GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
fotográfik kolomp edisön :D
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
mi hozna lázba amúgy?
Kp, vagy ha kell tudok adni érte SNES vagy Megadrive játékot, pl. DKC2.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Mellesleg már nincs rá szügségem.
Annyiért engem is érdekel:-) S akkor nem bontom ki a sajátomat...
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Bocs hogy fölöslegesen írkáltam.
A többi játéknál alapból be kell nyomjam a 'run with patched mios'-t és akkor mûködik a gc joyom, de ha simán a régióit nyomom, akkor nem reagál joyom, viszont a wind wakernél meg kifagy, ha a B-t nyomom.
Neogamma GC launcher-rel meg el se tudom indítani a gameket, mindíg kiírja a 'the game has no audio streaming'-et, azt launching game, és várhatok ezer évet, nem jön be semmi.
(Bocs, ha warezoltam)
Keresek Pal-os The Legend of Zelda Wind Waker-t 2-3ezer Ft-ért.
Több zséé sajna nem áll rendelkezésemre.
rnd, érdeklõdnék a Wind Waker iránt.
Softmodolt Pal-os wii-is megy?
Mert ha igen, akkor megbeszélhetnénk esetleg a héten.
email: [email protected]
http://gcforever.bigcartel.com/
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
A Resident Remake viszont valami elképesztõen A kategóriás cím, ugyan még nem vittem végig de már most látom hogy ezért játékért már értelme volt beruházni a konzolra. (bár Wii, a HD támogatás mellett jobb lett volna..)
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Nekem van Gba-Gc link kábelem.
1000 forintért a tied.
Sok sikert a full angolhoz:-)
Amúgy nem rossz, csak a vége felé nagyon idegesítõ.
Olcsóbb nem lesz, szerintem megvehetõ.
Együtt 10000 ft.
Mind angol nyelvû.
most tettem szert egy chippelt GC-re!szeretnék hozzá játékot írni,de nem találtam egyszerû és teljes leírást sehol!megtenné nekem valaki,aki ért ehhez hogy milyen lemezre,milyen programmal érdemes?és hogy sima adatként vagy miként kell egyáltalán felírni!köszönöm elõre is!
A lényeg: nagylemezes teteje van a konzolnak így normál dvd-vel lehet nyomulni!!!!!
Ár: megeggyezés szerint.
Joeystation-nél. Ha érdekel valakit....
Ár: 3000 ft.
Ár: 5000 ft
Wave Race Blue Storm (német tokkal, gyári fóliás) - 3500 Ft
Vexx (spanyol tokkal, gyári fóliás) - 3500 Ft
Donkey Konga (angol tokkal, gyári fóliás) - 5000 Ft
PSO 3 C.A.R.D Revo (francia tokkal, használt de kódjai megvannak, szerverek nincsenek) - 3000 Ft
Doshin the Giant (német tokkal, gyári fóliás) - 4500 Ft
Ahol német/spanyol a tok, ott a leírás is gondolom azonos nyelven van, de a játékok - mint a legtöbb EU kiadásnál 5-6 nyelven futnak. Ha megtúrom kicsit még a kupacot fogok találni játékokat, most hirtelen ennyi. Alkudozni lehet, fõleg ha valakinek 2+ játék kell.
Metal Gear Solid: The Twin Snakes-8000Ft
Resident Evil Remake-5000Ft
Starfox Adventures-3500Ft
Gyári, fóliás, bontatlan GC Joy Hosszabbító kábel-1500Ft.
Mindegyik játék, legelsõ kiadású, tok, kisfüzetek makulátlan gyönyörû állapotúak. Az árak fixek, a játékokat nem jegelem senkinek sem (értsd ideiglesen nem hirdetem a terméket, félre rakom, közben meg jönnek az ígérgetések, még tartsam két hétig a játékot,majd jövõ hónapban kifizetik, így jártam az MGS-el is). Kérésre nagyon szívesen küldök képet a játékokról.
Érdeklõdni: PÜ