Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Van egyébként valami tervezett megjelenési idõ angol nyelven?

Eddig csak G2-bõl láttam részleteket. Az is érdekes lesz, hogy a G1 / G2 folytonosság hogyan lesz meg, mert a G1-ben a Bányavölgy jóval nagyobb, mint a G2-ben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezzel a játékkal megéri foglalkozni😊 Ezzek kb. úgy vagyok mint a Deus Ex-szel: végigjátszottam sokszor, és még így is elõveszem pár évente, hogy újból nekiessek.
Molnibalage
Nem gyenge. Hatalmas respect, hogy egy ennyire régi játkkal még foglalkozik valaki.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gothic 1 StongHand project: a project célja a Gothic 1 átportolása Gothic 2 motorra, így egy folyamatos, komplet G1-G2 játékot kaphatnánk. Sok egyéb változtatást is terveznek a készítõk, amik(szerintem) elég ígéretesnek tûnnek. A várható nyelvek között szerepel az angol is. A mod mostani leírása csak orosz nyelven tekinthetõ meg, de itt egy Google Translate-os link, akit érdekel:StrongHand
Nos igazad van. Legközelebb igyekszem majd egyértelmû lenni. De annak örülök, hogy végsõsoron megegyezik az álláspontunk. Én az elsõ NotR fejezetrõl tudok csak infót sajnos, mert a régi gépem lerohadt, mikor játszottam, de aki ismerõsöm végigvitte ezt és az alapot is, tõle ezt hallottam, hogy eléggé átíródik a sztori. - Bár tényleg nem tudom mennyire igaz ez :S - Viszont ettõl még élvezetes játszani, mivel nincs rá jobb szó.... minthogy egyszerûen GOTHIC <#worship>
Azt javaslom egyébként, hogy a Night of the Raven-t ne tedd fel, amig végig nem toltad a 2-t.

Ez így nagyon félreérthetõ, ha alább tisztázva is lett. Ha egyszer akarja végigjátszani, de érdekli a NotR is, akkor kénytelen egybõl felrakni, mert utána már hiába tenné, nem tudná folytatni. Egyébként egyetértek, alapvetõen érdemes lehet elõször megismerni az alapot, de hát nem mindenki idõmilliomos rajongó.
Hali!
Kellemes húsvétot mindenkinek!
Most én is a 2-vel játszom most, bár egyszer máér elmentem a 4actig.
A hangulata más egy kissé, és a karakterek, mintha vizen futnának néha. az irányítás könnyebb, de nekem hiányzik az 1. rész irányítása.
sokat megtudhatunk a régi barátok múltjáról, és új haverokat is szerezhetünk egy párat.
Azt javaslom egyébként, hogy a Night of the Raven-t ne tedd fel, amig végig nem toltad a 2-t. Ezt azért mondom, mert a legutolsó talalattnyi földre is szörnyeket pakol, ahol eddig nem voltak. Persze mégtöbb ismerõs és quest vár rád, de jobb, ha elõbb szerzel egy kis rutint.
Ja és egy tipp:
A netes végigjátszások jók, de vannak benne hibák...
Pl. : ami 25exp-t ér cselekvés - könyvek olvasása, erszénylopás, meg a dohányos küldetés - azok csak az elsõ act-ben érnek 25öt... 2.ban 75 3.ban 150 és igy tovább ... A könyvekbõl pedig csak olyan dolgokat tudsz elolvasni, amit a ranítók is elmondanak, és benne lesz a naplóban. Bármilyen könyv, vagy füzet ráér act 6 ig szerintem.
jó játékot!
Ha választani kéne, akkor azt mondanám, hogy az elsõ rész a jobb, mert mégiscsak az az eredeti, bizonyos értelemben korszakalkotó a maga módján. De a második rész összességében nagyon is hasonló játékélményt nyújt, ha a helyszínek és helyzetek különbözõségbõl fakadóan más - de nem feltétlen rosszabb - a hangulat. Az irányítás viszont gördülékenyebb, és van benne pár új skill is (mi magunk készítjük a rúnákat, van végre alkímia). Ha az elsõ rész tetszett, hiba kihagyni.

