T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
holnaptól kell majd ráváltani . automatikusan nem lesznek most gyorsabbak

Zs0lt1
hát ennek roppant mód örülünk XD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Carloska
A T-Home mai bejelentése szerint azok számára is van elõrelépés, akik nem váltanak a szupergyors csomagokra: szeptembertõl minden eddig 2 megabitet nyújtó csomagjuk 5 megabitre, a 8 megabitesek pedig 15 megabitre gyorsulnak.

Zs0lt1
1412-t hívd és segítenek!

Sziasztok

Most fizettem elõ T-online Internetre. Segítségre lenne szükségem, mert meg kellene változtatnom az e-mail címemet. Jelenleg ez van : [email protected]. De ez kissé bonyolult. Hogy tudom ezt megváltoztatni?

Elõre is köszönöm a segítséget
Zs0lt1
legyünk kicsit pontosabbak 😄
start menü - futtatás.
a futtatásba írd be: ncpa.cpl majd enter
a megnyíló ablakban, ha találsz helyi kapcoslat nevû ikont, akkor jobbklikk - engedélyezés.
ha nincs helyi kapcsolat, akkor nincs feltelepítve a hálókártya valszeg a windoz nem ismerte fel.

bertino
nem ártana hálókártyát telepíteni vagy a letiltását megszüntetni 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wordsworth
sziasztok
lenne egy kis gondom . most raktam ujra a gepem (winxpsp2) es csatlakozaskor hiba 769 amegadott cel nem erheto el (WAN miniport pppoe)
Sztetek?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

küldjél ügyfélazonosítót priviben és megmondom mennyit kell perkálnod kötbérként..

bertino
halvány fingom sincs, de ha 8 megás a net, 30k vagy fölötte lehet kb.

koryne
Engem pl kbszttul érdekelne, hogy miért kell rögtön picsázni egy nõnemû ügyintézõt, ha nem jó a neted? -.-
Ha esetleg arrogáns / tapló volt, akkor jogos, akkor írd le azt is, hogy az volt, de így abszolúte jogtalan...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Köszönöm a választ!
Nem tudod kb mennyibe fájna nekem az a kötbérszámla?
bertino
bármikor felmondhatod.
max kapsz egy kötbérszámlát.

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy egyfolytában megszakad a netem és nem is kapok annyit amennyit kéne. Elvben 8 megás van de gyakorlatilag 5 se. Többször telefonáltunk mire valami picsa elmondta hogy messze lakunk valami izétõl, és azért csak 5, ez elviselhetõ, viszont folyamatosan megszakad. Sajna még egy évre szól a hûség szerzõdés, és akkor azt szeretném megkérdezni hogy ha ilyen panaszokkal bemegyek az egyik üzletbe, akkor felmondhatom, vagy meg kell várnom azt az egy évet. Láttam olyat is az oldalukon, hogy 30.000Ft lenne felbontani, kellene vajon annyit fizetni? Hát remélem nem, mert SZARÉRT nem fogok annyit fizetni. Így is fizetem a havi 8-at, aztán korántsem kapok annyit +szakadások! Légyszi valaki írjon, fontos lenne!
Zs0lt1
Srácok!
Szakadásnál a teendõ:
- Megnézed, hogy amikor megszakadt a net, akkor az adsl modemen a dsl linket jelzõ lámpa elkezdett-e lassan villogni, vagy elaludt-e.
Ha igen, akkor általában minden modem hátulján van egy kis lyuk, amivel "resetelni" lehet a modemet. Ezt kb 15-20 másodpercig kell csinálni, D-Link modemek esetében utána fél perc áramtalanítás is szükséges.
Ha ez megtörtént és ezek után is szakad a vonal dsl link villogásával vagy elalvásával, akkor hívjátok fel a 1412-t és jelentsétek be a hibát.

