GAMECUBE WILL WIN!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquli
Olyan kepekre gondoltam, amik jo Gamecube-os jatekokbol vannak. Egyebkent tenyleg snes volt a kiraly. a legjobb jatekok ott voltak. pl: ff sorozat, a csomo japan manga rpg mind eszmeletlen jo volt, pl a chrono cross, vagy a seiken densetsu, de a mario is egesz jo jatek volt, regebben el tudtam jatszogatni vele.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

GAMECUBE
nem meg nem, csak itt van a szerk. a kozelben.a hajdu utcaban van(13ker)
balumaci
az király,miért hol a szerk.?
voltál már náluk személyesen?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
okéj, én is ugy fogom, vagy egyszeruen csak besetalok a szerkesztosegbe es a kezukbe nyomom(melletem van szinte)
balumaci
27-ig lehet,ugyhogy szerintem expressz add fel,én is úgy adom fel holnap!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
jah megvan mind, bazze holnap adom is fel.... vegre tudok majd linkelve jaccani
GAMECUBE
"In fact, not only did the GameCube sell more than the Xbox, but it sold more than double! Well, it certainly shows what good came from Microsoft's $500 million in Xbox marketing...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd
balumaci
aha,én is szeretem!
összegyűjtötted a 12 képrészletet?

GAMECUBE
semmmi se, csak csocso onnan irta ki az infokat, most adtam neki kolcson😊))(nem mondom hogy rossz az ujsag ...sot)ezert irtam poenosan, hogy jo mi?? egybekent igazakat ir a tsotso 😊
balumaci
mi bajod a playtime-mal?

GAMECUBE
OK, fun stat time! According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan. "
"While the 'Cube isn't exactly tearing things up in Japan, it's doing better than many analysts had thought. "
noh, mondom hogy nekem volt igazam.... japanban is jol megy aranylag....

mes meghogy amcsiban nem kelt el (mar bocs, de a felmeresek sohase teljesek, az anyaceg meg mar csak jobban tudja, hogy mennyi kelt el)
"Hot on the heels of Nintendo's highly successful North American GameCube launch, they have some more good news for the fans who weren't able to land a GameCube unit."

jah es tudni illik, hogy a nintendo az egyetlen olyan ceg, aki sohase szepit a tenyeken!!!

ez is alatamasztja, hogy a GC a sztár!!!(csocso jo a playtime mi?😊
CSOCSO
heheh a Gc 8 rétegben renderel...a PS2 egy fázisban a grafika alapgeometriájá építí fel addig a GC azon kívûl még 7(!!!) további munkálatot is fel tud vinni a felületre😊)
GC sokkal jobb!!
a fejlesztõl szerint a GC be építet Gekko Proci a legizmosabb proci ami eddig a konzolba került (!!!)
a Ps2 nem tud ( a GC igen) HW T&L, Decompress, Anti Aliasing, multitexturázás.. azhem ebbe a gc a legjobb 8 réteget tud mig az xbox is csak 4 et!! az SW gamezban
a GC is 4 et használ!!!!
mûvelet /mp:
Ps2:700 millio Xbox: 1466 millio...
ps2 leírva...
CSOCSO
a www.nintendoweb en
GAMECUBE
mi hol???
CSOCSO
valami 500 ezret adtak el a gc bõl!
GAMECUBE
hat jah...😊))))))) a ps2ot viszont mar adtam el meg nyaron(akkor sokaltam be, hogy loszar sincs ra mar fel eve... es igaz is volt, de szeptemberben vegre beindult)
balumaci
szép is lett volna,ha már eladtad volna a GC-t!!

GAMECUBE
bocsi😊
GAMECUBE
jaja Dc-m volt
balumaci
hehe,inkább DC-t akart mondani a GAMECUBE gyerek!

CSOCSO
volt GC-d? nem is mondtad😊
GAMECUBE
meg ferrari, szal azok amik dec, januar kornyeken voltak mar ra, 😊(2000/2001)
GAMECUBE
igaz mert csak addig vlt gepem, aztan elcsere lett😊 no persze sok game amit felsoroltam akkormeg meg se jelent, de pl. shenmue megvolt mar egyszer nekem 😊
GAMECUBE
hat en tudok sok jo gamet GCre, mivel nekem is volt
Shenmue 1,2(immár) Ferrari F355, Soul Calibur
Sonic adventure 2
crazy taxi1,2
Resi veronica
jet grind radio
daytona usa
floigam bros
skies of arcadia
grandia2., ilbleed,confidental mission
soldier of fortune unrealtournament,metropolis street racer, ecco the dolphin, phantsasy star online,draconus,house of the dead, sega rally 2 no igaz ez is keves...😞 de en eelvoltam veluk.. 2 honapig😊
balumaci
ok,rendben

