Tvtuner kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://btwincap.sourceforge.net/
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
van 1 õsrégi tv tunerem de nicnsmár meg a driver hozzá és seholsem találok...valakinek akinek lenne véletlen hozzá azt megköszönném!:)
http://tekgems.com/Products/et-10830-vid-pv951tf.htm
Sikerült!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Segítséget kérek!
Van egy Leadtek Winfast TV2000XP Expert TV kártyám. A gépemen XP és Vista van (mind 32-es).
Ha induláskor XP-t választok minden tökéletesen mûködik, ha Vista-t, akkor viszont nincs hang a felvett mûsorokon (ezt leszámítva ok).
Ugyan azokat a beállításokat használom!
Ja és ha mpeg4-et választok, akkor azt írja ki hogy nem inditható a videofelvétel, ez mi lehet?
A lényeg a hang problémám!
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
KÖSZI!
Van valakinek olyan tunere, ami PC nélkül mûködik?
Tehát simán csak rádugom a monitorra és kész.
Ilyet szeretnék venni, de nem mondhatnám hogy sokat találtam.
Az átkonvertált videod meg azért lett akkora, mert tömörítetlen. Használj valamilyen codec-et, állítsd be rendesen, és akkor sokkal kisebb lesz. Jobb minõségû nem, max kevésbé rossz.
Esetleg a megjelenítésre használni szándékozott gépre rakj fel egy VLC-t.
Nagyon fontos kérdésem van nagyon sürgösen mert 500 ember elött kel levetitenem a videot...nah tehát van egy 7 perces videom mpeg formátumban..1.32 giga...ez ki lett probálva de amin le lesz játszva szerencsétlen laptopon akad a video elcsuszik midne baja van...gonolom ncisn is kodek a laptopon és vmien oknál fogva nem tudnak kodeket tenni a gépre..avi video fájloakt semmi baja sincs..át is konvertáltam avi ba de 70% megált a konvertálás hogy nicsn több hely a meghajton 6 PERCES VIDEO 70 gigás lett..^^ hogy tudnám tökéletes minöségbe átkonvertálni minimum 4.7 gigára...hogy szaros laptopnak ne legyen kodek problémája..avin kivül??mi az amivel lehetne konvertálni...sürget az idö...
kösz a válaszokat
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sok minden lehet. Pl az olcsóbbon egyszerûbb, sokszor már elavult chip van, csak sw tömörítéssel tud felvenni. A drágábbon komolyabb tudású chip, mellette hw encoderchip...
Ugye a TV-tuner kártya alkalmas arra, hogy a gépet összekössem a TV-vel S-video kábellel és a TV-n nézzem a filmet (amit gépen indítok el)?
És mi a különbség egy olcsó (4-5000) és egy drága tunerkártya között?
Úgy értem rosszabb a kép, vagy csak nincsenek benne extrák?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ezt írja everest a tunerhez...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
elvégre ha tv-zel akkor mást nemigen csinálsz
én netezni szoktam bt878a van
ha tömöríteni is lehet közben 30-40%-al lassaban
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
na mind1 majd késõbb veszek vmi kezdõ cuccot, már van 5k FTtól is ami elég jó...most még nem aktuális. van 2 beltérink upc parabolához, de itt fent az én szobámba felesleges elõfizetni még1re,ugyis csak ritkán nézném. ezért terveztem el h veszek egy lepkeantennát, felkurom a padlásra aztán a kábel meg lejön plafonon ugyis van egy kábel-lyuk a sarokban.ehhez kéne még ugye a tuner.majd még okoskodok vmit aztán írok ha valami nem megy...
Faterom gépébõl kiszedtem egy Mercury tv tunert, mivel használni szeretném.A vista egyszerûen nem ismeri fel, két slotban is próbáltam, de nem látja.Ha megfogom akkor kézmeleg,ergo kap áramot! valakinek 5lete??
jolvan értem akkor,szerintem jólesz nekem ez a WinFast DTV1800H.
köszönöm szépen a segitségeket!
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Regisztráció idõpontja: 2003. 11. 14.
Utolsó üzenet idõpontja: 2008. 11. 14. 19:01
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Elõször nem ártana tisztáznod magadban mire kell a kártya, normális belsõ, vagy valami usb-s megoldásra van-e szükséged.
Azt látom, hogy túl sokat nem akarsz költeni rá, így analógban esetleg egy WinFast TV2000XP Global,hybridben(analód+DVB-T) mondjuk WinFast DTV1800H ajánlható. Egyszerûek, elég jók, és olcsók.
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
Kicsit "fésûs" a kép helyenként... ezen lehet segíteni? Sok idõm még nem volt vele foglalkozni, hétvégén Pesten leszek, majd vasárnap este folytatom. Addig is szívesen fogadnék bármilyen okosságot ;)
Egyébként a képminõség érezhetõen jobb, mint a Globálé volt, az AUX-on keresztüli hangerõszabályzás csont nélkül mûködik, a gép ki-bekapcsol távirányítóval is, szóval... alakul :)
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
õ ajánlotta
Megvettem a DVR3100H-t. Hát kapásból nagyon nem akar mûködni. Egyetlen hardver települ, "WinFast DVR3100 H" névan a "hang-, video- és játékvezérlõk" közé. A PVR2-ben az egyetlen eszköz a "WinFast DVR3100 H BDA Tuner", kép nincs, hangot sehol nem tudok állítani. Én csinálok valamit rosszul?
minek annyi neked?