Box
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár Holyfield már nem volt a régi a meccskor, de azért nem gondoltam volna, hogy Toney így elhúzza a nótáját...és ugye most hétvégén is nyert.
Nem lepõdnék meg, ha Klicskónak is okozna egy pár nehéz pillanatot...mondjuk nem tudom, melyikkel akarják összehozni (gondolom az idõsebbikkel), mert módszeresen csak "Orosz Frankenstein"-ként emlegetik... (annak ellenére, hogy ukrán... :D)
(Asszem csak a Sky Sports közvetítette a Toney meccset.)
Kiváncsi vagyok, mit fog kihonzi magából ez a nagypofájú néger. Mert már egy éve mást sem csinál, csak mindenkinek beszólogat. Ha tényleg akkora nagy ász, mint amekkorának beállította magát, akkor lesz még pár érdekes meccse. A Klicskó ellenire én is nagyon kiváncsi lennék. Yo lenne, ha összejönne... :)
Komoly túlzásokba esett. Röhögött a ringben? Hát LOL! Többször is látványosan kifulladás közeli állapotba került...a sok bekapott sallerekrõl nem is beszélve...nameg az ellenfél láthatóan jobb kondíciójáról...
Nem tudom ellenkezõ esetben Csábi, hogy nyilatkozott volna, de így nem szabad nyilatkozni, még egy nyereség után sem, fõleg nem egy szintén hazai, és világbajnok ellenfélrõl...
Amúgy nem szeretem nagyon a csaj boxot...csakúgy mint a nõi versenyszerû (kokszos...) testépítést, súlyemelést stb... :)
Hát a többi - áldozati bárány szerû ellenfeles - bunyó szót sem érdemel jah...
Bezzeg a tegnapi Toney bunyóról egy kukk se hallatszott a magyar tv-ben (az HBO vetítette vajon?), pedig a csóka már Klicskóra hegyezi magát!
Bár a csajok küzdelme nem volt rossz - csak hát a végén Miló kisasszony igencsak szõke módjára nyilatkozott. Nagyot esett a szememben, mint sportember.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004
Sturm sokkal jobb volt,de hát ugye a lové,meg az emberek erre jobban kíváncsiak.
Mondjuk köztük én is,de persze nem azt jelemti,hogy a pontozás,vagy az ítéletekkel egyetértek.
Go Jeff Go!!!!
Azt is láttad, hogy De la Hoya hogyan kapott ki a "noname" Sturmtól a nyáron? Aztán a pontozóbírók mégsem a németet hozták ki gyõztesként, mert egy Sturm-Hopkins gála fele annyi pénzt nem hozna, mint egy De la Hoya-Hopkins.
Na ennyit az elkurvulásról. Meg a presztizsrõl. Meg a királyságról. Loál!
Ne legyen az,hogy mazsolákkal bunyóznak,igenis,hafeljebb jut a ranglistán egyre erõsebbekkel kelljen boxolni,ha meg már bajnok,akkor minden következõ kihívóval.
Nincs szükség az ilyen meccsekre,fõleg cimvédés címén.
a jövõheti De la Hoya-Hopkins meccs az már valami lesz.
Aki nyer az tényleg király.
a 2 legnagyobb bunyós,persze itt már rengetek pénz van,de azért a presztizs is számít.
Go Jeff Go!!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Bár az is igaz, hogy az elkurvulás nem mostanában kezdõdött...
De nem adta fel az elsõ komolyabb ütés után, amit beszedett.
Kótai és Madár viszont rendesen megdolgozott a meccspénzért. Meg az ellenfeleik is. Elég korrekt, heroikus küzdelmeket mutattak be tegnap éjjel.
ha valaki olyan csontkollekció, mint a mostani ellenfele ennek a Balzsaynak, akkor bizony elkél a tömegnövelés... :))
Oscar De la Hoya - Bernard Hopkins MECCSET közvetít a Sport1, ha jól tudom szeptember 19-én!!!!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
szerintem ezt edzõje válogatja, de valamennyire biztos hasonló:
1. Futás
2. Bemelegítés
3. árnyékolás tükör elött kis súllyal (csak váltott egyenes ütések)
4. falipárnán váltott egyenes gyakorlás
5. felülés és fekvõtámasz
6. konditerem
azt hiszem nekem ilyen volt az elsõ edzésem anno 12-13 éve
aztán lehet haladni folymatosan, ha már érzed, hogy kell mozognia együtt a testednek, jöhet a jobb-bal egyenes már lábtechnikával, már mehetsz a zsákohoz stb-stb.
az árakat egyáltalán nem tudom, hogy mennyi
jár itt vki boxolni? kíváncsi lennék az edzések felépítésére,hogy mit tanítanak a kézdõknek,mennyire harcias, kéz/lábtechnikák, erõnlét és persze mennyi a pénz,amit perkélni kell. elõre is köszesz..
"A 38 éves korábbi világbajnok térde az elsõ menetben fordult ki, s az orvosi vizsgálatok szerint komoly porcsérülést szenvedett."
Innetõl nem bírt rendesen ráfordulni az ütésre, tehát nem csoda, hogy utána Williams azt nyilatkozta: "Kisebb volt Tyson ütõereje, mint amire számított"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szerintem ezt a meccset nem Williams nyerte, hanem Tyson vesztette el. Nem Williams érdeme, hogy gyõzött. Szvsz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"