Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a cime? (angolul)
fm
kicsit más: látta vki a Muhammad Ali életét feldolgozó filmet Will Smith fõszereplésével? én csak hallottam,hogy készítik még réges-régen,de nem találkoztam vele sajnos. tékákban van már,vagy bárhol?

hykao
Ja, meg ezt valószínûleg leadná az RTL, a Klicskó miatt...
hykao
Hát én csak a Holyfield elleni meccsét láttam, de az alapján még minden lehet...
Bár Holyfield már nem volt a régi a meccskor, de azért nem gondoltam volna, hogy Toney így elhúzza a nótáját...és ugye most hétvégén is nyert.
Nem lepõdnék meg, ha Klicskónak is okozna egy pár nehéz pillanatot...mondjuk nem tudom, melyikkel akarják összehozni (gondolom az idõsebbikkel), mert módszeresen csak "Orosz Frankenstein"-ként emlegetik... (annak ellenére, hogy ukrán... :D)
Na igen. Világszínvonalú bunyót nem közvetítenek. Valahol érthetõ: akkor aligha lehetne eladni -akár itthon is- ezt a lufi magyar bunyót.

(Asszem csak a Sky Sports közvetítette a Toney meccset.)
Kiváncsi vagyok, mit fog kihonzi magából ez a nagypofájú néger. Mert már egy éve mást sem csinál, csak mindenkinek beszólogat. Ha tényleg akkora nagy ász, mint amekkorának beállította magát, akkor lesz még pár érdekes meccse. A Klicskó ellenire én is nagyon kiváncsi lennék. Yo lenne, ha összejönne... :)

hykao
Utolsó mondatot osztom.
Komoly túlzásokba esett. Röhögött a ringben? Hát LOL! Többször is látványosan kifulladás közeli állapotba került...a sok bekapott sallerekrõl nem is beszélve...nameg az ellenfél láthatóan jobb kondíciójáról...
Nem tudom ellenkezõ esetben Csábi, hogy nyilatkozott volna, de így nem szabad nyilatkozni, még egy nyereség után sem, fõleg nem egy szintén hazai, és világbajnok ellenfélrõl...

Amúgy nem szeretem nagyon a csaj boxot...csakúgy mint a nõi versenyszerû (kokszos...) testépítést, súlyemelést stb... :)

Hát a többi - áldozati bárány szerû ellenfeles - bunyó szót sem érdemel jah...

Bezzeg a tegnapi Toney bunyóról egy kukk se hallatszott a magyar tv-ben (az HBO vetítette vajon?), pedig a csóka már Klicskóra hegyezi magát!
Jah. De nincs sok köszönet benne.
Bár a csajok küzdelme nem volt rossz - csak hát a végén Miló kisasszony igencsak szõke módjára nyilatkozott. Nagyot esett a szememben, mint sportember.

hykao
Nézi valaki a TV2-õs okosságot?
Ám legyen... :)

hykao
Nagy Jani az a "csonttörõ", a "hóhér" az a Nagy józsef! :)
Szombaton lesz a tv2 Ring - Csábi vs. Miló. Meg gondolom leakasztanak valami noname ellenfelet a Nagy Janinak is.

hykao
biztos valami olyasmi...
Punkerwork
mi ez a hóhéros meccs amit a rádióban reklámoznak? a szokásos tv2 gagyiság?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

....ha valakit érdekel....
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004
MrSpock
Épp ezért írtam,hogy a pénz sokat számít.
Sturm sokkal jobb volt,de hát ugye a lové,meg az emberek erre jobban kíváncsiak.
Mondjuk köztük én is,de persze nem azt jelemti,hogy a pontozás,vagy az ítéletekkel egyetértek.

Go Jeff Go!!!!

Ramore
Az Universumtõl senki ne várjon komoly meccseket. Õk ellenfeleket mindíg a Top20-on kívüli bunyósok közül szoktak választani, ahogyan õk mondják "utolsó esélyt" adnak nekik a saját "bombázóik" ellen. Nevetséges, de pl Magyarországot még mindíg meg lehet etetni ilyen dolgokkal.
Ja tényleg. A presztizs.
Azt is láttad, hogy De la Hoya hogyan kapott ki a "noname" Sturmtól a nyáron? Aztán a pontozóbírók mégsem a németet hozták ki gyõztesként, mert egy Sturm-Hopkins gála fele annyi pénzt nem hozna, mint egy De la Hoya-Hopkins.
Na ennyit az elkurvulásról. Meg a presztizsrõl. Meg a királyságról. Loál!

MrSpock
Én módosítanám a rendszert,kötelezõvé tenném a boxolást,ranglista szerint,mint egy vb.
Ne legyen az,hogy mazsolákkal bunyóznak,igenis,hafeljebb jut a ranglistán egyre erõsebbekkel kelljen boxolni,ha meg már bajnok,akkor minden következõ kihívóval.
Nincs szükség az ilyen meccsekre,fõleg cimvédés címén.
a jövõheti De la Hoya-Hopkins meccs az már valami lesz.
Aki nyer az tényleg király.
a 2 legnagyobb bunyós,persze itt már rengetek pénz van,de azért a presztizs is számít.

Go Jeff Go!!!!

BADE
Kótai+Madár még nem boxoltak komoly ellenfél ellen,max a Gonzales elleni,de õ meg meccs elõtt elnyomott pár dszangát,úgyhogy nem igazán tudott magáról.Annyira szarok ezek a meccsek,hogy nézni sem érdemes és ez Világbajnoki! cím.No Comment!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

hykao
Én nem erre gondoltam, hanem az egész profibox miliõre...
Bár az is igaz, hogy az elkurvulás nem mostanában kezdõdött...
fm
én ezzel azért nem értek teljesen egyet. régen sokkal több volt a komolyabb, akár maradandó sérülés, és ezért módosítottak is a szabályokon.

