Síelés
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én is most voltam sielni szlovákba egy hete...
télleg nem olyan kurvadrága s állat...
az a pia amúgfy beherovka:-)))
de amúgy tuti sport csak idén nagyon parasztok voltak a lengyelek....annyit leugattam.:-))
amúgy az arany fácánnak a barnája még finomabb!
télleg nem olyan kurvadrága s állat...
az a pia amúgfy beherovka:-)))
de amúgy tuti sport csak idén nagyon parasztok voltak a lengyelek....annyit leugattam.:-))
amúgy az arany fácánnak a barnája még finomabb!
Szlovák sör
Kibaszott finom!
De két csúszás között mi is Borovicskát (vagy Beherovkát fasz tudja már) ittunk. Egyébként asszem fenyőpálinka... 😊
Kibaszott finom!
De két csúszás között mi is Borovicskát (vagy Beherovkát fasz tudja már) ittunk. Egyébként asszem fenyőpálinka... 😊
Igazad van, de ha azt nézed, hogy egy sítúra felér egy jobb nyaralással (feltéve persze, ha egy jó, baráti társasággal mész), akkor már átmegy olcsóba. egy szlovák síutat meg lehet úszni olyan 30-40 rugóból és ebben benne van a szállás, kaja, utazás és a bérlet ára is. Szerintem nem annyira borzasztó, de persze Ausztria és a többi ország nagyságrendekkel drágább sajnos. És az ár mellett még van egy tényező, ami Szlovákia mellett szól! Úgy hívják:
Zlaty Bazant
Zlaty Bazant

Tenyleg jo, es is csinaltam parszor, de egy baja van. Inkabb ketto:
1. szezonsport - nyaron nem lehet
2. draga - el kell menni valahova, ahol lehet, ez altalaban kulfold, es meg kell venni a siberletet ami pl az osztrakoknal eleg borsos (a szlovak viszonyokat nem ismerem)
1. szezonsport - nyaron nem lehet
2. draga - el kell menni valahova, ahol lehet, ez altalaban kulfold, es meg kell venni a siberletet ami pl az osztrakoknal eleg borsos (a szlovak viszonyokat nem ismerem)
Én nyolcszor voltam (pl. tegnap jöttem haza Szlovákiából ).
7-szer Szlovákiában és egyszer Ausztriában, de talán még idén kijutok egy hétvégére Ausztriába, ha lesz hó!
Ja, és nekem is a kedvenc sportom 😊
7-szer Szlovákiában és egyszer Ausztriában, de talán még idén kijutok egy hétvégére Ausztriába, ha lesz hó!
Ja, és nekem is a kedvenc sportom 😊
← ElőzőOldal 4 / 4