DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamiért az összes(!) torrent fájlom írásvédett lett és nem tudom õket másolni/kiírni dvdre/törölni.
Mi lehet az oka?Talán az ISOfile program vagy mi a neve?
I met God. She's black
A Sony íróm alkalmas Dual Layer írására de az író programot(deep burner) nem tudom úgy beállítani hogy felismerje a DL lemezt.Esetleg másik program kell hozzá?Ha igen akkor mit kell rajta beállítani hogy írja a DL-t is?
Lenne egy kérdésem.
Pioneer DVR-111D íróm van (FirmWare 1.29). Egyre gyakrabban fordul az elõ, hogy az írandó lemezt nem ismeri fel csak 4x írhatónak, illetve nem is pörgeti fel rendesen. A használt lemez 16x Verbatim lemez (MCC03RG20).
Próbáltam a FW frissíteni, de nem engedi, mivel az 1.29 a legújabb, és persze gyárilag is az van rajta.
Mit lehet/lehetne tenni? Esetleg egy újbóli 1.29 feltöltése, de hogyan ha az van rajta?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Talán havonta max. 5 lemez, de inkább kevesebb. Több, mint egy hónapja írtam vele utoljára RW-t és akkor még jó volt.
Aztán pár napja meg akartam nézni egy filmet, ezért elõvettem egy új üres DVD-RW-t, ráírtam a filmet, de azt semmivel sem lehetett olvasni - sem a PC-ben, sem az asztali DVD-ben.
Egyedül a laptoppal tudtam törölni, akkor újra felismerte az RW-t, írt is rá, de újra halál...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
6-7 éves és folyamatosan volt használva, néha már alig olvassa be a lemezt, de határozottan jól helytállt ettõl függetlenül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem is egy NEC (vagy Sony/Optiarc) DVD-íróm van az asztali gépben, és pár napja nálam is azt csinálja, hogy látszólag megírja a DVD+RW-t és a DVD-RW-t, aztán feltûnõen sokáig tart a lemez lezárása, majd szól, hogy végzett.
De már a saját maga írt RW-t nem tudja olvasni, ha törlöm vele a lemezt (már ha felismeri), azt sem.
Ráadásul most már csak az újonnan vett (még nem használt) RW-t ismeri fel, ír rá, de már olvasni nem tudja, és a másik DVD-olvasóban és az asztali DVD-ben sem lehet lejátszani a lemezt.
A lemezekkel biztos nincs baj, mert a laptop DVD-írója minden probléma nélkül felismeri azokat, és írás után is felismeri (az asztali lejátszó is).
Sima DVD-R lemezekkel nincs gond.
A típus: AD-7173S (SATA)
Mi lehet a gond?
Valami windows-os hiba? Vagy egyszerre romlanak el a "világban" a NEC írók?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Napok óta mióta fent van ezzel szopok, hogy nem tudok megírni egy kurva DVD -t.
Már vagy 10 DVD kuka lett. Most jelentsem fel ezért õket? Végül is anyagi kárt okoztak nekem a programjukkal.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ismeri valaki a Deep Burner progit?Én ezzel gond nélkül szoktam CD-ket írni de DVD-t nem sikerül pedig valahogy lehet vele.Sony íróm van ami Double Layert is bírja.
A gond:Kijelölöm az adat CD/DVD írást nyomom a továbbot aztán tallózásban hozzáadogatom a mappákat amit ki akarok írni.Eztán nyomom a pörkölést és es elõször úgy csinált mintha írná a lemezt és sikeresen be is fejezte,azonban a lemez üres maradt,nem is írt rá semmit.Újabb próbálkozás után már nem is akarta elkezdeni az írást Write Errort vagy mit írt ki.Mit csinálok rosszul,hogy kéne DVD-t írni?
Van egy olyan problémám hogy a neroval kiírok egy többmenetes dvd-t és arra máskor még írni akarok és beteszem a dvd-t a meghajtóba megynyitom a nerot és ott a nero burning rom-ot ott rámegyek a többmenetes dvd folytatása akkor azt írja ki hogy ez a lemez már nem írható. Ezt az összes olyan lemezemnél kiírja amit nem zártam le. Ha valaki tud akkor segítsen.
A segítséget elõre is köszönöm.
Csak addig van bekapcsolva, míg cucc fel / le !
Túlfeszültség védelmes elosztóba persze (PC-vel ... ).
Így nem valószínû, hogy mostanában ...
Ja és persze bekapcsolva Hard Disk Sentinel -el figyelve is.
Amúgy pár napja már van egy 1000 Gigás is.
