Tunerkártya-HELP ??????

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyimiGábor
Hello

Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de fõleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang.

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

jbal
ide is beírom hátha van aki csak ide néz be
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Mitõl van az h nekem egyes csatornáknál szar a kép?
Itt van 1-2 kép:
Animal Planet
Film+
National Geographic
Sport2
de van ahol tökéletes
RTL Klub
egyszer átkötöttem a kábelt javult is de most szar.lehet h az összes kábelt át kéne kötnöm?vagy mi lehet a baj?
Mercury Ez View TV Tuner Card-om van cx2388 chipsettel és WinTVR 3.0-t használok.

Oks, mituán leírtam, rájöttem, hogy nagy baromságot írtam. <#vigyor> Hát entmudom, engem kicsit zavar a 25, mert pölö a 'mozgó feliratoknál', szóval ilyen sms-csík, stáblista stb. Nem látszanak a betûk, mert a "kevés" fps miatt elmosódnak. Meg 1-2 ilyen 'kapkodósabb' csatornánál a gyors kameramozgatáskor kicsit zavaró tud lenni. De végülis nem halok bele, csak gondoltam megkérdeztem hátha van rá vmi ötlet. Azért thx! <#vigyor0>
A sugárzott jel 50 félképbõl áll. Ha ezt deinterlace-eled, akkor 25 teljes képed lesz. Egyáltalán minek kellene 50?

De attól független, hogy a de-interlace aktív, attól még lehet 50fps, nem?
Állandó deinterlace miatt látsz "csak" 25fps-t, ami teljesen normális.

Halee! Biztos sokaknak van WInfast 2000 tunerje. Nekem is az van.<#vigyor0> Az lenne a problémám, hogy a hozzátartozó software (WinfastPVR) csak 25fpsel jeleníti meg az 'élõ' adást. Ha felveszek, azt 50fpsel rögzíti, és visszajátszáskor kiváló. Van rá vmi féle lehetõség, hogy több képkockát kihuzzunk belõle azonnali adás nézésekor? Vagy ez az alacsony fps csak engem zavar? <#vigyor> Ha vkinek van ötletet jelezzen PLS! thx
Nem fog menni: a Winfast tv2000 analóg tv kártya, a digitv-hez pedig digitális mûholdvevõ kell , ráadásul a digitv kódolva is van
jbal
azt nézhetsz mást

Hát apám nem vagy egyszerû.Már a kérdésed sem volt világos.<#falbav>

bigfoot
úgy értettem hogy csak azt tudom nézni hogy pl a tvn megy a tv2 és akkor én tudok e pl a coolt tvt nézni

A franc se gondolta, hogy Te a sima antennajelet akarod azzal a breakout kábellel a tunerre kötni.

jbal
na megvan Koax kábel kellessz.és azt rákötöm a UPC elosztóra.
nem kell ilyen RCA-kkal szarakodni😊
bigfoot:neked is Koax kell és azt rákötni a Digi Tv elosztójára vagy csonkjára.de ha mondjuk 2 TV van rákötve lehet h nagyobb elosztó kell.nem tudom hány hely van ott.
mi az h csak azt tudod nézni mér mit vársz?😊

bigfoot
ha veszek egy ilyen kártyát WinFast TV2000 XP Expert,akkor milye kábelek kellenek még hozzá pluszban?digi tv van és hiába van rákötve 2 tv re mind2 az megy ami az egyiken mert nincs elosztó genyó,vagyis akkor a gépen is azt tudom csak nézni ami a tv megy?vagy ez külön mûkszik?
elõre is köszönöm a válaszokat

jbal
köszi asszem meglesz😄

A Saturn egy áruház. Nem kell feltétlenül ott vásárolnod. Mindenféle video kábelt lehet kapni a médiarákban, córóban, casco-ban is. Esetleg mehetsz szakboltba is.

jbal
na akkor még annyi h ezt ho, szerezzem be?saturn?az mi?

PAL: angolul

jbal
hát a tv kábel.a tv-be kell dugni vagy nálunk a videóba mert oda megy a upc kábel.
a saturn az egy bolt?
pal szabvány az mi?
ja és nekem nem kell 2 stereo mert ez csak MONO-s

Most szólj hozzá: a csatlakozókra rá van írva, hogy melyik mire szolgál. A képen is jól látszanak a feliratok.

a fukar az a saturn, a hama meg egy cég aki kiegészítõket gyárt.
milyen kábelen?
pal szabványra állítsd a cumót

jbal
kösz.
mi az a fukarban a hamától?
és a kábelben is van ennyi hely ahova bedughatom?
ja meg az mér van h az antennával csak fekete kép jön be?

