PS2emulátor itt!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Ok. :-P Nah, pont ma alltam neki FFX-nek; belekukkantottam (korabban FFVII, FFIX-et kitoltam, a 8 még függöben van; nem tetszik annyira...), nahszoval...érdemes letöltened (remelhetöleg menni is fog valahogy; jatekelmenyt nem agyoncsapva...), mert nagyon bejövös... :-P (azonnali, elsö latasra szerelem lett...'aszittem ilyen csak a lanyregenyekben van... :-) )

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Kandurex
hm, remélem 1 héten belül lejön az FFX, akkor majd mondok egy pártatlan véleményt jól!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dinomano
elmondtatok mindent amit en akartam; +jot röhögtem raadaskent..köszönöm... :-P

Anubys
"ez az emulátor dolog olyan lehet mint guminõvel dugni"
Ja, valami olyasmi... Elképzelem, ahogy belök egy alkoholmentes sört, megcumiztatja a guminõjét, utána belõki az FFX-et az "emúlátor"-ba (bármi is legyen az), és két képkocka kirajzolása közt idejön fikázni a konzolt és éltetni az "emúlátor"-t... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nem kell mindig ezt a Biomage nevû srácot(vagy csajt)baszogatni.Ha neki az emulátorok tetszenek,akkor nyomja azzal.De szerintem ez az emulátor dolog olyan lehet mint guminõvel dugni-"Válámi van,de nem az igazi!"
Anubys
Ejha, ha jól látom, teljes 7 játék címe van ott felsorolva, ebbõl 2-re panaszkodnak, hogy csak az intróig megy, további 4 25-9 FPS között mozog, és 1 azaz egy meg 60 FPS-sel, ami az FFX, és az is csak a menüben...
Ez aztán az "emúlátor"... 😄

Kérdem én, te itt rinyálsz, hogy mennyire nem éri meg a ps2, holott olyan konfigon kell futtatni az emut, hogy abból 8 PS2-t veszel újonnan vagy veszel egy erõsen közepes pc-t, amin a pécés cuccokat tudod futtatni, tudsz netezni, megtanulsz helyesen írni (jut eszembe, mikor kezded el?), és még marad elég pénzed, hogy vegyél egy PS2-t néhány eredeti játékkal, vagy a warezhuszárok akár chipeltethetik is, arra is lesz még elég zseton...
Szal a kérdésem, hol ebben a logika?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

biomage
na végre egy ember aki látni akarja a képemimet ide menj és keresd a Játék Tesztek
ott bent megtalálok a képeket
ha nem elég csinálok egy képet csak neked és biztos hogy eredeti lesz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Te Biomage, az meg hogy a faszba' van, hogy rajtad kívül senkinek nem megy semmi? Hát az hogy van, hogy screenshotokat kértünk tõled, de nem kaptunk egyet sem?

Lássunk már egy képet a híres Final Fantasy futásáról, de lehetõleg egy kis ablakban és a hitelesség kedvéért legyen nyitva alatta mondjuk a Nemzeti Sport honlapja. Ezzel meg is elõznénk minden vitát, legalább látnánk, hogy nem a netrõl loptad a képet.

Nálad a labda. Sok sikert.

Papesz

Sótész Gögyöt láthattuk

(Remélem valakinek beugrik ez a név <#hehe> )

biomage
szertetném ha megnéznétek az elsö hozzászólást ha jól olvastam segitséget kér a topik kreáló ti meg csak vittatkoztatok velle
ara akarok kijukadni hogy ez a topik segitséget nyujt a ps2 emulátor használoknak szal csak az irjon aki segitséget kér a többi kopjon le

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

dinomano
...de te se irj...süllyedjen el ez a topic picit a masodik oldalra; (min.), és majd akkor kerüljön elö; amikor tényleges amulaciorol lehet beszelni... :-P

biomage
ja egyet értek ne irjatok ide

Az kétségtelen hogy a játékok elindulnaak , max menüig jutnak de elindulnak , és van amelyik játék tovább is megy mint a menü.Egyébként is minek irkáltok ide ilyen hülye üziket? sok értelme nincs....
dinomano
Dajin, ezt is leirtuk mááá neki mi is 500X; bár már kezdek gyanakodni, h. albalhezik mindig azééé, h. ne tünjön el ez a topic a süllyesztõõõbe...