Ja igen, van hozzá egy hivatalos addon, a Night of the Raven (a Goldhoz is jár), az beépül a játékba, tehát azzal együtt kell elkezdeni, ha az is érdekel. Ha pedig valamit nem játszol végig többször, akkor ez ajánlott (+1 térkép, küldetések, jobban benépesített terep etc.), bár sokat enhezít a játékon, mágussal kissé (?) vontatottá tudja tenni a játékot.
És milyen? Rosszabb, tök ugyanaz, jobb?
Ott folytatódik, ahol az elsõ véget ért, vissza lehet térni a helyszínek többségére, és számos ismerõssel is találkozol bennük. Tehát igencsak összefügg vele.
Végigvittem. Nem szokásom újrajátszani game-ekkel, más tábor választása ide vagy oda-
A második rész milyen az elsõhöz képest? És történetileg összefügg vele?
Szia!
kicsit komplikált az elején de belejössz 😊
tárgyfelvétel kontrol és elõre/fel nyilacska egyszerre. Emberekkel is igy állsz szóba.
A vásárlásnál neked is adnod kell valamit. a kiválasztott tárgyak felett van az összérték, és ha a cserélt tárgyak (mert nem kell ércet adnod) értéke egyenlõ vagy te adsz többet, akkor mehet az accept gomb 😊
Ha igy se megy akkor bug
Sok sikert és jó játékot 😊
boos
hát igazán szégyellem magamat, de nem boldogulok az irányítással a gothic 1-ben... illetve a tárgyak vásárlásánál elakadtam.. hiába nyomom az elfogad opciót, semmi...
azért nem túl egyszerû😞((
valaki elmeséli...habár egy sima tárgy felvétele sem lehetne sokkal bonyolultabb😄DD
a harcra rájöttem, azért😄

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Hali! Ha bárki ott jár a sztoriban, hogy beomlott a Régi Tábor bányája, akkor függetlenül bármilyen korábbi érdemtõl az õrség megtámadja. Én RT õr voltam, csilivili piros egyenruhában és ugyanúgy nekemjött Jackal-sakál Fletcher meg Bloodwyn is. Parancsuk van megölni bárkit aki a táborba akar menni.

A RT-be több módon is be lehet menni, vagy egy tûzmágusokhoz szóló teleportrúnával - Baloro fog várni 2-3 õrrel - Vagy Északi kapuban lekaszálsz mindenkit és Húsbogárrá változva beslisszolsz a kapu alatti résen.

+ Érdekesség hogy - biztos nézte már más is de - csak mondják, hogy beomlott a Régi tábor bányája, de bemehetsz és mindenkit lekaszálhatsz. <#violent> Ilyenkor a templomosok veled vannak, a vájárok meg rohangálnak, mint a mérgezett egér.
Vicces tud lenni... agyaggalamb lövészet<#gun>
Takanohana
no akkor ne törõdj a levéllel és az amulettel, ezt az elején kellett volna átvenned, mikor tábort választottál, ezzel jutottál volna be, mint Új Tábor tagja a RT belsõ területére. mostanra már okafogyott a dolog, vedd úgy, mintha nem is lenne leveled meg amuletted.

Jelenleg már átpártoltam az Új Tábohoz. És Cronos ad egy levelet, és egy küldönc amulettet (amelyet viselnem kell, ha be akarok jutni). De még így is rámtamadnak a Régi Táborosok.
De perpillanat ezt ráhagytam, a Szabad Bányában vagyok Gorn-nal.
Takanohana
most tulajdonképpen hol jársz a sztoriban? mert nemrég már ott voltál, hogy bezárt a Régi Tábor, akkor most hogy akarsz bemenni a tûzmágusokhoz? vagy újrakezdted? és ki támad rád? az új táborosok?

