GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vortel
Akkor itt van pl ez:

Gamecube RGB kábél

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

csak az nem gyári, valójában egy sima rca scart véggel :DDD

fotográfik kolomp edisön :D

vortel
engem egy jó nõ meztelenül az ölemben. viccet félre nincs ilyen kábelem, de vaterán ezer Ft-ért találsz ;)

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

nincs túl nagy cserealapom sajnos, most tértem vissza a konzolvilágba 10 év után
mi hozna lázba amúgy?

vortel
És ha ezek a játékok és a kp nem hoznak lázba mit tudsz helyette ajánlani?

Keresek eredeti Nintendo gyártmányú Gamecube RGB kábelt.
Kp, vagy ha kell tudok adni érte SNES vagy Megadrive játékot, pl. DKC2.

Resident Evil 1, 2, 3 (a 2. rész még fóliás) + Freeloader 12.000 Ft-ért vihetõ (NTSC verziók, de freeloader-rel tökéletesen futnak.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

MGS: Twin Snakes PAL-os, patyolat állapotban 8.000-ért vihetõ

Lehet, hogy mégiscsak lesz egy Wind waker-em és egy Twilight Princess is eladó, de NTSC-s... jövõ hétre kiderül...
Tudom, hogy jóval többet ér, de csak annyit tudtam volna rászánni.
Mellesleg már nincs rá szügségem.
"The Legend of Zelda Wind Waker-t 2-3ezer Ft-ért"
Annyiért engem is érdekel:-) S akkor nem bontom ki a sajátomat...

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Mostmár szerintem nincs szükségem a Pal-os wind waker-re.
Bocs hogy fölöslegesen írkáltam.
Nah...sikerült megoldanom a gc backup launcher xi 0.1-el tökéletesen mûködik a wind waker, csak a dungeon-oknál nem lehet elõhozni a térképet mert kifagy. Ezt írták. Sebaj. Majd megoldom.

Azért kéne, mert a Gamecube Backup Launcher-rel (0.2, mios v10) nem reagál a multiiso dvd-r-es lemezre kiírt wind waker irányítása (ntsc és pal-nál is).
A többi játéknál alapból be kell nyomjam a 'run with patched mios'-t és akkor mûködik a gc joyom, de ha simán a régióit nyomom, akkor nem reagál joyom, viszont a wind wakernél meg kifagy, ha a B-t nyomom.
Neogamma GC launcher-rel meg el se tudom indítani a gameket, mindíg kiírja a 'the game has no audio streaming'-et, azt launching game, és várhatok ezer évet, nem jön be semmi.
(Bocs, ha warezoltam)
Na mindegy..
Keresek Pal-os The Legend of Zelda Wind Waker-t 2-3ezer Ft-ért.
Több zséé sajna nem áll rendelkezésemre.
bocs, akkor már lehet elkelt.
ímélben válaszolj neki légyszíves :DD

Nem tudom miért én szólítattam meg, nekem nincs eladó Wind Waker-em. Csak egy PSO3 (2500Ft), egy gyári fóliás Vexx (2500Ft) és egy szintén gyári fóliás Animal Crossing (humm... le sem merem írni az árát...) árválkodik itt a poclon...
Helo!
rnd, érdeklõdnék a Wind Waker iránt.
Softmodolt Pal-os wii-is megy?
Mert ha igen, akkor megbeszélhetnénk esetleg a héten.
email: [email protected]
ki lehet, Quub SX vagy XenoGC
http://gcforever.bigcartel.com/
TidusX
Valaki nem tudja a Gamecube-ot ki lehet chippeltetni?

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Köszönöm de valahogy a Marios címek engem már ránézésre is hidegen hagynak valamiért :)

A Resident Remake viszont valami elképesztõen A kategóriás cím, ugyan még nem vittem végig de már most látom hogy ezért játékért már értelme volt beruházni a konzolra. (bár Wii, a HD támogatás mellett jobb lett volna..)

Szeretem a cicákat

mario tennis, mario foci, mario golf, soul blade

Mario party, Wario Ware, Mario Kart, Donkey Konga Bongoval.
srácok van valami igazán jó multis cím a gépre amit nem érdemes kihagyni ?

Szeretem a cicákat

IceCube tetõ értelmes áron merre található?akár használtan!nem tud valaki?
Köszi, azóta kaptam.
Szia.

Nekem van Gba-Gc link kábelem.
1000 forintért a tied.

