A tunerhez adott programok ~100%-a képes felvétel közben is tömöríteni (hogy milyan codeceket tud használni, az már program kérdése). Persze nem árt hozzá egy erõsebb gép sem, hacsak nem hardware-esen tömöríteni képes tunered van. Aztán meg kell választani a céljaidra megfelelõ codec-et is.

gondolom azt már csak a kész fájllal lehet... de olyan progi nincs ami már alapból így veszi fel?

Tömörítéssel.

köszi szépen a segítséget....
szisztok!
nekem az a gondom, hogy ha felveszek vmit, akkor annak marhanagy lesz a mérete :( ezt hogy tudom kiküszöbölni, hogy mondjuk egy 90perces filmnek 700mega, vagy max 2cd legyen a mérete?

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

jbal
szerintetek érdemes venni egy Hauppage WIN TV USB TV Tunert?mi a véleményetek az USB_S Tunerekrõl?
itt
egy kis info

Hi! Vettem vmikor egy PCTV Stereo kártyát, de sajna eltûnt a telepítõ lemezem. A cd- van egy ppp.exe nevû fájl, ezt kéne vhonnan letöltenem. Tudna vki nekem segíteni??????? Elõre is köszi
PíszLávJuniti
A tv tunerre RF kábellel tudod rávinni az antenna jelét, úgy hogy például splitterrel elosztod azt a kábelt amit a rendes TV be dugsz be.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Próbáld meg másik slotba rakni a kártyát, hátha az segít, de elõtte távolítsd el a winbõl teljesen.

grebber
#374-re valaki helpeljen már ha tud!!!!!
Én is most akarok ilyen TV tunert venni és nekem is 6600GT-m van!

Next PC upgrade: 2022

jbal
á rossz link innen

jbal
sziasztok?a kérdés egyszerû.sztetek milyet érdemes innen?

HELP!
Hogy tudnék átvenni a gépre mûsorokat a TV-rõl?Milyen kábel és progi kell hozzá?
CSao.
Van egy GF 6600 GT kártyám és egy eadtek winfast tv2000 expert tv tuner karim. de valamiért a két kártya összeakad és boot után csak 640*480-ban hajlandó menni a GF 6600. volt már valakinek ilyen problémája?
Üdv.
OK! Köszi mindenkinek elõre is a segítséget!
De sajna nincsen meg a tel. cd-m amin a kód van....
A kódot nem lehet vhonnan leszedni, vagy pótolni???
jbal
sziasztok.
a TV Tunert rá kell kötni a TV-re vagy van hozzá antenna?és az az antenna mennyire jó mit tud fogni?

Nem tudom mit akar regisztrálni, talán az MPEG2-t, az ugyanis nem ingyenes tartozéka a kártyának. A telepítõ CD-n van egy kód, esetleg próbáld meg azzal.

A hardware initialization failed az SP2 miatt szokott lenni. Próbáld meg átrakni másik slotba a kártyát esetleg.

Hi dara!
Kipróbáltam amit mondtál, de még mindig ua. a helyzet, semmit nem tok vele csinálni, mindig hibát ír ki a karira!
Köszönöm a segítséget GREBBER!
Hi!
Kööszi a segítséget, feltelepítettem, de nem mûködik a kártya. Hardware initialization failed-et ír ki! és online regisztrálást kér, de nincs hozzá kódom....
Tud vki benne segíteni?
Hali!Tudna nekem valaki segíteni?A gépembe van egy Pinnacle PCTV Stereo Tv tuner.Az a gondom vele,hogy nincs rajta hang,de eleinte feltelepítés után jó darabig volt.Most újra telepítéssel sem tudom megoldani a problémát.Segítségeteket elõre is köszi!Bazs ([email protected])
grebber

<#nemtudom>
Sziasztok!

Tudna nekem vki segíteni? Van egy PCTV STEREO tv karim, de eltûnt a telepítõ cd-je és nem tom telepíteni. Próbáltam már leszedni netrõl,de mindenhol csak az update verziót találtam! Ha vki tudna segíteni, hogy honnan tom megszerezni, azz megköszönném!!!
grebber
Láma kérdés de nem értek az ilyen dolgokhoz!
A pirossal jelölt csatlakozora rálehet még dugni 1 tv kábelt és fog is müködni??

grebber
#358-ról esetleg valami szöszenetet tudnál mondani?

[Jakuza]
Gigabyte Hybrid TV Card
Ez 3K-val dragabb (br 17-18k) de ha hosszutavra gondolkozol megeri, mert digitalis adas vetelere is alkalmas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Az lenne a kérdésem hogy a következõ TV-Tunner kártyámhoz tudtok-e "normális"drivert mert,én nem találok:Pixel Wiev PV-BT878+FM-HEZ!???Ha valaki talál hozzá drivert akkor tegye-be ide a linket!

grebber
Leadtek TV2000XP RM Stereo 9600FT errõl mi a véleményetek??

Leadtek TV2000XP Expert.

Az lenne a kérdésem hogy a következõ TV-Tunner kártyámhoz tudtok-e "normális"drivert mert,én nem találok:Pixel Wiev PV-BT878+FM-HEZ!???Ha valaki talál hozzá drivert akkor tegye-be ide a linket!

grebber
Tudna ajánlani nekem valaki valami jónak mondható TV tunert olyan 10-15 ezer ft körül?

[Jakuza]
Hm igazad van.
Erdekes az elso napon mindig 1 merkozes volt.
Ugy latszik most valtozatattak rajta.
Amugy jellemzo a mocsok RTL-Klubra ez a hozzaallas.
Szegyelhetnek mar magukat.
Ugy tunik en is kenytelen leszek valami mas mondjuk osztrak, vagy szloven adon nezni akkor a 2. mecseket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nem néztem el.
18:00 Németország-Costa Rica(Rtl klub) 21:00 Lengyelország-Ecuador (Sport klub) Majdnem minden nap 1 meccs a sport klubon lesz az utolsó fordulóban 2 meccs. Csak a nyolcaddöntõktõl lesz minden meccs az RTL-en.

[Jakuza]
Lengyel mecs ?
Te mirol beszelsz ? Az nem lehet VB merkozes, ugyanis ma mindossze a nyito merkozes, a Nemetorszag-Paraguay van.
Te valamit csunyan elnezhettel.
Az RTL-Klub az osszes merkozest eloben kozvetitti, ez alol egy merkozes sem kivetel.