Jégkorcsolya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
Vaker: ha nem vette el a kedved az elsö alkalom, akkor szuper! jobbulást, és irány vissza a vízre!

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

cSuwwi
Nem olyan rossz dolog ez a korcsolyázás! Amikor még Tiszaújvárosban laktunk (kb. 10-15 éve), anno amikor még az ált.isk. 3.-ik osztályába jártam, nekünk kötelező óra volt a korcsolyázás, heti 3 órában! Persze, mert a város mellett van a TVK, ahogy többek között műtrágyát is gyártottak, ami úgyebár hasznos dolog, a műjéghez.
Szóval én is megtanultam valahogy, de azóta (kb. 10 éve) sem volt a lábamon korcsolya.
Csak ez sajnos nem olyan, mint a biciklizés, hogyha egyszer megtanulod, akkor... :)

shit happens

Na, túl vagyok az első próbálkozáson.
Két dologra jöttem rá: a jég iszonyúan CSÚSZIK és baromi KEMÉNY! Persze ezt eddig is tudtam, de egész más amikor az ember testközelben tapasztalja, úgymond empírikus élménnyel gazdagodik...:-)
Szóval kimentünk a nagy körbe (a főtéren csináltak pályát) és figyeltük, hogy mit csinálnak a többiek. Kívülről marha könnyűnek tűnt a dolog, úgyhogy fölbátorodva belevágtunk. Rögtön hátra leszúrt ridbergerrel indítottam a kűrömet, fenéken landolva... Utána már óvatosabban a palánk mellett vagy egymás kezét fogva a párommal araszolgattunk.
Jóleső érzéssel nyugtáztam, hogy rajtunk kívül más is most ismerkedik a víz ilyetén, fagyott állapotával és meglehetős gyakorisággal kel-fekszik. Az örömömet némileg beárnyékolta az a tudat, hogy az ő életkoruk úgy 5-7 év között mozgott... Eh, nem baj én akkor is meg fogok tanulni korcsolyázni! - mondogattam magamban.
A kitartásunk kb. 2 órán át tartott, akkora már kicsit elegünk lett ebből az instabil közegből, na meg a hátsónk is fájt már nagyon.
A dolog lényege, hogy nem adtam föl a harcot.
-Visszatérek!- mondtam a jégnek -plagizálva vmi ismeretlen osztrák színészt- és hazabicegtünk a kedvesemmel egymást támogatva...
Coine
Szióka, írtam neked mélt :)

ipszilon
soxerencsét a jéghez!:-)

Coine
Vaker neked PISZKOS a fantáziád :-))

Továbbá lehet én is megyek holnap a Műjégre, NÉZŐNEK, semmiképpen nem megyek jégre, még most sincs rendben a lábam :-(
majd dekkelek addig :-))

Látom, kicsit elkanyarodtunk a témától :-))
Vajh milyen álmot láttál Coine? /van sejtésem :-)

Visszatérve a korihoz, a hétvégén remélem lesz időm kimenni a jégre, majd írok, hogy hogy ment a dolog.

Addig is álmodjatok szépeket!
Coine
na y akkor írok neked mélt, de rövid lesz és ha lesz időm akkor kifejtem :)

WizarDTommy
ja:))
Efreet
húú, az nagyon könnyü :)

ipszilon
bár azért csak kifúrja az oldalam!:-)
hmmm... csak egy vmit nem értek, hogy álmododhat vlki egy olyan vlkirôl, akit nem ismer?:-)

Efreet
akkor így maradtok :) hehehe...

ipszilon
én is lusta vagyok!:-)

Coine
vannak dolgok amiket csak privátban lehet elmondani :-)
írjak emilt ? most fáradt vagyok, írj te nekem és ha nagyon akarod tudni akkor biztosan válaszolok ;-)

ipszilon
ez esetben szeretném hallani!:-)

Coine
ez legyen a legrosszabb álmom, mondani szokás :-)
nem rémálom volt nyugi ;-)

ipszilon
attól függ, hogy rémálom volt-e vagy sem!

