Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ezek maradtak:
-Urban Yeti! GBA->800Ft
-Nemo nyomában GBA->1400Ft
-The Urbz- Sims in the city, dobozos, GBA->1800Ft
Mini SD-kártyám pedig lesz eladó június közepe felé néhány darab. 512 és 256-os.
gba micro-t 1 éve vettem a gamepark-nál, vadonatújonnan 8000. csodálatos kis gép, de...
Nekem is jól jönnének efféle infók, h hol járnak manapság az árak.
Persze lehet sasolni a különbözõ árverõs helyeket is.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
játékot vennék, ha van még valakinek eladó...
elemfedél alap.
GBA SP-hez keresek eladó Supercard minisd-t vagy ehhez hasonló eszközt. Ha valakinek van dobjon legyen szives dobjon rám egy üzenetet.
Köszi!
-Thunderbirds
-Duel Masters Limited Edition
-Arthur and the Invisibles
-Disney's Kim Possible Drakken's Demise
-Spongyabob 2-in-1
Ha valakit érdekelnek, privizzen! ^_^
nekem is lenne eladó darabok:
Baldur's Gate: Dark Alliance - Doboz, könyv, tip-top.
Fire Emblem: The Sacred Stones - Doboz, könyv, tip-top.
Nightmare Before Christmas: The Pumpkim King - gyüjtõi Doboz, könyv, valami hajtogas magadnak 3d szemét :) ez nem tip-top csak szép állapot.
ChuChu Rocket! - Német Doboz, Német könyv, Angol azért a játék szerencsére... ez meg elfogadható állapot.
árban meg majd +egyezünk ha lesz rá vevõ
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
-Urban Yeti! GBA->1000Ft
-Pindúr Pandúrok-Battle him, dobozos, vadi új! Bocs, õ kakukktojás, mert Gameboy Color kazi, de jó GBA konzolba is!->1000Ft
-Sims 2 Pets GBA->1400Ft
-Nemo nyomában GBA->2000Ft
-The Urbz- Sims in the city, dobozos, GBA->2200Ft
-Worms World Party, dobozos, GBA->2500Ft
vagy ha találkozójuk van az pont olyankor amikor én nem érek rá
HOPPÁ LEBUKTAM
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
bocsi ha felizgattalak :|
advance wars2 és pokemon sapphire eladó, csak a kazik.<#wave>#wave>
budapesten, akit érdekel, pm pls.
Még gondolom azok is jobban ragaszkodnak a kis Gameboy-ukhoz, akik rég elõ sem vették. Egy kis ízelítõ, hátha valaki mégiscsak kedvet kap a cseréhez:
Tehát adok egy Gameboy Advance SP-ért egy Palm Tungsten TX-et, ami elég jól felszerelt a GBA-hez képest ;) Van neki:
- WiFi
- BT
- Infra
- SD/MMC kártyával több GB-ig bõvíthetõ
- értelmes oprendszer, elég fejlett felülettel
- beépített médialejátszó (MP3, MPEG, stb...)
- 480x320-as kijelzõ
- akksi állapota meglepõen jó (kb. másfél-két óra zenehallgatás plusz egy pár órás hétvégi Wi-Fi és Bluetooth próbálgatás után csak hétfõn kellett újra töltõre pakolnom, ami igen jónak számít (tekintve, hogy nem most kapták le a gyártószalagról)
- vannak kopások, kijelzõn is látszik, hogy volt használva, de ha egy kis kézi gépben egy helyen akarsz tudni ennyi extrát és ezért fizetni sem kell, igencsak jó cserealapnak számít...!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=nWepIt2G9AM
Pets pedig így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=SsQIN--9qaM
Nekem hétközben este 7 után is simán jó, XIII. kerben, az Angyalföldön lakom a Kika közelében, de igazából a bérlet bárhová elvisz Budapesten belül!:) Írj jövõhéten, aztán megírom, hogy állok a biznisszel!:)
Dobozosak, füzetesek:
Pac-Man World 3
Rebelstar Tactical Command
Mario Power Tennis
Grand Theft Auto
Finding Nemo
Star Wars ep 3 Revenge of the Sith.
Legyen mondjuk 2000/db, csak Budapest személyes tali, posta kizárva.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Figy, én azt mondom, hogy miattam ne tedd félre a játékokat, nehogy lemaradj egy jó bizniszrõl... de, ha jövõ héten még meglesznek, addigra már tudni fogom mennyi pénzem marad a karácsonyi bevásárlás után. :) Minimum a Sims Pets és a Nemo érdekelnének. Egyébként merrefelé laksz, hol tudnánk ütközni, hogy a játékokat átvegyem? (Már ha én leszek a szerencsés "nyertes". :D)
Ja, és a hétvége jó neked? (Hétköznap tuti nem tudok elszabadulni, max. Este 7 után. :P)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
A sims2 meg a Sims urbz is kicsit stratégiai. Olyasmi, mint a sims1 volt, élsz, enned, dolgoznod kell, lakást veszel, bútorokat, stb. Az Urbz-ban ilyen városi élet van, különbözõ feladatokat kell megcsinálni, így alakul a sztori. A Pets-el barátnõm játszott, ami lejött belõle, hogy hasonlóan vannak feladatok+ állatokat örökbe fogadsz, stb. Tamagotchihoz nem hasonlítanám, nem egy adott állatot kell nevelgetni. Az Urbz nekem bejött, azt végig vittem, jó sok órát elvett az életembõl:D Neroval szintén csak keveset játszottam, az jött le, hogy soksok mini-game van benne, mindenféle ügyességi játékokat kell megcsinálnod, hogy továbbjuss. Worms World Party pedig egy klasszikus. Kis kukacokkal vagy, cél kinyírni az ellenfél csapatát, de egyáltalán nem brutális módon, hanem vicces és érdekes fegyverekkel/repülõ bárány ami robban,stb/. Igazi stratégiai játék. PC-n nagyon ment régen. És igen, budapesti vagyok, szóval személyes átvétel alap!
