DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Annyi lenne a kérdésem,hogy hogyan tudok kiírni egy .mkv formátumú filet?Ez egy Hd dvd elvileg,egy film.Szeretném kiírni úgy,hogy dvd lejátszón meg tudjam nézni.
Milyen program kell hozzá?
Üdv Zan
de hwsw.hu-n láttam meg hirdetések közt,onnanis lehet rendelni,még asszem topicnévben benne van hogy ingyenes a posta dvd-cd lemezek (de már nem ingyenes a posta sajna)
Teljesen megbízható és olcsó. Több, mint 5-ször rendeltem már és mindig 2 nap alatt megérkezett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
és papa oldalon szálitás is drágább (bár ez fuátr,enyim posta,és elörefizetös)
Valaki rendelt már a DvdPapa oldaláról DVD-t?
Mert gyanúsan alacsonyak az árak... 😄
Valakinek van tapasztalata, hogy megéri-e innen rendelni nagyobb mennyiségben?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van egy Samsung SH-S183A típusú íróm. Kb. 1 éves. Mostanában dvd írás elején meg a végén olyan hangot ad ki, mintha reszelné a lemezt. Ez mitõl lehet? Kezd meghalni?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan gondom lenne,hogy ki szeretném írni újraírhatóra a 24 c. film néhány epizódját.Próbát már csináltam,de nem játsza le a lejátszóm.Adat lemezként írtam.Igazából nem sûrûn írtam még olyat,hogy egy lemezre több film is ráfér.Tudnátok segíteni,hogy Neroval,hogy csináljam meg?Melyikre menjek rá?Köszi szépen.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
olyan problémám van hogy a nero 7 és nero 8 megírja a dvd-t de visszaolvasás után is csak 87%ban tudod visszaolvasni és utána kiírja nem olvasható a lemez, dvd-R és DVD-RW esetén is
Van erre megoldás ?
Desert
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Verba Duplarétegû plusszos lemezt akartam írni. 7 giga lett volna a másolandó adat. Nero 8 Demo verziójával, és egy pár éves Pioneer 110D-vel fogtam hozzá. 2 lemezem elkúrta.
Ideges voltam.
Betettem egy rendes, egyrétegû DVD-t, azt gond nélkül megírta.
Mi lehet a gond? Írtam már ezzel az új Nero-val, és ezzel a Pioneer-el is Varba dupla rétegû, ugyanilyen DVD-t pár hónapja. Akkor nem volt semmi gáz.
MIben leledzik a probléma? Okozhatja a por? Mármint hogy poros, és újlenyomatos kicsit a DVD felülete- csakmert már hónapo óta itthon vannak az üres lemezek, és hát kicsit porosak?
Elkezdi az írást, ír egy hibaüzenetet, és leáll a mûvelet. Miben leledzik a gond?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
amúgy szbad maxon írni a DVD-ket? és a DVD9-et?
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
én vettem 8x-os +RW-t és nem tudok rá írni mert s,4 vagy 4x-est támogat az írom
Nemrég vettem 2x5db PHILIPS DVD+R DL lemezt..ma próbáltam írni rá de ahogy elkezdené az írást azt írja ki hogy "Az Egymenetes (DAO) felírás nem indítható" és hogy sikertelen...
raktam fel új NERO-t meg frissítettem a firmwaret de semmi..kipróbáltam 2 lemezzel is
az író egy LG, a NERO meg 8-as
elképzelhetõ hogy az a probléma hogy az everest szerint az író 2,4x-esen tud írni de a NERO-ba a lemezt csak 1 2 3 4 5 szörösen engedi
vki tud segítni?
elõre is köszi
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
www.smart-bus.hu
sry más nemjut eszembe
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Dvd írásnál ha azt a hibaüzenetet írja ki a Nero, hogy:
Track following error
akkor mi lehet a gond?
Nekem 1-2cer bevált,olvashatatlan dvd-nél,berakod lemezt,rámész lemezkép készitése,belövöd ISO-ra,bepipálod hogy olvasási hiba mellözése.
És remlnykedsz hogy sikerül megcsinálnia😊
Egy kérdésem lenne.Kiirtam 8.5 gigás dvd-re egy két játékot isoban, de nem tudom feltelepíteni , mert kb 50 %-nál elszáll, mindegyik, hogy a lemez nem olvasható(verbatim), ha megprobálom visszamásolni a winyora, akkor is elszáll 50 %-nál, olyan mintha csak 4,5 gigát tudna kezelni.
Átvittem az egyik ismerõsömhöz nála is ugyan ezek a problámék jelentkeztek. az író mindkettönknél pionerr 110-es.Neroval írtam.
Van valamilyen lehetõség, hogy visszanyerjem az adatokat??
Légyszíves segítsetek!!
Elõre is nagyon köszönöm mindenkinek!!
DVD Infopro-val leformázom (2mp alatt lefut a full formázás) de továbbra se látja formázottnak.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ettõl függetlenül DL-es lemez írására mindenképpen jobb az Img
ASUS dvd iró + nero 6.6 = nem ír dual layerbe!
<#szomoru1>#szomoru1>
Köszönöm az ötletet! img burn kipróbálva és szépen kiirtam a dual layerbe amit akartam. Nero csúfosan leéget nálam. asszem uninstall lesz.
További szép napot!
Olyan gondom lenne hogy DVD-akarok irni filmeket xvideseket és eddig mindig TDK-dvd-t irtam és semmi baj nem volt!
Ma reggel irni akartam ki dvd-t és minden okés is volt de amikor elkezte volna irni kiirta hogy illetéktelen lemez és kidobta a dvd-t és nem tudom megirni nem engedi!
Mi lehet a probléma?
A DVD irom NEC DVD_RW ND-3540A tipusu!
A lemezzel lehet probléma vagy mi lehet a gond?
Kérlek segitsetek!
Sziasztok!
De köszönöm a tippet! kipróbálom!