Tudatos álom / testelhagyás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nemtom ,h kezdõdött. hugom kapott egy babát ami kissé szétvolt égve.nemvolt szeme és jobbkeze. mentünk az autópályán és a kocsi lerobbant. bementünk egy elhagytott farma ,h kocsit megnézzük. mindenki elhúzott. és a baba rámnézett és mosolygott. utánna elkezdett felém mászni. aztán elkapta a kezem és úgy belekarmolt ,h durván elkezdett vérezni a kezem. erre rohantam volna kifelé az útra.
de a baba még mindíg a kezembe kapaszkodot. erre letéptem és nekibasztam egy fának, eközben még mindíg mosolygott. odamentem ,h megnézzem és akkor nem csinált semmit csak mosolygott felém. ráraktam egy követ ,h amíg keresek valami segítséget addig nehogy megint életre keljen. kimentem egy bezinkúthoz és bementem a wcre ,h a kezem lemossam. és akkor a budi válaszfala alól kimászott szépen lassan
a baba keze. erre belerugtam és kifutottam. full gyorsan mászott utánnam én megfogtam és az 1ik benzines csövel lelocsoltam. és miközben kezdett volna megint gyorsan felém mászni begyújtottam a gecibe és belevágtam az 1ik kukába. mentem vissza a kocsink felé és láttam ,h hugom babával játszik és szorosan magához öleli.a baba nem csinált semmit csak nézett rám. és akkor megint elkezdett mosolyogni
erre hugom leakarta venni magáról de nemtudta mert full elkezdte szorítani a nyakát a baba. erre sírva elkezdtem futni felé ,h leszedjem a babát róla. sikerült is. hugom felkelt és elkezdett futni anyámék felé. erre kurva mérgesen belerugtam a gecibe és beröpült valami garázsba. erre odaértek anyámék és a hugom. mondta fater ,h menjünk be és nyírjuk ki a babát. mentünk befele de tök sötét volt.
aztán a villany felkapcsolódott és a baba mosolygott ránk miközben egy baszott nagy ollót tartott a kezében. erre a villany lekapcsolódott és apám ordítását lehetett hallani. mikor a villanyt felkapcsoltam akkor láttam ,h a baba beleszúrja az apám lábába az ollót. erre odarohantam ,h segítsek neki de a villany megint lekapcsolódott. odaértem apámhoz és kihúztam az ollót a lábából. õ kifutott a garázsból
és akkor hallottam egy nyisszanást és éreztem ,h nemtudom mozgatni a bal tenyerem mert levágta a baba. erre elkezdtem sírni és könyörögni aztán a villany felkapcsolódott. térdre rogyva és sírva feküdtem a padlón és a kezembõl ömlött a vér. a baba meg ott ált elöttem egy méterre óllóval a kezében és mosolygott de most még jobban. utánna villany megint lekapcsolódott és kintrõl csak egy kiabálást lehetett hallani.
ennyi. szerintetek? =(
http://thenamelessphoto.com/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
egyszer vmilyik hívõ felhozta a csészés történetet. én meg azt írtam ,hogy a csészémben vannak azok a dolgok amikben hiszek, mert vagy tudom érzékelni, vagy olyan szintû bizonyítékok vannak rá, hogy a realitás síkos talaján melyról könnyû letérni ,is megáll stabilan. a kancsóba pedig olyan információk egyvelege amik biztosnak nem biztosak ugyan , de olyan szinten logikusak és valószínûek ,hogy kétszer is meggondolja az ember míg elveti létezésüket.
a te hozzászólásaid tartalma a kancsómból gyakran gakyran billeget a csésze felé 😊))
Már az érzékszerveid, és tudatod szintjén fölfogott dolgok ezek.
"de akkor én most kimondom. biztos ,hogy ez nem abszolut igazság. 😊"
-nem nem, ez sem biztos. -És ne higgy nekem. 😄
ráadásul megkérdõjelezések száma , és azon tényeké melyek kizárásra kerültek a bilbiai nézetekbõl elég nagy. sõt mi több "megközelíti a végtelent".
cask sötét ember moindja vmire azt ,hogy biztos. de akkor én most kimondom. biztos ,hogy ez nem abszolut igazság. 😊
fony mégis gondold már meg hány érvünkre nem tudtál válaszolni 😊 elég sokra, persze ttõl még hinni lehet benne, úgy ha az ember titkon kételkedik persze...
A valasz mindenkepp igaz lesz. A negaltja pedig mindig hamis. Az valoban igaz, hogy a kifejezesben levo allitasok igazsagerteke tetszoleges, de a "valasz" korantsem az. Lasd tautológia.
"A "van Isten" és a "nincs Isten" állításokban hol a közös mag?
Mert az, hogy mindkét állítás tárgya Isten, az még nem az Igazság közös magja."
Egy abszolut igazság megkérdõjelezhetetlen, nem lehet tagadni, illetve az sem zárhat ki, nem kérdõjelezhet meg semmi mást, mert minden benne van illetve egy mindennel. Ez csak akkor lehetséges, ha az adott kérdésre adott igen/nem válasz ugyanaz. Amint abszolut igazság igennel és nemmel eldönthetõ, már nem abszolut, mert kizárja az ellentétjét.
az aki msagátol cselekszi azt amit nem vall, az tiszteletre nem méltó ember. aki valja de nincs módja cselekszeni az becsülendõbb.
isten milyen itélettel itél, na õ is olyannal legyen itéltetve.
de az emberek mind felveszik rajtad kívül, itélet napja meg nem lesz 😊
Mert az, hogy mindkét állítás tárgya Isten, az még nem az Igazság közös magja.
Nyelvtanilag értelmezve:
Mit állítok?