Amennyiben a szakadáskor nem alszik el a dsl led, akkor elsõ lépésként érdemes megpróbálni egy frissebb hálókártya drivert letölteni és feltelepíteni a gyártó weboldaláról..
Ha ez megtörtént és továbbra is szakadozik, akkor irány a telefon és 1412.
Remélem segítettem ;-)

Carloska
torrentnél nálam is szakad 8 megás

Üdv mindenkinek! Csurit !! Aphex!! nálam is ugyan ez a probléma!
(nagyon sûrûn megszakad a net, nekem is t-online-s netem van, 2 megás) Ha torrentezek még sûrûbben leáll. Windows alatt uTorrent, és nem is akar csak restart után visszaállni a net. Ubuntu alatt Deluge, Ktorrent is megáll de ott pár perc múlva visszatér a net de szintén csak rövid idõre. Viszont ha nem töltök csak netezgetek relatíve ritkán szakad meg a net. Szóval szeritnem nem oprendszer és nem is kliens a ludas.. még menézem ezt a resetet amit lentebb írtatok. Tudom már eltelt kis idõ a hozzászólások óta esetleg megoldás valakinek?
Narxxis
Én azt fogom tenni most nyáron. Attól függ, nálam Invitel ADSL van, nem tudnak 1megánál nagyobb netet adni mert messze vagyok központtól, ezért váltok T-kábelnetre, ott azt mondták elérhet a 8mega és van 30 nap próbaidõ. Szóval én váltok invitelrõl T-re, de szerintem invitelnél a technikai hibákra gyorsabban reagálnak, tehát csak akkor válts ha nagyobb net kell vagy olcsóbban jösz ki belõle.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

helliSh
Érdemes invitelrõl váltani T-Online ra?

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Zs0lt1
Hát ebbõl elég nehéz lesz kideríteni. Hogy használod a netet, routerrel, router nélkül, ha routerrel, akkor próbáltad-e már közvetlen bedugni a gépet a modembe? Adsl-ed van vagy kábelneted, esetleg optineted. Ha adsl-ed van, amikor megszakad a kapcsolat, akkor elalszik-e vagy el kezd-e villogni a dsl led és a kérdések kérdése most jön:
Próbáltad-e már resetelni a modemet?

Reseteld le a modemet, ami nem egyenlõ azzal, hogy áramtalanítod, mert a modem hátulján van egy kicsit lyuk, amiben egy mikrokapcsoló rejlik. Azt a mikrokapcsolót tartd lenyomva 15-20 másodpercig.

Ha ez megvan, akkor válaszolj a többi kérdésre.

üdv.
kb 10percenként megszakad a T-s netem, mi lehet e probléma?
koryne
Nálunk minden ok. Esetleg szólj nekik, hogy valami nem stimmel.

Nem tapasztalt valaki mostanában problémát a T-online adslével? Kb. 2 napja nagyjából óránként megszakad és nem enged újracsatlakozni, a modem újraindítása után sem egy ideig.

lewtwh0re

Narxxis
Egyébként ugyanezen a környéken befogtam egy olyan TV Networkos netet is aminél 700kbyte/sec-el jött a torrent.

Majd jövõ héten megmérem ezt a T-s netet is, a jelerõsség közepes volt, lehet ez is közrejátszott.

Zs0lt1
Optinetnél 50/25 és 25/12 van. De itt a feltöltés nagyon alacsony.

bertino
optinetnél vannak sztem ilyen csomagok, nem ?

Narxxis
Halál komoly, nem photoshop. Lakótelepen valakinek sikerült befognom az internetét laptoppal. De majd csinálok képet ahogy töltök ftp-rõl is, csak járjak arra megint.

Zs0lt1
fotosop! 35 megas nethez kozeli sincs a telekomon belul. Van 25, meg 50. A 25-osnek 5 mega a feltoltese az 50-esnek meg 12.5. Ott buktal be, hogy nagy a ping és tul kicsi az upload 😄

Ez viszont nem fotosop 😛

Zs0lt1
Eleg durva virust sikerult bekapni. Megoldas:
ez vagy ez.

