TV tuner (milyet???) ---> DivX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más alaplapra nem futotta???
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
most estem át egy alaplapcserén és procicserén.(konfig. AMD64 3200+ Venice...ASROCK 939 dual sata2 alaplap ..2x512MB dual ddr...GFFX5200.)
van egy V-STREAM tv-tuner kártyám amin a conexant cx23883-as chip csücsül.
nos az a problémám bármilyen programmal akarom használni nem ad képet...ha VHS-rõl szeretnék valamit digizni vagy csak a tunerrészét akarom használni az eredmény minden esetben fekete képernyõ.
a hozzáadott program a Cyberlink power director ill power vcr.
próbáltam már jópár programmal de semmi eredmény....
az elõzõ konfigon(Athlon 2800+ Msi K7N2 alaplap) rendesen mûködött...
átraktam egy másik gépbe ott is rendesen müxik......
mi lehet a gond??
a processzor???
tud erre valaki megoldást???
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
Az lenne a problémám hogy van egy 1000 éves noname tvtuner kártyám (chip bt878lg tuner).winfos Me alatt nincs is vele semmi probléma de a Xp már nem akarja feltelepiteni A gyári cd-jén nincsen Xp program A gyártot nem ismerem igy nemtudom honnan frisitsem a progit.Probálkoztam más gyártok progijával de nem akarelindulni.
Tudna nekem valaki tippet adini?
Kösz elöre is
A kábel rövidítésével a jelszint emelkedik persze ( hiszen csökken a kábel csillapítása ), de az - a szélsõséges esetektõl eltekintve - nem befolyásol jelentõsen.
Resurrection!
A hurkoktól nem lesz sem rosszabb a kép sem jobb.
vettem egy avertv go 700 fm plus tvkártyát. koaxkábel bedug, telepít, alapbeállítások elvégez, auto-csatornafelismerõ lefuttat - eredmény: felemás. csúf, hangyás, zizis kép. a hang jól jön ellenben
kérdéseim:
a koax a szomszéd szobából fut át hozzám, a drága elég hosszú, van benne 1-2 csavarintás, hurok. ez változtatható persze, le lehet vágni belõle. a lényeg. a zizis kép lehet annak az oka, h túl hosszú-hurkos a kábel? tudni kell még azt is, hogy a kinti elosztóról bejövõ kábel elõbb a videoba csatlakozik (másik szobában tv van), és a videonál lévõ elosztóból kúszik a pc-be. tehát a leglényegebb lényeg: mitõl lehet zizis a kép? :-)
a tuner setup-ja egybõl hungary régiót ajánlott fel. hagyjam így, vagy keressek-próbálkozzak másikkal?
láma vagyok, eddig sose volt tunerem, ezér inkább kérdezek. lehet, hogy hüjeségeket :-)
köszi!
persze sehol nincs meg, nem bírtam megtalálni legalábbis.. így csak win alatt tudom használni a kártyát.
Resurrection!
már csak be kéne kötnöm az antennát, hogy kipróbáljam :)
Marha jó kis kártya,és olcsó,nekem is ilyen van.
Asus Tv tuner card
Ja és a konfigodon tökéletesen fog futni,dvd felbontásnál is.
Felvételnél.
Ára 10000ft körül van.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
De inkább rakd fel az Everest-et és azzal pontosan kiderítheted.
a chipe BT 848 felirat van, de nem tudom kideríteni, hogy ki gyárthatta ezt a kártyát.
valaki tudna segíteni, hogy milyen kártya ez?vagy valakinek van esetleg ilyenje?
Ha csak a VHS-bõl indulnánk ki, akkor elég lenne egy sima video-digitalizáló is, de mivel te TV-bõl is akarsz felvenni, ezért tunerkártya is kell.
Legjobb, ha egy all-in-wonder Radeon videokártyát veszel - csak az a probléma, hogy még használtan is viszonylag sokba kerülnek, viszont a szolgáltatások miatt megéri, hiszen egy kártya ellátja a videókártya, videodigitalizáló és TV-tuner feladatát.
TV-bõl, VHS-rõl szeretnék magamnak avi-kat készíteni. A gépem Abit NF7S 2.0 AMD Athlon 2600. Ehez mit lenne érdemes vennem? Ja az oprendszer XP...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
How much can you take,before you snap?
Utána kéne nézni még fórumon de elviekben az Ati is támogatja ezt a dolgot.
megpróbálok majd beswzerezni egyet. tudom hogy off de melyik a jó? ami nem túl drága de mégis jól teljesít.
on:
azt meg lehet oldani hogy ha két képernyõt kötök a gépre, akkor ez egyiken filmet nézek a másikon meg vmi más?
Próbáld meg kisebb kép felbontásban,vagy egy pci ban egy normális hangkártyát.
vettem tunerkártyát, öszekötöttem faszán meg minden, mûködik is, csak a hanggal van egy kis bajom. nem akar mindegyik csatornát stereo hangot adni, és amikor stereo hangot ad, akkor az egyik hangfal erõsebben szól mint a másik.
plz help.
Milyen hangkártyád??
stb...
Szeretnék tanácsot kérni tv kártya ügyben ,van egy 878a chipes tv kártyám ,és bejön a kép ,hang ,minden nagyon szépen ,csak akkor van baj ,ha rögzíteni szeretnék egy filmet vagy bármit a gépre ,mert nagyon cserszeg a hang és nem lehet semmit hallani ,a kép viszont nagyon jó lessz.Próbáltam mindenféle beállítást a hangkártyán ,de sehogy sem tudtam megoldani a problémát.Mi lenne a megoldás szerintetek. Elöre is köszi az ötleteket.
kérem segítsen vki
köszönöm a segítséget de ez sem segített továbrais csak sistereg.
[ helikopter ]
Tipp?
[ helikopter ]
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
brutto 15e Ft
távirányitos
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
TUNER Asus FM TV kártya sztereó 3 év gar!!!a digitalmind-nél
Sirály kis kártya...
Kérdés a topic címe lenne, vmi jó tuner kéne DivX hez...
Szeretnék venni egy TV Tuner kártyát. Kinéztem egyet, aminek az ára még megfizethetõ:
Pinnacle PCTV PRO Sztereo 15000Ft.
Még sosem volt tuner kártyám, eddig nem foglalkoztam digitalizálással.
Az lenne a kérésem, hogy akinek van vagy volt ilyen kártyája, az légyszi írjon egy rövid leírást, hogy mire is képes ez a kártya.
Elsõsorban gondolok itt felbontásra, képminõségre, tárigényére, stb.
Tényleg nagyon melegszik? Ha már nagyon forró, akkor csökken a teljesítménye? Úgy értem rosszabb lesz a kép?
Mekkora az a felbontás, amelyen még alfogadható minõséget kaphatunk vele?
Mennyire csíkos, szemcsés az általa készített kép? Tudom, ez sok mindentõl függ, mégis mit lehet belõle kihozni?
Egyáltalán Képes arra, hogy egy két órás filmet rögzítsen?
Jó lenne, ha pár képet is tudnátok adni, amin látszódna, hogy kb mire számíthatok. Persze nem olyan fontos.
Biztos nem vetekedhet egy 50 ezer ft-os kártyával, de a maga kategóriájában megéri megvenni?
Egy ilyen is kapható az IDC-ben, de ez még olcsóbb:
Leadtek 2000XP Expert 12500.
Gondolom nem jobb a fentinél.
Elõre is köszi a segítséget!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz