Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
A Micro-nak nem túl pici a kijelzõje szerintetek? jó rajta játszani?

aki elolvassa fasz

Plz!
Most kaptam meg a ez-flas v plus-t már vannak rajta játékok, de nem tudom, hogy kell felrakni/használni. Plz aki tudja irjon:
[email protected]
Thx :-)
igen új

fotográfik kolomp edisön :D

kisgabo
új?

GBA (SP)-hoz, microhoz és DS-hez jó, új Supercard Minisd flashkártya eladó.

7500.-
Privizz.

Oké. Majd utánakeresek. :) Köszi. ^^
koryne
Igen, ez másolásvédelem. Próbálj a játékhoz IPS patchet keresni vagy esetleg egy már patchelt verziót neten.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sziasztok.
Öhm az lenne a problémám, hogy mikor el szeretnék indítani egy játékot akkor ezt kapom:Katt!!!
Mitõl lehet ez? Ez ilyen jogvédettség féle dolog akar lenni??
Amúgy emulátorral írja ki ezt.
Túlmunka miatt mostanában csak kb.este 6-tól érek rá.
Ha estefelé is jó, csörögj rám, megoldjuk valahogy.
Leginkább a belvárosban, vagy metróközelben fordulok elõ egyébként.
A számom: 06-70-210-1345

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Köszönöm PHM! Elfogadom az invitálásod, a számom a honlapomon van. Csak keress rá a nevemre és csörgess meg, vagy add meg a számod! Néztem és már a GBA SP-hez nem is találtam kártyát, csak a DS-hez. Gondolom a portjuk nem egyforma. Teljes káosz lett urrá rajtam ebben a kérdésben. Jó lenne valaki hozzáértõvel tisztázni. Egész nap a várost járom, biztosan össze tudunk valahol futni.
Az összes R4 klónnak - talán az N5 kivételével - gyenge a támogatása.
Az eredeti R4 pont a perfekt támogatás miatt volt olyan sikeres. Szerintem.
Egyébként tudtommal árulják még azt is.(Lásd: Volumerate.)
Az meg, hogy a boltban ezt ajánlották a GBA-hoz, hát hogy is mondjam: ciki...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Az update-ek legtöbbje már csak a DS kompatibilitást javítja.
Erre pedig, GBA-s felhasználásnál nincs különösebb szükség.
Az persze, hogy nem hagyják cserben a felhasználókat, mindenképpen dícsérendõ.

Az R4 valóban nem kezeli az SDHC-t, de csupán azért mert már réges rég nem is gyártják. Nintendo elkezdte perelni õket és bezárt a bolt. Valszeg a klónokat ajánlották neki: R4Deluxe, R4-III, R4Advance, stb. ezeket szinte mindenhol R4-ként árulják. Ezek mind SDHC-sak, de ettõl függetlenül csak DShez valók.
Totis
Szerintem megéri az EZFA4-es. Elég jó árban van. Nemrég jelent meg hozzá update.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Na, ennyit a boltosok hozzáértésérõl...
1: Az R4 nem GBA-hoz, hanem kizárólag DS-hez való, és
2: Nem is a legújabb. Nem kezeli az SDHC kártyákat, gyenge a támogatottsága, egyszóval szerintem leáldozóban van a csillaga.
(Akkor már inkább M3 Real, EZ5 plus, vagy Acekard 2, esetleg DSTT.)
EZ4-et szerintem nem fogsz találni, mert bõ másfélszer annyiba kerül, mint a Supercard.
Azt a kb. 3000 Ft. felárat pedig a vevõk nem hajlandók megfizetni, inkább bajlódnak az olcsó gagyival.
Mindegy, ha budapesti vagy, szívesen megmutatok pár kártyát, hogy legyen némi összehasonlítási alapod.

Köszönöm, ma szétnéztem a városban. Egyik helyen azt mondták, hogy az R4-es kártya most a legújabb és azt ajánlják, de nem tudtak mutatni belõle. Kompatibilis a GBA SP kártya csatlakozójával? Ezt az EZ4-est se hallottam. Persze, ha azt mondod, hogy jó, akkor megpróbálok felhajtani. Majd holnap folytatom a kutatást.
M3 miniSD, vagy Lite. (Ez utóbbihoz adnak GBA kazettta méretû tokot.)
Mindkettõ a legjobbak közt van de már nehéz õket beszerezni.
Jó alternatíva még az EZ4 miniSD-s változata is. Ez ugyan ramban csak 16 megáig futtat játékot, de van benne 32 mega flashrom, abból tudja futtatni a 32 megás romokat.
Cserébe perfekt a kompatibilitása. Gyakorlatilag minden megy rajta, lassulás nélkül.
Kisebb igények esetén jó még az EFA-Linker valamelyik verziója is.
Szintén jó a kompatibilitásuk, de csak 64, illetve 128 mega beépített flashrom van bennük, ráadásul nem minden alaplapi USB porttal hajlandók együttmûködni.