Rajtam van az amulett, de amikor megszólít, ugyanúgy árulózik, majd ramtámad a többiekkel együtt.
Gorn leszolít mielött belépnél a kapun?Ha nem dumcsizz vele ,hogy gond nélkül bemehes ,de legyen rajtad a köldönc amulet ne csak az inventoriban lapuljon.Ha Gorn nem áll veled szoba akkor probálkozz a mögötte lévõ kapuöröknál beszlgetni hátha ez is mükszik

Sztori része. Nézz körül a tábor körül...
Egy újabb kérdés:

Az ÚT-ben Cronos adott nekem egy levelet, hogy azt vigyem be a tüzmágusoknak az RT-ben, és egz amulettet is, ami jelzi, hogy a vízmágusok küldtek. De hiába próbálok bemenni, ugyanúgy árulózni kezdenek, és nekemtámadnak. És ez nem a magyarítás bugja, ellenõríztem. Valamik tipp?
Szia!
Amikor Gomeznek elgurul a gyógyszere, akkor nem minden embere ért egyet a tervével, többek közt Scorpio, aki a számszeríjászatra tanít. Scorpió csak az õrség tagjait tanítja, de ahol te vagy most, ott elmegy a táborból, és Cavalorn-nál a vadásznál keres menedéket. Ott a játék végéig megtalálod, és függetlenül attól, hogy melyik frakcióhoz tartozol, megtanítja neked a számszeríj pontos használatát.
Amúgy szerintem nem feltétlenül szükséges ez a skill, ha más módon is tudsz távolra sebezni (varázslat leginkább ajánlott), az viszont tény hogy egy warcrossbow még Diego barátunk íját is übereli.
Kérdés:

Most vagyok ott, hogy kitaszítottak a Régi Táborból, találkoztam ott Diegoval, és ilyenek. Számszeríjhasználat képzettségem nincs, amit tudtommal csak a Régi Táborban lehet elsajátítani. Ez már értelemszerüen nem lehetséges. Mennyire lényeges dolog ez a játék végigjátszásában?
Na, most én is belefutottam abba, mint a 3471-esben szóló. De azért utána remélem nyugodtan visszatehetem a magyarosítást.
Az elõttem szólók helyesen mondták, én is leteszteltem megint, de nem tudom kinek hogy van, velem kiszúr a létra és felfelé már nem enged mindig...

Ha körbejárja az ember a bányát, akkor sok érdekes termet talál, tele pókocskákkal. van egy jó ij és egy +5 ügyességes gyûrû az egyik járatban, de van mellette vagy 3 pókinca is. Bár szerintem nem nehéz lecsapni õket, ha esetleg nem megy akkor ki lehet õket csalni a templomosokhoz, hogy õk kaszálják le. De ha egy nevesített NPC meghal közülük akkor nem lehet végigvinni a játékot. :S

Amugy jótanács mindenkinek:

Amikor elkezdtema gothicot szótárral játszottam. Amikor az unokatesóm honosítással játszott, a honosítás bugokat generált a programba... Én inkább kikerestem 3 szót az 1000 oldalas könyvbõl, minthogy bugokkal szivassam magam...
Minden tiszteletem azé, aki a honosításokkal dolgozik, és nem sértésnek szánom, de szerintem nem jó ötlet felrakni.
és létrán lehet oda lemenni

Yang: Skandi- senior shao wari

Takanohana
mit értesz kõzúzó alatt? egyik járatban van egy buzogány, de Iannak nem az kell. hanem van egy olyan terem, ahol marhanagy kõzúzó gépek állnak, semmi emberek, csak rákok, na itt van két gép között a földön egy fogaskerék, az kell Iannek.

Van egy gondom:

