Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
PHM-nek köszi a segítséget, újra mûködõképes a kártyám :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Memóriakártya kivesz, adatokat lement, formáz, majd romokat és adatokat visszaír.
Ha a beavatkozás sikeres, örül. Ha nem, felkeres engem privátban.
(Lehet, hogy save frissítés közben sikerült kikapcsolni a gépet, ami nem tesz jót a fájlrendszernek.)

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
hi

PHM a mester ebben, keresd õt.

Laza
Hali!
Képzeld, valami történt az EZ-Flash IV kártyámmal.
Asszon játszani akart, bekapcsolta a gépet, és (állítása szerint semmit nem nyomott) a képernyõn egy % számláló elindult ... majd kikapcsolta ijedtében. Ezután ha bekapcsolom a gépet, akkor tök krix-kraxosan jelenik meg a menü, meg a háttér, meg minden ... olvashatatlan az egész. Valahogy bejutottam a játékok menübe, és elvileg volt amit elindított, de akkor is elszaródott az egész.

Tapasztaltál már ilyet? Van rá gyógymód?
Neten nézegettem, de senki nem panaszkodott még erre.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Itt az ideje elkezdeni a tanulást :)

Te akkor biztos vágod az angolt, de én nem annyira...

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

TidusX
Magyarosítottal még nem találkoztam. Sõt! Isten ments. Maradjanak csak a játékok eredetiben. Angolul, úgy az igazi...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Sziasztok! Láttam külföldi oldalakon, hogy a gb,gbc,gba romoknak át tudják a szövegét írni. Valaki tud ilyet? Vagy létezik magyarosított gba rom?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Csibe001
Feloldoztalak, privibe folyt.köv. :)

kisgabo
csibe. ne tiltsár már le, egyszerûen nem volt idõm. <#confused>

kisgabo
még mindig

TidusX
Tegnap akárhogy néztem ezt a Témát nem láttam itt... :S

kisgabo
gba játékot vennék. érdekel gba sp is.

pls privi. /budapesten/

TidusX
Columns Crown vagy egyéb ügyességi, logikai játék érdekelne GBA- ra. Emellett Final Fantasy és Golden Sun RPG- k. Ha valakinek van eladó kérem szóljon.

Valami jó kis oldschool RPG-t nekem is ajánlhatnátok.
Ilyenekre gondolok, mint például a Breath of fire 1-2, Lufia, FF1-2, FF IV, Shining soul 1-2, Lunar legend, stb.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Anubys
Erre is van Mazes of Fate... :)

Amúgy ahogy PHM mondta, Micro felejtõs, nekem is van, de elég kényelmetlen (egyszerûen túl pici, ha elmúltál már nyolcéves, akkor kb. a hüvelykujjad takarja a képernyõjét), valamint, ha RPG-kel akarsz játszani, akkor készülj fel, hogy alig lehet elolvasni olyan aprón a betûket.
Hordozásra az sp a remek választás, összecsukva alig szélesebb, mint egy cigis doboz, magassága kb. 2 centivel kisebb, mint az elõbb említett cigis doboz, mélysége kb. ugyanakorra.
Ja, és mivel összecsukható, a képernyõ sem karcolódig, hacsak nem sikerül közé csúsztatni egy kulcsot (nem röhögni a példán, ismerek valakit, aki összehozta).

Ja, és itt említeném meg, hogy a dohányzás káros az egészségre, szóval a cigisdobozos példát senki ne vegye követendõnek... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Próbáld ki a Shining soul 2-t.

Laza
Pl Castlevania ... GBA-ra is van 3 rész, DS-re is van 3 rész.

Egyébként szvsz felejtsd el a Microt, mert annak olyan kva kicsi a kijelzõje, hogy normális játékra alkalmatlan.
A GBA SP a legjobb választás. És elég kicsi meg könnyû a cipeléshez is.

Itt egy összehasonlítás a méretek függvényében:

TidusX
Hát éppen azért de nem tudom honnan szerezzek... Egyébként nem tudnátok ajánlani egy fasza RPG- t, vagy olyat ami akció-mászkálós de van benne Level up meg HP/MP stb. Próbáltam a Sigma Star SaGa- t, az legalább egyedi mert ûrhajós lövöldözõs, de nehéz volt...

Nyugodtan beruházhatsz egy SP-be. Már 4-5 ezresért beszerezhetõ.
Nem nehéz és sokkal kényelmesebb kézben tartani, mint a DSLite-ot.

TidusX
Faszom az is drága meg nem tatszik a kialakítása. Olyan mint a DS. Van DS Lite- om, de nagy meg nehéz is. Azért kéne micro azt hordoznám is magammal... Ha van valakinek szóljatok már... :(

koryne
Sima GBA-tól ki fog folyni a szemed. Kb botrány. Ha nincs pénzed micro-ra, akkor vadássz egy használt sp-t inkább.

