Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hát...azhem itt egyesek még nemvoltak még amikor õ már zenélt.. nemtom hirtelen hány éves korátol zenélt.. 8 talán..vagy elöbb...de semmi gyerekkora nemvolt...amig más gyerekek játszottak õ ült a studioban..stb...
CSOCSO
ki lehet nevezni ugyanis több lemezt adott el mint akárki több lemezt hozatott ki mint akárki stb... az õ lemezei vezették a legjobban az eladási listákat nem beszélve a chartlistákrol..amikor a top 10 ben Mikenak több száma is benne volt és közben az elsõ helyen is õ állt...
shaba23
Nem mindenki pedofil aki sokat gyerekekkel foglalkozik gyerekekkel!! Ld. tanárok, papok
Blasta
Nekro-pedo-homo a Dzsekó!

Csak halott kisfiúkkal szeret kefélni, akiket õ maga hajított ki az ablakon :-))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
hát nrmtom hogy valóban pedofil-e...bár sokat van gyerekekkel .. talán azért mert gyerekkora nemvolt..és még mindíg azt keresi de felnõttek között ez lehtetlen..csunyának már csunya szegénykém..ezt nem lehet szépíteni...
Mindenesetre a bashir interjú tanulságos volt..nemhinném hogy pedi lenne...de kitudja... média tud ferdíteni...
mindenesetre a zenéi azok amik eszméletlen királyak és megmarad örökre
Davidus
Az "évezred" legjobb elõadoja Freddie Mercury volt. Nem szvsz ez így van. De hogy egy Robbie Williems-t ekkora elõadókoz hogy lehet hasonlítani azt nem tudom.... Dzsekó lehet hogy egy peofil félzombi faszláma de azokat a zenéket még 50 év múlva is hallgatni fogják.

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
ma este viasat 3on lesz az interju ami mostanában botrányt kavar....amugy az embernek megint két lemeze feljött az eladási listák közepésre...ami nagyon nagy szó
Lteebee
Egyébként egyik kategória alapján sem mondható bajnoknak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

CSOCSO
😊 köcsög😊
mateos
nem mind1 mennyi cd t adott el ha minden fellépésnél letörik valamely testrésze ?
tiszta leprás má a csávó.
ipszilon
ez a jobb, nagyon relatív!
és nem biztos, hogy a nagyobb jobb:-)

Lteebee
Vagy lehet, hogy Garth Brooks...

CSOCSO
nemtom..szerintem nem.. ehhez tudni kéne melyik mennyi cd-t adott ki mennyi fogyott el.. ki csinált több , jobbl, nagyobb kjoncertet stb..lehet hogy Mike...
ipszilon
ja, csak nem tudom melyik évezeredé?:-)
amúgy ez egy kicsit túlzás! pl. az én szememben Robbie Williams nagyobb elóadó, mint ô. OK, elisemrem, hogy nem volt rossz Jacko, de azért az évezred elóadójának kikiáltani...

CSOCSO
azaz Magyarul Jackson lett az évezred elõadója!😊 britney hívta be a VMA-n
ipszilon
MTV's 2002 Video Music Awards have come and gone, revealing Eminem and the White Stripes as the big winners of the night. And surprises abounded from Guns 'N Roses' blowout finale, James Brown's duet with Jimmy Fallon, and former New York City Mayor Giuliani's appearance. And finally, Michael Jackson's unprecedented Artist of the Millennium award.

CSOCSO
megkésve.. de sajna nem voltam gép mellett Boldog Szülinapot Michael!!!!!!
Mike
Szerintem egy ilyen magánvélemény összegyeztethetetlen azzal, ami a meód. De nekem mind1. nem vonom kétségbe azért a szakmai elkötelezettségedet, félre ne értsd

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Itt nem a hivatásomat gyakorlom. Arra pedig vigyázok, hogy a magánvéleményemen kívül más ne kerüljön ki innen.
Mike
jaja 😊)

Mike
Te ilyeneket itten nem mondghatsz, mert a hivatásod ezt nem engedi meg.

Mike valamivel lejebb. De hagyjuk! Mike-vel mi csak a megszokott beszólásokat küldözgetjük egymásnak. De azért haverok vagyunk. A batmanos beszólás pedig überfasza volt.
Blasta
Jók ezek a naponta karbantartott viták...:-))))

Lteebee
Nem mondtam, hogy nem értek egyet, de bírd ki itt az általánosban.

