Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ha sérült vagyok akkor nem állok ki ennyi.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

px.hu: "Pénteken a bokszvilág a korábbi vitathatatlan királykategóriás bajnok, Mike Tyson visszatérésére figyelt. Azonban a felhozó embernek tekintett ellenfél, Danny Williams (32-3; 27KO) a karrierjének leszállóágában lévõ, és ráadásul térdsérülést szenvedõ "Iron" Mike-ot a negyedik menetben kiütötte, és ezzel kivívta a szakma és kollégáinak elismerését. "

Hát ezzel tényleg ki lehet vívni a szakma elismerését. Leütni egy sérült embert. Ez aztán teljesítmény.

Ramore
szerintem
hykao
Hát azért ez erõs...ilyet kijelenteni...de a legellentmondásosabb az lehet...
Ramore
Szerintem minden idõk legjobb nehézsúlyú bokszólója volt Tyson.
Camie
ez tény.

$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$

hykao
Szerintem jelenleg jobban foglalkoztatja, hogy anyagi szempontból egyenesbe jöjjön.
Camie
Hát én inkább úgy emlékeznék rá mint a világ legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka...sztem neki is az lenne a jó ha így emlékeznének rá..nem pedig nõverõ füleket harapó vadállat...

$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$

hykao
Az attól függ, kiben mi marad meg...
...még haraphat le füleket...és verhet össze csajokat...
Camie
Tyson már nem fog semmi maradandót alakítani...

hykao
Amúgy ha jól emlékszem, a Lewis vs Tyson meccsért fejenként 50 milliót kaptak...dollárban...
hykao

Még nincs veszve minden, van valaki aki 100 millió dollárt kínálna 4 meccsért neki: KATT IDE
hykao
Majd elválik.
Ramore
Amennyiben tényleg térdszalag szakadása volt, ami az elsõ menettõl akadályozta, akkor nincs kizárva a folytatás.
Legyen úgy. A lényegen ez nem változtat. Így nem fogja tudni törleszteni.

hykao
Asszem 5 millió dollárt kapott a meccsért. (jelenleg 38 milliós tartozása van)
De nem 7 misiért bunyózott, az is biztos. Kötve hiszem, hogy ezek után elhalmoznák ajánlatokkal, hogy ugyan Mikey tudjuk mekkore szarban vagy, gyere veresd még szét hatszor a pofád, hogy meglegyen a tartozásod, aztán isten veled!...

Ramore
Szerencséjére fix pénzért bunyózott, mostanában már csak így mennek a meccsek, nem csak gyõzelemért jár a suska.
Igen. Így járt szegény. Mehet csövezni a híd alá. Mert így nem fogja tudni kifizetni a milliós adósságait. Persze a történtek valahol nem meglepõek: aki már csak azért megy vissza a ringbe, hogy 7 milliót összeszedjen az tartozásai törlesztésére, az nem elég motiváció a gyõzelemre. Az már csak munka. Nem küzdelem.

Punker
kissé bambán nézz a végén, ez már nem a régi fülharapós Mike õ is megöregedett kiégett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ja. Letöltöttem én is.

Punker

De.
"Williams zsinórban 22 tiszta találatot jegyzett, melynek végén Tyson aléltan hullott a kötelekre, majd onnan a padlóra."

A teljes hír.

Punker
nem ma hajnalban volt Tyson meccs?

Camie
Nem nagyon szeressem diótörõ janit :D

Nagy János harmadik a WBO világranglistáján

Nagy János (képünkön) jelenleg harmadik helyen áll a WBO világszervezet legfrissebben kiadott világranglistáján. A nagypehelysúlyban versenyzõ magyar ökölvívó két helyet javított legutóbbi helyezésén.

Camie
Jövõhét szomabton Kótai Misi fog boxolni!

Camie
Köszi az infót!+

Instict
most olvastam, hogy júli 30 és már fix. itt

Instict
Elméletileg júli 31-re volt beharangozva a Tyson meccs.

Már biztos. A hónap végén.

Camie
Tényleg?

Hmm...most szombaton a Misi védi meg a címét Londonban, úõgy imádom õt!

Loál János
Tyson állítólag meccselni fog.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Camie
Kótai Misi edzõje, Laci bácsi :)

Instict
ki is ott az edzõ?

Instict
én már nem boxolok, régen az EVIG-be ami a KSI-hez tartozott, aztán meg az MTK-ba.

Camie
Népligetben! Nagyon szeretem! te?

Instict
:DDDD

Ramore
ps2-es gépen :))
Instict
és hol boxolsz?

Camie
Hey!
Én már lassan két éve boxolok! Imádom ezt a sportot! Most szombaton Misi fogja megvédeni bajnoki övét!

Ramore
Ezt mond a Pacal rajongóinak, hogy egy világbajnok ne pontozásos gyõzelemre hajtson, amikor az a hájzsák a 10. menet körül majdnem kifeküdt.
Szerintem Floyd profi volt, egyrészt a 12 meneten felül még legalább 5 menet benne lett volna, olyan magas szintû az állóképessége, másrészt a technikai képzettségének köszönhetõen végig kézben tartotta a meccset, és még egy fontos dolog, egyáltalán nem sérülékeny az arca.
Jano
Én azért nem mondanám ezt, mert nem ütötte ki. Ne pontozásos gyõzelemre 'hajtson' egy profi, akit súlycsoporttól függetlenül a jelenlegi legjobbnak kiáltottak ki.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ramore
Jövõ héten is adják a Goldenboy-Sturm meccset a sport1-en. Vicces lesz látni, ahogy az UBP megint megszabadul (megvereti) az egyik eladhatatlan öklözõjét, pontosabban lehúzza róla az utolsó bõrt. Volt erre már példa nem is egy. :))
Ramore
Szerintem síma gyõzelem volt, 60%-ot nem kellett kiadnia magából Floydnak a gyõzelemhez.
Jano
Jaja, jó volt, de azért még van mit fejlõdnie a nagyobb súlycsoporthoz Mayweather-nek. :)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sajnos nem. Remélem majd valahonnan le tudom tölteni...
Jó lenne találni egy olyan yofej embert, aki rögziti és közzéteszi valahol a neten... (nem célzás volt ám!) :D

Instict
hajnalba megnéztem a Floyd Mayweather-Demarcus Corley meccset. szerintem fantasztikus volt. most ismétlik sport 1-en. láttátok?

Ramore
Jöhet a Tarver-Pacal mérkõzés! Persze nem fog jönni.
HBO... Persze az Egyesült Államokban :-/