GAMECUBE WILL WIN!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
ez a GC-s NFL

ez pedig a PS2es😊

SeGa
hat ez nem jott be 😄
SeGa
HAVAZIKKKKKK!!!! 😄DDDDDD
CSOCSO
okay szal ne csak az ign röl szedjünk képeket..
Soul calibur 2!!!
SeGa
jo de pc n akkor is szebb es ez gaz mer elvilegGC jobb nemm?
GAMECUBE
hat nem tudom....... nezd meg melyiken finomabb a mozgatas
SeGa
nem hanem nyomi es kesz. nem a legjobb pelda ez pc n szebb sokkal
CSOCSO
értem te képröl bezsélsz hogy "mozgás" 😊)))))))))))
SeGa
poen volt a dc te...
SeGa
Miez a fejmozgas bazzz hogy nez ki???????????
Ez ecceruen nyomi akarmit mondasz!!!!
Kapu is bazz miez bortonracs?
CSOCSO
mármint a Dc
CSOCSO
nyomi hagyad már a segádat addig sem bírta mint a megadrive..
CSOCSO
valahol ilyen efekt valahol olyan..

SeGa
also a gc es nyomi a kep
GAMECUBE
nah en is probalok egy par comparisont mutatni😊 mar ha talalok😊
SeGa
Real time tukrozes huuuu GC nel lehet hogy ez ujdonsag. Elvileg GC pc vero nem? Csak aze mer real time tukrozes pcn a 2000 nel is volt mar.....
GAMECUBE
teh csocso melyik a GC:????
SeGa
Faszom kivan nhl2002 szebb pcn... es a gc s kep ecceruen nyomorek....tukrozes meg minden de aze a pixel is jobban laccik Ps2 pedig elmost mindent mint a Tisza DC power baz
CSOCSO
mig Gc-n real time tükrözödés meg midnen addig a PS2-n csak árnyék van... ehh
CSOCSO
kezdeném:

vs.
SeGa
MINT
SeGa
HAT BAZZ A GC MEG A PS2 VERZIO IS TOK UGYANOLYAN PINT A PC SEMMIVEL SEMM JOBB!!!!
CSOCSO
mindjárt comparisolok egy kis nfl hitz et
GAMECUBE
te a feje is rondabb😊)))))))))
CSOCSO
erre gondoltanm!!
CSOCSO
bazz másik képet szedtem ki
CSOCSO
nah szoval comparison!! megnéztem a fifa 2002 öt ps2 re és gc re találjátok ki melyik a szebb és hogy az melyik gépre van!!

eh ehh errõl beszélek !!figyelem ez nem a legrondább kép..csak ez van közeli mind a kettõrõl!
CSOCSO
te sega barátom te még azt a monkey ball sem bírnád végigvinni!
GAMECUBE
miert nezzuk azt meg??? semmi jo nincs ott!!
SeGa
http://www.sega.com/games/gamecube/post_gamecubegame.jhtml?PRODID=823 😊 ismet
CSOCSO
képzeld én beszélek...lassan 3 orája nem gépeztem és mindjárt megint elmegyek a gép elöl!!
GAMECUBE
hat skater, tenyleg nem jobb a ps2es fifa... de hat ez van regebbi a hardvere.... mellesleg version koszi hogy a masik forumban vegig a GC-t dcsoitetted, (a bunyos games kepek, ami nem is ps2es😊))))))))))))))mellesleg az animal forest nagyon jo game lesz(az az ovis kep), a sims alapotlete abbol van, csak itt jobb,,,
balumaci
szerintem nagyon krály!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

SeGa
http://www.sega.com/games/gamecube/post_gamecubegame.jhtml?PRODID=823 LOL GC 😊)))))))))))
versio

SeGa
Te beszelsz? 😄
CSOCSO
te version menj már egy kicsit a géptõl el mert ez már gusztustalan! egész nap a gép elött ülsz vagy néha csinálsz mást is?
CSOCSO
jobban is mint a ps2-es verzió!!!!!!
versio
ezek tényleg jol néznek ki

CSOCSO
mi te segg?
CSOCSO
Figyelem !!ilyen a version barátunk..megkeresi a legszarabb képet és belinkeli:

és persze röhög: hehe hogy néz ez ki?
és közbenitt egy kép uigyan abból a gamezbõl..és még ez sem ada vissza azt ahogy az amugy is kinéz szal le vagy szarva!
versio
ez lesz a veszte 😊)))))

CSOCSO
bocs te is nézd már a többi gamezt hogy néz ki.. az életbe nem lesz olyangrafika ps2-n!!HEHEH
CSOCSO
azért néz ki igy mert GBA-n is lehet gamezni te pöcs azé néz ki igy
versio
😊))))))

CSOCSO
hja ez anz animal forest az egyetlen ilyen gamez ami GC re jön ki..lapozd fel az playtimeot van benne pár ps2 es gamez direkt a legszarabbakat keresték van vagy 5 és midnegyik 20 % ot sem kapott bugyuta szar ez legalább lehet hoyg szórakoztató!
versio
"Today we received several new screens from a near-complete version of 'Animal Forest Plus' for the GameCube. Scheduled for release on December 14th in Japan, the game is essentially an enhanced version of the Nintendo 64 version. Specifically, the game runs at a constant 60 fps in high-resolution. More importantly, the GameCube version features and added museum mode and will support linkup with the Game Boy Advance. Nintendo hopes the GameCube version will give Animal Forest the attention it sorely lacked on the Nintendo 64. However, it's currently unknown whether the game will be released in America or Europe. "

mer gba ,ez valodi gc játék
és azokbol is az egyik legjobb 😊))))

CSOCSO
ez GBA te pöcs😊
versio
ilyen játékok jönnek GC-re !!!

krály !!! 😊)

versio