DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Helló!
Valamiért az összes(!) torrent fájlom írásvédett lett és nem tudom õket másolni/kiírni dvdre/törölni.
Mi lehet az oka?Talán az ISOfile program vagy mi a neve?

I met God. She's black

Willenbrock
Üdv!

A Sony íróm alkalmas Dual Layer írására de az író programot(deep burner) nem tudom úgy beállítani hogy felismerje a DL lemezt.Esetleg másik program kell hozzá?Ha igen akkor mit kell rajta beállítani hogy írja a DL-t is?

Úgy 2-3 tuti, de nem volt használva, mert Pesten voltam és a gép nem volt velem.

2-3 tuti, de nem sokat volt használva, mert nem voltam itthon!

bertino
hány éves ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Üdv!

Lenne egy kérdésem.
Pioneer DVR-111D íróm van (FirmWare 1.29). Egyre gyakrabban fordul az elõ, hogy az írandó lemezt nem ismeri fel csak 4x írhatónak, illetve nem is pörgeti fel rendesen. A használt lemez 16x Verbatim lemez (MCC03RG20).
Próbáltam a FW frissíteni, de nem engedi, mivel az 1.29 a legújabb, és persze gyárilag is az van rajta.
Mit lehet/lehetne tenni? Esetleg egy újbóli 1.29 feltöltése, de hogyan ha az van rajta?

Nero 8.2.8.0. verzióval van lehetõség áramkimaradás okából kifolyólag megszakadt írás folytatására?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Morphin
Enyém 7170S...7170A-m volt de én hülye elcseréltem.Ennek kiba$zottul idegesít, hogy "zajosan" és lassan nyílik a tálcája...(pedig ez is csak 2 éves lesz) csak a SATA csatoló miatt cseréltem el,hogy a nagy kábel eltûnjön.Ez az írás dolog meg csak késõbb derült ki.Majd ha jóárasítva találok egy jobbat/újat megveszem,de nem lét kérdés ez most.(de ez most nem Optiarc lesz,pedig a NEC régen jó volt...amíg a Sony nem pofátlankodott be) Ha írni kell simát csak megírja, ha nem szétverem, és alkalmazom az íves javítást <#idiota><#eplus2><#eplus2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ibrik
Ezzel csak az a gond, hogy az enyém még 2 éves sincs, és nincs is extrém módon használva.
Talán havonta max. 5 lemez, de inkább kevesebb. Több, mint egy hónapja írtam vele utoljára RW-t és akkor még jó volt.
Aztán pár napja meg akartam nézni egy filmet, ezért elõvettem egy új üres DVD-RW-t, ráírtam a filmet, de azt semmivel sem lehetett olvasni - sem a PC-ben, sem az asztali DVD-ben.
Egyedül a laptoppal tudtam törölni, akkor újra felismerte az RW-t, írt is rá, de újra halál...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

bertino
nálam is kezd berosálni a NEC, de ez szerintem csak az idõ miatt.
6-7 éves és folyamatosan volt használva, néha már alig olvassa be a lemezt, de határozottan jól helytállt ettõl függetlenül.

ibrik
Ez érdekes.
Nekem is egy NEC (vagy Sony/Optiarc) DVD-íróm van az asztali gépben, és pár napja nálam is azt csinálja, hogy látszólag megírja a DVD+RW-t és a DVD-RW-t, aztán feltûnõen sokáig tart a lemez lezárása, majd szól, hogy végzett.
De már a saját maga írt RW-t nem tudja olvasni, ha törlöm vele a lemezt (már ha felismeri), azt sem.
Ráadásul most már csak az újonnan vett (még nem használt) RW-t ismeri fel, ír rá, de már olvasni nem tudja, és a másik DVD-olvasóban és az asztali DVD-ben sem lehet lejátszani a lemezt.

A lemezekkel biztos nincs baj, mert a laptop DVD-írója minden probléma nélkül felismeri azokat, és írás után is felismeri (az asztali lejátszó is).

Sima DVD-R lemezekkel nincs gond.

