Sex, Szerelem, Gyengédség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy 2évvel fiatalabb....
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
A boltban jol nézett ki, és ugy megtetszett. Elég jóban vagyunk, és régóta is ismerjük egymást, igy belegondolva csak nem sértõdik meg, csak ugye a vörös kartonpapír...
No mindegy, igazatok van vsz., jo lesz ez!
És miért ne örülne egy kedvességnek ?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szoval egy barátomnak(lány) holnap lesz a szülinapja, és vettem neki egy csokor
Orchideát, de otthon anyám azt mondta, hogy akiki járnak, azok adnak orchideát
Egymásnak! Szóval ezt a virágot félreértheti-e, (ráadásul a virág vörös kartonpapirban
Van)., vagy nem?? Mert ez miatt nem akarok összeveszni vele, vegyek e holnap reggel inkább mást???
Elõször ott a vágy.
Aztán a szenvedély.
Aztán a gyanakvás.
Féltékenység! Harag!
Árulás!
Amikor a szerelem a tetõfokára hág, ott nem lehet bizalom.
Bizalom nélkül, nincs szerelem!
Féltékenység.
Igen, a féltékenység...megõrjít!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a tudatossáv vs. szerelem téma... szerintem (és ezt nemrég tapasztaltam is) megfogható és irányítható. baromi nehéz, ahogy a fenti dolog is és rengeteg ... "esemény" kellett hogy belevágjak, de mûködik és én úgy érzem hogy ez egy jobb, mûködõbb világ. (sõt, egyre inkább tartok ott, hogy ez 'A' jó világ)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
aztán egyszer elegem lett abból, hogy csak játszom, és tényleg átváltottam abba, hogy mûködik az, hogy igenis boldog vagyok. és mûködik így, és boldog vagyok már - nem megjátszásból, hanem igazából. tökéletesen megváltoztam és kicseréltem a világszemléletem. már nincs benne helye a rosszkedvnek és a szomorkodásnak. meg lehet változni gyökeresen, és így már nincs csalódás, nincs szar kedv...
Én is ugyanígy jártam a barátnõmmel. 7 éve jártunk már együtt, amikor a legjobb haverommal (12 éve voltunk haverok) félrelépett. Én is meg akartam verni, meg minden, de ahogy Te is mondtad, én se láttam a verésnek sok értelmét. Viszont kárpótlásul ellopták a kocsiját, aminek én nagyon örültem (isten nem bottal ver). Szó mi szó, nagy nehezen visszahódítottam és lehúztunk még egy évet.
Ha rám hallgatsz: Szerintem hagyd a csajt békén, és keress egy másikat! Nekem sem kellett volna már az az egy év (csak az idõt b*sztam el vele). Ezt úgy se fogod neki elnézni soha.
Igaz, Te még egész fiatal vagy, én 25 voltam amikor ez az egész történt.
Próbáld meg elfelejteni és keress egy másikat! Tudom, hogy nehéz, de talán egy másik lány karjaiban sikerülni fog.
Bocs, hogy egy kicsit hosszúra sikerült...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
próbálj ne magányos, hanem egyedül lenni. tényleg nincs senki és semmi a világon aki állandó lenne... miért kötnéd a jókedved másokhoz? magadtól legyél az... ha van ott valaki azért, ha éppen nincs, akkor azért...

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Tudod, ez úgy van, hogy macska-macskától, kutya kutyától... stb.
Viszont ha keresnél egy nõstény patkányt, talán sikerülne! 😉
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Tegnap amikor mentem haza a buszon, arra lettem figyelmes, hogy 2 fiatal srác szemezett velem.
Én álltam a nézésüket, nagyon tetszettek.
Aztán hazamentem és nem bírtam magammal, beraktam az Anál Kokain 2 címü filmet és maszturbáltam egyet miközben ezekre a legényekre gondoltam!
De amikor már épp elmenni készültem, arrajött a macskám és ez még rádobott egy lapáttal az egészre és akkorát élvesztem rá a macskára, hogy iszonyat!
A kérdésem a következõ: Lehet ettõl a macskám terhes?
Mivel nõstény.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Amugy no miatt nem erdemes sokaig bankodni.Mindig van egy jobb no az elozonel.Es el nem hinned milyen helyeken akadhatsz ossze az ujabb szerelemmel.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Szevasztok gyerekek, rég jártam erre, mi ûjság a nagyvilágban, föleg Coine rád vagyok kiváncsi!
Mindenkinek Boldog/Sikeres Új Évet,
és legyen szerencséje/kapcsolata - a fórum címe kapcsán -
minél több "ellentétes" nemû ismerõsével, és lehetõleg minél közelebbi(mármint a kapcsolat)
Találkozunk jövõre, hi!!!