Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
a zenéje érdekel, vagy õ maga?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jano
Mér?

Ez a véleményem, nem szivatok senkit.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Mivan???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mike
nem akarok én senkit meggyõzni. max rávenni Blastát, hogy lehetne toleránsabb.

Blasta
Ipszi!! Jano csak szivat!!!!

Blasta
Dehogynem! Elitéltél a véleményemért....

Mike
na és, esküszöm nem igaz! irigyled?

Blasta
:-)))))
Igazad van!
Az a legnagyobb baj vele, hogy frankó zenéket nyomatott, istan üccse, még meg is érdemli az évszázad elõadómüvésze díjjat, csak az egész zene mögött egy beteg embert vélek felfedezni és ezért inkább ellenszenves mint rokonszenves...

Jano
Nem, mert nem esik szét a teste.

129. Minden színjáték.

Mike
én nem szabom meg.
csak kicsit liberálisabb vagyok nálad
nem itélek el oyanért embereket, amiért te esetleg már igen.

ipszilon
na én asszem léptem! ùgysem tudjuk egymást meggyôzni

Jano
Szerintem 129.

ipszilon
tehùat Jacko kérkedik azzal, hogy szétesik az egész teste. értelmes emberre utal.

Jano
Köszi.

Blasta
Mér ne hinném el??? Szerinted nem igy van? Az a fickó szerintem életében nem fürdött (de az utóbbi 20 évben tuti) a tengerben, vagy csak simán csapvízben, mrt árt a királyi bõröcskéjének...stb

Mike
na már csak ez a primcsó stílus kellett ide

Jano
Szerintem szépen felépített rajongói tömeghisztériát illetve állandó(?) sajtóanyagot biztosító színjáték.

Mike
nem volt semmitmondó

nagyon sokat mondott. nekem.

kösz Tesóka, hogy olyan vagy amilyen.

Mike
figyelj, ez igazából mind mellébeszélés. mond ki nyugodtan nem tetszik a zenéje. ennyi.

ipszilon
a helyzet az, hogy ezt már rég nem csupàn elhinni kell, én is lattam vele riportot és alig bùirt mozogni.

Blasta
:-))))))))))))
Nem vagyok én senki, hogy megszabjam ki mutogassa magát, meg ki nem, ez tény!
De sajnos az is tény, hogy az internet ill. a fórum erre való, hogy arc/név nélkül elmondjuk minden szarról a véleményünket!
Pont ez a lényeg, hogy elmondom, nem jön be MJ úgy ahogy van, kivéve a müvészetét!
Ez van. Megtehetem itt, sõt megtehetem máshol is, tudom, hogy nem fognak lecsukni érte és nem is fog megváltozni semmi sem!

De te sem vagy senki, hogy megszabd mit irok le itt a fórumon!!!!!!!!!!!!!:-))))
(ezt tessék tréfásan érteni, hisz haverok vagyunk vagy mi)

Mike
nem mindegy. gondolkodjál már a fejébe. éld bele magad. megtetszett neki vmi csaj, ahhoz akart hasonlítani. volt neki pénze, megtette. elötte biztos sokat tépelõdött rajta.

Jano
"Mozogni alig tud, fél óra oxigénsátor nélkül összeesik, meg szétesik az ezerszer operált arca!"
Ne mondd már, hogy elhiszed a felét!

ipszilon
akkor nem szimpi

Jano
Ez a Csexon egy furcsa ember, de nincs még egy akkora sztár (férfiben), mint õ (nõben Madonna).
Szerintem is vannak elsõ osztályú zenéi (Who is it, You rock.., Bad, Billie J., satöbbi), az, hogy hogyan néz ki, meg miegymás, az nem érdekel. Nem vagyok rajongó típus, nem rajongok MJ-ért sem, a külseje nem érdekel, a pedofil-sztori szerintem kitaláció (bár lehet, hogy defektes a csávó, végül is belefér), az ábrázatán inkább röhögni szoktam, mint kiakadni.

Na hogy tetszett a semmit mondó dumám?

Mike
Én nem utálok senkit. Mire föl. nekem egyik se tett rosszat.

ipszilon
ez már egy másik téma. igaz ugyan, hogy én vetettem fel, de te rákontráztál, és én meg válaszoltam; ennek már nem sok köze van Jackohoz.

Mike
vannak akik elitélik
lesznek akiket hidegen hagy
és olyanok is lesznek, akik azt mondják hû apám, ez cool

Mike
miért baj ez. nem tetszhet mindenkinek minden.

Blasta
Ebbe az a nem igaz, amit már Csocso-nak is írtam és már Ipszi is mondta: MÁR rég megasztár volt feketén a lelkem! Akkor hova akart még kitörni???
Minek szabtja át a testét százhuszonezerszer, meg fehériti ki magát?????
Itt egy beteg emberrõl van szó aki nem volt képes túltenni magát a rasszizmuson!

