Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv.Csabi22213
CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"
Az 1000 rögöt leginkább kovácsolásbol lehet elöteremteni a kovács ládábol elopod este a vasat és kikovácsolod a fegyvereket amit eladsz a mocsárban a kovácsnak attol is elopod a ládábol a cucost és mát több mint 1000 rögöd van.
megoldodott...azaz itt is a HUN kavart be😞((
hun re,,,,muxik,,,stb..
koszonom ujra a valaszod😊)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
a kov a gondom,s nagyon frusztralo
3.fejezet: az ork temetoben amikor megvan a 2 darab pergament....a guru nem jon velem be abba a helyisegbe ahol a 4 oszlop koze kell allni,s elmormolni a teleport spellt.....eleve nem jon be,,,azaz kinn all s miutan lenyomtam vele minden dialogust,,,,pont.....ergo megakad a game...
ha kihozom az orkokat nem segit se o sem a masik elve maradt templomos,,elnézik a harcot,,allnak,,ha minden ork halott...akkoris csend van,,,,
regen vegigjatszottam ezt,,,de emlexem: bejott velem,,,s rendben mentek a dolgok,,,
kerem segitsetek...koszi
Illetve az orkok modeljét kicserélni emberekére, csak a bõrük sötét lenne. Így lennének azok igazi "orkok".
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de kinyitottam egy ajtót ahol kijött 2 szörny meg egy ujabb templomos, a szörnyeket elintéztem, de a templomost nem tudom a tüskés terem meg már nem mûködik😞
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
rég játszottam, ha rosszul emlékszem, akkor bocs.
Help.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?