Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Necro
Eladó efa linker kártyához használható,játékok.
2500db játék 2db dvd lemezen,rajta a felrakásához szükséges programokkal.
Minden játékhoz van egy kép ajáték dobozáról és egy pillanatkép a játékról.Van olyan játék ami többször van a lemezen tehát kb 2000db a végleges.Soha nem fogod megunni az advancédat))Ára 10000huf.Akit érdekel irjon a [email protected] ra.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ez nálunk is kapható volt, tizen-akárhány ezer forintért.(Ráadásul kell bele még memkari is.)
Röhejes, ennyiért normális MP4 lejátszót lehet venni.
Ráadásul amit linkeltél, az ennek a lebutított változata.
Akkor már inkább
ez, ez ránézésre egy módosított M3 SD-nek tûnik. Bár akkor meg az MP3 lejátszás szoftveres, ami a minõségen meg is fog látszani.
Egy szó mint száz, médialejátszásra messze jobb alternatíva egy -akár régi- DS.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Könyvolvasás: van rá kiváló program, könyvjelzõkkel, s ha jól emlékszem, a betûméret is állítható.
PD/homebrew programok kipróbálása: van köztük pár gyöngyszem, érdemes mazsolázni belõlük.
Emulátor(ok): a NES emut próbáltam, nem rossz vele nosztalgiázni.
Filmnézés: na, ez egy érdekes dolog, ugyanis a meteo nevû program meglepõen élvezhetõ végeredményt produkál.
Igaz, hogy csak rövid videókat lehet átkonvertálni, vagy nagyon sok darabra kell a filmet szabdalni.
A GBA romok felsõ mérethatára ugyanis 32 MB, ennél nagyobb méretû romokat nem képes futtatni a gép.
A 32 megába pedig csak néhány percnyi film fér.
A Pokémon Ruby-Sapphyre-Emerald és talán még 1-2 játék használja.
Az M3 Lite-SD-miniSD-ben pl. van RTC.
Az MP3 lejátszást GBA-n el lehet felejteni. Létezik ugyan konvertáló program a zenékhez, de az eredmény minõsége finoman szólva is gyenge.
MP3-at natívan csak a DS képes lejátszani.
Igaz, nincs benne RTC, de attól még a Pokémonok futnak rajta.
mileyn játék van a kijelzõn?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Átböngésztem ezt a topikot de a fire linkerrõl és az ELinkrõl nem találtam infót.
PHM írt egy listát a 3254-ben de sajna csak az EFA Linkert találtam belõle ami még kapható. (Az is RTC nélküli változat.)
Érdekekelne ha valakinek van tapasztalata a fire linkerrel kapcsolatban, nincs szükségem nagyobbra.
Nem régen vettem egy Elink nevû 1GB-os flash kártyát a Gameboy-omhoz de sajnos még használni nem tudtam mert a szükséges progit egyszerûen nem tudom letölteni. Nem tudja valaki, hogy merre találhatom még meg az eredeti oldalon kívûl a progit?
Vagy nem tudná nekem valaki feltölteni?
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
errõl alinkrõl szedtemle és mükszik
http://doperoms.com/files/roms/gameboy_advance_gba/GETFILE_Dragonball%20Z%20-%20the%20Legacy%20of%20Goku%20-%20GBA.zip
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
"This program will not run on the hardware found"
Arra is gondoltam hogy a géppel lehet valami baj (VBA-val próbáltam elõször futtatni),de kölcsönadtam haveromnak és neki se ment.
Aztán ráraktam a GBA-mra de ott is ugyanaz a hiba volt.
Eleve arcból kitalálni minden egyes fordulóval +100-150 lényt nem kevés meló, képességekkel, egyensúllyal, ne legyen erõs, meg legyen a helye a létrán, új helyszínt leprogramozni.
Például a GBA elég nagy változást hozott.
Páros harcreok, a szabványos csatákon kívül más játékmódok, közös battle tower, más féle megmérettetések meg minden.
MINDEN lénynek a harci képességein felül még egy képességet kitalálni ami állandó, az adott lényre jellemzõ.
Csak hogy a legfontosabbakat említsem.
DS is egy rakat dolgott hozott, ugyanúgy mint a GBC is a sima GB-hez képest. Wikipédiák (és Bulbapédiák) zengenek róla. 😄
De így hogy nem ismered a játékot értelmetlen beszélnünk róla. Én fröcsögök, téged meg nem hiszem, hogy meggyõzlek 😛
Szerintem fejezzük be.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Necro
Xbox Live gamertag: kilencnad
Necro
Ettõl függetlenül mérvadó játéknak tekintem. Van igazság benne, de nincs teljesen igazad abban, hogy ugyanaz a játék kék-zöld stb verziókban.
Mivel egy gameboy játékot nem lehet patch-elni, a határidõ szorítja a programozókat, de az anyagiakat is szem elõtt kell tartani, kiadnak kettõ verziót egy generáción belül. (red-blue, gold-silver, ruby-saphire, diamond-pearl)
Ezután megfigyelik az apró hibákat, játékegyensúlyi bakikat, új ötleteket, visszajelzéseket, stb. és elõjönnek egy új verzióval (green,crystal,emerald,platinum)
Azért nincs igazad (nem személyeskedés, inkább pontatlanság😊 ) mert a GB-GBC-GBA-DS verziók között igenis sok eltérés van, számtalan olyan amirõl még a magukat "hardcore" játékosoknak nevezõk sem tudnak, pedig valójában tényleg azok.
Lehet hogy nem ezt akartad mondani, de a biztonság kedvéért tisztáztam.
Egyértelmû, hogy keményen pénzorientált felállás az, hogy 3 verzió is kijön egy generáión belül, de ennek számtalan elõnyei is vannak a játékosokra nézve.
A játéknak megvan a saját hangulata, és a lények szinte végtelen kombinálhatósága, összetett, és számtalan lehetõség van többjátékos módra, illetve ha 'végigvitted' a játékot, még akkor is vannak továbbjátszhatósági lehetõségek. Ezt ha elmagyarázom nem tudlak meggyõzni vele. Ki kell próbálni hogy az érvek ne csak üres szavak legyenek az éterben.
Necro
Ez egy igen összetett játék, ha azt hiszed hogy végigjátszottad, és megismerted már a játékot, még akkor is tud újat mutatni, hidd el.
Feltételezem játszottál vele, és azért mondod mindezt.
Az a gond az egész ranglistázós dologgal, hogy még egy nemzetközi piac által legjobban értékelt, játékosok által pozitívan értékelt játék egy adott egyénnek nem tetszik, akkor sem lehet hibáztatni senki, különbözõ ízlések miatt nem lehet valakire ráerõltetni valamit.
Necro
PSP & DS RULEZ!
Necro
PSP & DS RULEZ!
Necro