Xbox Live gamertag: kilencnad

TidusX
A régi Game Boy Advance meddig bírja egy pár fullig töltött elemmel? Tényleg annyira sötét a kijelzõje? Micro- t akartam mert kisebb és van háttérvilágítás de nem találtam meg pénzem se igen lesz rá...

Tévedés.
Az aktuális játék mentését a kártya egy statikus ramban tárolja.
Indításkor oda tölti be,majd a következõ bekapcsoláskor írja ki a memóriakártyára.
Ha bekapcsoláskor nyomod az "L" gombot, a frissítés elmarad.
Ez néha (pl: elbaltázott mentés) akár hasznos is lehet.

kisgabo
a supercardon is ott vannak...

Laza
Minek van benne elem? Elvileg az SD-n vannak a mentések.

A jelenleg kapható típusok közül a legjobb. Bõven megéri az árát, nem fogsz benne csalódni.

Laza
Na, aug 3.-n meg is jött a cucc.
Nem kellett egy hónapot várni, alig 10 nap alatt ideért, és 5471 Ft-ot vontak le.
Jó kis cuccos.

Ez igaz, de azért egy kicsit árnyaltabb a kép.
Az AGS 101-es kijelzõje valóban jó, sokkal élénkebbek a színek, nagyobb a kontraszt,
de van egy hátránya is: sokkal jobban látszanak a pixelek.
A régi SP ugyan halovány kicsit, és az új mellett pasztellszínûnek tûnik a kijelzõje,
de valahogy elmosódnak rajta a pixelek.

koryne
Igen, van belõle egy jobb képernyõs verzió (kb olyan, mint a ds lite-é és a micro-é), de ritka és aranyárban mérik. Egyébként ég és föld a különbség.

Laza
Most ahogy nézegettem, hogy mennyivel kisebb a Micro képernyõje (nem láttam még élõben), találtam olyan képeket, ahol a GBA SP két külön verzióját hasonlítják össze ... nem is tudtam hogy létezik :)

Nekem AGS-001 gépem van, de az AGS-101 gépnek a háttérvilágítása sokkal jobbnak tûnik. Lehet le kellene cseréljem :)

Laza
Igen, szerintem is e lesz az.
Megrendeltem.

koryne
Igaz, nem engem kérdeztél, de szerintem erre gondolt.

Laza
Dobsz nekem egy linket, hogy ez melyik kártya lenne pontosan?
Mert ezen az oldalon "EZ4"-et nem találok, és nem akarok rosszat megrendelni.

kisgabo
ndscardsale.com :)

Laza
Érdekelne hol lehet venni ezt a EZ4-et, mert beruháznék rá.

Laza
Hogy EFA Linkert lehet-e kapni, nem tudom, csak nézegettem a specifikációit.

EFA_Linkert lehet még kapni? Kérhetnék egy linket?
Amúgy egyetértek az elõttem szólóval, az EZ4 a jelenleg kapható GBA kártyák legjobbika.

kisgabo
ez4, csak az ugye 6 rugó...

Laza
Sziasztok!

Régóta van már GBA SP-m, de csak most jött el az idõ, hogy vegyek hozzá valami kártyát.

Melyik kártyát érdemes megvenni?
Illetve itt Mo.-n kapható valamelyik?

Nézegettem a SuperCard miniSD-t, jónak tûnt. De az EFA Linker sem tûnik rossznak.

kisgabo
érdekel gba játék és gba sp gép !!!!!!!

kisgabo
van valakinek még eladó kazija?

szép gba sp is érdekelne...

nyár van, illetve senki nem tud válaszolni a kérdésedre.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nincs igazán használati értéke, a mai típusok (a Supercard kivételével) jobban használhatók.
Nekem is csupán 2 okból kell:
- Ez volt az elsõ flashkártyám, de sajnos lopás áldozata lett.
- Hiányzik a gyûjteményembõl.
Mondjuk Ewin2-m és Neoflash-em sincs, de asszem azokkal nem vesztettem sokat...
EFA-Linkerem van egy ugyan, de azon csak a homebrewwek mennek.
Maximum pénzt tudok érte adni, ha meg tudunk egyezni.

Manapság mennyit ér egy ilyen EZFA?
Nekem van egy elfekvõ, amit esetleg cserélnék EFA-ra...
kisgabo
10 nap semmi, ds topikba se, ez má valami.

kisgabo
urak

supercard mini sd vagy ez flash IV mini sd?

ezflash nál mi az a 32 mb korlát? nem megy a gém?

Ha már itt tartunk, egy EZFA 256 engem is érdekelne, akár linkkábel nélkül is.

Az e-mail címem: [email protected]. Thanks.
Üdv! Keresek EFA Linkert GBA SP-hez. 256 vagy 512 megásat. Ha valakinek van írjon, nagyon érdekelne engem. Üdv: sompali