Van, vagy nincs?
Melyiket hiszed, és mi alapján?
***forog a székébe
aggy aaz ég ,hogy soha ne találkozz egy hívõ mazoistáéval 😄DDDDDDDD
Jézus Igazságához, az abszolut Igazsághoz kell, hogy igazodjon az ember szelleme szíve, lelke - gondolatai.
Így lesz az ember az abszolut Igazság és Igazságosság része, nem pedig az abszolut Igazság lesz az ember része.
Fordítva tényleg nem megy.
Szerencsés (áldott) ember az, aki így tudja levezetni a feszültségeit.
De a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja.
Az általános világi menetrend ez -> sértés - sértõdés - meg nem bocsájtás - gyûlölet - stb. A többit már felesleges is leírnom.
Mivel emberek vagyunk, akarva akaratlanul, de idõnként megsértünk másokat, mások is megsérthetnek minket.
És itt jön Jézus abszolut Igazsága és Igazságossága:
"...Ahogyan szeretné az ember, hogy vele cselekedjenek, Õ is úgy cselekedjen másokkal..."
Vagyis, ha megsértenek, ne vedd fel, a Tiedet sem fogják felve(t)nni az ítélet napján.
"...Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek. „
Ha már most ezt teszed, jól teszed.
Ha nem vallod az Igazságot, de cselekszed, jobban teszed, mint aki vallja, de nem teszi.
Üdv
Fony
„…..de itt nem volt egy abszolut állítás sem ez a bökkenõ 😊)))))….”
Fony:
Dehogynem.
Hát ezt ki mondta, én, vagy Jézus?
Mk. 8,35
”…Mert aki meg akarja menteni az életét, az elveszti, aki pedig elveszti az életét énértem és az evangéliumért, megmenti azt….”
Ezt természetesen Jézus mondta.<#felkialtas>#felkialtas>
Smity: (Liliomfa)
„…..az emberi mivoltod egyes negatív tényezõi meglétének kovetkezménye ,hogy te az "érveléseidet ööööö akarom mondani kijelentéseidet" abszolut igazságnak tartod 😊))) majd egyszr kinövöd 😊 ….”
Fony:
Vagyis nem a saját kijelentésemet tartom abszolút Igazságnak, hanem Jézusét.
Azzal pedig mi a gondod? Tehát a Te esetedre, (álmodra) miért ne lehetne igaz egy abszolút Igaz állítás?
Ja, és tényleg, hány éves vagy? (Nem muszáj válaszolni, nem komolyan kérdeztem.)
azért remélem sikerül elolvasnotok 😊))))))))))
de itt nem volt egy abszolut állítás sem ez a bökkenõ 😊)))))
az emberi mivoltod egyes negatív tényezõi meglétének kovetkezménye ,hogy te az "érveléseidet ööööö akarom mondani kijelentéseidet" abszolut igazságnak tartod 😊))) majd egyszr kinövöd 😊
Aranyszabály -
1. Megsértõdni szgorúan tilos!!!
2. Ha az ember mégis megsértõdne, akkor automatikusan az elsõ szabály lép érvénybe. Vagyis megbocsájtani, mielõtt még megsértettek.
(Ha azt szeretném, hogy velem is így cselekedjenek)
A többit késõbb, most mennem kell.
Ebben igazad van, de a részigazságok csak részei az abszolut Igazságnak.
Ahol viszont abszolut tagadás találkozik az abszolut ihazsággal, ott dönteni kell. Mert két abszolut állítás nem lehet igaz.
Pl:
Van Isten - nincs Isten
Jézus a Krisztus, nem Jézus a Krisztus.
na e elllent mondás.- és amint te is mondtad hinni bennük sötétség.
akor már ketten mondjuk ,hogy sötét vagy 😄DDDD
csak poénkodok nyugi 😊)) megne sértõdj már a hülyeségeimen.😊 cupp 😊))))
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
egymásnak ellenmondó dolgokat én sosem hiszek el. az a fanatikus hívõk stílusa 😄DDD
vizsont a feltételezés. az már más. sok mindent feltételezek. talán e feltételezett dolgok közé befér isten is. de hinni csak azt hiszek el ami biztos ,hogy van. amit duok érzékelni.
😊)
"Fony:
Teljesen egyetértek.
Az Igazsának a fej kevés.
A szellemet, lelket, szívet is magának követeli"
magyarul most azt mondtad ,hogy te valóban tudod az abszokut igazságot. amire én reagáétam is. csak te a szavakkal játszva kicseleztél 😊 had ne mondjam meg elég bénán 😄DDD mer ha van is lelked , szellemed és egyéb anyagtalan részeid az valószínû az agyad anyagi részeihez lesz kapcsolva vhogy stb. pl a boldogság érzését az agy nem is tudom milyen formába termeli. na nem jut eszembe. a lényeg az ,hogy azt állítani kategórikusan hogy neked van abszolut igazad , ráadásul úgy ,hogy semmi érved és bizonxítékod c, c, c. na látom ezt hívom én sötétségnek. mint már mondtam. 😊)))))
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
······
"abszolut igazság" -ezek szerint akkor itt bibi van. 😄
"Egymásnak ellentmondó állításokat egyszerre igaznak tartani, és hinni, - tudathasadáshoz vezet."
Szerintem pedig nem kell választani, és tudathasadásod sem lesz, ha fölismered, hogy ezek az elsõ ránézésre egymásnak ellentmondó állítások igazából nem is mondanak ellent egymásnak, sõt magjuk közös.
(Egyelõre.?)<#nemtudom>#nemtudom> (ja, és Te hány éves vagy?)
na maj visszaírok vmikor este 😊
😊)) 😊) 😊)