Boldog Karácsonyt!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várj türelmesen...és ha mégsem érkeznek meg, az azt jelenti, hogy az ismerõseid elkergették õket :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
http://i.euniverse.com/funpages/cms_content/747/sexy_santa_flowgo.swf
sry ha már volt:)
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Boldog karácsonyt, valamint pénzben és kufircban gazadag újévet!
Ryan Mckean én se kedveltem, de, mintha az utóbbi idõben megjavult volna.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szilvi és Lajos
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
El kene mennem 350 km-t de semmi kedvem hozza....de kenytelen leszek.
Azonkivül süt a nap, semmi ho es ugy egyaltalan semmi karacsonyi hangulat....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
gratula ,csak szépen nyugisan ,lasaan...
lll l ll lllll l lll ll

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Miért nem a családi asztalnál ül ilyenkor mindenki?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
ÉN!! a KÉT! kezemmel DÍSZTETTEM!! :P
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
jjamár nekemis anyám itt sír meg hív, ogy menjek karácsonyfázni..
๏̯͡๏﴿

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!