PS2emulátor itt!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
mert te nem pcézel köcsög
hát akor minek van neted stb
akor nem kel baszogatni senkit add el a pcd ha van és
vegyél buzi konzolt rajta
én nem tudom mért van ez hogy egyik rész szidja a másikat
nekem volt konzolom és van is
meg pcém is
és nem értem mind
a két gépnek van jó és rossz tulajdonsága
aki ezt nem tudja megérteni az forduljon föl!!!!!!!!!!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Akinek meg konzolja van, az úgysem akarja emulálni.
Papesz
biztos nagyon fájhat neked most <#nevetes1>#nevetes1>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
2006. júl. 11. 22:51 | privát | galéria | válasz erre | #295
na ez haladás egy honappal ezelöt még 10 év volt hu azt már bebizonyitotátok hogy rosszul sacoltok de nagyon
azt csinálok amit akarok és te befoghatod és én is röhögök megvetétek 40.000ft a ps2 és meg ingyen letöltöm és játszok
anubis te meg hülye vagy
mi a játék neve?
Nincs patch ami ezt helyrepofozza?
Imádom az internetet. Nem tudok élni nélküle. (nincs elég szabad terület) :D
Dajin:ugy láttom ne egyáltalán nem láttad még az emulátort 😄
lehet csinálni patch fájlokat 😊
Megjegyzem van ps2-m csak fejcserére vár és addig pc-n folytatom.
A konzol a tv-n isten és magán a ps2-n, ebben egyetértek.
Ui.: Nem tudja valaki Baldur's Gate Dark Alliance II-höz van patch?
de amennyit emuval szarakodtál, ha azt az idõt tuloráztad volna, tudtál volna venni egy ps2-õt..
bekénne zárni ezt a topikot
1 fekete PS2 (scph 30004), újszerû állapotban,vadonatúj KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et tudó H2O blue chipes gép eladó. 2 karral 1 memória kártyával! Több mint 170 DVD játékkal! Minegyik kipróválba , tesztelve
Ajánlatokat privát üzenetben kérném.
és igazad van ha elérem a 20 fps az emulátorban akkor kinyitok egy pezsgöt 😊
söt 60 fps en tokai aszut nyitok ki ez minden nap megtörténik egyszer😛
Én eddig kétszer válaszoltam Neked ebben a topicban, megteszem harmadszorra is, bár tudom, hogy ugyanúgy nem fogod elolvasni, ahogy az elõzõ két esetben sem.
NINCS olyan PS2 emulátor, amivel értékelhetõen tudod futtatni azokat a játékokat, amikért mindenki PS2 emulátort szeretne. Ha elolvasod az alant található több mint ötszáz hozzászólást, akkor erre magadtól is rá fogsz jönni. Dehát miért is olvasnád el, ha egyszer azt sem olvasod el, amit a kérdésedre válaszként írnak.
Utoljára linkelem be a Neked másik topicot, ott mindenki vért izzad, hogy játszani tudjon és ha 20 FPS-t elérnek a játékmenet során, akkor mindenki pezsgõt bont. Ha erre van szükséged, akkor sok sikert, ha mégis inkább a játékélményt részesíted elõnyben, akkor egy PS2 megvételére buzdítanálak, körülbelül 35 ezer forintba fog kerülni.
És akkor még egyszer: NINCS olyan PS2 emulátor, ami öröme okozna bárkinek is. Erre az üzenetre reagálva fel fognak bukkanni olyanok, akik ennek az ellenkezõjét fogják állítani. Ha inkább nekik hinnél, akkor csak rajta. Én (és még mások is) csak jótanácsként írom/írjuk azt, amit. Nagyon sok csalódástól kíméled meg magad, ha komolyan veszed, amit most idevetettem. Persze semmi sem kötelezõ, szabad országban élünk.
Papesz
Az FFX mindenki másnak ennyire gyengén fut vagy ehez hogy normálisan fusson már nagy teljesítményû gépre van szükség.
Valaki írhatna rólla valamit
köszi.
Már szereztem egy pcsx emu-t, amelyhez már bios-t is adtak (18 mega).
Beállítottam mindent és el is indult az emu, de a Browser-ben csak
két memo kártya jelenik meg, amelyeket csak formatálni lehet és aztán
kiír valami ilyesmit -keine data verhoden-... és ennyi.
Az Istenért sem tudtam behozni a játékot. Mi a gond?
Az ágyban hátradõlés nekem személy szerint már rég megvan... egyrészt a PS2 miatt, másrészt azért mert kalandjátékokat már ágyból tolom PC-n, tv-re kilõve a képet.
Egy Dracula szintû gámának elég a 640x480 is :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Te tudsz segíteni nekem a bios problémámban?
Mert a pcsx kér vmilyen bios beállítást... oh shit!
Thanx!
Azért kell nekem egy használható emu, mert próbálok patch-elni egy játékot
(we10) és szeretném kipróbálni a gépen a játékot mielõtt elba*zok egy DVD-t...
Amúgy nem kéne hiszen van ps2-öm, amin eleve élvezetesebb játszani hátradõlve
az ágyon, mint a gép elõtt görnyedve verni a billentyût...
😉
amit irtál dino egyszerüen fenomenális nem beszélve papesz irásárol gyöngy szem ezt az irást bekénne keretezni ha gondolod segitek <#smile>#smile>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Az a tény ne tévesszen meg, hogy az írásjelek használatát egyelõre még nem sajátította el, nem lehet mindenre egyszerre figyelni.
Papesz
.jpg)