Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Bocs, hogy ezt mondom, de esélytelen :C Kb 5 éve szenvedtem ugyan ezzel a problémával és már akkor sem lehetett ilyesmit kapni. Vagy megszokod vagy veszel helyette egy microt vagy sp-t...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sziasztok!
Vettem egy régi GBA-t és afterburner, vagy halo light kellene hozzá. Tud valaki segíteni?
kisgabo
looooll. elõrelátó.

Beteg -e vagy! <#finom>
koryne
Brighter SP-m nekem is van :D Bár én használom is õket :P

DanielT
Gyûjtõ -e vagyok? :)

(Ki sem bontottam a Mikróbákat, kapták a fóliát)
kisgabo
nem kispálya.... <#vigyor1> minek 2?

DanielT
Na, vettem kettõt :) Köszi a tippet!
kisgabo
azaz, én is tököltem, de mondom 8 ropi nem gáz egy vadiúj micróért, gyûjteménybe...

DanielT
Zsírmány!
kisgabo
vadiújat adnak, bontatlan. én kéket vettem, ki is próbáltam nem pixelhbás e... keletinél.

DanielT
Doboza állapota? Bontatlan? Melyik boltjukban?
koryne
Igen. Volt még 1 rózsaszín, meg 2 ezüst, ha jól láttam (hacsak nincs még valahol a raktárban).

kisgabo
gondolom, ott 7900 pénz... és még van. <#awink>

DanielT
Gameparknál vetted?
koryne
Én is vettem egy Microt tegnap elõtt, és mit ne mondjak, nagyon pozitívan csalódtam. Eredetileg úgy terveztem, hogy csak a gyûjteményemben lesz (mert egyébként egy kis ékszer) és nem is játszom majd vele, de most, hogy kipróbáltam, kényelmesebb nekem, mint az SP <#wow2> Ráadásul a Nintendonak végre eszébe jutott, hogy tokot is adjon hozzá <#eljen>

Hello! Keresem GBA-ra a Metroid: Zero Mission címû játékot! Ha valakinek van eladója, dobjon meg egy üzivel! Köszönöm!
kisgabo
keresek

GBA

játékokat. (dobozos, budapesten )

kétlem hogy lesz még nekik...
kisgabo
átmenetileg nincs, van jobb?

1. nem kapni
2. szentségtörés egy olyan szépségbe mint a micro egy ilyen rusnyaságot rakni
kisgabo
errõl: efa

mi a véleményetek?

vadiuj micróba menne... :)

kisgabo
gameboy micro 7900 pénz, a gamepark.hu helyen... hajrá.

Borgi
m3 perfect miniSD-vel jársz a legjobban, bár nem tudom lehet-e még kapni valahol.

supercard miniSD-t szvsz ne vegyél GBA-zni, belassulgat, élvezhetetlen.

porki fagyok fállalon

a GBA exploader patchel-ve képes rárakni romokat, ebbõl gondoltam hogy megy GBAban is. egyébként valóban az M3/G6-hoz van fejlesztve.
kisgabo
super card még kapható... az nem yó?

Beast Machine
tehát mégegyszer: a GBA cucc csak IDEIGELENES tároló, amíg onnan a program fut. M3 áttölti oda a cuccot, és ha végeztél, a legközelebbi bekapcsolásnál az adatokat vissza is tölti (pl. GBA mentéseket).

...vágod?

Beast Machine
ti itt vmit nagyon elnéztetek:

Az M3 DS Real egy slot1-es DS kártya: értsd a DS játék helyére megy. Amit adnak hozzá, az nem egy tok, hanem egy slot-2es adapter, ami önmagában tökéletesen mûködõképtelen, lévén az M3DSR ezt használja GBA játékok futttatására, illetve olyan homebrew cuccok elindítására, amik nem hajlandók solt-1rõl bootolni - a DS-GBA linkrõl nem is szólva.

A másik meg: maga a GBA Expansion Pack pont akkora méretû, hogy a DS Lite-ból nem lóg ki, pont, mint a gyári porfedõ.

És mielõtt még megkapnám: azért tudom mindezt, mert magam is M3DSR használó vagyok :P

...vágod?