All hail the double x!
ezt az oldalt ismerte vki ? én dual layeres lemezeket akarok venni, és hát meglepõdtem hogy eddig kéz alól is sokkal drágábban vettem...
vélemény?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van 50 db ilyen típusú lemezem, mindegyikbe belenéztem és belepörgettem, valószínüleg a többi jó, legalábbis simán felismeri õket és bárhol belenéztem, tökéletes volt. 3 lemezzel van gond. Mindegyiken számomra nagyon fontos és pótolhatatlan családi videók vannak.
Van valakinek valami ötlete, hogy mit tudok csinálni?
Másik gépen Plug and Play megy, itt meg nem... Ötlet?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://rapidshare.com/files/240404133/VSO_ConvertXtoDVD2_Hun_v2.0.1_Menues.zip.html
Ez meg is írja a DVD-t. De Én nem ezt használom kiírásra. Ha te se ezzel akarnád beállításokba pipa ki.
Neroval szeretnék dvd-t irni PLS HELP!
Aviból rendes dvd formátumot szeretnék írni mert a dvd lejátszóm nem játsza le az avi-t.(egyébként régen tudtam kb 2-3 éve :S 😄)
Aki tudja hogy avibol hogy lehet dvd-t konvertálni nero 6-tal az helpeljen.thx
bb
egy Optiarc AD-7170A íróm van ha minden igaz. 1.02 fw-vel. most írás elõtt gondoltam megnézem van-e újabb,mert 2éve van meg és még nem is nyultam hozzá nem volt baja,most sincs végülis(csak burn4free nem engedi 5x-nél gyorsabban írni) na mind1. szal leszedtem az 1.05 fw-t. failed...1.04 fw failed...nem frissíti sehogy sem. valakinek van ötlete??
üdv
PSN: Feka420
- minimum sp2 vagy inkább sp3
Eszközkezelõbe nézd meg, hogy szerepel-e egyáltalán, vagy ha szerepel, nem-e "sárga felkiáltó jeles" !
- olyan megoldást hallottam multkór, hogy eszközkezelõbõl törlés és a gép újra indításánál helyre áll, újra felismeri.
- az adatkábel nincs megtörve? Csatlakozók rendben?
Nem olvas be a dvd íróm másik számítógépben jól mûködik most raktam fel egy gyári xp-ét igaz még más programot nem raktam fel semmilyet szerintetek mi lehet a probléma?? Ja az xp-t úgy raktam fel, hogy f8-cal boot-tam mert ha kiválasztottam a bootba, hogy az elsõ számú hardver legyen az író úgy nem indult el a telepítés.
Aki tud segíthet
Satás vinyó van a gépbe azon van a rendszer, a régi IDE csatlakozós vinyót meg úgy használtam, hogy az íróról lehúztam a kábelt, rádugtam a vinyóra és kész.
Most vissza dugtam az íróra de az meg nem olvas be semmit????
Minden tipp érdekel??
köszi
Tudom h rossz helyre írom, de sajna nem találtam ilyen topicot ami ezzel foglalkozik. Szal a problémám blu-ray lemez írása, azon belül is 50GB-os újraírható lemez. Van egy LG GGW-H20L blu-ray író, és egy TDK 50GB BD-RE. A sima 25gb-os újraírható lemezt simán megírja a Nero 8, de az 50GB-os újraírhatót valamiért 61%-nál amikor réteget vált kidobja hibaként. A Blu-ray író firmware száma: YL02. Szerintetek mi lehet a baj? Frissítsem a firmware-t vagy a lemez lehet a hibás vagy a blu-ray író?
PSN: Feka420
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amúgy Pc-re felmásolás és kiírás utána !? (de jó lenne tudni, hogy mi ez)
Egy eredeti adatlemezt (nem DVD film!) szeretnék 1:1 -ben másolni valamivel. A DVD 4.8 GB -osnak mutatja magát. Gondolom vmi írásvédelem miatt... Egyébként kb. félig van csak írva a lemez. Milyen progival tudnám másolni?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Pioneer DVR-112D dvd íróm van, és péntek óta meghülyült.
konkrétan nem hajlandó írni semmit, semmilyen szoftverrel. elketyeg rajta szépen a megfelelõ ideig, majd fogja magát, kiadja a lemezt, amirõl kiderül, hogy üres.
az ImgBurn-nek ráadásul az a funkciója, hogy írás után ellenõrizze a felírt adatot, vagy h törölje a képfájlt, nem használható (szürke marad).
legfrissebb firmware van (volt) fenn. kipróbáltam egy angol fórum alapján egy firmware trükközést, ami után 112L-nek ismeri fel, és elvileg még a +R-es lemezeket is írná, de így is tojik a fejemre.
fullfrissített winXp van fenn.
bárkinek bármi ötlet?
Segitek ha tudok.
Újraindítás után a windows visszateszi a vezérlõt, de már udma módban lesz.