A típus: AD-7173S (SATA)

Mi lehet a gond?
Valami windows-os hiba? Vagy egyszerre romlanak el a "világban" a NEC írók?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Morphin
Én vmelyik nap dobtam ki egy +RW Verbatimot...a -RW -t írja meg minden,de ez a lemez botrány volt.Beraktam, a gép áll..nem válaszol semmire,kiveszem egybõl megy tovább. Másik gépen megformáztam a lemezt. Megpróbáltam enyémen írni...elszállt.És megint olvashatatlan. Am. Optiarc íróm van (NEC)

sõt most már a -os sonyt se akarja irni, pedig azt még valamelyik nap megirta, igaz nero már akkor se. Halp
Hali! Valakinek volt már baja Verbatim +rw lemezzel? Pioneer dvr112d nem igazán akarja megirni, "illegal request" hibával egybõl kidobja. Kompatibilitási probléma?
InfectedMann
Óóóó, hogy tosszák magukat teherbe Kasperskyéknél.
Napok óta mióta fent van ezzel szopok, hogy nem tudok megírni egy kurva DVD -t.
Már vagy 10 DVD kuka lett. Most jelentsem fel ezért õket? Végül is anyagi kárt okoztak nekem a programjukkal.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Willenbrock
Estét!

Ismeri valaki a Deep Burner progit?Én ezzel gond nélkül szoktam CD-ket írni de DVD-t nem sikerül pedig valahogy lehet vele.Sony íróm van ami Double Layert is bírja.
A gond:Kijelölöm az adat CD/DVD írást nyomom a továbbot aztán tallózásban hozzáadogatom a mappákat amit ki akarok írni.Eztán nyomom a pörkölést és es elõször úgy csinált mintha írná a lemezt és sikeresen be is fejezte,azonban a lemez üres maradt,nem is írt rá semmit.Újabb próbálkozás után már nem is akarta elkezdeni az írást Write Errort vagy mit írt ki.Mit csinálok rosszul,hogy kéne DVD-t írni?

Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy a neroval kiírok egy többmenetes dvd-t és arra máskor még írni akarok és beteszem a dvd-t a meghajtóba megynyitom a nerot és ott a nero burning rom-ot ott rámegyek a többmenetes dvd folytatása akkor azt írja ki hogy ez a lemez már nem írható. Ezt az összes olyan lemezemnél kiírja amit nem zártam le. Ha valaki tud akkor segítsen.
A segítséget elõre is köszönöm.
Hát !

Csak addig van bekapcsolva, míg cucc fel / le !
Túlfeszültség védelmes elosztóba persze (PC-vel ... ).
Így nem valószínû, hogy mostanában ...
Ja és persze bekapcsolva Hard Disk Sentinel -el figyelve is.
Amúgy pár napja már van egy 1000 Gigás is.
bertino
és ha egyszer majd az száll el mind az 500 gigával együtt, akkor meg neked lesz epic fail.

Hát én ezért vettem már kb. 1,5-2 éve 500 Gigás külsõ USB-s HDD-t, hogy azon tároljam a cuccaimat, mivel a DVD lemezek nem nagy élet tartalmúak ahogy már én is tapasztaltam és ahogy Te jártál most, az is ezt bizonyítja.
pxxl
sikeresen átb_sztak? <#nyes> végül is errõl szól a biznisz <#ravasz1>

All hail the double x!

http://www.elektrodigital.eu/

ezt az oldalt ismerte vki ? én dual layeres lemezeket akarok venni, és hát meglepõdtem hogy eddig kéz alól is sokkal drágábban vettem...

vélemény?

Met
keress egy olyan írót ami olvasni tudja, lehet egy régebbi olvasó is és azzal lerippelni, de túl sok reményt ne fûzz hozzá