minek irogatsz ide biomage?
ugysem hisz neked senki, ahányszor viszzajöszz, lököd a hülye jajjdejó az emu-s baromságodat, és mindenki lehurrog és igazik is van..
eztá meg csak produkálod magad tovább, eredj inkább jáccani azzal hüdejó emuddal<#vigyor3>
biomage
mondtam nem hal le csak megáll egy idö után ha nem kapcsolod ki tovább megy
aki játszot a FFX el elmondom adig mentem a játékban mig a hidnál el nem kezd harcolni adig nem ál meg a játék biztosan

dinomano
Hmm...sztem probald ki, h. milyen sebesseggel jönnek a demok... Érdekes ez a torrent tema; ugyanis nem adhatsz mindig a statisztikara: hiaba osztanak meg sokan, ha oly sok a letöltö; h. neked savszelesseg sem jut..én is jartam ugy joparszor; h. az oldalon frankonak tünt a statisztika(amit nem tudom, milyen idöközönkent frissitenek...); közben meg jött 3 k-val a cucc max. ... Probald ki a torrenteket, h. jönnek (oszt lehet hogy ha elöször gyengén jön csak, utana megindul..); amugyis össze-vissza ugral a töltesi sebesseg... Probald meg azokat a demokat, hatha lejönnek... ha még gyengébb sebesseggel is jön, akkor is hamarabb lenn van; mivel 1/10-e a demok mérete, az ujabb game-khez vagy full gamekhez...
szoval szamit a töltök/megosztok aránya is; és néha becsaposak ezek a statisztikak... ki kell probalgatni a linkeket; oszt ha megy-megy; ha nem akkor ágyõ.. igy sem lehet ok panaszra; adatot lopunk... <#ejnye1><#hawaii>

Kandurex
farancokat, egy full -t is alig seedelik 10 - 20 --> 300 leecher mellett 😞

"Hmmm...torrenten igenis ra lehet akadni demokra is szep szammal"
Ez oké, csak egy demot mondjuk 5-en seedelnek, egy full cuccot meg pl. 3.000-en.

Kandurex
Mert sok helyen lehal?

Azt irtam hogy 4 ho mulva.
biomage
ja mindkettöt kimondja hanggal
egy csoda történt nem is értem miért de a listen to my storynál nem ált meg most

dinomano
Hmmm...torrenten igenis ra lehet akadni demokra is szep szammal(igaz, full game-ek vannak fent nagyobbrészt; de pl. BLACK demo, TEKKEN 5 demo+FFXII demo is volt (mind 200-300 mega között!); valamint egy rakat pici noname jatekot (vagy inkabb B-vonalbeli full game-et; ami tesztelesre ugyanolyan jo lenne; megtalalhatsz...)
Pl. most töltöm (igaz, nem irom ki, de a kis mérete miatt lekapom...) a Ninjabreadman-t vagy mit; ami 70 mega; vagy lekaptam az IHRA drag racing-et; ami ugyszint 100 mega környeken van..és sorolhatnam..Az elsö game-ek pl. ps2-re is cd-sek voltak; MAXIMO 1. része pl., vagy az ICO, REZ, KAO 2(mondjuk ez ujabb), OKAGE; mind 5-600 mega közöttiek.
Sõt, ezek lehet h. jobban mennek mint ujabb PS2-cimek; mivel még kevesbe hasznaljak ki a PS2 tudasat... (kiveve ICO, gyönyörüszep ma is... :-P)

"Nem értem hogy minek kell mindenbe belekötni , egyenlõre nemnagyon megy az emu , ugy mint az igazi pc s gamek , de még fejlõdhet és legalább már elindul pár játék...ez van."

Nem kötök en bele semmibe; csupan arrol van szo, hogy BIOMAGE mondja a tulzasait; én meg nem hiszek neki... És épp (az elmeletileg ö partjan allo többi PC-s; ill. fogalmazzunk ugy: az emut kiprobalo PC-sek) nyilatkoztak ugy, hogy még gyerekcipöben jar a PS2 emulacioja... Annyira meg én sem vagyok technikai smafu, hogy besz*pjam siman azt,h. a gépe leemulal mindent... Idövel jo lesz az emu, ez nem kétség; de addig is felesleges a hülyeseget terjeszteni; ill. valotlan vagy eltulzott dolgokat allitani...

