Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Vettem egy régi GBA-t és afterburner, vagy halo light kellene hozzá. Tud valaki segíteni?
2. szentségtörés egy olyan szépségbe mint a micro egy ilyen rusnyaságot rakni
supercard miniSD-t szvsz ne vegyél GBA-zni, belassulgat, élvezhetetlen.
porki fagyok fállalon
...vágod?
Az M3 DS Real egy slot1-es DS kártya: értsd a DS játék helyére megy. Amit adnak hozzá, az nem egy tok, hanem egy slot-2es adapter, ami önmagában tökéletesen mûködõképtelen, lévén az M3DSR ezt használja GBA játékok futttatására, illetve olyan homebrew cuccok elindítására, amik nem hajlandók solt-1rõl bootolni - a DS-GBA linkrõl nem is szólva.
A másik meg: maga a GBA Expansion Pack pont akkora méretû, hogy a DS Lite-ból nem lóg ki, pont, mint a gyári porfedõ.
És mielõtt még megkapnám: azért tudom mindezt, mert magam is M3DSR használó vagyok :P
...vágod?
Tehát marad az M3 Lite, G6 Lite, SC miniSD, EFA-Linker 2, és az EZ4 miniSD mint alternatíva. (Ha nem fontos az RTC.)
Bíszt masín: Mind az M3, mind a G6 Lite-hoz adnak GBA tokot is, tehát jók az SP-be.
Véleményem szerint az M3 a legjobb ezek közül, és az EZ4-nek a legjobb az ár/érték aránya.
De ha már itt tartunk: mondj egy típust légyszi, amiben hardveres RTC+SRAM+Flash+EEPROM van.
Még nem volt ilyennel dolgom, de istókuccse megpróbálok beszerezni egyet tesztelni.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
és sztem megy GBA-n jól, csak kicsit nehéz rápakolni a fájlokat DS nélkül...
...vágod?
...vágod?
3 karin akadt meg a szemem, szeretném a véleményetek kérni, h melyik lenne ideálisabb:
-SuperCard mini SD
-EZ-Flash 3
-G6 Lite
Elõre is kösz!
...vágod?
Azt nem mondtam, hogy minden rom tuti megy.
Ki se tudnám mindet próbálni annyi van. :)
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Ez egyébként igaz az ÖSSZES GBA flashkarira, az M3-at is beleértve.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Nem tudsz menteni a játékokba vagy eleve nem tudtad rámásolni a játékot? :)
Bye!
Ha valakit érdekel egyik vagy másik esetleg mindkettõ privizzen... <#email>#email>
Olyan problémám van, hogy a GBS SP-m nem tölt, pedig az aksija jó, teszteltem úgy hogy kivettem és egy másik GBA SP-vel fel tudtam tölteni.Ha valakinek vmi ötlete van kérem szóljon, meg egy kapcsolási rajznak is örülnék.
Köszönöm!
porki fagyok fállalon