Tudtommal a jelenleg kapható EFA-Linkerekben és a G6 Lite-ban sincs RTC.
Tehát marad az M3 Lite, G6 Lite, SC miniSD, EFA-Linker 2, és az EZ4 miniSD mint alternatíva. (Ha nem fontos az RTC.)
Bíszt masín: Mind az M3, mind a G6 Lite-hoz adnak GBA tokot is, tehát jók az SP-be.
Véleményem szerint az M3 a legjobb ezek közül, és az EZ4-nek a legjobb az ár/érték aránya.
De ha már itt tartunk: mondj egy típust légyszi, amiben hardveres RTC+SRAM+Flash+EEPROM van.
Még nem volt ilyennel dolgom, de istókuccse megpróbálok beszerezni egyet tesztelni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Ja, és nem a rumble/ram pak-ra gondolok, hanem a direkt GBA-sra...
Öööö... M3 Real GBA Expansion Pack a szép és teljes neve...
és sztem megy GBA-n jól, csak kicsit nehéz rápakolni a fájlokat DS nélkül...
Beast Machine
nem a teljes M3, csak az általad említett M3 DS Real, mert az ugye egy slot 1-es Ds kari, amivel ugye GBA esetén nem sokra megyek...

...vágod?

És miért esik ki az M3? <#fejvakaras>
Beast Machine
M3 kiesik, mint mondtam, GBA SP gépbe kellene kártya... én személy szerint az EZF 3-on gondolkodtam erõsen, de azért köszönöm!

...vágod?

Az EZflash 2/3-ban, EFA Linker2-ben és a M3/G6 Real-ben van RTC -- ha ez számít valamit...
Beast Machine
Srácok, haverom most vett GBA SP-t, és megkért, hogy nézegetnék-e neki flashkártyát.

3 karin akadt meg a szemem, szeretném a véleményetek kérni, h melyik lenne ideálisabb:

-SuperCard mini SD
-EZ-Flash 3
-G6 Lite

Elõre is kösz!

...vágod?

Simaji
Nem tudom. Komolyan amiket én próbáltam semmivel nem volt gond.

Azt nem mondtam, hogy minden rom tuti megy.

Ki se tudnám mindet próbálni annyi van. :)

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Azért van pár hardveres RTC+SRAM+Flash+EEPROM kártya... de nem a 20 dolláros árkategóriában...
Kliensprogrammal kell felrakni rá a romokat, az patchel is, ha kell.
Ez egyébként igaz az ÖSSZES GBA flashkarira, az M3-at is beleértve.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Bizti? Minden mentés típust támogat? Kicsit hihetetlennek hangzik...
Simaji
Nekem nem kellett...

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Szerintem az ilyen ócsó kategóriás kártyáknál patch-elni kell hogy menteni tudj...
Hello!Igen a játékokba nem tudok menteni...semmit!üdv
Simaji
Hello!

Nem tudsz menteni a játékokba vagy eleve nem tudtad rámásolni a játékot? :)
Bye!

Hello!Most vettem a GBA-hoz egy Elink 1 gb-os flash kártyát.A bajom csak annyi hogy nem tudok menteni.Ha esetleg tudnál segíteni,megköszönném!üdv
Sziasztok!Most vettem a GBA hoz egy Elink 1 gb-os flash kártyát.A bajom csak annyi hogy nem tudok menteni.Ha vki tudja a megoldást,kérem írjon!
Lenne egy eladó Final Fantasy 4-em és egy Final Fantasy 5-ön.
Ha valakit érdekel egyik vagy másik esetleg mindkettõ privizzen... <#email>
Hello!
Olyan problémám van, hogy a GBS SP-m nem tölt, pedig az aksija jó, teszteltem úgy hogy kivettem és egy másik GBA SP-vel fel tudtam tölteni.Ha valakinek vmi ötlete van kérem szóljon, meg egy kapcsolási rajznak is örülnék.
Köszönöm!
Borgi
nekem van, valópan pici, de fém és jó masszivnak tûnik, ezért bátran zsebrevágom, és jön velem :C

porki fagyok fállalon

hibátlan csak kicsi az én nagy kezemnek :S ajánlom a készüléket, de csak akkor ha nem akarsz gb és gbc játékokkal nyomulni, mert azokat nem viszi