Jégkorcsolya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó szórakozást!
itt a link westend jégterasz
és szokott Jégdisco is lenni,sztem megéri elnézni.
Én a Westend Jégteraszra szeretek járni. Jó a hangulat, a zene, a forralt bor!:) Ja és ha nincs korid az se para, mert tudsz bérelni:)
Melyik pálya a legnagyobb, melyiken a legjobb a jég és hova érdemes menni?
Az is érdekel, hogy mennyi a belépõ, és ezért cserébe mennyi ideig lehet korizni?
Én a skateworldben (www.skateworld.hu) az egyetlen jég görkocsolya szaküzletben vettem jó áron jégkorit. Már 9900.-ért van ott, ami kb 3-4 alkalom után meg is tértült, a kölcsönzõ árak melett, És jobb a minõsége is a kölcsönzõsnél, na meg nem büdös:D
"A fõváros ugyanakkor elfogadta a lebonyolító mûszaki ellenõr és a tervezõ által indokoltnak és megalapozottnak tartott 2 hónapos véghatáridõ-módosítást, így a kivitelezõnek 2011. április 30-ig kell átadnia a teljesen felújított Mûjégpályát."
ezenkívül mondták, hogy szét van bombázva, és link is volt a szeptemberi állapotot mutató képrõl.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Fogunk csúszni idén a Városligeti Mûjégpályán vagy sem??? Hogy áll a felújítás? stb. Mikorra várható a nyitás ha nem is idén?
Már telefonáltam és emailt is írtam nekik, de semmi.
Alternatívákra, egyéb kori pályákra is kíváncsi vagyok.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Amikor elkezdtem korizni tavaly akkor a lábam a jégen befelé állt,nem tudtam normálisan meni,mert nem a kori élén mentem hanem.. vhogy nagyon idiótán.. horzsolta a kori a lábamat és nem élveztem a korizást,csak ott álltam a pálya szélén,úgy fájt a lábam a horzsolástól..
elmentem korizni még 2X és utána már egész jól tudtam korizni mint ahogy elkezdtem. Most megint elmentem 1 év után és ott tartok mint tavaly elöször: dörzsöli befelé áll a lábam ,fáj, nem élvezem.. most megint tanulhatom meg u.a-zt mint tavaly? miért állhat a kori nagyon befelé a lábamon? mert életlen vagy azért horzsolja mert túl szoros??
Ti is úgy vagytok vele h 1 év után szinte ott kezditek mint leg elöször?
ha érzed hogy kiesel az egyensújból akkor szépen kezdj legugólni igy csak seggrehuppansz és csuszol egy kicsit és nem fáj annyira
tapasztalatból beszélek :D
az volt a legpoénabb mikor hátra akartam fordulni mert az elõttem lévõ pacák meg a nõvérem azt csinálta és hát nekem is kikkellet próbálni:),kiraktam a lábam és jól megpördültem elszédültem és ugy seggre estem hogy csak csattant és nevetve sírtam majdnem képzelem hogy nézhetett ki az egész:DDD
Baze ekkora gyökérséget, hogy valaki a neten akar korizni megtanulni...
Baze....
Nem térek magamhoz....
:-DDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Vagy lesz zsuri is? Akkor kicsit tobb ido 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Szerinted meg mindig totyog a jegen? Nem valoszinu.
10 ev alatt meg lehet tanulni jol korizni, ugyhogy beszoltal.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://druglord.buzz.hu/ ;)
qrva nehezen mentem PONT egy kört a pályán, majd próbáltam megállni, de olyan szerencsétlenül estem el... - és innentõl már történelem :)
kicsit idegbetegebb
de én is :)))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
:)))
Lazább izmok ? Fasza lett volna, akkor vissza se ugrott volna a térdkalácsom rögtön, tehát vissza kellett volna ugrasztani én meg ott halok meg a fájdalomban.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Masreszt aszfalton lejto is szokott lenni, az meg ugye kezdoknek eletveszelyes...