GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze! :)
Nekem van még egy marék játékom amitõl megválnék - ráadásul pár fóliás is. Most hirtelen a Vexx ugrik be, meg talán a Doshin. Ha otthon járok meg tudom nézni mik vannak, ha érdekel valakit...
Príma! Szépek az NTSc borítók, fõleg a resi kettõé!
Szerintem a hardveraprón vette,ott árult valaki Resiket meg LM-t is.

Én már hónapok óta próbálok Wavebird-öt beszerezni,nincs valakinek egész véletlen eladó sorban? Vagy tudna olyan helyet itthon,ahonnan tudnék venni egyet?
Irigyellek a Resident 2 miatt:-) Honnan szerezted?

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

MA gazdagodott gyûjteményem a Resident Evil sorozat 1. 2. 3. részével (ebbõl a 2. rész celós még)m illetve egy Luigi's Mansion-nel.

Az egész pakkhoz 11500-ért hozzájutottam, üröm az örömben, hogy az adás-vétel után néztem csak meg hogy NTSC-sek a Resik, a most megrendelt Freeloader meg csak péntekre ér ide, szóval két napig még pihennek a polcon a progik :(

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

GRAT!
Ma estétõl a Twilight Princess újra gyûjteményem egyik ékes darabját képezi :)

Megérkezett az NTSCJ Donkey KOng Jungle Beat-em. Oly kicsi a játék tokja, kb fele akkora mint gey PAL vagy NTSC játék. Nagyon tetszik. Igazi retro hangulat!
Dehogynem, köszi hogy szóltál, holnap megyek érte :)

Twilight Princess nem érdekel? Jatekaim.hu-n van/volt tegnap eladó.

Az ideg megöl, tegnap tették fel a Twin Snakes hirdetést azonnal meg is vették. Pont tegnap nem néztem fel a hardverapróra. :(

úúú, köszi, márt írtam is neki levelet :)

megvenném a Twin Snakest, csak nem tudom melyik oldal az a ph

adam first
Na srácok, ha esetleg érdekel valakit:
Resident Evil Remake-5000Ft
Starfox Adventures-3500Ft
Angol nyelvûek, tok, kisfüzet, lemezek makulátlan, gyönyörû állapotúak. PAL-os, legelsõ kiadásúak, gyûjteménybõl valók.
Érd.: PÜ

A neve alapján lehet, hogy igazad van....
A Ph-n meg Twin Snakes-t árulnak, ha érdekel valakit.

Nem kötekedésbõl,de azt hiszem,hogy azt egy csajszi árulja:)
Twilight Princess. Ez lemaradt....

Jatekaim.hu-n van egy eladó 8000 Ft-ért.
Budapest a fazon, ma tette fel...

Még nyáron szereztem be a RE4et és a PaperMariot,de csak pár órát játszottam velük,most viszont neki állok,hogy végig is játsszam õket.

Nem olyan rég valahol a neten ráakadtam az Alien Hominid nevû játékra,ami egész jópofának tûnik és jó pontokat is kapott,azt kellene még beszerezni,de szerintem csak USAban jött ki,szóval backup lesz majd:)
Régóta szemezek az eternal Darkness-szel. Most már rajta van a listámon!
Ma érkezett amcsiból a Chaos Field-em. Azelõtt meg a Paper Mario-m.
Komoly cuccok!
adam first
Tévedés a legepicebb Lovecraft horror játék a Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth. Utánna a második legjobb horror game a kis kockára Resi Remake.
Silicon Knights legjobb munkája egyébként az MGS: Twin Snakes, de hát ugye az meg nem önálló ötlet, hanem Konami co-production. Eternal Draknessen mindig is gondolkodtam, de ahhoz meg kéne egy magyar felirat csak, hogy mindent értsek. De GC-n sajnos ez nem megoldható. :-(

Anubys
Warning: Gagyi grafika-riadó. Sajnos N64-re kezdték anno fejleszteni, és nem sokat dobtak a poligongrafikán, csak a textúrákon. Ha ezon túlteszed magad, akkor legfelejhetetlenebb, legjobb és legepicebb, és leghangulatosabb Lovecraft/Poe-féle horrorjáték.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

na akkor ezt be kell szereznem. valahogy kimaradt az életembõl eddig (mint sok más GC cím)

Anubys
Eternal Darkness, kb. 8x végigjátszásban vagyok, továbbra is zseniális... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

A 3 éves lányommal kezdtem el tolni az Animal Crossingot. Instant hit :)
Zelda Wind Waker

Következne a Twilight Princess de síkideg vagyok, mert elhappoltak elõlem egy 8000 Ft-os példányt :S

Ugyanígy jártam a Resi 4-el és a Twin Snakes-el is.