Coine
jajj :-)
hát őő izé az úgy volt, hogy tudod igazából én nem úgy gondoltam, de hiszen ismersz te engem, hogy én nem vagyok, olyan...

na látjátok ÍGY kell félrebeszélni :-)))))))))))

Y : nagyon akarod tudni ? :-)

Efreet
na, Coine lebuktál...

ipszilon
és mit? ha szabad kérdeznem!:-)

ipszilon
:-)

Coine
Veled álmodott mindenki :)

Efreet
persze hogy! elvégre törzstag vagy :)

ipszilon
jaja!

ipszilon
jaja! hiányoztam?

Efreet
nini, ipszilon! rég jártál errefele :)

ipszilon
csak egy vmire vigyázz! a barùatnôm úgy törte el a kezét, hogy állt a jégen, dumált vlkivel és hopsz! elesett! és eltörte a kezét!csak úgy! szóval, nagyon vigyázz!:-)

ipszilon
kivéve most!:-)

ipszilon
már bocs, de te nem vagy eltiltva a géptôl juniusig?

Coine
Nagyon nagy balszerencsém volt :-((
mint mindig...

még soha nem korcsolyáztam, nincs is korcsolyám...de ha lesz eccer rá alkalmam, kipróbálom...

WizarDTommy
Spec ... én már 7 éve korizok mégse tört el semmim :)
Legelőször elég durva volt :) , de meg lehet tanulni ! Nem nehéz !
vizes
Na spec azzal nincs tapasztalatom...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
Sportkótház, sebészet.

G@b0r
szvsz bringázás sokkal veszélyesebb. Ott már törtem ugy el a kezemet hogy vissza kellet rakni a csontot a helyére.

G@b0r
nem volt szerencséd. Azé nem olyan könnyü nagyot esni. Én 9 év alatt még nem törtem semmimet és nem volt komoly sérülésem a kori miatt...

Coine
Hidd el ez nem olyan vicces, és sztem minden testrészed veszélyben van.

Én is így poénkodtam, aztán amikor leszívtak 1 deci sűrű vért a térdemből a Sportkórházban (mert felduzzadt) akkor már nem volt, olyan vicces a dolog.

vizes
Hol kezeltek?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
Én idáig 1x koriztam a Műjégen...
Eredmény : térdkalácsom kiugrott, majd visszaugrott, 1 hét fekvés, 4 hét gipsz és még most is járok gyógytornára, NE MENJ KORIZNI !!!
Hidj nekem...

Na, gyűjtök egy kis bátorságot és vmelyik nap kimegyek a jégre.
Majd kiderül, begipszelt kézzel hogy tudok írni :-)
vizes
Azért majd írd meg hogy megy!

Kori már megvan, nem recés az eleje, gondolom akkor "hokikorcsolya". Műanyag, 3 csatos és kivehető a betét belőle. Most vettem otthon (Mo-on). Majdnem túlsúlyos lett miatta a bőröndöm :-)
G@b0r
csak az a lényeg hogy szerezz be egy olyan korit ami jól megtartja a lábadat.Az nagyon szar ha mozog benne a lábad

Efreet
mindenki volt kezdö. bánni nem kell, de ha érdekel, akkor bátran ki kell menni a jégre 1 pár jóminöségü korival, és tanulni abból, amit látsz... este meg borogatások meg lila foltok között jó lesz teázni :)

G@b0r
stockholm? én brüsszel:) itt sohasincs jég vagy hó :(

Stockholm, úgyhogy van jég dögivel :-)
vizes
Szánom-bánom, kezdő vagyok,de tanulni sosem késő!

Efreet
Gabor: leginkább a második... nem véletlenül vannak elkülönítve a html-es topicok... máshova a színezés-vastagítás meg a link-képbeszúráson kívül mást ne... nem jó mások esetleg fontos dolgait elrontani (még ha véletlenül is) egy elszabott kóddal...

G@b0r
külföldön élsz? hol?
Efreet: Mér nem éri meg időpocsékolás vagy baj lehet belőle? :)