Sex, Szerelem, Gyengédség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig van olya ismerôsôm, aki ennek még örûlt is volna, mivel nagyon szexinek találja a leszbi csajokat egymással!
Hát nem perverzek voltak csak horgászok vagy egy aranyos anyuka a lányával
. részletekbe meg nefoljuk mert hátha valaki magára ismer.
. részletekbe meg nefoljuk mert hátha valaki magára ismer.
Csak vigyáz mert a természet lágy ölén másfajta élőlények is vannak amik néha megnehezítik a dolgot 

természetbe még nem próbáltam :-) de még nem volt alkalmam , de mindent megteszek hogy később kipróbáljam :-)
és a többi csaj meg ettôl a "qrva jól néz ki" szövegtôl van kiakadva!
épp most akpatm egy (továbbküldözgetôs) e-mailt egy barátnômtôl, amiben az áll, hogy a világon 3 milliárd nô korántsem manökken alkatú! és az összes model képe retusálva van, stb.
meg, hogy ha a modell alakot vennénk a normálisnak, akkor a nôk többségének túl keskeny lenne a combja, hogy terhesen legyen (összeroppana a súly alatt).
egy angol tanár egyik oráján felírta a táblálra a köv. szôveget: a woman without her man is nothing
ezek után megkérte a diákokat, hogy a vesszôket és pontokat, ôk tegyék bele a mondatba!
a fiúk így tagolátk: " woman, without her man, is nothing!"
míg a lányok: "woman! without her, man is nothing!":-)
Jarl! ez most (csak) nem neked szólt, és ha ma nem kapok egy ilyen e-mailt, akkor nem is írom ide! és nem is akarlak kritizálni, csak megláttam a megjegyzésedet és egybôl ez jutott eszembe!:-)
épp most akpatm egy (továbbküldözgetôs) e-mailt egy barátnômtôl, amiben az áll, hogy a világon 3 milliárd nô korántsem manökken alkatú! és az összes model képe retusálva van, stb.
meg, hogy ha a modell alakot vennénk a normálisnak, akkor a nôk többségének túl keskeny lenne a combja, hogy terhesen legyen (összeroppana a súly alatt).
egy angol tanár egyik oráján felírta a táblálra a köv. szôveget: a woman without her man is nothing
ezek után megkérte a diákokat, hogy a vesszôket és pontokat, ôk tegyék bele a mondatba!
a fiúk így tagolátk: " woman, without her man, is nothing!"
míg a lányok: "woman! without her, man is nothing!":-)
Jarl! ez most (csak) nem neked szólt, és ha ma nem kapok egy ilyen e-mailt, akkor nem is írom ide! és nem is akarlak kritizálni, csak megláttam a megjegyzésedet és egybôl ez jutott eszembe!:-)
na kb. ez elmond mindent, nem éreztél még igazi szerelmet, csak vonzódást....még nem ismered a fogalmat.....annál nagyobbat fox majd esni 😊
bár témához illően mondok vmit : még sosem voltam igazán szerelmes , nemis akarok 26-éves koromig , neértétek félre , szeretem , és mindigis szerettem a barátnőimet de sose voltam beléjük igazán szerelmes , namind1 , majd csak eljő a nagy ő :-)
addigis várok és sakkozok a csajommal :-)
addigis várok és sakkozok a csajommal :-)
most épp egy görög csajom van , ésmit ne mondjak , azt szeretem benne , hogy ő provokál :-) sok csaj félénk , á ezt most nemakarom meg mittomén , bla-bla-bla , az enyim , meg bárhol vagyunk már smárol , má simogat :-) és QRVA jól néz ki :-)
próbáltatok már kocsiban szeretkezni ? eszméletlen yó érzés , csak az a baj , hogy a kevés a hely...:-(
-legközelebb liftben próbálnám ki , csak félek hogy beragadna a lift
-legközelebb liftben próbálnám ki , csak félek hogy beragadna a lift
Te csak ne akard őt szeretni, mert félő, hogy megrövidítenélek 10 centivel, aztán akkor annyi lenne a családfádnak 

Úgy látom egy-két barom is megtalálta a forumomat!
Szevasz, szevasztok!
Mintha gondolatolvasó lennél!
Veled mi újság???
Én sztorimnak van folytatása, de nem akármilyen, fel kell rá készülni, úgyanis történt néhány dolog miúta nem voltam itt!
Mintha gondolatolvasó lennél!
Veled mi újság???
Én sztorimnak van folytatása, de nem akármilyen, fel kell rá készülni, úgyanis történt néhány dolog miúta nem voltam itt!
mintha csak a barátnőmet látnám
, csak neki fekete, hosszú és hullámos haja van - szereteeeeeeem őt 

, csak neki fekete, hosszú és hullámos haja van - szereteeeeeeem őt 

Szerintem inkább csak részeg voltál 

Hát nem irigyellek 😊
De mondjuk az sem volt kutya, amikor a barátnőmnek elmondta az osztálytársa, hogy a pasija egy másik pasi miatt hagyta őt ott, és hogy be is bizonyítsa, hogy nem kamuzott, bemutatta a csajnak a fiuját és a kát csávó ott smárolt is egyet elötte... a csaj 1 hétig ki volt fordulva magából...
mondjuk nem csodálom...
De mondjuk az sem volt kutya, amikor a barátnőmnek elmondta az osztálytársa, hogy a pasija egy másik pasi miatt hagyta őt ott, és hogy be is bizonyítsa, hogy nem kamuzott, bemutatta a csajnak a fiuját és a kát csávó ott smárolt is egyet elötte... a csaj 1 hétig ki volt fordulva magából...
mondjuk nem csodálom...
Az éjjel véletlenül nekimentem a járdán egy fém rúdnak! Kellemes bizsergést éraztem a fenekem felső részén, pedig a péniszemmel mentem neki!
Ezután hazafelé még sokszor csináltam!
Akkor én most buzi vagyok?
Ezután hazafelé még sokszor csináltam!
Akkor én most buzi vagyok?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nahat min veszekedtetek itt?
Jó a csaj mi?

Az a poén, hogy, olyan régóta ismerjük 1mást, hogy nem is veszünk komolyan 1es dolgokat, ismerős ez vkinek ? 😊
ilyesfajta régi kapcsolatok ?
ilyesfajta régi kapcsolatok ?
Ma voltam egy igazán régi (végül is születésünk óta ismerjük 1mást) (barát) barátnőmnél (nagyon jól néz ki + aranyos is), de jót beszélgettünk, meg minden :-))
Hát hogy a fenébe ne, de egyébként nem muszály az ágyban fantáziálni meg képzelegni.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Sajnos nincs meg az ehhez a témához való szakképesítésem. Mindenkitöl elnézést kérek de a témáról én mit egy átlagpolgár nem tudok felvilágosító jelleggel beszélni, a szemléltetés mindamellett távol álljon tölem. Mindazonáltal tudom ajánlani Dr. Veress Pál szexologus, írásait, esetleg az iskolaorvos felvilágosítását, feltéve annak aki még tanuló. Továbbá indenkinek megköszönöm a belém vetett bizalmat, habár aligha hiszem, hogy sokat segítettem csekély elméleti tudásom hílyán, mint már említettem sajnálatos módon én én inkább a gyakorlatiasságban volnék otthon.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Á, nekem a szex nem is olyan fontos...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
a természet lágy ölén a legjobb.