GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már hónapok óta próbálok Wavebird-öt beszerezni,nincs valakinek egész véletlen eladó sorban? Vagy tudna olyan helyet itthon,ahonnan tudnék venni egyet?
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Az egész pakkhoz 11500-ért hozzájutottam, üröm az örömben, hogy az adás-vétel után néztem csak meg hogy NTSC-sek a Resik, a most megrendelt Freeloader meg csak péntekre ér ide, szóval két napig még pihennek a polcon a progik :(
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Resident Evil Remake-5000Ft
Starfox Adventures-3500Ft
Angol nyelvûek, tok, kisfüzet, lemezek makulátlan, gyönyörû állapotúak. PAL-os, legelsõ kiadásúak, gyûjteménybõl valók.
Érd.: PÜ
A Ph-n meg Twin Snakes-t árulnak, ha érdekel valakit.
Budapest a fazon, ma tette fel...
Nem olyan rég valahol a neten ráakadtam az Alien Hominid nevû játékra,ami egész jópofának tûnik és jó pontokat is kapott,azt kellene még beszerezni,de szerintem csak USAban jött ki,szóval backup lesz majd:)
Komoly cuccok!
Silicon Knights legjobb munkája egyébként az MGS: Twin Snakes, de hát ugye az meg nem önálló ötlet, hanem Konami co-production. Eternal Draknessen mindig is gondolkodtam, de ahhoz meg kéne egy magyar felirat csak, hogy mindent értsek. De GC-n sajnos ez nem megoldható. :-(
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Következne a Twilight Princess de síkideg vagyok, mert elhappoltak elõlem egy 8000 Ft-os példányt :S
Ugyanígy jártam a Resi 4-el és a Twin Snakes-el is.
HA a WW-t sokadszorra is kipörgettem, pihen egy kicsit a GC amíg nem találok valami jó progit ocóér'.
ki mivel játszik mostanság?
Resident Evil 4 edition gamecube gép minden tartozékával dobozában 25.000 ft-ért!
Minden tartozékéval + gyári memóriakártyával és gyári rgb kábellel! A Resident Evil 4 játék is benne van a dobozban a limited edition disc-kel együtt természetesen. Csak azért vettem (újonnan), hogy ezt a játékot lejátszam vele, utána visszacsomagoltam és azóta a polcon áll. Még a kis zacskók is benne vannak a dobozban...
fotográfik kolomp edisön :D
RESIDENT EVIL ZERO-t vennék GC-re
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Megszeretném venni GC-re az alábbi 2 játékot.
Resident Evil 0(zero)
Resident Evil 1(Remake)
Légy szíves ha tudtok segítsetek(linkeljetek oldalt ahol megtudom venni vagy akár kéz alól is megveszem ha a játék jó állapotban van.)
budapestiek elõnyben :D .(árban megegyezünk ,írj pm-ben)
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
köszönöm Tex!!!!!!!!
ami érdekel: Conker's Bad Fur Day N64
[email protected]
<#worship>#worship>
ha viszont tényleg adnál egyet azt köszönve elfogadom, és beépítem
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
van a panelon egy 3pines érzékelõ, ha azt lehúzom akkor úgy érzékeli mintha felnyitnám és leállítja a lemez pörgetését, ha utána visszadugom és nyomok egy gombot a kontrolleren újra felpörgeti a lemezt
remélem élesben is jó lesz, nem jutottam el resi-vel még a lemezcserés részhez
:D
valahogy csak rövidre lehet zárni a panelon a forrasztásokat, de hiába próbálgattam, nem sikerült
ez kellene nekem:
klikk
le is szereltem azt a kis panelt, de nem tudom megcsinálni
az a kérdés, hogy mit kellene rövidrezárnom a panelen, hogy a 2 lemezes játékok mûködjenek....
ugye 2 lemezesnél azt kell érzékelnie a gépnek, hogy kinyitom és újra lecsukom???
Mi van akkor ha a moddolt GC-nek le van törve a fedél nyitó érzékelõje? 2 lemezes játéknál mi lesz ilyenkor, zopacs? Lehet valamit buherkodni vele?
chippelt vagy softmodos GC-t keresek, privizzen akinek lenne eladó
köszi