Borgi
én a helyedbe m3-at vennék, miniSD-set, talán az egyik legdrágább, de az egyik legjobb is.

nekem SuperCardon csomo játék szaggatott.. nem annyira hogy ne lehessen játszani, de az élvezeti értékéböl csökkentett bõven.

porki fagyok fállalon

joshua
a topicot pont eltaláltad<#eljen>

Okosított Wii-t szeretnék venni, akinek van valami ajánlata privizzen.

A gyerekem szeretne egy ilyen kártyát Karácsonyra. Vegyem meg ezt neki, vagy hajtsak fel egy Super vagy M3 Cardot? Olvasom, hogy filmet nem tud rajta nézni? Ez tényleg igaz?
dobozos / kiskönyves Donkey Kong Country eladó PÜ
xAttilax
Supercard necces....

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Sztem határeset...
yep,
kisgabo
gba micro + supercard megér 15 ropit?

micro igen fitt...

ZilogR
abszolút lámaként kérdezem:
lehet ezeken Java programokat futtatni?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

gameboy advance sp vagy micro szerintem inkább :
Köszönöm a tanácsokat, megjött a DX-tõl az EFA-Linker, minden megy vele a GBA-n amit próbáltam. Még a pokemon sapphire is tud menteni, pedig nem is patcheltem.

Viszont jó lenne valamilyen világítás. Végigkerestem ezt a fórumot afterburner, worm-light, és nagyítós világítás ügyben. Szerinem elég lenne egy worm is. De hol lehet ilyet kapni?
ELADÓ vagy CSERÉLHETÕ egy Duke Nukem Advance játék GBA/DS/DS Lite konzolokra!

Ár: 1500 Ft
Csere: megegyezés szerint!

A termék kipróbálható Abonyban , Cegléden , Szolnokon, de postázok is!

A gba kazi megkímélt állapotban van , tokban. Doboz nincs.

thank you
Havonta egyszer-kétszer fel szokott bukkani ebay-en 3-as pakkban... ki kell fogni...
elõlapot gameboy microhoz honnan lehet szerezni? tudja esetleg vki?
Amikor varez csapatok versenyeznek, hogy ki tudja hamarabb kirakni a játékot, és lemaradtak pár perccel a versenyben, vagy valamilyen szabálynak nem felel meg az egyik, esetleg hibás dump. Elég sok oka lehet, átalában indokolva van a nuke.
Totis
Próbáld meg Total Commander alatt kijelölni az összes fájlt majd Kijelölés --> Kijelölés mentése fájlba. Ez után lemented egy txt állományba...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

1-tõl 1900-ig és 2200-tól 2400-ig teljes a gyûjtemény, a többi szórványos.

Jogos, a gbatemp-en néztem a release számot, ott tévesen szerepel.
De mi az a nuke-olt rom?

Anubys
Szerintem van pár nuke-olt romod, az Yddra Union a 2808-as. Itt a teljes lista
Torrenttel vagy eMule-rõl le lehet tölteni mindet (bár az egyikbõl csak a Nuke-olt verzió van fent)
Ajánlott offline list-tel végigmenni rajtuk.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Borgi
nekem van néhány a gépemen... ezeröt

porki fagyok fállalon

Simaji
Ezt mosta találtam: http://www.convertjunction.com/download/jdirprint.zip

:)

Ezzel könnyen lehet. Csak jelöld ki a könyvtárat amibe az összes fájl meg esetleges mappák vannak és a Recurse sub-directories jelöld be.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Ha megmondod, hogy kell csinálni, elküldöm a listát.

kisgabo
nekem egy cd-nyi van, de ajánlom a vévévé pont romulation pont net oldalt...

Simaji
Hello!

Nem tudnál egy listát írni a romokról? :) :P

Elég ha a könyvtár kilistázását lemented valahová. :D

Érdekelne egy pár jó játék meg progik amiket érdemes felrakni. :)

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Nos, én szívesen megosztom a GBA rom gyûjteményemet.
Igaz, nem teljes, de könnyen kiegészíthetõ.
Akit érdekel, hozzon magával 3db. üres DVD-t (2-re nem fér el)és munkadíjként 1 pöttyös túró rudit. <#vigyor0>
2815: Yggdra Union: We'll Never Fight Alone - ez az utolsó megjelent GBA rom.
Ezen kívül van sok kiváló homebrew program is, számozás nélkül.
Na most akkor hogy is van ez azzal a 2500 darabos teljes gyûjteménnyel? <#crazya>

<#eljen>
Igazad van... nincs benne az efa linker... csak 2x40Ft-nyi dvd...
Átlag gba gém 1 mega vagy annyi se... 2 gigát kábé 40 perc alatt lehet letölteni mai normális nettel... <#beka3>
Hát akkor nyugodtan kezd el letölteni az összes játékot és irjál ha készen vagy)))