A régi bányában vagyok a tárnarákváladékos küldetésen. Ian leküld a bánya aljára, hogy hozzam fel neki a közúzót, és akkor majd szolgál további infóval. Megszereztem, odamegyek hozzá, rányomok a beszédre, de semmi (csak a VÉGE felirat). Valamit nem jól csináltam, vagy ez valami bug?
Köszi a tanácsot, lehet hogy akkor szerválok egy másik kártyát és kipróbálom azzal hogy fut!
Amugy bocsi hogy beleszólók, de ez a fórum a segítésrõl szól elvben, nem padig egymás oltásáról. Én nem értek annyira a technikai háttérhez, de játszani szeretek és szerintem az a lényeg, hogy egymásnak hasznára legyünk, ne pedig az idegein táncoljunk...
Nekem ahhoz bõven elég Mud is... apropó, ismeri valaki a mudball mod-ot? Youtubeon fenn van videó róla... egészen szórakoztató lehet XD
Najó inkább abbahagyom az offot😊 Inkább egy(szerintem) hasznos mod:G1 widescreen patch
Benne van a nevében: 16:9,16:10-es monitoroknál nagyobb FOV-ot kapunk, kipróbáltam mûködik(ha valkinél nem akarna települniakkor írjon, és leírom hogy kell megcisnálni telepítõ nélkül...)
Volt olyan hogy egy nvidiás tulajnak magasabb fps-e volt, de Vistán én is majdnem annyit kaptam, legalábbis jóval többet mint XP-n. Egyik-másik MP-s topik itt az sg-n folytatódott és ki lett beszélve. Az tény, hogy aki a levegõbe beszél, és még egy képernyõfotót sem tud mellékelni, azzal nem tudok érdemben foglalkozni, ez így volt régen is. De mivel volt már hasonló, nem mondom hogy hülyeség amit mondasz. De azt is fel kell fogni hogy ez nagyon régi játék, mivel még 8-asnak sem jelzi ki, ezért DX8 elõtti lehet, tudtommal azokat pedig inkább csak emulálják, azaz lassabb lesz a futtatásuk, és itt jön a képbe a driver. F1-F4 ésszerû használatával nekem szépen ment a játék akadás nélkül, nem kell örökké ellátni a következõ szigetre 😊 ehhez pedig bõven jó egy mai VGA.
Látom már a magyarítások portálon is vitába keveredtél ebben az ügyben(már ha ugyanaz vagy mint az ottani totyax, ha nem akkor bocsánat...), és látom senkinek se vagy hajlandó elhinni ezt az álláspontot de azért még egyszer leírom:

1. A gépben CSAK a videókártyát cseréltem
2. A játékon belüli beállításokon NEM változtattam
3. ATI kártya(ASUS HD4850 512DDR3): 14-(max)22FPS
Nvidia kártya(ASUS 8800GT 512DDR3): 32-50FPS
Ehhez még annyit, hogy a 8800-as alapból gyengébb kártya,
az ati-nak oda kéne vernie
4. Egy barátom nagyon hasonló konfigurációjú gépén(RAM márkája,valamint a winchesterek típusa eltérnek) egy Intel E8200 és egy Gigabyte 8800GT 28-41(42)FPS-sel vitte a játékot(igen, ugyanolyan beállításokkal)

Ezekkel anno szórakoztam amikor meglett a 4850-em, és zavart hogy nem fut jól a játék, és nem gondoltam hogy "dokumentálnom" kéne, ezért screenshotokat nem tudok küldeni, sajnálom.

