PS2emulátor itt!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
NINCS B+ NINCS! VEGYÉL EGY PS2-T, AZ A LEGJOBB EMU!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
kiváncsivá tetél milyne hülyeségröl beszéltem?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
amugy még ma nem játszotam
és is csak szórakozok rajta ahogy te <#nevetes1>#nevetes1>
#109: "ja probálgatjuk a dolgokat
reménykedek abban hogy a játékban elindul"
#118: "sanja a játékban is meghal az emulátor"
Hihetetlen vaze, hogy valaki ennyire hülye legyen. Oldalakon keresztül magyaráztuk nekik, de csak nem értik. Na mindegy, én továbbra is szórakoztatónak találom.
Papesz
(attol még nem fog (egyelöre) jobban menni az emu; mer' õ annyira akarja...) :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Papesz
2.: Valamennyire érdekelhet a velemenyem, ha visszavalaszolsz...
3.: Te jössz itt osztani az igét, ahelyett h. tolnad az extrajo emut... :-P
tudod mit beirom hogy ne keljen "May 27th, 2006" még a 0.9.0 elötti emura ment az a javitás
de már 0.9.1 van amugy már egyszer mondtam kuss és senkit nem érdekel a véleményetek
A PS2 emut meg probaljatok kb. 2 év mulva...
"Játszanak" csak vele, óriási élmény lehet. <#nevetes1>#nevetes1>
Papesz
Papesz
Kicsit elbeszéltünk egymás mellett.
A többi ment privátban...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Páran felhívták rá a figyelmedet, de valami miatt nem veszed észre.
Szerintem itt hagyjuk most abba a PS2-emu istenítését, van ezer más, frankón mûködõ emu, amíg nem lesz 85%-os sebesség MINIMUM, és nem csak pár játék hajlandó döcögõsen elindulni, addig tök felesleges róla beszélni.
Na, én lassan húzok, megyek holnap nyaralni, egy hét múlva vagyok, remélem, addigra nem csak annyi választ kapok, hogy mi a fenének írok ide... 😉
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Másrészt pedig annyit írtam, hogy ez az emulálásról szól, nem pedig annyiról, mint amennyit írtál, ezt úgy általában, minden 2. PS tulaj ellövi és eléggé unalmas már a téma.
Még valami, nem szoktam érvek nélkül ugatni, ezt vésd az eszedbe!
De most képzeld el, hogy milyen uncsi lenne, ha minden folyékonyan mûködne. A PC-sek nincsenek ehhez hozzászokva. 😊 A PS2 emulátor a tökéletes megoldás a PC-s "játékosoknak"! 😄
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Amúgy semmi bajom az emulátorokkal, volt emus/abandonwarezes oldalam évekkel ezelõtt, de akkor is, most is az a véleményem, hogy az eredeti gépen nyomni sokkal jobb az adott progit.
Ez topik meg remélem zárva lesz.
de ez számomra nem túl informatív, tekintve, hogy még a problémát se ismerem
Csak hogy mindenki értse. <#vigyor2>#vigyor2>
Papesz
Miért kéne törölni a hozzám hasonlók üzeneteit? Zavar, hogy valaki nem hisz Neked és röhög rajtad? Pedig az nem fáj.
Papesz
Papesz
kandurex engem is már zavar hogy idejárnak a konzolosok nem tudnál tenni valamit mondjuk áthelyezni a Játékosok fórumába vagy egy házigazdát rakni ere a topikra olyat aki letörli a papesz hez hasolno felhasználok irását
ja megtaláltam hogy lehet átlépni az elsö hibát az FFX intronál
kb a véfe fellé nyomni kell egy pause akkor lesz jó ha kiir vallami ilyen madd1 email stb
Furcsa ember a magyar, kicsit önzõ. Megvett valamit, és ha úgy érzi más, talán jogtalanul, hozzájutt, akkor az számára sértõ színbe jelenik meg. Hovatovább ócsárolja, a tulajdonképpen ugyanazon terméket, valahogy úgy, mint akinek eredetije van warez helyett.
A határtalan korlátoltságod Papesz nem ment fel attól, hogy itt vagy, nekünk nem hiányzol.
Én soha nem próbáltam az emulátorosdit, nem is fogom, nekem van PS2-m, gyakorlatilag azt sem értem, hogy mit keres ez a topic a konzolosok fórumán, ami ugyebár azért konzolosok fóruma, mert olyan emberek járnak ide, akiknek konzoluk van.
A határtalan emberi butaság azonban szórakoztat, ezért vagyok itt.
Papesz
Gondolod, az alatt végig tudod nézni az intrót, ha az "emúlátor" ilyen sebességel nyomja a dolgot? 😄
Grafikara szép a VIII, föleg a VII utan, nagyon szépek a GF-summon-ok; de valahogy nem tudja lekötni az embert a sztori...
Nekem a IX is tetszett, igaz azt picit szokni kellett design miatt+helyenkent atmentek brazil szappanoperaba cselekmeny tekinteteben; de szép game volt, aranyos+kedves jatek. Jo volt a harc, sohasem volt nehez a game; "kés a vajon" jatekmenetet megkapta az ember, sohasem volt frusztralo elakadas; de azt sem ereztem, h. annyira könnyü lenne a game, hogy mindent melo nelkül megad.)
A FFVIII-nal picit kifulladtak a fiuk szerintem a VII utan... De ettöl függetlenül nem rossz game a VIII (más RPG-gyarto csapat örült volna, ha egy olyan game-el tud elörukkolni... :-) ); csak a többi részhez kepest gyengecske.
nah, ennyi.. :-P
PSN ID.: Beegabor
Sajnos még a X. nem láttam. Az új PS3 rész meg még nagyon messze van :/