Narxxis
Új netem:

http://www.speedtest.net/result/471663503.png

bertino
hát ez inkább vírus szerintem.

16gaborm
Szép Jó Estét!
Olyan problémám lenne tudom hogy nem a topicba illik,de itt vannak sokan és hátha valakinek már volt ilyen!T-Online internettel van a gond hogy gondol egyett a gép,és létrehoz egy "z-connect" nevû kapcsolatot(mint ahogy nekem kell hogy legyen netem),és utána sehogysem tudok a netre kapocslodni vagy maxx 5mp-ig!Próbáltam már törölni is a z-connectet,de semmi eredménye! Vagy talán vírus? Elnézést a zavarásért,Köszönöm a segítséget!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

guglin csak azt találtam amit használok, de akkor nemment... kösz iamugy

Zs0lt1
84.2.44.1
84.2.46.1
gugli egyébként a barátod 😄

2 dns-sel dobjatok megy legyszi (hülye ehhez)

Zs0lt1
http://forum.t-home.hu/ - Ha esetleg mást it is érdekelne 😄

grebber
Megtaláltam tárgytalan!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem tudja valaki véletlenül mire változott a régi http://pohly.adatpark.hu fórum címe?? Mert tegnap olvastam hogy kiteszik majd az új elérhetõséget és én lemaradtam róla a régi cím meg nem elérhetõ!

Next PC upgrade: 2022

RaveAir
Naponta egyszer mindig le szoktam mérni, mert még mindig rettegek attól, hogy ez csak valami "hiba".

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Narxis
Szerintem mondj egy imát, hogy meg is maradjon. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RaveAir
Végre újra írhatok jó tapasztalatot is a cégrõl.
Még hétfõn kaptam tõlük egy levelet, hogy AZNAP! csinálnak valami vonaljavításokat és karbantartásokat, ezért a telefonszámomhoz tartozó vonalon kisebb kimaradások lehetnek. Sokat nem számított a levél, mert csak este 6 után olvastam...

A szerzõdésem szerint maximum 8Mbit-es sebességem lehet, és korábban örültem, ha a hármat eléri, de most valamit valóban sikerült megcsinálniuk, mert közel 7Mbiten dübörög a letöltési sebesség.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bertino
óóóó mert a T mindent beköt 30 nap alatt, ugye <#hehe>

Narxis
Jaja, sajnos nálam nem elérhetõ.

Narxis
Szép kis kötbért fognak fizetni, bár a rekordot még mindig a T-Home tartja a sat tv bekötésekkel. 😊

Zs0lt1
Egyik ismerõsöm b két és fél hónapja rendelte meg a 30/20-as netet, eddig még nem kötötték be neki 😄

koryne
Hát igen, a LAN nagyjából mindent ver ár / érték arányban, ha éppen elérhetõ...

Narxis
Uhh, nekem is kéne olyan sebesség. Orrvérzésig torrenteznék.

Én az 1Mbit/128kbit -s adsl-emmel eddig meg voltam elégedve, a 3 év alatt egyszer volt kiesés egy fél órára, csak ugye az ára lehetett volna kevesebb is. Na de most jön a digi lan netje 20/10Mbit-tel 2500 Hufért, erre fogok váltani remélem bejön.
Zs0lt1
Rosszul tudud. Pl a Monortel az a UPC vonalát használja, az Invitel a saját maga által kiépítettet. Ezért is olyan szar szvsz 😄

Igen, van más szolgáltató is, de ezek is a régi Matávos vonalakat, kiépített struktúrát használják, tehát Atyaistenéktõl függ mégiscsak. És nyugodtan ellentmondok: nem stabilabb az ADSL technológia, a cégünknél is elõször az volt, és egyáltalán nem volt stabil... az említett kábeles céggel viszont sokkal kevesebb a gond (kb, 90% tré, 10% kábel gond). Ezen ne vitatkozzunk, ezek nálunk tények :-)