Még ha nem is ismered el, hogy nem a világba dobálózok a commentjeimmel, akkor legalább annyit ismerj már el, hogy VAN OLYAN ATI kártya ahol kompatibilitási problémák vannak a játékkal...
Amit írtam az áll, nehéz lehet megérteni fõleg ha nem akarod megérteni 😊
Most vettem észre, hogy ezen az új gépemen nincs zene a játék alatt, hiába állítom be. Az elözö laptopomon volt. Az igaz, hogy azon XP-m volt, ezen meg Vista. Valami megoldás esetleg?
Hát már megbocsáss de egy Gothichoz BÕVEN elégnek kéne lennie, mivel nincs 1 másik játék se amivel játszottam ezen a gépen és nagyon rosszul futott volna(30-40FPS minimum) Ha Crysis, Mass Effect 1-2, Dragon Age, G3 és még sorolhatnám(igen, tudom kétmagos CPU-kra vannak optimalizálva) fut maxon RECCENÉS NÉLKÜL(persze g3 néha töltöget, de azt kinek nem😄) akkor egy G2 ne 14-17FPS-sel döcögjön... és egyébként milyen cpu-d van? Valamint az érvelésed ott tûnik megbukni hogy ugyanazon a gépen másik videókártyával(tehát nvidia) remekül fut a cucc(a kártyacserék után a drivereket alposan kipucotam, igen úgy tettem fel a másikat....) Mindegy még körbenézelõdök a gépen mert nekem is gyanús hogy ez szoftveres lesz... valamilyen módon...
Az a vicces hogy azt hiszed olyan oltári gyors egy E8400 😊 F1-F4 gyorsbill azért van hogy beállíthasd a megfelelõ látótávot, ami fõleg a CPU-t eszi. Nvidia alatt kicsit gyorsabb a megjelenítés, de Vista alatt ATI-val is magasabb volt az FPS, de az inkább valamilyen kompatibilitási dolog lehet (tud számoltatni valamit a GPU-val), nem a VGA erejérõl van szó, mert az kiröhögi a G2-õt. Magad is kipróbálhatod hogy AA Ainiso min értékkel is ugyanannyi lesz az fps mint AA Aniso max-al.
Core2Due E8400? vicces lenne.... RAM-ból van 2giga(ugyanezen a gépen Nvidia 8800.as meg se rezzen...)
Tuti nem a vga miatt szaggat a G2, nem egyszer ki lett próbálva hogy egy modern vga meg sem nyekken annál a játéknál, a gond ott a CPU.
Neked azon játszható a játék? Nálam szaggat mint a fene....(mondjuk a G2)
Nekem is csak új VGA segített, egy ATI 4850...
Ati videókártyáknál tipikus hiba, nincs rá megoldás(eddig), elvileg dolgoznak rajta, de már vagy 1,5 éve nincs semmi fejlemény...
Helló Újrajátszom a Gothicot, és igen zavaró, hogy a tárgylistában nem jelennek meg a képek, csak a szöveg. A régi gépemen rendesen ment a program és nagyapámnál is gyönyörûen fut, de az én gépemen fellép ez az idegesítõ hiba. A játékkal semmi gond nincs, minden karakter megvan, felveszel a tárgyakat, de a képük nem jelenik meg. Se az újrahúzás, se az eddigi patchek nem segítettek a dolgon.
Valószínûleg az új gépem túl erõs hozzá, de piszkosul zavar ez az apró hiba, mert mindíg képrõl tájékozódom.
Valakinek van ötlete?

Köszönettel Xaltus
Pianista
megnyomod a 4-es gombot, aztán Baal Cadar egyik tanítványára rávarázsolod(persze ez akkor kell ha a mocsártáborba akarsz tartozni)

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Amit kérdeznék:Hogy kell varázslatot használni? Nekem van ez a tekercs az altatás varázslatról, ha rámegyek és megnyomom a ctr+fel kombinációt, kiír a kockába egy 4-est, de ezután hogyan tovább?
LETÖLTÉS

Hogx-hogy nem én találtam 1 csomot.

http://isohunt.com/torrents/?iht=4&ihq=gothic

A legjobban seddeltet válaszátok ha kell akor a több részest is.PL.ott van hogy gothic 1-2-3 ez 7 giga de nem kell letölteni csak a gothic 1 file-ket .Én a FleshGet-et használom torrent kliensnek nagyon gyors.

Már rájöttem.<#falbav>
Amit én kérdeznék:

A végigjátszás leírása szerint a Régi Táborba való bekerülés menete, hogy elviszem a listát Diegonak, és utána szövegelek Thorussal. Megtettem (bár igaz, nem rögtön egymás után, mert akkor még nem olvadtam erröl), de még mindig nem vagyok bent. (Ami érdekes, hogy símán fel tudtam menni a kastélyba, és oda is adtam a levelet a tüzmágusnak.) Valamit elrontottam, vagy pedig ez valami bug, ami a magyarítással jár?
Helló!
Letölteni én is kerestem sok helyen és sajna csak demokat találtam....
De amennyiben érdekel és esetleg budapesti vagy én szívesen kölcsönadok gamestaros lemezt. Felteszed és lemez nélkül fog futni. Ha a lemezem még beolvasható állapotú<#buck>
Szia Linuc!
Most regeltem ide, de régi gothicos vagyok, sok trükkel.
Pl: ha a fegyvered elõkapod mindenki beszarik. Ha gomezhez akarsz bemenni nincs más dolgod, mint a kapuban elõkapni egy szértohadt fabotot vagy egy rozsdás kardot, tökmindegy csak fegyver legyen! Így bemehetsz, hiszen Throus csak akkor szól hozzád ha kérdezed. Mivel az egyik õr szól hozzád ha közel mész -éppen rádordít hogy tedd el a fegyvert- csak annyi a dolgod hogy átmasírozol a kapun kivont karddal. Gomez palotája elõtt ugyanezt kellene tenned, de nem éri meg, mert ha nem jelentenek be nála és beszélni akarsz vele akkor automatikusan kiszól az õröknek, de õ is rögtön felkel és lecsap majd az asszem Innos Haragja névre hallgató kardjával kiforgatja a beleid...
meghívó nélkül rövid buli.