Mondjuk én 1500-ért vettem itt az sg-n bontatlanul, NTSC. De az szerencse volt:-).
Sok sikert a full angolhoz:-)

Gba és Gamecube közzé link kábelt keresek. Ha valakinek van, vagy tud olyan üzletet ahol kapok segítsen, sehol sem találtam.
Irritál majd minden ami német (no a sör és az autók nem <#mf1> )Kivárok egy teljes angol nyelvût,nem létfontosságú a beszerzése.A Zelda TP-t és a WW limited Editiont vettem majd ennyiért(a kettõt).Nekem sok az a 8e ft.
A játék angol, ez a lényeg....
Amúgy nem rossz, csak a vége felé nagyon idegesítõ.
Olcsóbb nem lesz, szerintem megvehetõ.

Sok érte német papírokkal a 8e.Vittem volna azonnal ha angol nyelvû,írtam is neki :)
Paper Mario a Vatera-n!

Nem tudsz 1-2 ezerért 1 Paper Mario-t ?
1000-2000-ért lehet Eredeti cuccost venni a gépre.
http://www.motoko.b13.hu
Eladó Final Fantasy CC,Zelda Windwaker és Resident Evil 4 játékok.
Együtt 10000 ft.
Mind angol nyelvû.

Van 1 eladó Pokemon Colosseum dupla lemezes(+Pokemon box rubin&saphire)játékom eladó.3000ft.És bár nem ide tartozik van néhány (maradék)címem,kiegem(joy,memo) Dreamcast-ra,dobozos játékokGB Advance-ra
Sziasztok!
most tettem szert egy chippelt GC-re!szeretnék hozzá játékot írni,de nem találtam egyszerû és teljes leírást sehol!megtenné nekem valaki,aki ért ehhez hogy milyen lemezre,milyen programmal érdemes?és hogy sima adatként vagy miként kell egyáltalán felírni!köszönöm elõre is!
Csippelt GC eladó! 2 memóriakártya, 1 irányító, kábelek, 50 backup játékkal! Ajándékba adok mellé egy másik GC-t ami nem csippelt, de alkatrésznek ( esetleg normál GC-nek ) használható.
A lényeg: nagylemezes teteje van a konzolnak így normál dvd-vel lehet nyomulni!!!!!

Ár: megeggyezés szerint.
Metal Gear Solid: The Twin Snakes (2 lemezes!)
Joeystation-nél. Ha érdekel valakit....

Mario Smash Football eladó.
Ár: 3000 ft.

Eladó Resident Evil:Code Veronica X gamecube játék.

Ár: 5000 ft

Tehát:
Wave Race Blue Storm (német tokkal, gyári fóliás) - 3500 Ft
Vexx (spanyol tokkal, gyári fóliás) - 3500 Ft
Donkey Konga (angol tokkal, gyári fóliás) - 5000 Ft
PSO 3 C.A.R.D Revo (francia tokkal, használt de kódjai megvannak, szerverek nincsenek) - 3000 Ft
Doshin the Giant (német tokkal, gyári fóliás) - 4500 Ft

Ahol német/spanyol a tok, ott a leírás is gondolom azonos nyelven van, de a játékok - mint a legtöbb EU kiadásnál 5-6 nyelven futnak. Ha megtúrom kicsit még a kupacot fogok találni játékokat, most hirtelen ennyi. Alkudozni lehet, fõleg ha valakinek 2+ játék kell.
adam first
Nos, ha esetleg valakit érdekelne:
Metal Gear Solid: The Twin Snakes-8000Ft
Resident Evil Remake-5000Ft
Starfox Adventures-3500Ft
Gyári, fóliás, bontatlan GC Joy Hosszabbító kábel-1500Ft.
Mindegyik játék, legelsõ kiadású, tok, kisfüzetek makulátlan gyönyörû állapotúak. Az árak fixek, a játékokat nem jegelem senkinek sem (értsd ideiglesen nem hirdetem a terméket, félre rakom, közben meg jönnek az ígérgetések, még tartsam két hétig a játékot,majd jövõ hónapban kifizetik, így jártam az MGS-el is). Kérésre nagyon szívesen küldök képet a játékokról.
Érdeklõdni: PÜ

okay, várjuk az árlistát! :)
Amennyire emléxem Doshin, Vexx, Waverace, PSO3 van. Hétvégén megyek haza, akkor tudok pontos listát adni és persze be is árazom majd õket jól. ;-)
Hardwareaprón csaptam le rá.

Zelda Four Swords, Resident 2 van? De más is érdekelhet. Irj címeket árral. Privátban is OK.