Ejgen. Sajnos.

hykao
hát ja...de valahogy egyre jobban kezd elkurvulni a box is...
Azért korrekt volt az ellenfél. Mégha nem is nagy durranás.
De nem adta fel az elsõ komolyabb ütés után, amit beszedett.

Kótai és Madár viszont rendesen megdolgozott a meccspénzért. Meg az ellenfeleik is. Elég korrekt, heroikus küzdelmeket mutattak be tegnap éjjel.

hykao
hát ja...

én ezeken a felhozó meccseken már csak röhögök... :))
fm
;) ezért írtam,hogy nem feltétlenül..az erõsítés viszont feltétlenül szükséges.

hykao
hehe, az attól függ...
ha valaki olyan csontkollekció, mint a mostani ellenfele ennek a Balzsaynak, akkor bizony elkél a tömegnövelés... :))
fm
ez így korrekt. de cél a box esetén a tömegnövelés? sztem nem feltétlenül.

Hat a tudomany jelen allasa szerint ha tomeget akarsz felszedni, akkor ugy hatekony (konditerem altalaban ilyenkor lep be a kepbe). Az aerob jellegu edzesekhez vagy erositeshez pedig lenyegtelen.
fm
nálunk se..

Instict
nem tudom, hogy mit változatott, az biztos, hogy amióta én elkezdtem, azóta nem változott semmit az edzés tematikája. Egyébként én egy másfajta küzdõsporttal kezdtem, egy remek edzõvel, aki elég elismert is ráadásnak, és nála is mindig edzés után kellett menni konditerembe. szvsz egyébként nálunk senki nem foglalkozott ilyen kérdésekkel, hogy mikor vannak tele a cukorraktárak :)

Nem akartam semmit leszolni, ezt egy szakedzo mondta nekem, es nem hulyeseg. Biologiai okai vannak. Gondoltam bedobom a kozosbe. Amugy ha 40 eve valoban nem valtoztatott semmit a modszeren az nem feltetlenul jo.
Instict
Ez nem a testépítés topic, és a konditermes edzésen nem azt kell érteni, hogy most bemegyek és szétgyúrom magamat, de azért köszönöm a jótanácsot, továbbítom. Hátha a boxedzõ változtat 40 év után az edzésmódszerén, soha nem lehet tudni.

Instict
jaja, közvetítik!:)

Gyurast amugy nem jo edzes vegere tenni, akkor hatekony, mikor meg tele vannak a cukorraktarak. Utana meg mehet az osszes tobbi fajta edzes.
Z
hali mindenki!!!

Oscar De la Hoya - Bernard Hopkins MECCSET közvetít a Sport1, ha jól tudom szeptember 19-én!!!!!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Instict
fm: nincs mit!

Már alig várom a holnap esti gálát

fm
köszesz!

Instict
hello

szerintem ezt edzõje válogatja, de valamennyire biztos hasonló:
1. Futás
2. Bemelegítés
3. árnyékolás tükör elött kis súllyal (csak váltott egyenes ütések)
4. falipárnán váltott egyenes gyakorlás
5. felülés és fekvõtámasz
6. konditerem

azt hiszem nekem ilyen volt az elsõ edzésem anno 12-13 éve

aztán lehet haladni folymatosan, ha már érzed, hogy kell mozognia együtt a testednek, jöhet a jobb-bal egyenes már lábtechnikával, már mehetsz a zsákohoz stb-stb.
az árakat egyáltalán nem tudom, hogy mennyi

fm
hello

jár itt vki boxolni? kíváncsi lennék az edzések felépítésére,hogy mit tanítanak a kézdõknek,mennyire harcias, kéz/lábtechnikák, erõnlét és persze mennyi a pénz,amit perkélni kell. elõre is köszesz..

hykao
hykao
Ühüm, ezt már beírtam a #1018-ba...csak rá kellett volna kattintani a linkre...meg elég egyértelmû a síngipszes lábas tolókocsis kép is nemde??? :)
Ramore
Itt a válasz a kérdésre, ugyanis megmûtötték azóta:

"A 38 éves korábbi világbajnok térde az elsõ menetben fordult ki, s az orvosi vizsgálatok szerint komoly porcsérülést szenvedett."
hykao
Hogyne gátolta volna!
Innetõl nem bírt rendesen ráfordulni az ütésre, tehát nem csoda, hogy utána Williams azt nyilatkozta: "Kisebb volt Tyson ütõereje, mint amire számított"
Ramore
Amennyiben tényleg gátolta a sérülés Tyson-t, akkor egyáltalán nem megérdemelt volt a gyõzelme Williams-nek. Sajnos Tyson nem engedhette meg magának és a szponzoroknak, hogy sérülésre hivatkozva félbe szakítsa a meccset.
Szerintem ez nem így van... de mindegy :)

Punker
de gyõzött és ez a lényeg, megdolgozott érte, megérdemelte õ komolyan vagy komolyabban vette ezt a meccset.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Még jobb? Már miért is?
Szerintem ezt a meccset nem Williams nyerte, hanem Tyson vesztette el. Nem Williams érdeme, hogy gyõzött. Szvsz.

Punker
akkor meg még jobb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Meccs közben sérült meg... asszem az elsõ vagy a második menetben rosszul támasztott ki.