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sajnos most vettem észre, hogy 3 db általam írt lemez olvashatatlanná vált. 2 éve írtam õket Nec 7173A típusú íróval kék színû Tdk dvd+ lemezre. (kódja a Dvd Identifier szerint: DVD+R:TDK-003-000 ). Dvd decrypterrel írtam iso fájlból 2,4 szeres sebességgel. Mindegyik filmet írás után legalább egyszer végignéztük, némelyiket 3-szor is. Akkor semmi probléma nem volt velük. Azóta a szekrényben tartottam õket, nem voltak kitéve sem erõs hidegnek, melegnek vagy bármi más károsító hatásnak. Tegnap vettem észre, hogy 3 db lemez olvashatatlanná vált. Ha berakom a dvd meghajtóba, úgy tesz, mintha üres lemez lenne. Nem talál rajta semmilyen adatot. Kipróbáltam az összes ismerõsöm különféle számítógépes és asztali lejátszóin és íróin (kb 15-16 különféle típus), de mindenhol üresnek látja a lemezeket vagy úgy, mintha semmmi sem lenne a lejátszóban. Végül találtam egy Millenium típusú asztali lejátszót, amiben legalább felismeri a lemezt, s akadozva, de eljut a menüig, de sajnos tovább már nem hajlandó játszani semmit (azt is jó nagy zúgás közepette).
Van 50 db ilyen típusú lemezem, mindegyikbe belenéztem és belepörgettem, valószínüleg a többi jó, legalábbis simán felismeri õket és bárhol belenéztem, tökéletes volt. 3 lemezzel van gond. Mindegyiken számomra nagyon fontos és pótolhatatlan családi videók vannak.
Van valakinek valami ötlete, hogy mit tudok csinálni?
passatgt
Windows XP sp3 + Pioneer dvr-111d DVD író. Olvas, de írót nem lát
Másik gépen Plug and Play megy, itt meg nem... Ötlet?

Met
Ezt a progit én is csak ajánlani tudom, feliratot is belefûzi a dvd-be ha szükséges

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ja és ezzel több AVI berakással DVD-t csinál menüsen. Csak kb. 3 db. 700 megás AVI, mert különben rosszabb minõség lesz, de erre figyelmeztet is lent.
Én ezzel szoktam AVI-ból DVD-t csinálni és ezt írom ki Nero 6 video fájl kiírás.

http://rapidshare.com/files/240404133/VSO_ConvertXtoDVD2_Hun_v2.0.1_Menues.zip.html

Ez meg is írja a DVD-t. De Én nem ezt használom kiírásra. Ha te se ezzel akarnád beállításokba pipa ki.
hi!
Neroval szeretnék dvd-t irni PLS HELP!
Aviból rendes dvd formátumot szeretnék írni mert a dvd lejátszóm nem játsza le az avi-t.(egyébként régen tudtam kb 2-3 éve :S 😄)
Aki tudja hogy avibol hogy lehet dvd-t konvertálni nero 6-tal az helpeljen.thx
bb
Morphin
már megoldottam...tárgytalan.

Morphin
hello
egy Optiarc AD-7170A íróm van ha minden igaz. 1.02 fw-vel. most írás elõtt gondoltam megnézem van-e újabb,mert 2éve van meg és még nem is nyultam hozzá nem volt baja,most sincs végülis(csak burn4free nem engedi 5x-nél gyorsabban írni) na mind1. szal leszedtem az 1.05 fw-t. failed...1.04 fw failed...nem frissíti sehogy sem. valakinek van ötlete??
üdv

közbe sikerült megoldani a problémát, a legújabb yl05-ös fw-lett felrakva rá, plusz imgburn-el sikerült kiírni...de nero8m hogy levan frissítve az fw még ígyse váltja át a réteget...

PSN: Feka420

Küldtem egy privit olvasd el légyszi.

Amúgy milyen Xp-t raktál fel?
- minimum sp2 vagy inkább sp3
Tehát ha jól értem, akkor másik gépbe jól mûködik az "író", tiedbe meg most nem.

Eszközkezelõbe nézd meg, hogy szerepel-e egyáltalán, vagy ha szerepel, nem-e "sárga felkiáltó jeles" !
- olyan megoldást hallottam multkór, hogy eszközkezelõbõl törlés és a gép újra indításánál helyre áll, újra felismeri.
- az adatkábel nincs megtörve? Csatlakozók rendben?
Sziasztok!
Nem olvas be a dvd íróm másik számítógépben jól mûködik most raktam fel egy gyári xp-ét igaz még más programot nem raktam fel semmilyet szerintetek mi lehet a probléma?? Ja az xp-t úgy raktam fel, hogy f8-cal boot-tam mert ha kiválasztottam a bootba, hogy az elsõ számú hardver legyen az író úgy nem indult el a telepítés.
Aki tud segíthet
Satás vinyó van a gépbe azon van a rendszer, a régi IDE csatlakozós vinyót meg úgy használtam, hogy az íróról lehúztam a kábelt, rádugtam a vinyóra és kész.
Most vissza dugtam az íróra de az meg nem olvas be semmit????
Minden tipp érdekel??
köszi

Sziasztok!
Tudom h rossz helyre írom, de sajna nem találtam ilyen topicot ami ezzel foglalkozik. Szal a problémám blu-ray lemez írása, azon belül is 50GB-os újraírható lemez. Van egy LG GGW-H20L blu-ray író, és egy TDK 50GB BD-RE. A sima 25gb-os újraírható lemezt simán megírja a Nero 8, de az 50GB-os újraírhatót valamiért 61%-nál amikor réteget vált kidobja hibaként. A Blu-ray író firmware száma: YL02. Szerintetek mi lehet a baj? Frissítsem a firmware-t vagy a lemez lehet a hibás vagy a blu-ray író?