Ha nem tudsz szintet lépni akkor csinálj meg küldetéseket
csinálj meg minden felvételi küldit és többet érsz velük mint ha kiírtod az egész erdõt.
Pl semmi folyománya nincs annak, ha Diegotól kapott Test of Faith teljesítésénél teszel egy kis kitérõt, és Ian igénylistáját elviszed Laresnek. Õ hozzáír pár dolgot és visszaadja a listat, amit te elviszel Diegõnak. Most rohanj el Lareshez, aki azzal vár hogy máris rajtaütöttek a szállítmányon. A bánya nem omlik össze ettõl, Diego nem gyanúsit meg, sõt elõ se kerül a téma soha többé, és kapsz egy rakás cuccot a rajtaütésbõl. meg XP-t.
ugyanígy egybetöthetõ küldi amikor Throus kér meg arra hogy tûntesd el Mordragot, aki lop. Egyszerûen elmész a zsivánnyal az újtáborba, (ahelyett hogy lecsapnád) és ad egy gyûrût amit laresnek adva megnit XP jár asszem. Mordrag pedig tényleg lopott és nem olyan hülye hogy valaha is visszamenjen az öregtáborba így páncélos barátunk is igen vidám lesz.<#nyes>
Én mikor az 1. act végén belépek valahova min 12. szinten vagyok de ha nagyon ügyködök van az 14 is. 😄

Ha csatába mész ÁLLAT vagy SZÖRNY ellen akkor elõtte ments mindenképpen -ez gondolom nem új DE- a csata közben ha bevittél egy ütést MENTS! Ha megcsap a monsztra akkor töltsed be a mentést és elfelejti hogy ott vagy elõtte és harcoltok. Minden lénynek van Harc fázisa. és az elsõ Gothic nagy "hibája" hogy a mentés betöltés -t követõen (az embereken és orkokon kívül) a mentés elõtt bõszen harcoló ellenfél a betöltés után úgy viselkedik mintha messze elfutottál volna és visszatér a nyugodt állapotába. Persze ha a mentés elõtt volt nyugodt akkor úgy is marad és vigyázni kell vele mert rögtön észrevehet és kitámadhat.

Ha pénz kell, ajánlom a tolvajkulcsot, fõleg Gomez rezidenciáján. unalmas minden ajtó és láda elõtt menteni, de megéri. a vájárok házaiba meg este kell betörni amikor egyedül pofáznak lecsaphatod õket - járõrökkel vigyázni! -. nekem az öregtábot kifosztása után kb 2500 ércem van... de egyes bugokat is ki lehet használni. bár ez talán nem bug amit én mondok. Fisk a kereskedõ akinél lehet alap "páncélt" gatyát venni... beszélj Vistlerrel akinek a kardja kell Fisktõl, de Fiskhez ne menj oda elõtte! Én arra lettem figyelmes, hogyha egybõl megveszem a kardot és nem rohangálok 10 érc különbözetért (teljesítem a küldit és utána is elkérhetem amikor odaadom a kardot.) Ezután amennyi zsetonom csak van, mindbõl veszek magamnak gatyát, visszalépek ha mind2t megvettem és megint lesz neki. Ezután ELÕSSZÖR csak most lépek be a kereskedõ képernyõbe, és ami érc volt Fisknél, azu megduplázódik.

A kovácskodás tényleg jó módszer de lopkodni felesleges hozzá. Elég ha van 1 pengéd, amivel elvonulsz az újtáborba és ot a zsoldosházak oldalán a mágusok felé vezetõ úton találsz egy köszörût... Nah ez BUG....
akárhányszor kezded el élezni a pengét nálad fog maradni, de a kész kardot is megkapod.... apaljátékkal játszom a Gamestarral kaptam a telepítõlemezt, így nem tudom hogy patcheknél mûködik-e emit leírtam.
Remélem segített a kisregényem 😄
Sok sikert a játékhoz<#eljen>