TV tuner (milyet???) ---> DivX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdésem lenne.Vettem egy Asus Mycinema-P7131 tv tunert és nem müködik rajta a hang.Ez belsõ audios rá kell kötni az alaplapra.Amugy zug vmi. de hang nincs.Van vmi. ötletetek?
Segítség kellene SOS. Az alábbiak közül szerintetek melyik tuner kártyát vegyem meg? (árban kb. egy kategória mind)
- Asus MyCinema P7131
- MSI TV @nywhere Plus
- Pinnacle PCTV Analog
Fõleg TV nézésre + felvételre szeretném használni. Digitális nem érdekel, analóg bõven jó.
Kösz a segítséget!
Ez egy Winfast TV2000 XP kártya Ulead Videostudio-val vettem fel mpeg2-be majd azt tömörítettem DivX6-ba de minden progival ilyen kifehéredés van. WinDVR, WinFast PVR stb.. ha vki találkozott már ilyennel segíthetne.
Na szóval van egy tvtunnerem és azt szeretném összekötni a videómagnóval ,hogy a vhs kazettákat áttudjam digitalizálni a gépemre. Kérdés,hogy milyen kábelt kell ehhez beszereznem,hogy megtudjam oldani.A tvtunnerem: Pinnacle PCTV Analog Pro PCI
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ezt a WinVCR programot honnanlehet letölteni?
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
nekem az a gondom, hogy ha felveszek vmit, akkor annak marhanagy lesz a mérete :( ezt hogy tudom kiküszöbölni, hogy mondjuk egy 90perces filmnek 700mega, vagy max 2cd legyen a mérete?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
itt
egy kis info
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én is most akarok ilyen TV tunert venni és nekem is 6600GT-m van!
Next PC upgrade: 2022
Hogy tudnék átvenni a gépre mûsorokat a TV-rõl?Milyen kábel és progi kell hozzá?
Van egy GF 6600 GT kártyám és egy eadtek winfast tv2000 expert tv tuner karim. de valamiért a két kártya összeakad és boot után csak 640*480-ban hajlandó menni a GF 6600. volt már valakinek ilyen problémája?
Üdv.
De sajna nincsen meg a tel. cd-m amin a kód van....
A kódot nem lehet vhonnan leszedni, vagy pótolni???
a TV Tunert rá kell kötni a TV-re vagy van hozzá antenna?és az az antenna mennyire jó mit tud fogni?
A hardware initialization failed az SP2 miatt szokott lenni. Próbáld meg átrakni másik slotba a kártyát esetleg.
Kipróbáltam amit mondtál, de még mindig ua. a helyzet, semmit nem tok vele csinálni, mindig hibát ír ki a karira!
Kööszi a segítséget, feltelepítettem, de nem mûködik a kártya. Hardware initialization failed-et ír ki! és online regisztrálást kér, de nincs hozzá kódom....
Tud vki benne segíteni?
Tudna nekem vki segíteni? Van egy PCTV STEREO tv karim, de eltûnt a telepítõ cd-je és nem tom telepíteni. Próbáltam már leszedni netrõl,de mindenhol csak az update verziót találtam! Ha vki tudna segíteni, hogy honnan tom megszerezni, azz megköszönném!!!
A pirossal jelölt csatlakozora rálehet még dugni 1 tv kábelt és fog is müködni??
Ez 3K-val dragabb (br 17-18k) de ha hosszutavra gondolkozol megeri, mert digitalis adas vetelere is alkalmas.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Erdekes az elso napon mindig 1 merkozes volt.
Ugy latszik most valtozatattak rajta.
Amugy jellemzo a mocsok RTL-Klubra ez a hozzaallas.
Szegyelhetnek mar magukat.
Ugy tunik en is kenytelen leszek valami mas mondjuk osztrak, vagy szloven adon nezni akkor a 2. mecseket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
18:00 Németország-Costa Rica(Rtl klub) 21:00 Lengyelország-Ecuador (Sport klub) Majdnem minden nap 1 meccs a sport klubon lesz az utolsó fordulóban 2 meccs. Csak a nyolcaddöntõktõl lesz minden meccs az RTL-en.
Te mirol beszelsz ? Az nem lehet VB merkozes, ugyanis ma mindossze a nyito merkozes, a Nemetorszag-Paraguay van.
Te valamit csunyan elnezhettel.
Az RTL-Klub az osszes merkozest eloben kozvetitti, ez alol egy merkozes sem kivetel.