A Nemo is érdekelne, meg az Urbz, Worms is, de nem tudom milyenek... most olyan játék kéne nekem, ami jó nyugis, alig van benne stressz. Már régen játszottam, de valami nyugis játékért szívesen leporolnám a GBA SP-met. :))
Egyébként budapesti vagy...?
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
-Urban Yeti! GBA->1000Ft
-Pindúr Pandúrok-Battle him, dobozos, vadi új! Bocs, õ kakukktojás, mert Gameboy Color kazi, de jó GBA konzolba is!->1000Ft
-Sims 2 Pets GBA->1400Ft
-Nemo nyomában GBA->2000Ft
-The Urbz- Sims in the city, dobozos, GBA->2200Ft
-Worms World Party, dobozos, GBA->2500Ft
Az oldalt betettem a könyvjelzõim közé, szóval gyakran rá fogok nézni a topicra, tényleg nagyon sajnálom, hogy nem válaszoltam ZilogR-nak!
A GBA már elkelt, de van még pár játék, cserélhetõ is akár, mert vettem egy SP-t!:)
Új EZ4-esem van (miniSD-s). Ha érdekel, írj privátot.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem akarod elcserélni?
A szalagkábelrõl meg annyit, hogy szedtem már szét pár GBA SP-t.
Olyan frappánsan van megoldva az átvezetés, hogy az soha az életben nem fog megtörni.
Flashkártyából pedig ma már nincs túl nagy választék.
Fire linker: printerortos GBA link, 16MB flashrom - felejtõs szerintem.
Supercard: miniSD-s, de belassulós, és nem tökéletes a kompatibilitása.
EZ4: ez is miniSD-s, jó a kompatibilitása, de ramból csak 16 megáig tudja a romokat futtatni. A bnagyobb romokat a belsõ 32 megás romjába kell égetni.
Én, ha most kéne vennem, ez utóbbit választanám.
Van még ezeken kívül 2 olyan kártya, ami csak DS-ben használható, slot1 flashkártya mellett.
Ezek az EZ5 3in1, és az M3 Real GBA ram pack.
Mondjuk az EZ5 3in1 GBA sized verziója kiválóan mûködik GBA-ban is, de romot beleégetni csak DS-ben lehet.
Szerintem nézd meg mindhárom modellt, 99%, hogy az SP mellett fogsz dönteni.
Kártyából két féle van, adapter (sd kártya to gba slot) és flash kártya (ebbõl további 3 féle, USB-to-GBA portos, külsõ, általában USB-s töltõvel rendelkezõ illetve olyan, ahol az USB kábelt közvetlenül a káryába dugod). Ajánlom az adaptereket, nézz körbe, mert van, amivel vannak problémák. Nekem E-cube flashkártyám van, de azt nem nagyon ajánlom, elég gáz a kompatibilitása, miután a fejlesztõ srácot elvitte a cunami... :(
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
egyébként én nagyon kivülálló vagyok a témában, csupán érdekel a dolog, nem vagyok túl nagy gamer sem - ha már játék, akkor a Castlevania és ahhoz hasonló játékok vonzanak, bár valami stratégiai sem lenne rossz (pl. Advance wars?!?)
Most leszek kicsit <#lama>#lama>: ha megvannak még régrõl nekem a ROM-ok, azokat egy flash kártyával tudnám használni, gondolom a GBA-hoz?! Ez ugye úgy megy, h abban a kártyában tudok cserélni pl. SD vagy MicroSD kártyákat, amire egyszerûen PC-vel rámásolom a játékokat?!?
Más: Gameboy Advance, használt, 4000ért, ha kéne valakinek!
Nincs véletlen valakinek elfekvõben GBA Micro-ból nem kilógó flash kártyája?
Ha van privizzen, köszönöm.
Irányár: 8500 Ft
Eladó még dobozzal, füzettel, 2500 Ft / db áron:
- Star Wars Flight of the falcon
- Colin McRae Rally 2.0
- Tony Hawk pro skater 2
Természetesen küldök képet, ha kell.
Ritkán nézek be ide, úgyhogy ha valaki érdekel, kérem emailben keressen: [email protected]
Köszi.