Mike
nem mondja
másrészrõl értelmes és kultúrált ember nem tagja annak a körnek, vagy ha igen, akkor az ritka mint a fehér holló

Lteebee
A bizonyos kör pontosan ezt mondja egy másik bizonyos körre és akkor aztán lehet kiabálni.

Mike
az ilyen style jellemzõ bizonyos körre

Lteebee
Mike!
Ali!

Attól, hogy valaki nem szimpi, még nem kell a másik politikai tömbhöz sorolni.

Ez annyira gyerekes.

Az is aki kezdi és az is, aki felveszi a kesztyût.

Nõjetek már fel!

Egyébként meg: EZ AZ ÁLTALÁNOS ESZMECSERE!!!!!!!!

Lteebee
Csak az a különbség, hogy Dzsimi tényleg jó énekes-zenész volt.

vizes
Nézd! A szûkebb környezetében Zámbódzsimmit is királynak titulálták...oszt, hogy nézett ki.
Születésekor a szülészorvos sírt fel elõször....
Szóval ennyit a királyi titulusokról.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Disno
jajj má' eccerûen csak rossz napja volt :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Figyelek itt is. Ez nem volt szép.
CSOCSO
lhet hogy csunya lett szegénykém ettõl még akkor is õ a kinf of Pop.. még ha már nem is ez a styl-om...
akokr is kurva jo zenéket csinált és remélem összerak megint valami állat zenét!!!
szvsz feldolgozva még ma is zoralok a számai.. sõt mikor a Home Club ban benyomták a feldolgozott billy-t akkor szinte mindenki megbolondult tõle😊 nagyon fullos volt😊
Blasta
Hát a popszakmában igencsak érdekes a külsõ! Hamár a King of Pop-ról beszélünk akkor figyeljünk már a külsõre is....
Na mentem!

Jano
Nem is tudom, csak beugrott a név. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Mike
annak van olyan nyafogós nyivákoló hangja, ugye?

Mike
ezt honnan tudod? együtt éltetek? ááá most már mindent értek 😊)))

Jano
Ez tényleg érdekes lehetne, de errõl nem szól a fáma.

Mike
már én is unom.

Mike
neked ezek szerint scsak a külsõ érdekes.

Jano
Fenyõ Miki?

Blasta
Na lassan abbahagyom, mert (képzeljétek) melóznom kell egy fél órácskát...
Majd jövök!

Blasta
Néha belegondolok, hogy mit csinálhat otthon az egyik kastélyában...
Vajon mit? Alvás az oxigénsátorban 11-ig, aztán séta a déli parkban 5 szekuricsi és egy maga köré tekert pléd társaságában, majd ebéd kizárólag tegnap szedett zöldségekbõl. Délután megint sátrazás ugy 5-ig majd este régi videóklippek ill. koncertek nézése a majmával...
Vagy mittomén! Télleg érdekelne. Meglesném, ha tehetném, hogy mit müvel akkor amikor senki nem látja (nem a sexuális életére vagyok kiváncsi, tudom, hogy az nincs neki)

Blasta
Neeeeem! Életemben talán egy elõadóért rajongtam és nem õ volt az!!!:-))

Blasta
Hát igazság szerint régen érdekelt a zenéje, de ma már csak kiröhögöm, ha róla hallok...
Kész! Eláztatta magát elöttem!
Egy jóképü, normális, híres feka csávó volt és egy robotot csinált magából! Határozottan nem tetszik!

Mike
Te aért bánkódsz, hogy nem tudsz rajongani érte 😊

Blasta
Kösszencs!!!!:-)))

Mike
Te csak simán okos vagy. és keresed a dolgok prózai okát. nagyon helyes. tetszik.

Blasta
Mit toleráljak egy exhibicionista, beteg emberen??? Semmi tolerálnivalóm nincs! Nem tetszik amit müvelt és kész! Ha a lentebb belinkelt képnél abbahagyja, akkor még azt is ondtam volna, hogy a világ legjobb szinesbõrü elõadója és lehet, hogy rajonganék érte, plusz Õ is még mindig koncertezne és dalokat irna mind Madonna! De nem tette igy az én szánalmamra számíthat...

De ari vagy, hogy meg akartál gyõzni!

Mike
ha valaki intoleráns olyan kérdésekben, amirõl azt gondolom toleránsabb is lehetne, akkor elítélem, vagyis azt mondom nincs igaza, ez messze van az itélettõl. nem mondtam, hogy Blasta degenerativ barom, amiért elítéle jackot, és ezért mindenki utálja õt.