Jégkorcsolya
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kori felvételét komolyan gondoltam,szerintem magadtól is menni fog,csak gyakorolni kell. Olyan ez mint a biciklizés, én arra is magamtól jöttem rá. Sok sikert!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Gabor, ne szórakozz feleslegesen a html kódokkal, nem éri meg...
korcsolyázás meg... ki kell menni pályára, és csinálni. nézd a többieket, és utánozz... szerintem hokikorcsolyával egyszerübb, én azzal tanultam meg. és persze rengeteg hatalmas esés is lesz hozzá... :)
korcsolyázás meg... ki kell menni pályára, és csinálni. nézd a többieket, és utánozz... szerintem hokikorcsolyával egyszerübb, én azzal tanultam meg. és persze rengeteg hatalmas esés is lesz hozzá... :)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Sajnos külföldön élek, úgyhogy kicsit messze van az Árpád út... :-)
Komolyan, semmi tanács? :-((
Komolyan, semmi tanács? :-((
Ez mit jelent nálad?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Írásban csak annyit,hogy ha megpróbáltad akkor figyelmedbe ajánlom az Árpád úti kórház traumatologiáján Zágh főorvos urat,engem is ő rakott össze! Ja, ez nem vicc volt.
Tudom, hogy nehéz írásban/szóban megtanítani, de azért megköszönnék néhány tanácsot. Esetleg tud vki linket a témával kapcsolatban?
Köszi!
Köszi!
Leginkább úgy,hogy felveszed a korcsolyát! 

← ElőzőOldal 3 / 3