HA a WW-t sokadszorra is kipörgettem, pihen egy kicsit a GC amíg nem találok valami jó progit ocóér'.

pangás....

ki mivel játszik mostanság?
Törölt felhasználó
Eladó:

Resident Evil 4 edition gamecube gép minden tartozékával dobozában 25.000 ft-ért!

Minden tartozékéval + gyári memóriakártyával és gyári rgb kábellel! A Resident Evil 4 játék is benne van a dobozban a limited edition disc-kel együtt természetesen. Csak azért vettem (újonnan), hogy ezt a játékot lejátszam vele, utána visszacsomagoltam és azóta a polcon áll. Még a kis zacskók is benne vannak a dobozban...
LOL tényleg van Wii verzió.

fotográfik kolomp edisön :D

WII-re nincs Zero, amit találtál a NGC játék....

Azt írd be a vaterába,hogy Resident Evil 0 és akkor lesz egy GC találat.
Köszi igen találtam a játékaim.hu-n de zero az nemvolt a vaterán gc re csak wii-re.de azért kösz 1 megvan márcsak a zero kell:D
RESIDENT EVIL ZERO-t vennék GC-re

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Vaterán van Zero, a jatekaim.hu oldalon pedig RE, bár nem tudom,hogy pont ezt a részt keresed-e.
Sziasztok!

Megszeretném venni GC-re az alábbi 2 játékot.

Resident Evil 0(zero)
Resident Evil 1(Remake)

Légy szíves ha tudtok segítsetek(linkeljetek oldalt ahol megtudom venni vagy akár kéz alól is megveszem ha a játék jó állapotban van.)
budapestiek elõnyben :D .(árban megegyezünk ,írj pm-ben)

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Meg is rendeltem, nagyon hasznos dolog az az élõ chat ablak :)
köszönöm Tex!!!!!!!!
1000 hála! Nagyon köszönöm!
Gamepark-ban van, cseréld el velük....

NTSC Tales of Symphonia elcserélhetõ (hibátlan, karcmentes)
ami érdekel: Conker's Bad Fur Day N64
[email protected]
megoldottam! tegnap addig nyomtam resit míg lemezcserét nem kért, a csatlakozó lehúzása majd visszadugása tökéletesen mûködik

<#worship>

ha viszont tényleg adnál egyet azt köszönve elfogadom, és beépítem

xAttilax
lehet, hogy tudok neked adni egy ilyet ha kell

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

úgy néz ki megoldottam -kopp-kopp-kopp
van a panelon egy 3pines érzékelõ, ha azt lehúzom akkor úgy érzékeli mintha felnyitnám és leállítja a lemez pörgetését, ha utána visszadugom és nyomok egy gombot a kontrolleren újra felpörgeti a lemezt

remélem élesben is jó lesz, nem jutottam el resi-vel még a lemezcserés részhez
:D

semmi rommá van törve és a rugószerû pöckök is hiányoznak :S
valahogy csak rövidre lehet zárni a panelon a forrasztásokat, de hiába próbálgattam, nem sikerült
ez kellene nekem:
klikk

igen úgy mûxik a lemezes érzékelés...de semmi csonk nem maradt amire ragasztani tudnál?
ma nézegettem, totál le van törve
le is szereltem azt a kis panelt, de nem tudom megcsinálni
az a kérdés, hogy mit kellene rövidrezárnom a panelen, hogy a 2 lemezes játékok mûködjenek....

ugye 2 lemezesnél azt kell érzékelnie a gépnek, hogy kinyitom és újra lecsukom???

szerintem lehet vmit odaragsztani, próbáld meg
Üdv!
Mi van akkor ha a moddolt GC-nek le van törve a fedél nyitó érzékelõje? 2 lemezes játéknál mi lesz ilyenkor, zopacs? Lehet valamit buherkodni vele?

Üdv!
chippelt vagy softmodos GC-t keresek, privizzen akinek lenne eladó
köszi

az ár irányár! :)