Az emu leszedése nem idõ, de letorentezni valamit amivel kipróbálhatom!
(Érdekes módon a demokat senki se seedeli, csak a full warez cuccokat, viszont nem vagyok hajlandó egy próbáért Gigabyteokat leszedni mondjuk 300MB helyett.)
Amúgy végignézve a választékot ... (Engem nem nagyon gyõzött meg élõben az FF X-2) ... talán a Grandia 3 érdekelne. Most ráadásul egy félig halott X600 van a gépemben. De lesz idõm kipróbálom az emut, viszont ez emberi viszonylatban jó esetben egy hét.

Nem nagyon megy? Most akkor sajnáljam hogy vettem-e PS2-t vagy nem? <#mf2>

Kandurex
Na most akkor érdemes leszedni, játszható?

Seth
és szinkronhang is van? Amikor mondja hogy listen to my story, this may be our last chance ??

PSN ID.: Beegabor

Nem értem hogy minek kell mindenbe belekötni , egyenlõre nemnagyon megy az emu , ugy mint az igazi pc s gamek , de még fejlõdhet és legalább már elindul pár játék...ez van.
dinomano
Hmmmm... Ha nem haragszol, inkabb Inquistor-nak hiszek, legalabb az igazat irta... :-P Tudom, neha kepes mast produkalni egy progi, mint amit a readme ir (neha pár pc-s game jol ment a gepemen annak ellenere, h. minimum config alatt voltam; stb...); de azért 1 readme-t lehet utmutatasnak hasznalni (ha nem is veszi szo szerint az ember..); és nem irnak bele hülyesegeket... :-| Szoval még mindig egy README-t tekintek relevans ifno-nak a te féligazsagos "megmondasaidal" szemben; ha nem haragszol.. :-P
Amugy az FFX multkor még tökeletesen ment nalad, most mar befagy idönkent?:-| ill. :-)

biomage
egy én kiprobáltam a FFX játékot és az introban van egy hely csak ott ál meg ha átmegy rajta az emulátor mert át megy legalább 20 percig nem fog megálni a játék max kicsit lelassul 15 FPS re
ahol megál ki ir valamit a képernyöre ezt "listen to my story" ugy tünnik mindha befagyna de nem egy idö után fojtatodni fog

Kandurex
Kipróbáltad?

(érdekli, mert most szedi)

Valahányszor ilyesmit látok, leszedem az aktuális verziót, rászánok pár napot a kipróbálásra, és eddig mindíg kiderült, hogy:
1. Kamu screenshotokat és vagy FPS értékeket adtak meg a fórumon.
2. Mûködik 3000 játékból 3, és mindenki abból rak be képeket ...

Leszedem, kipróbálom, és biztos nagy élmény lesz, ha egy 2700MHz-re húzott AMD64 procin és egy 7800-as kártyán fél óra alatt csak 5x fagy az FF-X.

biomage
hu ez jó volt, és te hiszel annak a readme fájl nak <#nevetes1>
talán jobb lenne ha nem is szólnál egy szót sem mert még a végés vesztenél
de nagyon 😊
de igazad van dinomano az FFXII tényleg gyöngén megy kb 10 FPS en ezzel a konfiguráciovan "Intel Pentium 4 1.8 Ghz (Nothwood) 512 Mb DDR SDRAM GeForce 5200 128 Mb" <#hehe>jon az én konfigomon hogy megy?

dinomano
Sztem be is zarhatjuk itt a vitat; BIOMAGE sztem (legalabbis ugy kellene éreznie magat) beégett. Vagy ha nem is égett be; elegge kilog a lóláb: csak a fesztivalt csinalja... Van 1 allitolagos alomgépe+1 tökeletes EMU-configja; ami leemulalja még azt a PS2-game-et is; ami meg sem jelent... Sztem annyira jo az az emu; hogy még a japcsi FFXII-öt is realtime-ban atforditja perfect-angolba (nem amugy google-ösen ám :-) )... :-P
Nyilvan az altalam latott 3 db PS2-emu készitöi hazudnak, amikor azt irjak README-ben, h. megy pár ingyenes intro/demo+talan 1-2 régi game elindul 1/10-es sebesseggel.. :-|

biomage
<#rinya>egyszerüen sirok olyan jó lett a hegyibeszédetek de tényleg<#hehe>

"ÉS ha megnézzük hogy 2 honap alatt mennyit fejlödött akkor gondoljunk csak bele milesz 4 honap mulva?"
Semmi. Lassan már három(?) éve figyelem a PS2 és Xbox emulátorokat, és tiszta röhej az egész. Majd az Intel 32 magos prcesszorán talán ... 😊

A Dolphine (GC emu) legalább 20%-ban mûködik is.

