Sex, Szerelem, Gyengédség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy foglald elmagad, vagy haverokkal lógj!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Hát..eléggé sikerült Felejtemen! 5hz-óta egyfolytában iszom, de felejteenm e még nem siekrült..bazzsza meg!!
AN mindegygy magjd egy isõ után biztos sikerül... jóbbakát!
Nekem holnap várható "egykis" parti, majd koncert, erõs lesz.
Én asszem, ma este is betolok egy-két viszkit.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak tudj leállni vele!
Az összes nõ RIBANC!! ...tisztelet a kivételnek...
Asszem ma este csúnyán leiszom magam!
Több évtizedes rezignált bölcsesség ez.
Bazzeg!! Én már ezt hangoztatom évek óta, hogy a lányok 99%-a így áll a kapcsolatokhoz!!!
Max. respect a beszólásért!
😊)
Amúgy köszönöm a sok tanácsot. Türelmes vagyok, de az agyam szétmegy bazz!!! ÁÁÁÁÁ!!!!!
Vagy te fiú vagy?????
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(nyeljen a csaj :-)))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én estem már olyan hibába, hogy megértõ voltam, kedves, lovagias, de a végén a csaj csak visszament a palijához.
A lényeg, hogy inkább legyél határozott és kemény, mint puhány és túl megértõ!
Érezze az a lány, hogy IGENIS Õ VAN SZAR HELYZETBEN ÉS NEM TE!!!!! (akár mennyire is nem igy van, ne mutasd ki, hogy gázban vagy)
Tudatsd vele, hogy TE nem vagy hajlandó évekig várni rá, döntsön és nem bánja meg!
Ha számodra nem kedvezõen dönt, akkor lehet, hogy szar lesz, de legalább (és most jön a közhely) a bele tudsz nézni a tükörbe, hogy nem aláztad meg magad!
A lányoknak nem véletlenül kell FÉRFI, különben mind leszbikus lenne!!!!!!!
Most 23 éves vagyok, és kb. 5 éve nem voltam szerelmes. Persze, a "természetes" igényeimet mindig sikerült valahogy kielégitenem (egyéjszakás kalandok, stb), de most megismerkedtem egy csodaszép lánnyal, aki - nagy ritkaság - még aranyos, sõt, értelmes is!!!
Egy bibi van, hogy a volt barátja még mindig nem lépett ki az életébõl. A csaj meg persze nem tudja, hogy mit tegyen, mert nagyon szeretné lezérni a múltat, és velem kezdeni egy "szebb jövõt" (szegény) 😊, de a múlt mindig visszaköszön. Sokáig nem tudom ezt elviselni, hogy találkozgat a volt barátjával, mert azért az én türelmem is véges. MI A FASZT LEHET ILYENKOR TENNI????
Tudom könnyü mondani, de hidd el jobban megéri várni mint eldobni az életed.
"Elmondták már ezerszer, elmondom én is százszor
Szolgáknak király kell, birkáknak pásztor" - Junkies : Állj mellém
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
valójában ipszilon a fõnök, csak duhajkodtam, amíg nem volt itt 😊)
Riszpekk
Riszpekk
én vagyok a fõnök, a többiek meg csak elvannak, na most, hogy mindenkit ismersz, érezd otthon magad! 😄D
Riszpekk
nem tudhatod, mi normális, amíg a nõk fele simán hajlamos rá...... hála a jó istennek 😊)
Riszpekk
Ahogy Ipszilon mondja, az az igazsag.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.