SeGa
igen de 20 ezerert kapok egy a mostani pcmnel jobb konzolt ennyi balu nem tobb.
balumaci
én is igy állok

Azért a Crazy Taxi sem volt rossz, bár nem mintha lehetőségem lett volna sokat játszani vele 😊

"jó,az a lényeg,hogy a game-k 75%-a fos,és ezen nincs mit szépiteni!"

Sajnos én is így érzem. Amikor jó fél éve szerettem volna venni, akkor jól körbenéztem a játékpiacon, és arra jutottam, hogy spórolok még egy kicsit ps2-re.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

balumaci
jó,az a lényeg,hogy a game-k 75%-a fos,és ezen nincs mit szépiteni!

SeGa
Shenmue 2, Codname Veronica....
balumaci
az az igazság,hogy nekem hirtelen csak 3 nagyon király game jut eszembe DC-re és az édeskevés!!!
shenmue
soul calibur 2
ferrar 355

Shenmue az telleg jol sikerult megsem volt eleg
GAMECUBE
en majd megyek...😊vegul is shenmue rulezzzzzzzzzz
nyitottam egy sega forumot akit erdekel jojjon.
es ez nem kenyszer csak ajanlottam
PS2 nekem azert is jo mert ket kedvenc PS1 es jatekom is ezen a konzolon folytatodik FF es MGS2 de ezt mar sok helyen irtam
nem
En ps2 hoz huzodok inkabb de GC t meg nem is lattam szal nemtudom Xbox viszont szememben bukott...
GAMECUBE
heheheeee ki ir az en nevembe, csak csikkal?😊)en nem 14 vaygok😊
milyen kepekre gondolsz_???
balumaci
keressé külföldi oldalakon!!

Aquli
Gamcube-os kepeket rakjatok letszi be.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

balumaci
GC-s vagy??

egyre ertelmesebbek ezek a topikok
PS2 diadalmenete xbox bukott kellet mar egy GC is
GAMECUBE
hat nem anyaztal, de beirtad, csak!!ide, hogy ezer topicot egy temarol ne... pedig xboxbol eleve tobb van... nem vagyok uldozesi manias, csak akor ird be mashova is...😊
Mellesleg te Tizeveseztel le kapasbol....
GAMECUBE
"According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan. "

ennyiremegy szarul japnban😊))
"bocs, de o kezdte a szivatast... meg 10evesezest..."

Ok, az életkoros b*gatással engem is ki lehet kergetni a világból...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
hat lehet, de majd kiderul mit tud aGC es aps2 is valojaban... ido az nagy ur, es o fog donteni😊
CSOCSO
a playstation 2 tényleg tud 60 milla poligont csak ha rakunk pár texturát rá leesik a 10% ra...azaz 6 millára...
GAMECUBE
ujabb bizonyitek a japan GC inside oldalrol, hogy elkelt az osszes GC az usaban

"Since "700,000 shipped sets were sold out" aforditas tre... egy kcisit😊))de a lenyeg ot van..., és 1300000GC megy amerikaba atervezett 1100000helyett😊)) hiaba, es marciusig 15millio GC-t fognak kiszallitani.... (ebbe lehet mar eu is benne lesz)az eredetileg tervezett 10millio helyett... novelik a termelest..😊
GC JAPNBAN IS FELFUT VEGRE😊))))))
GAMECUBE
neeem az gyengebbb.... mert csak Gef 2,5.... integralt... szar😊))es ramza... bocs, de o kezdte a szivatast... meg 10evesezest... meg azt, hogy kit erdekelnek az eladasok.... NEM EN KEZDTEm,, csak mondtam, hogy minket se erdekel a pool of ... eladasa, ha ot sem az amirol mi bezselunk😊))ennyi szalnem ertem miert csak engem kell leszolni, maseba nem lehet csak az enyimebe mi?? mert en GC-s vagyok, nem PC-s!
balumaci
Az Nvidia csak a videókártyát adta,ami mellesleg kicsit jobb teljesitményű,mint egy geforce3!!

CSOCSO
higyétek el ha az Xbox rol azt tudnátok hogy az Nvidia csinálta és semmi köze aZ MS hez akor mindeki venné😊