PSN: Feka420

DL -es a lemez... <#falbav>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bertino
<#idiota><#idiota><#idiota>

Konkrétan mi ez ?
Amúgy Pc-re felmásolás és kiírás utána !? (de jó lenne tudni, hogy mi ez)
Sziasztok!
Egy eredeti adatlemezt (nem DVD film!) szeretnék 1:1 -ben másolni valamivel. A DVD 4.8 GB -osnak mutatja magát. Gondolom vmi írásvédelem miatt... Egyébként kb. félig van csak írva a lemez. Milyen progival tudnám másolni?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Próbáld ki másik gépbe !
Daelon
nem megy se Nero 6-tal, se ImgBurn-el, sem DVDFabPlatinummal.

Morphin
másik program?

Daelon
hali!

Pioneer DVR-112D dvd íróm van, és péntek óta meghülyült.

konkrétan nem hajlandó írni semmit, semmilyen szoftverrel. elketyeg rajta szépen a megfelelõ ideig, majd fogja magát, kiadja a lemezt, amirõl kiderül, hogy üres.

az ImgBurn-nek ráadásul az a funkciója, hogy írás után ellenõrizze a felírt adatot, vagy h törölje a képfájlt, nem használható (szürke marad).

legfrissebb firmware van (volt) fenn. kipróbáltam egy angol fórum alapján egy firmware trükközést, ami után 112L-nek ismeri fel, és elvileg még a +R-es lemezeket is írná, de így is tojik a fejemre.

fullfrissített winXp van fenn.

bárkinek bármi ötlet?

Nálam Verbatim lemezekkel csinálta.😊 Tök idegesítõ volt, hogy írás közben még netezni sem tudtam, pedig 5mbites a sávszélességem, egy oldalt nagyon lassan hozott be, winamp alatt is csak úgy nyekegett a zene, mint régen amikor a szalagos magnó nyújtogatta, meg begyûrte a szalagot 😄 De különben érdekes, hogy 8éve már hogy van íróm, és eddig egyik sem csinált ilyent soha😊 Szar windows(csak így kisbetûvel😄), jól megszívatott😊

Aramir
Nincsmit 😊 Sajna annó én is szívtam ezzel, csak onnan tudom a megoldást. Az SP1 elötti xp-knek volt egy olyan bugja, hogy ha valamit nehezen tudott beolvasni a meghajtó, akkor szépen visszakapcsolat udma-ról pio-ra a meghajtó, aztán úgy maradt. Az tünt fel, hogy fõleg a princo lemezek után csinált ilyesmit 😄

Ééés valóban. Ilyent vazze... Köszönöm szépen a megoldást, és a segítséget, most már olyan mint régen😊 Most már nem ugrál a tároló szint jelzõ😊Hogy ide milyen okos emberek járnak <#lookaround><#worship>

pisti2216
Hello,lenne egy problémám a DVD irómmal van a gond, ha beteszek bármien DVD-t levagy a gépen, elkezd olvasni és megál, s vagy else kezd.SATA-s már visszavittem kicserélték és evel is ez a bajom, milehet a gond??

Segitek ha tudok.

Aramir
Az eszközkezelõben töröld az ide vezérlõt, majd indítsd újra a gépet. Valamiért udma vezérlésrõl pio módra váltott a windowsod, és ezért terheli íráskor a procit 100%-ra (nálad csak az egyik magot, ezért jelez csak 50%-ot), illetve azért tart 50 percig az írás, mert a buffer állandóan kiürül, és megszakad az írás, majd megint ír 1-2 másodpercig, amíg újra kinem ürül a buffer, és ez megy az írás végéig.
Újraindítás után a windows visszateszi a vezérlõt, de már udma módban lesz.