És mit ért el vele? Mozogni alig tud, fél óra oxigénsátor nélkül összeesik, meg szétesik az ezerszer operált arca! Nemondmár, hogy ez egy egészséges ember!!!!!!!!!!!

ipszilon
ebben igazad van. de az, aki ezt csinálja magával (mint Jacko, nem Blasta) az készüljön fel rá, sok embernek ez nem fog tetszeni, sôt még el is fogják ítélni. biztos te is utálsz egy-pár hírességet ez vagy az miatt.
és egyébként is demokrácia van meg szólásszabadság. neked is meg van a véleményed, amit (hál'Isten) kifejthetsz és nekûnk is megvan.

Mike
mindez miért érdekes jacko szempontjábol? vagy nem akart tartozni az így viselkedõ népcsoporthoz?

Mike
lehet

Mike
Miért ne mutogassa, ki vagy te hogy eldöntsd ki mutogathatja magát, ki nem.
Mondjuk én eldöntöm, hogy Blasta nem irhat a sg-re mert B betüvel kezdõdik a neve, meg mi az sta. Szerinted ez normális lenne. Ki vagyok én, hogy megszabjam ki irhat, ki nem?

Blasta
A lényeg, hogy amit MJ tett a testével az túl van a józan ész határain és ezért akár még el is itélhetem õt, hisz az õ példájára vajon hány ember állt neki ugyan ezt tenni a testével????
Ez az ami nem tetszik! Csináltasson magának bikaszarvakat, vagy elefántlábat, vagy rózsaszín bõrt! Leszarom!

Csak nem mutogassa magát, mert akkor az emberek egy része ellene fordul, már ami a véleményüket illeti!

Mike
Ahhoz jogod van. De ahhoz nincs, hogy azt mondok, jacko degenerált idegbeteg, a feketék is megvetik, mert meg merészelte változtatni a bõrét, kinézetét. persze, hogy megvetik, mert ki akart törni a "klubból" A feketék nem szeretik mert hipózza magát, a fehérek nem szeretik, mert fekete. van aki eszerint ítél. de engem ez cseppet sem érdekel.

ipszilon
az én generációmnak, sôt a tiédnek is már volt joga, amikor megszületett. még is, hogy viselkedenek..

Blasta
Ott a pont :-)

Blasta
De ez akkor is Divat! A 20-as években fehér volt a divat! Lehet, hogy a 2020-as években megint az lesz...

Mike
nagyon sokáig nem volt joguk

ipszilon
hát ez! nekünk sem tetszik. pszichólogia is van a világon.

Mike
mégis, az 1800-as években nem volt divat a barna bõr. nem akart mindenki napszítta napszámosnak kinézni, vagy csokibarna négernek

ipszilon
mellesleg a kölnivel, alapozókkal, stb-vel nem tesszük magunkat annyira tönkre, mint a "hipó"-val és olcsóbb is..

Blasta
NEM és megint NEM!
Az nem tetszik amikor valaki maradandó változást eszközöl a testén, csak azért, hogy (szerinte) jobban nézzen ki!
De tudod mit? Tegye! Csak ne mutogassa magát a barom, mert akkor jogom van azt mondani rá, hogy hülye fasz!

Mike
Neki úgy nem tetszett. pszihológia is van a világon.

ipszilon
de a nap természtes....

Mike
Azért napoznak , mert nem akarnak fehérek lenni. Mert a többség kinézi azokat akik fehérek. lényeg a tömegélmény. Az ember - csordalény, azt csinálja amit a csorda, ahoz idomul. (ha nem lenne az, társadalom sem lenne)

Mike
Akkor Te erkölcsileg elítéled azokat akik szõrtelenítenek, napoznak, átoperáltatják magukat férfivá, nõvé, átbökik, levágják ezt-azt, akik festik a hajukat, rúzsozzák amagukat, kölnit dezodort használnak, alapozót kennek az arcukra, szilikonbetéteket etetenek be, mert ez mind mind nem természetes, és megváltoztatják eredeti természetes megjelenésüket. hiszen mindenkinek úgy kell elfogania magát ahogy van. csakhogy ez nem igaz. Mindenkinek joga van a saját teste fölött dönteni, és neked ahhoz semmi közöd, erkölcsileg sem itélkezhetsz

Blasta
De senki nem mondta, hogy ezek közül valamelyik is tilos!!!
Viszont szivem joga azt mondani bármelyik esetre is, hogy NEM JÖN BE!!

ipszilon
na ne mond már, hogy nem volt világsztár feketeként!
egyébként msot meg már megvan a joguk mindenhez a feketéknek, és mégis gettóban élnek, piszkosak az utcák, ahol ôk vannak, hangosak és szemetelnek. én tiszteletben tartom ôket, de akkor ôk is tartsanak engem tiszteletben. (bár még a fekák értelmesebbek, mint az ara..na mindegy, eltértema témától)