PS2emulátor itt!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
minden évben veszek új géppet ugy hogy a meglévöt simmán lecserélem akár hogy számolom nem akarodzik kijönni az a fél milla bár kitudja lehet hogy kijönne ha a legjobb alaplap és cpu "xeon" és ram meg vga venném egyben 😊
ha erre gondoltál akkor igazad van
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Csak kíváncsi voltam rá... Vajon a nyusziban még hisz? <#zavart1>#zavart1>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Egy SLI-s gépen 3.2-es Dual Core procival 2 giga+ rammal, már stabil 30 FPS-el mennek a gámák.
Nekem ilyenre nem tellene, de nekik úgy látszik van félmilkájuk arra, hogy leemuláljanak egy 30 ezres vasat <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként számodra is a másik topic lesz a megfelelõ, ott 3 éve kínlódnak az emulátorral.
Papesz
Elmúltál hatéves, és még hiszel a mesékben?
Megvan a pcsx2 emulator csak egy probléma van vele,
hogyha a Run CD-re kattintok kiír valamilyen error-t
(bios-szal kapcsolatos).
Mi lehet a baj? Help me!
De ha csak egy egész picit is visszaolvasol, akkor nem tûnik fel valami?
Papesz
Valaki nem tudna adni mûködõ ps2 emulátort!!!!
Na mindegy... dual core-on biztos jobb, de nekem arra már nem futja mostanában, szóval marad az 5 éves PS2-öm.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Bár a budokai 3-ról is olyan kép van, ahol 2 fps-el megy, pedig nekem 20 fps körül produkál. Szóval lehet, hogy a mortal is 15 fps körül megy egy erõsebb gépen.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Köszi.
Amúgy az a baj ezzel az egésszel, hogy mire tényleg általános lesz a PS2 emu-hoz nélkülözhetetlen Dual Core, addigra kijön a PS3 ilyen gyenge kis nevekkel, mint a FF XIII és azt meg aztán a nagy Neptunusz sem emulálja le, nem hogy akár egy 4 magos PC. De ez még mind semmi ahhoz képest, hogy egy erõsebb középkategóriás VGA kártya és egy erõsebb proci áráért PS3-at adnak, mely természetesen nevetve viszi a PS2-es játékokat.
jobb lenne ha befejeznétek
a másik négy nincs meg zsal azzokorol nem tudom de a mortallal játszotam
Papesz
Papesz: Ne húzd fel magad... pár régi gáma elfut nekik egy 400 ezres PC-n átlag 25 FPS-el, az újakkal meg semmit nem tudnak kezdeni. Még egy képet sem láttam ICO-ról, SOTC-ról, GoW-ról, RoR-ról, nem beszélnek Mortal Kombat részekrõl sem... vajh miért? <#ravasz1>#ravasz1>
az agysorvasztot azért mondtam mert a tv annak számit <#crazya>#crazya>
Csak azt nem értem, hogy ha annyira agysorvasztó a konzol, akkor mi a faszért akarsz egy agysorvasztó gépre készített játékkal játszani? <#confused>#confused>
Papesz
Papesz
Valki nem tudna segíteni mûködõ ps2-es emulátor kellene,már szedtem le egy párat de eddig még nem mûködött ha valaki tudna segíteni az jó lenne!!!!!!
AMIGA tajekon ismertettem 1-2 game-et; mivel pc-s game-ek megjelenesevel majdnem egyidöben keszültek rá 3D-jellegü cuccok... A B. The iron gate sem volt total fps; volt benn kis kalandgame elem; sajna az iranyitasa eleg vacakra sikerült... a kapcsolokat apro kurzoros kezecskevel kellett kapcsolgatni; mint régi kalandgame-ekben...
Catacomb 3D-t ismerem; anno még toltam is egy 386on... :-P
"Hát nem... Az elsõ kezdetleges próbálkozások egyike a Spectrumos/C64-es Castle Master / The Crypt / Driller / Dark Side / Total Eclipse / Sphinx Jinx hatos volt, bár ezek inkább szolid keverékei az FPS-nek és a logikai játékoknak, hiszen az állandó lövöldözés mellett voltak bennük logikai feladványok is (ezt told oda, dönts rá, hogy át tudj menni, etc) screenshotok itt..."