3 szálú RCA vezeték! 1 a kép 2 csati a stereo hang.
Veszel egy ilyet a fukarban a hama standon

jbal
hello!
azt szeretném megkérdezni h adtak a TV Tunerhez egy ilyen vezetéket de zt h juttassam el a kábelig.mert ez enyhén szólva rövid.mien vezeték kell hozzá?

Sziasztok
Egyszer már valahogy sikerült megcsinálnom de újra kelett rakni a windows és most megint felléptek ugyanazok a gondok a PVR felraktam de a drivert azt nem tom hogy hogy kell. Ebben kéne egy kis segítség!

Kösz a segítséget.

unlead movie factory
Pinncale studio 10
TMPGEncDVDAuthor16

Mondjuk

sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy egy winfast tv tunerel felvett videókat mivel lehet szerkeszteni?

Szia Köszi a választ
Az az igazi problémám a képmérettel hogy pl a Hauppauge WinTV- GO- FM azt irják max 320x240 máshol meg 640x480 szal sehol nem irják pontosan ez egy 1999 kártya ami ugye nem mai darab.A Pinnacle Pctv mennyire van lebutitva ( rádio ,sztereo nem igazán érdekel)ott meg azt olvastam nagyon "bugos " a kép.
Asusrol + abszolult semmi sincsen:-(
Üdv
"Mennyi a max video képmérete?"
Ezt nem értem, hacsak nem ezeréves a tuner, akkor tud teljes PAL és/vagy NTSC felbontásokat. A felsoroltak mindegyike csak szoftveresen tud tömöríteni, a legmárkásabb a Hauppauge. Az Asus-t hanyagold, egy csomó alaplappal inkompatibilis!
A Pinnacle PCTV XE meg nagyon alap, ráadásul egy régebbi tuner távirányító nélküli változata. Ha csak minimál tuner kell, és Pinnacle/Miro, akkor Media Center 110i, ha picit több tudású, akkor Media Center 310i.

Sziaszto
Az 3 kérdésem lenne
1, a Hauppauge WinTV- GO- FM tévékártyárol mi a véleményetek . Mennyi a max video képmérete?
2, a Pinnacle Pctv XE PRO Tv tévékártyárol mi a véleményetek ? Mennyi a max video képmérete?
3,Asus P7131 TV Tv tuneresetleg még szoba jöhetne
nem találom seho ezeket az értékeket:-(
Tanácsokat szeretnék kérni melyik a legjobb én alapbol cappolnék vele és videket szeretnék felvenni.
Válszotokat elöre is köszönöm

Sziasztok! Közben megoldódott a kábelgondom. Találtam 1 oldalt ami lehet nem újdonság, de nekem az volt vagy inkább érdekes. Hátha másoknak is segít: www.pinouts.ru.
Sziasztok! Újra megkisérlem ennek a WinFast TV2000 XP Deluxe márkájú összekötõ kábelének felkutatását.A kábel hivatalos neve "MiniDIN 6-pin connector with one S-Video and 1 RCA connector for Video input".A gondom az hogy nincs meg ez a kábel (elveszett) és nem lehet külön beszerezni (vagy én vagyok nyomi).Ha valakinek van ilyen és már nem kell vagy a csatlakozók lábkiosztását feljegyezné (kicsengetné) és azt elküldené, örök hálára kötelezne. A segítséget elõre is köszönöm.
Kösz a segítséget most már jó.

Tedd fel a 050610-as dátumú drivert és a 060210-es dátumú PVR-t. Az említett driver (itt meg az összes); az említett PVR (és az összes).

Ezzel a kombinációval nem szokott ilyen probléma adódni. Emellett a legutolsó PVR-ekben (mint az ajánlott is) el lehet menteni a csatornalistát, és késõbb visszatölteni.

A csatorna beállításban az AREA-nál Custom defined van beállítva gondolom. Váltsd át Hungary (PAL 😎-re, vagy PAL B\d vagy PAL D-re, amelyiknél neked jobb.
Csá
Vettem egy Win Fast Tv2000Xp expert kártyát. Behozom vele a csatornákat megminden, de amikor ki kapcsolom a progit aztán vissza kapcsolom elmennek a csatornák zöld szinûek lesznek. Mi lehet a gond?
Elõre is köszi!

