Sex, Szerelem, Gyengédség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Macho
jah LOL
G@b0r
2 leszbinél már csak 3 a jobb..

Mr.Macho
a leszbik tényleg qrva jók 😛
ipszilon
hát nem is t'om kire gondoltam...:-)

mateos
mer igy is van 😊)
nemtom kire gondoltál de omádom õket !!!
ipszilon
pedig van olya ismerôsôm, aki ennek még örûlt is volna, mivel nagyon szexinek találja a leszbi csajokat egymással!

FREAK
wow, bi csajok rulzosak!!! 😊)))

amúgy meg sajnálom, hogy emiatt szívtál.......

Riszpekk

ipszilon
és szabad tudnunk, hogy miért?

ipszilon
meg pedofilok...az erdôben!:-)

Morfi
Hát nem perverzek voltak csak horgászok vagy egy aranyos anyuka a lányával . részletekbe meg nefoljuk mert hátha valaki magára ismer.

JarŁ
pl.perverzek .-)
Morfi
Csak vigyáz mert a természet lágy ölén másfajta élőlények is vannak amik néha megnehezítik a dolgot

ipszilon
megdöbbent, hogy erre még nem gondoltál!

JarŁ
természetbe még nem próbáltam :-) de még nem volt alkalmam , de mindent megteszek hogy később kipróbáljam :-)
ipszilon
"vissza a természethez! " (ezt már Rousseau is megmondta:-))

Morfi
Hát hogy a kocsiban jó?!?! Inkább maradok a "Biosz kertnél" a természet lágy ölén a legjobb.

JarŁ
OK
ipszilon
ja! kôzben rájöttem ki vagy!

ipszilon
bocs: "ez most nem (csak) neked szól!"

ipszilon
és a többi csaj meg ettôl a "qrva jól néz ki" szövegtôl van kiakadva!
épp most akpatm egy (továbbküldözgetôs) e-mailt egy barátnômtôl, amiben az áll, hogy a világon 3 milliárd nô korántsem manökken alkatú! és az összes model képe retusálva van, stb.
meg, hogy ha a modell alakot vennénk a normálisnak, akkor a nôk többségének túl keskeny lenne a combja, hogy terhesen legyen (összeroppana a súly alatt).
egy angol tanár egyik oráján felírta a táblálra a köv. szôveget: a woman without her man is nothing
ezek után megkérte a diákokat, hogy a vesszôket és pontokat, ôk tegyék bele a mondatba!
a fiúk így tagolátk: " woman, without her man, is nothing!"
míg a lányok: "woman! without her, man is nothing!":-)

Jarl! ez most (csak) nem neked szólt, és ha ma nem kapok egy ilyen e-mailt, akkor nem is írom ide! és nem is akarlak kritizálni, csak megláttam a megjegyzésedet és egybôl ez jutott eszembe!:-)

Coine
na kb. ez elmond mindent, nem éreztél még igazi szerelmet, csak vonzódást....még nem ismered a fogalmat.....annál nagyobbat fox majd esni 😊

JarŁ
bár témához illően mondok vmit : még sosem voltam igazán szerelmes , nemis akarok 26-éves koromig , neértétek félre , szeretem , és mindigis szerettem a barátnőimet de sose voltam beléjük igazán szerelmes , namind1 , majd csak eljő a nagy ő :-)
addigis várok és sakkozok a csajommal :-)
Lteebee
Kocsiban atom!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

JarŁ
most épp egy görög csajom van , ésmit ne mondjak , azt szeretem benne , hogy ő provokál :-) sok csaj félénk , á ezt most nemakarom meg mittomén , bla-bla-bla , az enyim , meg bárhol vagyunk már smárol , má simogat :-) és QRVA jól néz ki :-)
JarŁ
próbáltatok már kocsiban szeretkezni ? eszméletlen yó érzés , csak az a baj , hogy a kevés a hely...:-(
-legközelebb liftben próbálnám ki , csak félek hogy beragadna a lift
Dikkma
Halljuk, halljuk 😊
Te csak ne akard őt szeretni, mert félő, hogy megrövidítenélek 10 centivel, aztán akkor annyi lenne a családfádnak

Úgy látom egy-két barom is megtalálta a forumomat!
Szevasz, szevasztok!

Mintha gondolatolvasó lennél!

Veled mi újság???
Én sztorimnak van folytatása, de nem akármilyen, fel kell rá készülni, úgyanis történt néhány dolog miúta nem voltam itt!
Coine
Mi lehet a témanyitó goldengod-al ? kíváncsi vagyok mi van vele.

mateos
én is meszeretném :-) ha tudnám hol lakik -)
mintha csak a barátnőmet látnám , csak neki fekete, hosszú és hullámos haja van - szereteeeeeeem őt

Szerintem inkább csak részeg voltál

Hát nem irigyellek 😊

De mondjuk az sem volt kutya, amikor a barátnőmnek elmondta az osztálytársa, hogy a pasija egy másik pasi miatt hagyta őt ott, és hogy be is bizonyítsa, hogy nem kamuzott, bemutatta a csajnak a fiuját és a kát csávó ott smárolt is egyet elötte... a csaj 1 hétig ki volt fordulva magából...
mondjuk nem csodálom...

FREAK
wow

és miért kellett ezért elhagynia????

Riszpekk

Blasta
Az éjjel véletlenül nekimentem a járdán egy fém rúdnak! Kellemes bizsergést éraztem a fenekem felső részén, pedig a péniszemmel mentem neki!
Ezután hazafelé még sokszor csináltam!

Akkor én most buzi vagyok?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lteebee
Persze engem leszámítva.

nahat min veszekedtetek itt?
Lteebee
De kemény és tudós itt valaki.

Waterhorse
Én nem olvasom hanem csinálom.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Dikkma
A muszáj az muszáj nem muszály.
Jó a csaj mi?
Coine
Az a poén, hogy, olyan régóta ismerjük 1mást, hogy nem is veszünk komolyan 1es dolgokat, ismerős ez vkinek ? 😊
ilyesfajta régi kapcsolatok ?

Coine
Ma voltam egy igazán régi (végül is születésünk óta ismerjük 1mást) (barát) barátnőmnél (nagyon jól néz ki + aranyos is), de jót beszélgettünk, meg minden :-))

Waterhorse
Hát hogy a fenébe ne, de egyébként nem muszály az ágyban fantáziálni meg képzelegni.

Waterhorse
Sajnos nincs meg az ehhez a témához való szakképesítésem. Mindenkitöl elnézést kérek de a témáról én mit egy átlagpolgár nem tudok felvilágosító jelleggel beszélni, a szemléltetés mindamellett távol álljon tölem. Mindazonáltal tudom ajánlani Dr. Veress Pál szexologus, írásait, esetleg az iskolaorvos felvilágosítását, feltéve annak aki még tanuló. Továbbá indenkinek megköszönöm a belém vetett bizalmat, habár aligha hiszem, hogy sokat segítettem csekély elméleti tudásom hílyán, mint már említettem sajnálatos módon én én inkább a gyakorlatiasságban volnék otthon.

Lteebee
Á, nekem a szex nem is olyan fontos...

Waterhorse
Majd rájössz ha nagy leszel😉