Boldog Karácsonyt!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Ok - C:\KonvertKarácsonyfa\Karácsonyfa 002.jpg
Errors: 0, Warnings: 0
Szerencsétlenségek sorozata történt most velem...
Tegnap egy befagyott tócsán elcsúsztam a városba... Aztán 4,5 méteres fánk van és van egy brutál fémtalpa. Az udvaron amikor a kezembe volt megcsúsztam és belevertem a szegycsontomat. Aztán amikor állítottuk be a fát rámdõlt az egész... Be is csípõdött a derekam... :) Szóval mostmár inkább nem nyúlok semmihez. De ez a karácsonyfa beállítás azért sült el ilyen rosszul mert nem segített Punker... :D Eddig mindig itt volt amikor beállítottuk. <#idiota>#idiota>
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
KandurEx -el egyetértek. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Boldog Karácsonyt mindenkinek, még akiket utálok, azoknak is!:O
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
És további sikeres bejglipusztítást ..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
höhö, ezt a topicit még én csináltam 3 éve :D
Most találtam meg a jelszavam ehhez a régi reg-emhemz (balumaci)
De zsír :)
van 4 csillagom :D
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
<#hehe>#hehe><#wave>#wave>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
és ilyenek hozzák nektek (is) az ajándékot!
Mikulások....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
itt szárazkarácsony lesz :) tûz a nap mint nyáron csak épp hideg van :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!