T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fizettem elõ T-online Internetre. Segítségre lenne szükségem, mert meg kellene változtatnom az e-mail címemet. Jelenleg ez van : [email protected]. De ez kissé bonyolult. Hogy tudom ezt megváltoztatni?
Elõre is köszönöm a segítséget
start menü - futtatás.
a futtatásba írd be: ncpa.cpl majd enter
a megnyíló ablakban, ha találsz helyi kapcoslat nevû ikont, akkor jobbklikk - engedélyezés.
ha nincs helyi kapcsolat, akkor nincs feltelepítve a hálókártya valszeg a windoz nem ismerte fel.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
lenne egy kis gondom . most raktam ujra a gepem (winxpsp2) es csatlakozaskor hiba 769 amegadott cel nem erheto el (WAN miniport pppoe)
Sztetek?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ha esetleg arrogáns / tapló volt, akkor jogos, akkor írd le azt is, hogy az volt, de így abszolúte jogtalan...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Nem tudod kb mennyibe fájna nekem az a kötbérszámla?
max kapsz egy kötbérszámlát.
Olyan problémám lenne hogy egyfolytában megszakad a netem és nem is kapok annyit amennyit kéne. Elvben 8 megás van de gyakorlatilag 5 se. Többször telefonáltunk mire valami picsa elmondta hogy messze lakunk valami izétõl, és azért csak 5, ez elviselhetõ, viszont folyamatosan megszakad. Sajna még egy évre szól a hûség szerzõdés, és akkor azt szeretném megkérdezni hogy ha ilyen panaszokkal bemegyek az egyik üzletbe, akkor felmondhatom, vagy meg kell várnom azt az egy évet. Láttam olyat is az oldalukon, hogy 30.000Ft lenne felbontani, kellene vajon annyit fizetni? Hát remélem nem, mert SZARÉRT nem fogok annyit fizetni. Így is fizetem a havi 8-at, aztán korántsem kapok annyit +szakadások! Légyszi valaki írjon, fontos lenne!
Szakadásnál a teendõ:
- Megnézed, hogy amikor megszakadt a net, akkor az adsl modemen a dsl linket jelzõ lámpa elkezdett-e lassan villogni, vagy elaludt-e.
Ha igen, akkor általában minden modem hátulján van egy kis lyuk, amivel "resetelni" lehet a modemet. Ezt kb 15-20 másodpercig kell csinálni, D-Link modemek esetében utána fél perc áramtalanítás is szükséges.
Ha ez megtörtént és ezek után is szakad a vonal dsl link villogásával vagy elalvásával, akkor hívjátok fel a 1412-t és jelentsétek be a hibát.
Amennyiben a szakadáskor nem alszik el a dsl led, akkor elsõ lépésként érdemes megpróbálni egy frissebb hálókártya drivert letölteni és feltelepíteni a gyártó weboldaláról..
Ha ez megtörtént és továbbra is szakadozik, akkor irány a telefon és 1412.
Remélem segítettem ;-)
(nagyon sûrûn megszakad a net, nekem is t-online-s netem van, 2 megás) Ha torrentezek még sûrûbben leáll. Windows alatt uTorrent, és nem is akar csak restart után visszaállni a net. Ubuntu alatt Deluge, Ktorrent is megáll de ott pár perc múlva visszatér a net de szintén csak rövid idõre. Viszont ha nem töltök csak netezgetek relatíve ritkán szakad meg a net. Szóval szeritnem nem oprendszer és nem is kliens a ludas.. még menézem ezt a resetet amit lentebb írtatok. Tudom már eltelt kis idõ a hozzászólások óta esetleg megoldás valakinek?
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Próbáltad-e már resetelni a modemet?
Reseteld le a modemet, ami nem egyenlõ azzal, hogy áramtalanítod, mert a modem hátulján van egy kicsit lyuk, amiben egy mikrokapcsoló rejlik. Azt a mikrokapcsolót tartd lenyomva 15-20 másodpercig.
Ha ez megvan, akkor válaszolj a többi kérdésre.
kb 10percenként megszakad a T-s netem, mi lehet e probléma?
lewtwh0re
Majd jövõ héten megmérem ezt a T-s netet is, a jelerõsség közepes volt, lehet ez is közrejátszott.
Ez viszont nem fotosop 😛

Olyan problémám lenne tudom hogy nem a topicba illik,de itt vannak sokan és hátha valakinek már volt ilyen!T-Online internettel van a gond hogy gondol egyett a gép,és létrehoz egy "z-connect" nevû kapcsolatot(mint ahogy nekem kell hogy legyen netem),és utána sehogysem tudok a netre kapocslodni vagy maxx 5mp-ig!Próbáltam már törölni is a z-connectet,de semmi eredménye! Vagy talán vírus? Elnézést a zavarásért,Köszönöm a segítséget!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Next PC upgrade: 2022
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Még hétfõn kaptam tõlük egy levelet, hogy AZNAP! csinálnak valami vonaljavításokat és karbantartásokat, ezért a telefonszámomhoz tartozó vonalon kisebb kimaradások lehetnek. Sokat nem számított a levél, mert csak este 6 után olvastam...
A szerzõdésem szerint maximum 8Mbit-es sebességem lehet, és korábban örültem, ha a hármat eléri, de most valamit valóban sikerült megcsinálniuk, mert közel 7Mbiten dübörög a letöltési sebesség.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Xbox Live gamertag: kilencnad