T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"mindegyik az "Atyaisten" cégtõl függ..."
Ez igy nem teljesen igaz.
Van más telefon szolgáltató is a tékomon kívül. Invitel, Monortel, Hungarotel stb...
Az meg, hogy melyik stabilabb a kábelnet vagy az adsl sztem ne nyissunk vitát, mert egyértelmûen az adsl. Tény, hogy sok helyen szar a szolgáltatás, de ha magát a technológiát nézzük, az adsl a stabilabb.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
#1044 #1055
#1074 #1076 #1111
Nem egyedüli háztartás vagyunk ezekkel a paraméterekkel, kb 2 megyényi a lefedettség. Ezelõtt a topik címében szereplõ cég adott netet, nem voltam elégedett, alig vártam az 1 éves hûségnyilatkozat végét, arról meg írtam itt valamikor, milyen tortúra volt a lejárat utáni lemondás...
Ráadásul informatikus féle is vagyok, mindezek alapján csak azt tudom javasolni, hogy aki teheti, kábeles netet szerezzen be, vagy rádióst. Csak ezeket a telefonvonalas megoldásokat ne, mindegyik az "Atyaisten" cégtõl függ...
Sajna, akik "ezekkel" kénytelenek valamilyen formában "kapcsolatba" kerülni, azoknak csak kitartást tudok remélni, míg nem lesz másik megoldási lehetõségük.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Én tavasz végén fogok Invitel adsl-rõl T-kábelnetre váltani, elvileg nem lesz semmi gond mert kábelTV már be van kötve. Azért váltok mert ADSL-nél 5km-re vagyok a központtól és 1megásnál nagyobb csomagot nem tudnak adni és a jelenlegi vonalam minõsége is gyatra, megnéztem modemben, szar SNR érték, szar attenuation stb. :/
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
A tv-kábelnek UTP-kábelnek kell lennie?
Ha elmegy a net, nem lesz semmi! Se tv se telefon. Szóval jól gondold meg!
Én sokáig voltam t-onlineos,(6év)most váltottam Rubicomra
Sztem érthetö,csak ajánlani tudom, Bp. III.ker Óbuda.
Aki a környéken van annak érdemes váltania
A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....
Gondolkodunk egy telefon internet tv szolgáltatáson. Van valakinek tapasztata erröl?
megéri?
látom hogy a telefonhoz is már spéci cucc kel..
Különbözõ fórumokon olvasgattam, hogy esetleg egy normálisabb splitter, és nem a gyári t-ssel jobb értékeket is el lehetne érni. Ebben mi az igazság, és milyent lenne érdemes venni?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nagy különbség!
Ha a szerzõdésben is az áll, hogy 8Mb letöltési, 0.5Mb feltöltési sebesség!
A fél (0.5Mb) = 512 Kb
512 / 8 = 64 - lejön a Ping, jó ha 58Kb/s a feltölés!!!
Amúgy SpeedTest is azt mutatja!
[/img]
Azt ozd le 8-al! És meglátod! 412 / 8 = 52 kb/s
Nekem annyi! De a letöltés is csak 6025 / 8 = 753 (annyi)
De viszont 6025 / 1024 = 5.8 Mb az se 8 Mb
Vagy én számolom rosszul?
hát... nem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
512 a feltöltés osztva 1024-el = 0,5 tehát fél megabyte a feltöltésed.
Nem???
Inkább a letöltés miatt rinyálj, mert pl vasárnap du-tán örülj neki, hogy ha a letöltésed eléri a 2Mb-ot!!!
Szerda éjjel 2kor, meg a max 6.5-7 Mb !!! (amiért 8Mb os-at fizetsz)
Ennyit a Tré-Kom ról.
És nincs vírus, vagy trójai, ennyit ad a központ, kicsit túlterheltek.
Lépj fel a saját adsl@test felhasználónévvel, és test jelszóval, és úgy végezz sebességtesztet T-Online sebességteszt és meglátod, hogy mennyit mér!!! Itt hardveres tûzfal van, és a központ méri, tuti vírus mentes mérés!
Nah csipesz
Xbox Live gamertag: kilencnad
am. mondjuk én is mindenkitõl ezt hallom. Meg van nekem is ismerõsöm aki ott dolgozik.
Egyébként nincs meg a mobilszámom? Azt hívhattad volna :-)
Ha nincs, meg szólj, pm-ben küldöm ;-)
Xbox Live gamertag: kilencnad
aztakurva
nincs is annyi háztartás :o
De ne add fel!
http://sajtoszoba.magyartelekom.hu/process?action=news&id=4139
Idézem:
2013 végére a tervezett hálózatfejlesztések eredményeképpen összesen körülbelül 1,2 millió háztartásban lesz elérhetõ új generációs hozzáférési hálózat.
ezek után megpróbáltam a 8 megabitre váltást is, hogy legalább annyi legyen akkormár, az eredményt itt írtam le, nem is rég: #1798..