Anubys
"ÉS ha megnézzük hogy 2 honap alatt mennyit fejlödött akkor gondoljunk csak bele milesz 4 honap mulva?Szerintem akkorra sajnálni fogod hogy vettél ps2 õt .😄"

Két hónapja fejlesztik? Én úgy tudom, hogy azóta, mióta kijött a ps2, ami ami nem 2 hónap, de nem is 2 év, hanem vagy 5... Szóval mennyit fejlõdött? A másik, hogy van egy határ, amit ki tudsz izzadni a processzorodból, tudom, te még fiatal vagy, biztos nem emlékszel a régi gépekre, amikor nem azért kellett fejleszteni, mert a grafkártyám nem tudta a pixelshader 3.0-t, hanem mert egy év volt, mire a Doom-ban (szigorúan az elsõ részben 😊 oldalrafordultam. Ezt símán el lehet érni az emulátorokkal, azok is a CPU-t használják egy teljesen más architektúra emulálására, és igencsak a jelenlegi gépek határát súrolják azzal is, amit eddig csináltak, szerintem jó ideig nem lesz látványos fejlõdés, max ha átírják high level emulation-re az egészet, de ahhoz meg szinte az egész cuccot újra kelllene írni, és nem lenne teljesen hibátlán az emuláció valszeg...

Anubys
"még valami van egy beállitás amivel bármilyen játékot el tudok inditani
ami nem csinál semmit vagy az intronál vagy a menünél leál"

Na, akkor ezt a beállítást szépen mondd el az emu készítõinek is, mert még õk sem tudnak róla...

"egy évet jóslok arra hogy minden játék 100% elindul"

Ne lottóz, mert iszonyat rosszul tippelsz. Még ps1-en sem meg minden játék 100% (helyesen amúgy: 100%-osan).

"egy két játék álmodban van egy listám 228 játék FFX hez hasonlo sebbeséggel megy"

Na, akkor huss játszani a remekül guruló péeszwei emuddal, ne rontsd itt a levegõt a felnõttek között...

"nem játszok vellük mert nincs meg
azért meg pc re is kiadták"

Azért nincs meg, mert pc-re (helyesen kötõjellel írjuk) is kiadták? Logikus... Am]gz meg mit adtak ki pécére? Passziánszt, azt kiadták, de GoW-ot meg Black-et meg GT4-et? Ezeket hol olvastad?

Anubys
"anubis te meg hülye vagy"

Ezt kifejtenéd bõvebben, ha megkérlek rá?

Szerintem csak direkt csinálja a mûsort a hülyegyerek, nyár van, valamivel el kell tölteni az idõt a szünidõ alatt. <#rolleyes>

dinomano
én is örülök, h. megvettem a ps2-öt...régi pc.m van, netezsre + filmnezesre+töltögetesre + melora hasznalom; kb. 300e ft-ot kellene min. befektetnem a gépbe, hogy a te allitolagos tökeletesen futo PS2 emud elinduljon a gépemen...300e ft a 40e ft-al szemben... :-) ha te ezt pénzkidobasnak érzed... :-P

Azt másik topicba keress , ez itt ps 2 emukrol szól , szoval ha nem akarsz errõl beszélgetni akkor mehetsz másik helyre.
PS3-as emud nincs véletlenül? <#nyes>

biomage
ahányszor akarod

Te, nyelvtanból hányszor buktál? <#worship>

biomage
még valami van egy beállitás amivel bármilyen játékot el tudok inditani
ami nem csinál semmit vagy az intronál vagy a menünél leál
egy évet jóslok arra hogy minden játék 100% elindul

Miért, mi lesz 4 hónap múlva? Addigra már 60FPS-el fog menni a GT4? <#idiota><#banplz> Én amiatt vettem PS2-t 1.5 éve nem hiszem, mással szinte nem is játszom, nem hiszem hogy valaha is sajnálni fogom az ezért kiadott pénzt! <#nyes> Ti csak szenvedjetek az emulátorral, én addig játszom kényelmesen! <#mf2>

ÉS ha megnézzük hogy 2 honap alatt mennyit fejlödött akkor gondoljunk csak bele milesz 4 honap mulva?Szerintem akkorra sajnálni fogod hogy vettél ps2 õt .😄
biomage
egy két játék álmodban <#nevetes1> van egy listám 228 játék FFX hez hasonlo sebbeséggel megy
<#crazya>

dinomano
ebben az esetben azt mondom, hogy OKÉ + igazad van... :-P