A vektorgrafikas idöket nem akartam idevenni.. :-P De az elite ürhajon kivüli rohangalos részeit(bolygofelszinen)is ide vehetjük..igaz, ott löni nem kellett/bár lehet, h. rosszul emlekszem/(nem emlekszem, hogy lehetett-e egyaltalan)... :-P
Kérdezd az Amigást: Alien Breed 3D: egymást keresztezõ szintek (a Doomban csak egy szint van, aminek a magassága állítható, tehát egy levegõben lebegõ platót nem lehet csinálni", Alien Breed 3D II: poligonosz szörnyek, "mouse look"...
"Ugyhogy az "álljunk ki a pc-ért, mert ezen volt az elsö fps" szöveg szerintem picit tulzas"
Annyira nem. A mai értelembe vett FPS-ek elõdje, a Catacomb 3D tényleg PC-n jött ki, egy EGA grafikás wolfenstein-szerû cuccot képzelj el, egy katakombában kellett kolbászolni, van egy fanpage is hozzá...
"itt 1 kép a B. the iron gate-böl..igaz, h. nem "texturaforgatós" ál3D a megjelenites, annal is kezdetlegesebb, a game sem volt extra jo (sztem körülmenyes volt iranyitas) de talan ez volt elsö kezdetleges probalkozasok egyike..."
Hát nem... Az elsõ kezdetleges próbálkozások egyike a Spectrumos/C64-es Castle Master / The Crypt / Driller / Dark Side / Total Eclipse / Sphinx Jinx hatos volt, bár ezek inkább szolid keverékei az FPS-nek és a logikai játékoknak, hiszen az állandó lövöldözés mellett voltak bennük logikai feladványok is (ezt told oda, dönts rá, hogy át tudj menni, etc) screenshotok itt...
"QUAKE mellett teszem le a palcat; mint elsö true3D game"
Ha már az Amigát hoztad pont fel, akkor illik tudni, hogy az elsõ igazán True 3D-s FPS az Alien Breed 3D volt, bár a face hugger-ek sprite-ok voltak, a többi ellenfél mind poligon, illetve az elsõ rész demójában is a robotok poligonosak voltak, az Alienek meg Sprite-ok, de azt végülis lebutították a végsõ verzióban.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
PSN ID.: Beegabor
Hogyne lenne, barmelyik nagyobb torrentsite-rol letoltheto.
Papesz
Papesz
FPS LIMMITET BE KELL KAPCSOLNI
(Könyörgöm, hagyjuk már ezt a témát elsüllyedni, legalább a fórumnak ezen a részén!)
Papesz
minden jó, betölti a játékot, lehet is rajta játszani.... csak egy nagy baj van.
olyan a játék mint egy gyorsított felvétel, a tekken 3-nál tökéletesen megy, de a cracsh-nél és az ape escape-nél mint egy gyorsított felvétel
ha valaki tudná orvosolni a problémámat azt nagyon megköszönném
ePSXe<--- ezt az emut használom
...szoval a DOOM volt a leghiresebb; de semmikepp sem az elsö FPS (szoval szerintem nem csinalt akkora forradalmat - kitapostak neki az utat szépen...) - ugyanugy ahogy a WINDOWS sem az elsö graf./ablakos op. rendszer; csak a leghiresebb/legelterjedtebb... Ugyhogy az "álljunk ki a pc-ért, mert ezen volt az elsö fps" szöveg szerintem picit tulzas... Ha meg mar mindenkeppen valasztani kell, akkor inkabb a QUAKE mellett teszem le a palcat; mint elsö true3D game... Meg hat a Wolfenstein 3D tudtommal elöbb keszült mint a DOOM...
itt 1 kép a B. the iron gate-böl..igaz, h. nem "texturaforgatós" ál3D a megjelenites, annal is kezdetlegesebb, a game sem volt extra jo (sztem körülmenyes volt iranyitas) de talan ez volt elsö kezdetleges probalkozasok egyike...
Vagy ott van pl. a Hired Guns; ami allokepek sorozata volt inkabb, mint FPS; "lépésközönként" szamolt+fordulasokat a gép; abbol adott 1 allokepet...rendesen sasolni kellett, h. az ember tudja hogy merre van... :-P
--lelövöm magam, meee' én is off-olok... :-)