Aki WinFast Programot használ, meg tudná mondani, hogy hogyan lehet az összes csatornát kitörölni, hogy egy se maradjon?
lpmaskmancick
vagy próbáld emg digitalizálóval,usb-s,kell hozzá szerkesztõprogi és bedigized aviba v dvdbe és kiírod,asszem már 15E ft-tól jó digitalizálókat kapni

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

gurubefree
Sziasztok

MSI VOX külsõ USB-s ........ Nincs megfelelõ kép , és a hang is minõsíthetetlen.

Ha valaki hasznái ilyet v. hasonlót / külsõ tuner / akkor elõre is köszönöm a segítséget .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Xabi Alonso
Hello!
Én nem a VirtualDub ot használom ahogy sokan velem ellentétben, hanem egy kis nevesincs progit.../Easy Video Splitter/
Ez a kiválasztot részeked egy újba rakja de külön... ezért ha csak egy reklámot akarunk kivágni akkor lesz az egy filmünkbõl 2 külön a reklám nélkül...
Azért hogy a filmeket egyberakjuk egy másik kis progit használok /Easy Video Joiner/!
Nekem ez a 2 progi kiválóan mûxik....egyébként nekem is van Tunnerem és ezzel vágok mindent.

You\'ll never walk alone

ReTeK
asztali dvd-írót azért szokták ajánlani mert "viszonlag" olcsón kapsz egy komplett megoldást amivel elég jó minõségû másolatot készíthetsz (beépített képjavító eljárások) ha hasonló minõségû másolatot szeretnél pc-vel létrehozni valószinûleg többet kell rá költened, meg kell tanulnod a programokat kezelni, idõigényesebb ...stb, viszont egy asztali író nem "20.000 Ft körüli megoldás"

Sziasztok! Segítség!!!!

Családi vhs felvételeket szeretnék dvd-re átírni, ehhez kérném a segítségeteket. Több helyen érdeklõdtem már, hogy mi lenne a legegyszerûbb és legolcsóbb módja ennek. Kaptam olyan tanácsot, hogy a legegyszerûbb, ha veszek egy asztali dvd-írót, de hát az min. 50.000 Ft. Volt aki azt mondta, hogy elég egy kb. 10.000 Ft-os tv-tuner kártya, nem kell hozzá erõs gép sem, és simán lehet írogatni. Erre páran felhördültek, hogy a jó minõségû tv-tuner kártya 100.000 Ft felett kezdõdik, és egy jó erõs gép kell hozzá. Szóval nagyon tanácstalan vagyok. A saját gépem adatai: 1200 Mh, 40 Gb, 256 Ram, 64 Mb videokártya. Nem igazán vagyok számítógépes szakember, úgyhogy ha írtok, akkor olyan nyelvezeten, hogy meg is értsem. Ha valaki tudna valami igazán egyszerû és kb. 20.000 Ft körüli megoldást, akkor szívesen venném, ha írna egy privátot ([email protected]), mert sajnos ez a "drága" gép nem mindig akar fellépni a honlapra sem.
Elõre is köszi mindenkinek!
jAsOn VoOrHeEs
Hali!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a TV-Tunerem által rögzített videot ha megnyitom Virtual Dubbal, akkor miért ilyen "állított téglalap" formában nyitja meg? És utána pedig ilyen formában is konvertálja át. 😞 Klikk
Ha pedig megpróbálom átméretezni, akkor írtó ronda lesz a képminõsége, és még a hang is elcsúszik.

Holott amikor pedig csak simán Media Playerrel lejátszom a felvett még konvertálás nélküli anyagot, akkor rendesen "fektetett téglalap" alakban mutatja.

Bocsi a kicsit értelmetlen fogalmazásomért, de gondolom, azért értitek, hogy mi lenne a problémám!

Elõre is köszönöm a válaszokat.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

szia köszi a választ de kicsit láma vagyok.
letöltöttem a progit elinditom de nem csinál semmit. Mi a megoldáas?
Üdv
Nem kell hozzá driver, itt is csak a DScaler a megoldás 😊

Sziasztok
az lenne a problémám hogy van egy 1000 éves Astro FM/TV Tuner card BT878 Chipel es LG tunerral Kártyám és váltamom kellet Xp re de mivel ez egy ös kártya ugye a cd-n nincsen xp driver.
ehez honnan tunám letölteni a megfelelõ progit (probálkoztam már másik progikkal nem akarodzik müxeni
Válaszotokat elöre is köszönöm
horpeti
Valaki tudna nekem készíteni galvanikus leválasztót? írjon privit!
köszi!

A hullámzásra is jó a két kondenzátor!
Ne kérdezz tõlük, vedd meg a cuccokat rakd össze és tuti jó lesz 😉

Nincs DScalerben olyan opcio hogy a hangot PCI-on keresztül küldje??